Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Πριόνι 10% κάθε χρόνο στο εφάπαξ!

ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, 40.000 ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
Με τη μέθοδο του... ΛΑΦΚΑ θα περικοπεί το 30% του εφάπαξ στο Δημόσιο. Αρχής γενομένης από τον προσεχή Σεπτέμβριο, οπότε η πρώτη δόση θα φτάσει στο 10%.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τρόικας, θα επιβληθεί περικοπή 10% για τα εφάπαξ που θα εκταμιευτούν μετά την 1η Ιανουαρίου 2012, μετά και την εκπόνηση της αναλογιστικής μελέτης για τα κρυφά (μελλοντικά) ελλείμματα του Ταμείου Πρόνοιας.

Μυστηριώδης αναβολή της μυστηριώδους ημερίδας του ΑΠΘ για τα μεταλλεία χρυσού;

Η παρακάτω πρόσκληση κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου στη λίστα διαλόγου των μελών ΔΕΠ του ΑΠΘ. Τίποτα άλλο δεν ακούστηκε ποτέ γι’αυτήν την ημερίδα. Δεν έγινε γνωστό oύτε πρόγραμμα, ούτε κατάλογος ομιλητών. Η πρόσκληση δεν δημοσιεύθηκε και δεν αναρτήθηκε πουθενά, ούτε καν στο δικτυακό τόπο του ΑΠΘ http://www.auth.gr/ Πανεπιστημιακοί που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην ημερίδα έλαβαν αρνητική απάντηση ενώ άλλοι δεν έλαβαν καθόλου απάντηση. 

Ολοκληρωτι​κές περικοπές σε βάρος των Ελλήνων με παραπληγίε​ς και τετραπληγί​ες

Μια είδηση που δεν έφτασε ποτέ στο φως της δημοσιότητας και κρατήθηκε καλά κρυμμένη είναι πως από το Νοέμβριο του 2009 οι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και στο ΟΠΑΔ δεν δικαιούνται αναπηρικά αμαξίδια, μαξιλάρια για την προστασία από τις κατακλίσεις αλλά και όλα τα άλλα βοηθήματα που είναι εργαλεία επιβίωσης για τη μειονότητα των ασφαλισμένων με παραπληγίες και με τετραπληγίες.
Ο κύκλος των περικοπών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 όταν το Ι.Κ.Α. με νέα εγκύκλιο μειώνει τα ποσά για τα βοηθήματα που έχουν ανάγκη οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με παραπληγίες και με τετραπληγίας κατά 50%. Η νέα εγκύκλιος του Ι.Κ.Α. βρίσκεται στο http://www.disabled.gr/lib/?p=39156 και περιλαμβάνει μειώσεις σε όλες ανεξαιρέτως τις παροχές του Ι.Κ.Α. 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Ο λαός παίρνει την υπόθεση στα χέρια του

Η συγκλονιστική κινητοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, νέων, συνταξιούχων στο Σύνταγμα, στο Λευκό Πύργο και σε δεκάδες κεντρικές πλατείες πόλεων σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί μια ξεκάθαρη καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής, του Μνημονίου και του σφαγείου κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Το πάνδημο πλέον αίτημα «Να φύγουν!» δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τον αγωνιζόμενο λαό, αγανακτισμένο και αποφασισμένο, που παίρνει την υπόθεση στα χέρια του.

Δεν γίνεται με ΤΙΠΟΤΑ κράτος αυτό το μπουρδέλο!

"Επίθεση" δέχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξη Χρυσοχοΐδης στη συνεδρίαση του ΚΤΕ από τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Αρκαδίας είπε: "...δεν μπορεί την ώρα που βάζουμε νέα μέτρα, να υπάρχουν 3 οργανισμοί στο υπουργείο Ανάπτυξης για την ένδυση και την τεχνολογία και ο ένας εξ αυτών να έχει οκταμελές Δ.Σ. και επτά υπαλλήλους και να κοστίζουν στο δημόσιο 10 εκατομμύρια ευρώ".
-Ελλαδίτσα, ποιος θα σε σώσει τελικά;

Άνθρωποι της πίσω πόρτας

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Του Δημήτρη Τσιμούρα
Η επιστολή αυτή απευθύνεται αποκλειστικά σε σας, τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, επειδή εσείς είστε έτοιμοι αυτήν τη στιγμή με την ψήφο σας να προδιαγράψτε ένα σκοτεινό μέλλον για πολλές γενιές, αν δεν σας σταματήσουμε με την καθολική και συντονισμένη αντιδρασή μας.  

To KKE για τις συγκεντρώσεις στις πλατείες

Είναι ενθαρρυντικό στοιχείο να βρίσκεται λαός και νεολαία στο δρόμο διαδηλώνοντας τη συσσωρευμένη οργή του. Μπορεί να διαμορφώσει ένα κλίμα πιο ουσιαστικής αγωνιστικής ανάτασης, αν μετεξελιχθεί σε πιο αποφασιστική συμμετοχή στο οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα που παλεύει για να αποκρούσει και να ανατρέψει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και όχι να αλλάξουν τα πρόσωπα στην κυβέρνηση, ή να γίνουν μικροδιορθώσεις στα μνημόνια των μονοπωλίων.  

Παραίτηση ΔΣ ΑΟΠ - Γενική Συνέλευση στις 9 Ιουνίου για εκλογή νέας διοίκησης

Tο Δ.Σ.του ΑΟΠ με ομόφωνη απόφαση των μελών του την Δευτέρα 30 Μαιου, αποφάσισε να καλέσει Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 9/6/2011 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου με θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ.
Μετά την παραπάνω απόφαση όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου δήλωσαν την παραίτηση τους.
Καλούμε όλους τους φίλους του Α.Ο.Π. να μετάσχουν στην γενική συνέλευση η οποία θα κρίνει το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Μικροδιαφορά...

-"Σε ποια ομάδα ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ ανήκω;"

Το ΠΑΜΕ "υποδέχεται" τον Σκανδαλίδη στη Χίο

"Αγανάκτησε" και πήγε Βενετία να "ξεσκάσει" χλιδάτα!

Πρόταση ψυχαγωγίας στον Πολύγυρο

Δ Η Λ Ω Σ Η Μίκη Θεοδωράκη

Με κάλεσαν να μιλήσω σε συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα. Η απάντησή μου υπήρξε θετική. Επικοινώνησα με τον Πρύτανι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του πρότεινα να πάρει μέρος και αυτός στη συγκέντρωση, πράγμα που δέχθηκε και μάλιστα με συγκίνηση και ιδιαίτερο ενθουσιασμό. 

Κακλαμάνης: "Μου φέρνει ντροπή", η υπόθεση Τσοχατζόπουλου!

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου.
Αναλυτικά τα θέματα:
1. Λήψη απόφασης εκλογής υδρονομέων (Εισηγ.: κ. Χ. Βορδός)
2. Παραχώρηση αίθουσας στην Ε.Π.Σ.Χ. για την δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου (Εισηγ.: κ. Χ. Σοφοτάσιος) 

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ.​..

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Πολύγυρος - Ιερισσός.
Δείτε σχετικά στη συνέχεια της ανάρτησης.

Ο χορός του χρέους!

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ» - ΑΝΘΡΩΠΟΙ; (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ «ΑΝΤΙΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ»)

Η «Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης», ο παλιότερος σύλλογος για την προστασία του περιβάλλοντος, με ιδρυτή και ακόμα μέλος τον κ. Τρεμόπουλο!!!!!!!!!, απένειμε και φέτος, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αντιοικολογικά βραβεία σε δημόσια πρόσωπα, που κατά την άποψη των μελών της προέβησαν σε πράξεις κατά του Περιβάλλοντος.
Ψάχνοντας με περιέργεια να βρω ονόματα πολιτών, ξενοδοχείων, βιομηχανιών που ρυπαίνουν πράγματι οτιδήποτε τους περιτριγυρίζει, είδα ....... άλλα αντ’ άλλων.