Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Από την εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής στα Ν. Μουδανιά

Δευτέρα 30/5: Να ακουστεί ο αγανακτισμένος Πολύγυρος

Χομεϊνικο-αυτοκρατορικά στέκια!

Πολύ-πολύ "χοντρά" ακούστηκαν σήμερα μεταξύ των "συντρόφων" του ΠΑΣΟΚ στα Ν. Μουδανιά! 
Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια της ιστορίας γιατί ο "θιγμένος" δεν είναι από εκείνα τα "παιδάκια" που κολώνει σε κάτι τέτοια! 
-ΧΥΤΑ; Πλουτισμός; Τι είναι αυτά μωρέ συντρόφια;

Άντε και υποψήφιος Βουλευτής, Βασίλη!

Μόλις έχει τελειώσει το Ντοροσυνέδριο, ο Βασίλης Βαρδαρινός πρώην βουλευτής της Ν.Δ. στη Χαλκιδική ψάχνει τους υπόλοιπους της Χαλκιδικής για την επιστροφή ή μετράει πόσοι είναι πριν από αυτόν για να χαιρετίσει τη Ντόρα!

Του Μνημονίου το κάγκελο!

Σήμερα, ίσως να θυμάστε, η Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής διοργάνωσε στα Ν. Μουδανιά "ανοιχτή διαδικασία διαβούλευσης με την κοινωνία" (πλάκα έχει, ε;) με θέμα  «Δημόσια διοίκηση και αυτοδιοίκηση με ευνομία και δικαιοσύνη».
Εντάξει όλα καλά (που λέει ο λόγος), πήγαν μέλη του κόμματος, πήγαν βουλευτές, πολιτευτές, αυτοδιοικητικοί κ.λ.π. (η "κοινωνία" έλειπε φυσικά) ... και έγινε του Μνημονίου το κάγκελο!!!
-Τι έγινε; Δεν γνωρίζουμε ακριβώς (δεν μας τα λένε όλα ρε γαμώτο...) αλλά οι φωνές του καυγά ακουγόταν μέχρι το λόφο της Παναγίας  Κορυφινής!!!
-Θανασάρα, τι έγινε και "μπήτσι η  γάμους" ;  

Γιατί δεν μας έφεραν και τον Κυριάκο;

Την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη,  μαθαίνουμε, είχαν προγραμματίσει, για αύριο Δευτέρα, στη Χαλκιδική και περιοδεία του στη Βόρεια Χαλκιδική και τα μεταλλεία.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι έγινε και ακυρώθηκε η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χαλκιδική!
-Προγράμματα, δελτία τύπου ... όλα έτοιμα και ξαφνικά άστα να πάνε!!!
-Μήπως φοβήθηκαν ότι θα τους έπεφταν "βαριά στο στομάχι" δύο επισκέψεις με διαφορά δύο ημερών (Καράογλου και πανωγόμι Μητσοτάκης);
-Όχι, όχι, δεν μπορεί, κάτι άλλο θα συνέβη!

Ο Θ. Καράογλου στο Δήμο Σιθωνίας

Το Δήμο Σιθωνίας επισκέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ν.Δ., Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ Χαλκιδικής, κ.Δημήτριο Τζούφη, και στελέχη του κόμματος. 

Ο Μίκης στέλνει γράμμα στις πλατείες

«Χαιρετίζουμε τους δεκάδες, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, κυρίως νέους μας, που μαζεύτηκαν στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων, διαδηλώνοντας την αγανάκτησή τους για το Μνημόνιο-μνημόσυνο, ζητώντας να φύγει η Κυβέρνηση της ντροπής και όλο το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίστηκε δημόσια αξιώματα, καταστρέφοντας, λεηλατώντας και υποδουλώνοντας την Ελλάδα. Η θέση όλων αυτών δεν είναι στη Βουλή, είναι στη φυλακή.  

Χαλκιδική: Ένας στους δύο επιχειρηματίες περιμένει μείωση τζίρου

Ούτε η τουριστική περίοδος φέρνει χαμόγελα στους κατοίκους της Χαλκιδικής, καθώς επτά στους δέκα επιχειρηματίες της περιοχής δηλώνουν απαισιόδοξοι για το μέλλον της επιχείρησής τους.
Η κατήφεια καταγράφεται και στο γεγονός ότι ένας στους δύο επιχειρηματίες δηλώνει ότι αναμένει συρρίκνωση του τζίρου του για το επόμενο εξάμηνο. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα της εταιρείας Interview που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Η έρευνα ήταν διπλή, καθώς απευθυνόταν σε επιχειρηματίες-μέλη του επιμελητηρίου αλλά και σε καταναλωτές που κατοικούν στη Χαλκιδική. Το σύνολο του δείγματος ήταν 708 άτομα. 

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Έκκληση για το διάλογο και την κοινή δράση της Αριστεράς

Η Αγία Τρόικα και τα εξαπτέρυγα

Της Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ
Αν έγραφα σε «χριστιανικό» περιοδικό έντυπο, μέρες που είναι, θα θυμόμουνα την ερμηνεία των δέκα εντολών (του Μωυσή), την κατά Γρηγόριο Παλαμά. Θα τρόμαζαν οι «χριστιανοί», ειδικώς οι τύπου Καρατζαφέρη, απ' την αποκάλυψη των διαστρεβλώσεων που πωλούν επί 2.000 και 11 χρόνια σκορπίζοντας πτώματα κι εξαργυρώνοντας την χάρι, θεία και ανθρώπινη μαζί, για κοινή ζωή και κοινή ανάσταση.
Ομως, αυτές οι κουβέντες δε χωράνε, λόγω ελλείψεως γενικής παιδείας και εκπαίδευσης, παρά μόνον μεταξύ ανιδιοτελών και αλληλέγγυων ανθρώπων που μόνη περιουσία τους είναι η εργασία τους. Κι αυτοί είναι κατ' ελάχιστον χριστιανοί αλλά οπωσδήποτε συνειδητοί κομμουνιστές. 

Επίσκεψη Καράογλου στη Χαλκιδική

ΣΗΜΕΡΑ... ΟΛΗ η Ευρώπη στις πλατείες...

Από την Piazza Duomo στο Μιλάνο, την Champs-Élysées στο Παρίσι, την πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, μέχρι την Országház στη Βουδαπέστη, η Κυριακή 29 Μαΐου έχει χαρακτηριστεί και επισήμως ως η «πανευρωπαϊκή ημέρα συγκεντρώσεων» των Ευρωπαίων πολιτών που επιθυμούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα αυστηρά μέτρα λιτότητας που εφαρμόζουν όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Μέσα από το Facebook και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να εκφράσουν ειρηνικά την αντίθεσή τους στα υπέρ – φιλελεύθερα οικονομικά μέτρα που υιοθετούν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης.

Όλοι στους δρόμους

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες ανθρώπους, όλων των ηλικιών και κυρίως νέους, που αυθόρμητα, δημοκρατικά, με ενθουσιασμό, πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση όχι στους διαδηλωτές της Ισπανίας αλλά στην πιο επικίνδυνη κυβέρνηση των τελευταίων χρόνων, που θέλει να ξεπουλήσει τη χώρα ολόκληρη: «Δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε» (σύνθημα των εργαζομένων της ΔΕΗ, που εκφράζει όμως όλους τους διαδηλωτές του Συντάγματος). Το κατέβασμα στο δρόμο τόσου κόσμου δείχνει ότι ο λαός της χώρας, ο κόσμος της εργασίας είναι εξοργισμένος

"΄Ηθελές τα και 'παθές τα" ! Πάγκαλε!

Σε προηγούμενη ανάρτηση πήγαμε να συμφιλιωθούμε με το φαινόμενο Πάγκαλος αλλά ο άνθρωπος είναι ... Πάγκαλος, δε διορθώνεται με τίποτα!
Ίσως τον προκαλέσανε και λίγο με τα γηπεδικής μορφής συνθήματα, τα οποία και δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, (δείτε τα βίντεο στη συνέχεια της ανάρτησης) αλλά, χοντρέ άνθρωπε, τα θέλει ο κώλος σου! Την ιστορία εσύ την ξεκίνησες με το "κοπρίτες", το "μαζί τα φάγαμε" κι όλες τις υπόλοιπες χοντράδες σου!
Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του (ΕΘΝΟΣ) για το κίνημα των Αγανακτισμένων (το κείμενο της συνέντευξης από ΠΡΕΖΑTV):