Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΗ"

Ποια νομική διάταξη λέει ότι μπορείτε να διακόψετε την ηλεκτροδότησή μου ενώ βιώνω την οικονομική κρίση σε όλο της το μεγαλείο;
Ποια νομική διάταξη λέει ότι εγώ ο Έλληνας πολίτης που μου ανήκει το 1/11. 000.000 της ΔΕΗ δεν θα έχω κανένα οικονομικό όφελος από την συνεχιζόμενη κερδοφορία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού;
Παραθέτω τη 2η επιστολή που έστειλα σε ΔΕΗ και ΥΠΕΚΑ, και την σουρεαλιστική απάντηση της ΔΕΗ.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ.... ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
Το ΥΠΕΚΑ με γράφει, δε με σέβεται αφού δεν απαντά για 2η φορά στις διαμαρτυρίες-καταγγελίες μου. Η επιστολή έχει κόσμια σύνταξη μετά από προτροπή του Συνηγόρου του Πολίτη μιας και στην 1η επιστολή με έντονη έως υβριστική δεν απάντησε κανένας εκτός από το Συνήγορο του Πολίτη.

"Σπάμε το φόβο"!


Αυτός είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ευρώπης 2010-2011!!!

Διάλεξε πλευρά του ποταμού!..

Της Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ
 Το ποτάμι είναι βαθύ, άγριο, απροσδιόριστης ορμής. Κατεβάζει ανθρώπινα έργα κι εγκλήματα, τραύματα και θαύματα, πνιγμένους και χαλάσματα. Κυρίως όμως κατεβάζει και γίνεται αδιάβατο, όλον τον πλούτο της γης που παράχθηκε και παράγεται στην πηγή της ζωής, την εργασία των πολλών ανθρώπων, ανακατεμένο με τα απόβλητα των κλεφτών του. Η φύση που έφτιαξε τον άνθρωπο είδος ξεχωριστό από το λύκο, ήρθε τα πάνω κάτω και ορμάει σα βρισιά στα νερά του ποταμού.

66 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (9 ΜΑΗ 1945)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ τιμάμε τα 66 χρόνια από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, την ιστορική μέρα που η κόκκινη σημαία υψώθηκε στο Ράιχσταγκ. Τιμάμε τους νεκρούς, τους βασανισμένους και τραυματίες, τα Κομμουνιστικά Κόμματα όπου Γης, τα εθνικοαπελευθερωτικά και αντιφασιστικά κινήματα στις καπιταλιστικές χώρες.  Τιμάμε το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ και τις άλλες ΕΑΜικές οργανώσεις, που καθοδηγητική τους δύναμη, οργανωτής και κύριος αιμοδότης στην πάλη τους υπήρξε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
          Στη μεγάλη νίκη των λαών, κατά του φασιστικού ιμπεριαλιστικού «Άξονα» Γερμανίας – Ιαπωνίας – Ιταλίας και των συμμάχων τους, ο ρόλος της Σοβιετικής  Ένωσης υπήρξε καθοριστικός. Περισσότερα από 20 εκατομμύρια ήταν οι νεκροί της. 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ευρώπης για 6η φορά!!!

Αυτή είναι ΟΜΑΔΑ!!!

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΝΤ...


Tο έκτο Ευρωπαϊκό θα σηκώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός!

Αντίστροφα μετράει ο Παναθηναϊκός για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα και το 6ο τρόπαιο της ιστορίας του! (17:30 NET, NOVA).
Θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι στο «Παλάου Σαν Ζόρντι» της Βαρκελώνης.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑΙ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΧΙ ! ...

...Γιατί ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ μας φαίνονται «άσχημες»
"…Τα αντικείμενα στις εκθέσεις είναι δύο κατηγοριών: Τα "ωραία", επιθυμητά και σχεδόν όλα προσιτά. Πρόκειται για τις πολυθρόνες, πολυελαίους, χαλιά, ποτά, κρις κραφτ, πισίνες. Στον επισκέπτη αρέσουν και θα ήθελε να τα έχει. Ίσως δεν μπορεί να αγοράσει αμέσως κρις κραφτ, αλλά μπορεί να φαντασθεί τη μακρινή δυνατότητα, μια μέρα, ποιός ξέρει, να το αγοράσει κι αυτό. Ένα μόνο πράγμα δεν επιθυμεί: να συσσωρεύσει αντικείμενα ενός μόνο είδους. Μπορεί να θέλει ένα σταχτοδοχείο, αλλά όχι εκατό σταχτοδοχεία, μια λαστιχένια βάρκα, όχι χίλιες...Αν προσέξουμε καλά, αυτά τα "ωραία" αντικείμενα είναι καταναλωτικά αγαθά. 

"Στο εί­χα πει, αν φύ­γεις πρώ­τος, θα συ­νε­χί­σω τον α­γώ­να."

Ο τε­λευ­ταίος α­πο­χαι­ρε­τι­σμός α­πό τον Μα­νώ­λη Γλέ­ζο
Αγα­πη­τέ μου Λά­κη συμ­μα­θη­τή, συ­να­γω­νι­στή και σύ­ντρο­φε.
Το πρώ­το βό­λι του θα­νά­του, στις 31 Μαΐου του 1941, αν και ε­ξαγ­γέλ­θη­κε πο­μπω­δώς δεν κα­τά­φε­ρε να σε βρει. Έβα­λαν α­σπί­δα τη σιω­πή τους και σε κά­λυ­ψαν 33 Έλλη­νες πα­τριώ­τες και πα­τριώ­τισ­σες, αν και γνώ­ρι­ζαν το μυ­στι­κό. Ανά­με­σά τους και ο Πα­να­γιώ­της Βου­τό­που­λος, ο α­στυ­φύ­λα­κας, ο ο­ποίος σε α­να­γνώ­ρι­σε και πα­ρό­λο που έ­χα­σε τη θέ­ση του δεν σε μαρ­τύ­ρη­σε, δεν πρό­δω­σε, υ­πέ­στη ό­λα τα δει­νά της κα­το­χής.  

Σε όλες τις Μανούλες!

Η ΤΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !...

11 ΜΑΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ


284 βουλευτές ζητούν αυξήσεις στους μισθούς τους!!!

Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση που προκάλεσε οργή στην κοινή γνώμη με τις δικαστικές αξιώσεις για αναδρομικά στις συντάξεις βουλευτών. Όπως προκύπτει τώρα, στη Δικαιοσύνη έχουν προσφύγει και βουλευτές διεκδικώντας αυξήσεις, όχι μόνο στις συντάξεις τους, αλλά και στους μισθούς τους.
Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας εκκρεμούν περί τις 284 αγωγές για το λόγο αυτό.Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Καθημερινή της Κυριακής», το αίτημα κάνει λόγο για βουλευτικές αποδοχές ανάλογες με το δικαστικό μισθολόγιο.

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Διαβάζουμε σε σχόλιο ανάρτησής μας (ΕΔΩ) το παρακάτω σχόλιο:
Δήμαρχε ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Στη ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ όπως γνωρίζετε υπάρχει ένας ΠΥΡΓΟΣ και για πολλούς είναι ‘σήμα κατατεθέν’, μάλιστα τα τελευταία χρόνια έγινε αναπαλαίωση. Παράλληλα βρέθηκαν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα τα οποία είναι μέσα σε κιβώτια και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει που βρίσκονται.
Ο περιβάλλων χώρος αλλά και ο δρόμος (ξεκινώντας από τον κεντρικό δρόμο) που οδηγεί στον ΠΥΡΓΟ είναι σε άθλια κατάσταση.
Μήπως ήρθε ο καιρός ν’ ασχοληθεί ο Δήμος με