Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Υπόμνημα των σωματείων μεταλλωρύχων Κασσάνδρας στο ΥΠΕΚΑ

"Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
τα σωματεία των μεταλλωρύχων των Μεταλλείων Κασσάνδρας, βρίσκονται ενώπιον σας για να σας υπενθυμίσουν με σεβασμό και κατανόηση μια κρίσιμη εκκρεμότητα, που σοβεί μέσα στο πλαίσιο του αυξημένου φόρτου εργασίας, που φέρει το χαρτοφυλάκιο σας.
Η εκκρεμότητα αυτή έχει να κάνει με την εξαιρετικής σημασίας και κρισιμότητας αδειοδότηση της επένδυσης αξιοποίησης των μεταλλείων των Σκουριών και της Ολυμπιάδας καθώς και την ίδρυση μεταλλουργίας χρυσού στην περιοχή του Μαντέμ Λάκου. Επιτρέψτε μας σε αυτό το σημείο να θέσουμε υπόψη σας κάποιες παρατηρήσεις: 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΑΓΓΕΛΟ ΤΖΕΚΗ

Το υπόμνημα, παρακάτω, είναι αυτό που πήρε στα χέρια του ο Βουλευτής του Κ.Κ.Ε  Άγγελος Τζέκης κατά την επίσκεψη του στα μεταλλεία στις 18/04.
"Αξιότιμε Κύριε βουλευτά
τα σωματεία των μεταλλωρύχων των μεταλλείων Κασσάνδρας, σας υποδέχονται με σκεπτικισμό στον χώρο της εργασίας τους. Θα περιμέναμε σήμερα, να βρίσκεται εδώ μαζί σας και ο κ. Γιάννης Ζιώγας, που πριν από ένα μήνα ακριβώς στην Ιερισσό παρέδωσε «μαθήματα» απαξίωσης της μεταλλευτικής εργασίας, αλλά και της εν γένει δραστηριότητας, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάσχεσης του εφιάλτη της ανεργίας στη Β/Α Χαλκιδική.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚ​ΟΥ ΣΥΛΟΓΓΟΥ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΛΕΙΓΕΝΗ

1η Μάη 2011 - ΚΚΕ