Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Περήφανα γηρατειά ...

Εργαστήρι Βελτίωσης Σχέσεων στον Πολύγυρο. (ΕΝΕΠΕ ΜΟΥΣΑ)

Εργαστήρι βελτίωσης σχέσεων με θέμα : "Βιώνοντας την Αγάπη" διοργανώνεται στο "Ένεπε Μούσα" στον Πολύγυρο, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011.
Πρόκειται για μια βιωματική μέθοδο ομαδικής εργασίας για τη βελτίωση των σχέσεων και των καταστάσεων στη ζωή μας. Κινητοποιεί και ισορροπεί την Αγάπη στις σχέσεις μας.
Η διαδικασία στηρίζεται στην Αγάπη των μελών της ομάδας και ενεργεί θεραπευτικά σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. --->>>

Κάλεσμα Επιτροπής Αγώνα Μ.Παναγίας

Αγαπητοί Μεγαλοπαναγιώτες και Μεγαλοπαναγιώτισες, Χαλκιδικιώτες και Χαλκιδικιώτισες
Γνωρίζετε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του χωριού (Μεγάλη Παναγία), όπως και του ενιαίου δήμου Αριστοτέλη, έχει αποφανθεί με ξεκάθαρο τρόπο κατά της επένδυσης στις Σκουριές! Πιθανόν να γνωρίζετε ότι αύριο στο Παλαιοχώρι οργανώνεται συλλαλητήριο υπέρ της επένδυσης στις Σκουριές.
Σίγουρα ο καθένας είναι ελεύθερος να διαδηλώνει για ό,τι κρίνει σωστό! --->>>

Προσφυγή κατά της επιλογής Συμπαραστάτη του Δημότη.

Προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, που αφορά την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, υπέβαλε η μείζονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η προσφυγή υποβλήθηκε, σύμφωνα με το νόμο στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. --->>>

Η αγωνία των βουλευτών της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Τρώγονται όλοι με τα ρούχα τους, από το αγωνιώδες ερώτημα: "Θα είναι υποψήφια βουλευτής, στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν, η δικηγόρος Αλεξάνδρα Γωγούση;"
Ε, να σας λύσουμε την απορία: ΟΧΙ (εκτός αν γίνει ΝΑΙ).
Σαφές, έτσι; --->>>

Γιάννης Δριβελέγκα​ς για την βιοποικιλό​τητα

Θα πούμε το ...Δεσπότη Παναγιώτη!

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη

Συνέντευξη  Ελένης Τριανταφύλλου (υπ. Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής) στο ΡΑΔΙΟ STAR 95,5 fm για το ταξίδι 67 εκπαιδευτικών, από το Νομό μας, με συναντήσεις σχολείων της ομογένειας στη Κωνσταντινούπολη .

Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Πολυγύρου

Στο Δήμο Πολυγύρου θα γίνει πρόσληψη:
1) πέντε (5) οδηγών αυτοκινήτων (εκ των οποίων τρεις (3) οδηγούς απορριμματοφόρων - φορτηγών αυτοκινήτων και δύο (2) οδηγούς λεωφορείων) και 2) δέκα οκτώ (18) εργατών καθαριότητας για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, από 15/03/2011 έως και 14/05/2011.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από: 4η Μαρτίου 2011 μέχρι και την 14η Μαρτίου 2011.
Πληροφορίες περισσότερες στο site του Δήμου Πολυγύρου ΕΔΩ.
ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ: Γιατί μόλις σήμερα η ανάρτηση στο site του Δήμου;

To blog των γυναικών του Στρατωνίου

ΞΑΝΑ - Έλα παππά 'μ, στη θέση σου...

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη, με αφορμή νομοσχέδιο του υπουργείου, που βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, (τα είχαμε πει σε ανάρτηση στον "προβοκάτορα"  ΕΔΩ)  ο κ. Σεραφείμ, επανήλθε στο ίδιο θέμα, αλλά και σε άλλα της ...αρμοδιότητάς του δηλαδή (Θου Κύριε), όπως ...η Αμερικανική εταιρεία Moody’s, αλλά και ο ...χρυσός της Χαλκιδικής (!!!) του οποίου μάλιστα ζήτησε την ...άμεση εκμετάλλευση (!!!) (Οπότε κάντε ...τουμπεκί όλοι οι "κατά της επένδυσης", μη σας τραβήξει κανέναν ...αφορισμό, που θα' ναι όλος δικός σας...)  
Συγκεκριμένα ο μητροπολίτης είπε... --->>>

Τα έλεγε η "ΡΕΣΠΕΝΤΖΟΥΛΑ" !!! Αλλά...

Οι προηγούμενες δύο αναρτήσεις αναφέρονται στο σάλο που ξέσπασε στους κύκλους των εκπαιδευτικών με τα μεταπτυχιακά -μαϊμού!
Ας γυρίσουμε λίγο πίσω, τότε που γινόταν οι κρίσεις των τωρινών Διευθυντών Εκπαίδευσης:
23 Ιουνίου 2010 ήταν όταν οι δάσκαλοι, που ήθελαν να γίνουν διευθυντές εκπαίδευσης, έδιναν συνέντευξη στο Υπουργείο για να αξιολογηθούν!
Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ τότε (δείτε ΕΔΩ) ξέροντας αυτά τα μεταπτυχιακά-μαϊμού συγκεκριμένου υποψήφιου, ο οποίος δυστυχώς ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ έγραφε: "πότε προλάβαιναν να διοικούν ολόκληρους Νομούς και συγχρόνως να κάνουν σπουδές για μεταπτυχιακά, διδακτορικά και ξένη γλώσσα!!!" και πρότεινε στους αξιολογητές --->>>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Πολιτισμού Στρατωνίου, καλεί όλα τα μέλη του να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στο Συλλαλητήριο της Παρασκευής 11/03/2011 (ώρα 10:30 π.μ.) στο Παλαιοχώρι , ώστε ενώσουμε τις φωνές μας μαζί με τους υπόλοιπους φορείς του Δήμου Αριστοτέλη βροντοφωνάζοντας «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ».
Η εργασία είναι πολιτισμός!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτισμού Στρατωνίου --->>>

Ο Αργύρης Λαφαζάνης στη Βουλή (10/3/11)

Η τοποθέτηση του βουλευτή Χαλκιδικής Αργύρη Λαφαζάνη στο νομοσχέδιο που αφορά τη ΝΑTURA καθώς και σχολιασμός της επίθεσης του Λα.Ο.Σ. στην κυβέρνηση.

Ανακοίνωση Συλλόγου Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης

Ο σύλλογος Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης, δηλώνει αλληλέγγυος στους αγώνες των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, καθώς και σε κάθε δραστηριότητα που θα θέσει σε κίνδυνο το περιβάλλον του τόπου μας.
Για το λόγο αυτό, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν ενεργά στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Ιερισσό, την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 11,00 π.μ.
Εκ μέρους του συλλόγου,
Το Δ. Σ. και η Ομάδα Περιβάλλοντος --->>>

Επιτροπή Αγώνα Μ. Παναγίας ...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!
"Η μεγαλύτερη ρύπανση είναι αυτή που προσπαθούν να μας φυτέψουν στο κεφάλι οι μεγαλοεργολάβοι, οι εταιρείες και οι επίδοξοι χρυσοθήρες τους..."
Η επιτροπή Αγώνα της Μ. Παναγίας καλεί τους συντοπίτες της σε συγκέντρωση στο "Χοντρό δέντρο", αύριο 11 Μαρτίου στις 10:30 το πρωί.
Δείτε την αφίσα τους --->>>

Μάλαμα ...στο τετράγωνο!

Εκπαιδευτικοί: ΟΧΙ στην επένδυση χρυσού...

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βόρειας Χαλκιδικής "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" με ψήφισμά του εκφράζει την αντίθεσή του στην επένδυση χρυσού από την "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ".
Δείτε στη συνέχεια το ψήφισμα του Συλλόγου. --->>>