Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Αλλάξαμε ...μορφή

...έτσι μια αλλαγή!
Καλά είναι να γίνονται κάπου -κάπου!
Περισσότερο όμως γιατί τα νέα πρότυπα, του παρόχου μας, μάς δίνουν περισσότερες δυνατότητες λειτουργιών! 

Για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Αργύρη Λαφαζάνη

Σε σχέση με την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Βουλευτή Χαλκιδικής Αργύρη Λαφαζάνη, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, Αρβανιτίδης και Δημητρουλόπουλος, εξέδωσαν ανακοίνωση τονίζοντας ότι ζήτησαν οι ίδιοι και από την αρμόδια εισηγητική Επιτροπή Δεοντολογίας και από τη Βουλή την άρση της ασυλίας τους:
 "...πεποίθησή μας είναι ότι οι υποθέσεις των βουλευτών πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι υποθέσεις όλων των πολιτών" αναφέρουν μεταξύ άλλων και συμπληρώνουν πως: --->>>

Νέα υποχώρηση της Τίνας για τις Natura

Νέα υποχώρηση για την υπουργό Περιβάλλοντος κυρία Τίνα Μπιρμπίλη η οποία επανα-τροποποίησε το άρθρο 9 που ορίζει την δόμηση στις περιοχές natura.
Όπως αποκάλυψε το protothema.gr με τις νέες αλλαγές ολα τα οικόπεδα έκτασης τουλάχιστον 4 στρεμμάτων που υφίστανται μέχρι τη δημοσίευση του νόμου, θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα σύμφωνα με τις οικίες πολεοδομικές διατάξεις. Επίσης προβλέπεται --->>>

Σταματούν την απεργία πείνας οι 300 μετανάστες

Τη λήξη της απεργίας πείνας αποφάσισαν το απόγευμα της Τέταρτης οι 300 μετανάστες της "Υπατίας", κάνοντας αποδεκτή ομόφωνα την πρόταση της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία μειώνονται από 12 σε 8 τα χρόνια παραμονής στην Ελλάδα για να μπορούν οι μετανάστες να καταθέτουν αίτηση νομιμοποίησης, ενώ τους δίνεται καθεστώς ανοχής απεριόριστου χρόνου και ταξιδιωτικά έγγραφα.

Παραιτήθηκε ο Δ.Γεωργακόπουλος

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών υπέβαλε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή.

Η συνέντευξη Ζαγοράκη στο Ράδιο STAR 95,5 fm

Γιάννης Δριβελέγκας Για το νομοσχέδιο της Τίνας Μπιρμπίλη και τη Natura.

Συνέντευξη του Γιάννη Δριβελέγκα στο Ράδιο Εννέα 98,9
Για το νομοσχέδιο της Τίνας Μπιρμπίλη και τη Natura:
"Δεν επανέφερε το αρχικό. Οι διαβεβαιώσεις είναι ότι θα ισχύουν τα 4 στρέμματα όπως ίσχυαν".
Για το αν θα υπάρξει πρόβλημα στη σημερινή ψήφιση του επίμαχου άρθρου αν μείνει ως έχει:
"Ναι, το έχουμε πεί αυτό, γιατί δημιουργεί προβλήματα. Αυτά που ζητάει η υπουργός φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, το έχω πεί πάρα πολλές φορές. Τα 10 στρέμματα, οι απαγορεύσεις θα "φουντώσουν" τα αυθαίρετα και θα πάνε όλα σε μεγαλοεπιχειρηματίες. Τη Μύκονο και τη Σαντορίνη δεν την έκαναν έτσι οι --->>>

Τυροκομική Σταθώρη (Ιερισσός): Επίσημα με τη σφραγίδα "GUINNESS"!

Οι διασυλλογικοί αγώνες Τραμπολίνο Βορείου Ελλάδος στον Πολύγυρο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπής Χαλκιδικής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ χαιρετίζει και δηλώνει αλληλέγγυα στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στην δημιουργία μεταλλουργίας χρυσού.
Καλεί τα μέλη και τους φίλους της, καλεί όλους τους Χαλκιδικιώτες, να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που γίνεται στην Ιερισσό, στις 11 π.μ. την Κυριακή 13-3-2011.

Η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Αργύρη Λαφαζάνη ψηφίστηκε από τη Βουλή!

Την άρση της ασυλίας τριών βουλευτών αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, προκειμένου να δικαστούν για αδικήματα που τέλεσαν όταν δεν ήταν μέλη του Κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, υπέρ της άρσης της ασυλίας του Γεώργιου Αρβανιτίδη (ΠΑΣΟΚ Β' Θεσσαλονίκης) ψήφισαν 146 βουλευτές, κατά 36, ενώ 5 ψήφισαν «λευκό».
Ο βουλευτής κατηγορείται για απείθεια κατ' εξακολούθηση, παράβαση καθήκοντος κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση και υπεξαγωγή --->>>

Πρόσκληση στο πανηγύρι των Αγίων Θεοδώρων στον Όρμο Παναγίας

Συνεργασία Δήμου Σιθωνίας - Πυροσβεστικής

Σύσκεψη στο Δήμο Σιθωνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με αντικείμενο την καλύτερη προετοιμασία, εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, μεταξύ του Δημάρχου κ. Ιωάννη Τζίτζιου, του αντιδημάρχου, αρμόδιου για θέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Αχιλλέα Παπαστεργίου, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής Στυλιανού Αμπαρά και άλλων επιτελών της Π.Υ.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας του Δήμου Σιθωνίας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία που αφορούν μεταξύ --->>>

Ευχαριστήρ​ιο για το καρναβάλι Σημάντρων από το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρναβαλισ​τών

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστήριο σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκδήλωση.
Παρά τις άκρως αντίξοες καιρικές συνθήκες όμως, εκατοντάδες άτομα, πέρα από τους διοργανωτές του Καρναβαλιού, αδιαφόρησαν για το χιόνι που έπεφτε και πραγματοποίησαν την παρέλαση των αρμάτων που όλοι τόσο περιμέναμε!
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους για την οικονομική βοήθεια που τους ζητήσαμε και ανταποκρίθηκαν και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας πρόβαλαν, ακόμη και αυτούς από τους οποίους δεχτήκαμε αρνητικά σχόλια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού, τους --->>>

Προβλήματα στη λειτουργία του ταχυδρομείου του Δήμου Κασσάνδρας Ν. Χαλκιδικής.

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσαν βουλευτές του   ΚΚΕ,  Άγ. Τζέκης, Γ. Ζιώγας και Σ. Καλαντίδου,  προς τους αρμόδιους υπουργούς,  σχετικά με τα προβλήματα στη λειτουργία του ταχυδρομείου του Δήμου Κασσάνδρας Ν. Χαλκιδικής.
Το κείμενο της ερώτησης:
"Σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό αντιμετωπίζει το ταχυδρομείο Δήμου Κασσάνδρας στην Χαλκιδική με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει τους κατοίκους του Δήμου. Το ταχυδρομείο δεν έχει μόνιμο ταχυδρόμο – διανομέα και για τις εσωτερικές εργασίες του έχει μόνο δύο μόνιμους υπαλλήλους --->>>

Β`Επαναληπ​τική Γενική Συνέλευση και οικονομικό​ς απολογισμό​ς έτους Πολιτιστικ​ού Συλλόγου Σημάντρων.

Καλούνται όλα τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Σημάντρων να παραβρεθούν στη Β`Επαναληπτική Συνέλευση αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.
Θέματα:
Απολογισμός έτους 2010.
Ορισμός ημερομηνίας εκλογών.
(εκλογές θα γίνουν μόνο αν ψηφιστεί στην συνέλευση, ημερομηνία λήξης του παρόντος Δ.Σ. Βάση του καταστατικού είναι 30 Ιανουαρίου 2012).
Από το Δ.Σ.

Παραίτηση μέλους από το Δ.Σ. της Νίκης Πολυγύρου

Μετά απο κριτική που δέχθηκα προσωπικά σε τομείς που ήμουνα υπεύθυνος, από μέλος του Δ.Σ., αποδέχομαι τις ευθύνες μου όσες με αναλογούν και υποβάλλω ΓΡΑΠΤΗ παραίτηση από το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς μου ζητήθηκε να γίνει με αυτόν τον τρόπο.
Δεν τίθεται θέμα να μην ακολουθώ την αγαπημένη μου ομάδα στις αγωνιστικες υποχρεώσεις της και εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια που καταβάλει αυτή και οι στρατιώτες της.
Θεοδωρούδης Ιωάννης

Ανταρκτική