Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για το νέο μισθολόγιο των Δ.Υ.

Η «Μελέτη για τις μισθολογικές εξελίξεις στο Δημόσιο», η οποία δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από τα Υπουργεία Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών δικαιώνει απόλυτα την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καθώς καταρρίπτει τον επί δεκαετίες συντηρούμενο «μύθο» περί υψηλής συνολικής μισθολογικής δαπάνης στο Δημόσιο Τομέα και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι βασικό ζητούμενο παραμένει «η καλύτερη διαχείριση και εξοικονόμηση δημοσίων πόρων - πέραν της μισθολογικής δαπάνης».
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει έγκαιρα διατυπώσει --->>>

Δ΄ Εθνική: ΤΟ «ΜΠΑΛΑΚΙ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΛΕΟΝ - Ένα βήμα πριν την αποχή - ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ. Γ. Α.

Γράφει ο Θεόδωρος Συμεωνίδης
Τα ψέματα τελείωσαν…
Η συντονιστική επιτροπή της Δ’ Εθνικής κατηγορίας έχει σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, προγραμματισμένο ραντεβού με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, στον οποίο θα θέσουν τα αιτήματα τους και μετά από αυτό θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.
Τα δέκα μέλη της Επιτροπής θα έχουν συνάντηση, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχεία Ιντερκοντινένταλ, στην διάρκεια της οποίας θα αποφασίσουν πόσοι και ποιοι θα πάνε στην Γενική Γραμματεία και ποιο θα είναι το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν στην συνάντηση με τον Γ.Γ.Α. με κύριο αίτημα --->>>

Διαμαρτυρία Εκπροσώπου τριτέκνων Δήμου Αριστοτέλη!

Διαμαρτύρεται, με τον δικό του τρόπο, ο καθηγητής Μ.Ε. Γεώργιος Πασχαλίδης γιατί, μάλλον, δεν τον συμπεριέλαβαν στην επιτροπή διαβούλευσης  του Δήμου Αριστοτέλη, επικαλούμενος την ιδιότητά του ως εκπρόσωπος των τριτέκνων οικογενειών του Δήμου Αριστοτέλη!
Παρακάτω το e-mail που μας έστειλε:
Θέμα: Δημ.επιτροπή διαβούλευσης
Γεώργιος Πασχαλίδης (καθηγητής) κάτοικος Ιερισσού
Τόπος εργασίας Γ.Ε. Λύκειο. Ιερισσού.
Εκπρόσωπος τριτέκνων εκπαιδευτικών Ελλάδος, και τριτέκνων οικογενειών δήμου Αριστοτέλη --->>>

Για τους Πόντιους και όχι μόνο: Δώρο 5 Ποντιακά Παραμύθια "Ο χαμαιλετάρ​τς και ο πάρδον" από το e-Pontos

Το e-Pontos, συνεχίζει, στα πλαίσια της καθημερινής του ενημέρωσης με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις αλλά και θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό τη στήριξη και την προβολή των βιβλίων.
Πέρα από την παρουσίαση των βιβλίων μέσα από τις σελίδες του e-Pontos, θα προσπαθούμε να δίνουμε στους αναγνώστες του ιστολογίου μας, όταν αυτό είναι δυνατό, και κάποια από τα βιβλία που θα παρουσιάζουμε.
Έτσι λοιπόν προσφέρουμε 5 Ποντιακά Παραμύθια --->>>

"Δήμος Μουδανιών" ... και οικονομική ενίσχυση συλλόγων για εκδηλώσεις!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ανάρτησης.
Σήμερα μας έστειλε τη φωτογραφία φίλος - συνεργάτης μας από τα Μουδανιά.
Η φωτογραφία, για τους γνωρίζοντες τα Μουδανιά, είναι από την πλατεία απέναντι από την Εθνική Τράπεζα!
Παρατηρεί πολύ εύστοχα ο φίλος μας:
1. Η δήλωση Ιορδανίδη για "μη οικονομική ενίσχυση συλλόγων για εκδηλώσεις" έπαψε να ισχύει ή ισχύει για όλους πλην της πόλης των Μουδανιών;
2. Γιατί επιμένουν για "Δήμο Μουδανιών"; -Είναι τυχαίο; Επισημαίνοντας παράλληλα: --->>>

Συλλόγος Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης

Ενημερωτική Επιστολή
Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης,
επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα νέα του συλλόγου μας και τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Α΄ Εξαμήνου 2011.
Όπως γνωρίζεται, την Κυριακή 23/1/2011 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία ξεκίνησε με τον απολογισμό και την έγκριση πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και συνεχίστηκε με την εκλογή του νέου Δ.Σ. Ακολούθησε η κοπή πίτας του --->>>

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Μετά τη επιτυχημένη πορεία των δυο  τμημάτων  στο πρωτάθλημα νέων στο  της ΕΠΣ Χαλκιδικής    η ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ συμμετέχει στο πρωτάθλημα παίδων με στόχο την κατάκτηση του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Στον πρώτο αγώνα που έδωσε στο γήπεδο της Ολύνθου  κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με σκορ  3-7 και το Σάββατο αντιμετωπίζει στο δημοτικό στάδιο του Πολυγύρου στις 11.00  την ομάδα των Kαλυβών .

Κρατικές διαφημίσεις στην Ιστοσελίδα της ...μαμάς Μαργαρίτας !!!

Και ενώ γύρω μας σφυρίζουν οι επιχορηγήσεις του γιού Γιώργου στη Μ.Κ.Ο. της μητέρας Μαργαρίτας , άλλοι μιλάνε για 400 παρά... κάτι χιλιάδων ευρώ. άλλοι μιλάνε για 1.249.694 ευρώ, ψάξαμε και εμείς να δούμε τι είναι αυτή η Μ.Κ.Ο.. Είναι η Κ.Ε.Δ.Ε. (Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) με πρόεδρο την Μαργαρίτα Τσαντ Παπανδρέου και μέλη του Δ.Σ. όλοι μέλη του ΠαΣοΚ και μόλις μπήκαμε στη σελίδα τους στο ιντερνετ kede.org πάθαμε το μεγάλο σοκ.
Γεμάτη διαφημιστικά banner σε μια ιστοσελίδα που δεν έχει καμία --->>>

Ο Γιάννης Δριβελέγκας για το Σπήλαιο Πετραλώνων

Όπως αναφέρει, με Δελτίο Τύπου, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Γιάννης ∆ριβελέγκας συναντήθηκε σήµερα µε την Μενδώνη Λ., Γ.Γ. του υπουργείου Πολιτισµού, και συζήτησαν  για το θέµα του Σπηλαίου Πετραλώνων.
Μετά τη συνάντηση η Γ.Γ. του υπουργείου Πολιτισµού δήλωσε ότι :
"Μετά την απόφαση του ΣτΕ, για το ιδιοκτησιακό του Σπηλαίου των Πετραλώνων, το υπουργείο Πολιτισµού σε συνεργασία µε το Νοµικό Συµβούλιο του Κράτους καθορίζουν τη διαδικασία και τους όρους της --->>>

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ

EΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ -Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ

Την απειλή της χρεοκοπίας, εξαιτίας της ουσιαστικής στάσης πληρωμών, που εφαρμόζει το ελληνικό δημόσιο, αντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότερες από τις 6.500 μικρές και μεσαίες εργοληπτικές επιχειρήσεις της χώρας, ανάμεσα τους και οι περίπου πενήντα μικρές επιχειρήσεις του Νομού μας.
Η χρεοκοπία των εργοληπτών συμπαρασύρει μεγάλο μέρος της οικονομίας των τοπικών κοινωνιών, τους συνδεδεμένους κλάδους, αλλά και τα έσοδα των Ταμείων.
Οι μικροί και μεσαίοι εργολήπτες --->>>

Κατάληψη στα γραφεία των Ε.Βενιζέλου και Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη - ΤΩΡΑ

Μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας κατέλαβαν πριν από λίγο τα πολιτικά γραφεία των Ε.Βενιζέλου και Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη και μέσω φαξ ενημερώνουν μέσα μαζικής ενημέρωσης και φορείς για τον αγώνα των μεταναστών που κάνουν εδώ και 37 μέρες απεργία πείνας
Seleo.gr

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙ​Α...

Στο σημείο "ΜΗΔΕΝ" η ΝΙΚΗ Πολυγύρου...

Χωρίς προπονητή έμεινε η ομάδα της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου.
Ο μέχρι τώρα προπονητής, Κάκογλου Κων/νος, μετά από συννενόηση με τη διοίκηση, έφυγε από την ομάδα!
Καθήκοντα προπονητή θα εκτελεί ο ποδοσφαιριστής της ΝΙΚΗΣ Στόικος Διαμαντής!

O SUPER-3 Πολυγύρου στα "σαλόνια" της Manchester City

Περιμένεις εφάπαξ; Καλά!

Τα 35.700 άτομα αριθμεί πλέον, η λίστα των εν αναμονή συνταξιούχων του δημοσίου για το εφάπαξ, με τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών να αναζητούν ρευστό τουλάχιστον 800 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του Ταμείου Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) ώστε να ξεμπλοκαριστεί η καταβολή του εφάπαξ.

Τον έκραξαν κι αυτόν!


Φραστική επίθεση δέχθηκε το περασμένο Σάββατο στον Βόλο ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.
Ο υφυπουργός Οικονομικών ήταν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Η γκανγκστερική ένοπλη επίθεση εναντίον αστυνομικών επιβεβαιώνει ότι τα μέτρα που σωρηδόν έχουν πάρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ προηγουμένως, είναι μέτρα καταστολής του λαϊκού κινήματος (τρομονόμοι, κάμερες κ.α.), ενώ την ίδια ώρα οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος και τα διάφορα κέντρα που συνδέονται με αυτό αλωνίζουν. Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι και σ’ αυτό τον --->>>

Αποκριάτικο γλέντι του "ΣΙΘΩΝΑ"

Η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ο "Σίθων" διοργανώνει το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 2 μ.μ., Λαϊκό γλέντι στον παλιό οικισμό της Νικήτης, μπροστά απο το κτίριο "ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ".
Αν ο καιρός φυσικά το επιτρέψει σας περιμένουμε όλους με την ανάλογη αποκριάτικη ενδυμασία.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Μιχαέλα, Ένα νέο "μουσικό αστέρι" του Πολυγύρου!

Tην Κυριακή της Αποκριάς, 6 Μάρτη 2011, στη μουσική σκηνή "ΣΑΡΑΪ" (Γ. Λαμπράκη 23 & Κατσιμίδη, φανάρια) στη Θεσσαλονίκη, η Μιχαέλα Κυριαφίνη (φωνή και κιθάρα) με τον Τάσο Φαρίνη (κιθάρα) θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα με έντεχνα και ροκ, ελληνικά και ξένα τραγούδια καθώς και τραγούδια της Μιχαέλας Κυργιαφίνη!
Η Μιχαέλα Κυργιαφίνη, --->>>

Πού είναι η υγεία σας ...;

Αήττητος ο ΑΟΠ στο Πρωτάθλημα Πινγκ-Πονγκ

Επιμέλεια:Σφυρής Ιωάννης
Συνεχίζει τις επιτυχίες το Ανδρικό τμήμα Πινγκ-Πονγκ του Α.Ο.Πολυγύρου.
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, έγινε η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το Σάββατο η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα ΑΣ ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με σκορ 4-0 σετ.
Την Κυριακή στο ντέρμπι για την πρώτη θέση ο ΑΟΠ κέρδισε τον ΠΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ με το επιβλητικό σκορ 4-0.
Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος τελείωσε και η ομάδα μας είναι πρώτη και --->>>

Δήμος Σιθωνίας. Κινητοποιήσεις για Natura

Ο Δήμος Σιθωνίας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 1-3-11 προχωρεί σε κινητοποιήσεις για τη μη εφαρμογή της πρότασης του ΥΠΕΚΑ για τους όρους δόμησης σε προστατευόμενες περιοχές Natura. (νόμος Μπιρμπίλη)
Δυστυχώς οι κάτοικοι της Σιθωνίας είναι ανημέρωτοι, και δεν γνωρίζουν ότι ο νόμος αυτός είναι χειρότερος από την εισβολή του Βαρδινογιάννη στην περιοχή!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ  --->>>  

Φυλαχτείτε!

Πρόταση νυχτερινής εξόδου στον Πολύγυρο.