Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Γιορτή Μπάσκετ – Πάρτυ μασκέ 2011

Eπιμέλεια: Σαπιτζής Αναστάσιος
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25/2 στο κλειστό γυμναστήριο του Πολυγύρου η εκδήλωση «Γιορτή Μπάσκετ – Πάρτυ μασκέ» που διοργάνωσε ο Α.Ο. Πολυγύρου για τα παιδιά του Δήμου μας.
Με ήχους Latin μουσικής να ανεβάζουν τους ρυθμούς, τις σερπαντίνες και τα μπαλόνια να κατακλύζουν τον χώρο, τα παιδιά χόρεψαν, έτρεξαν, γεύτηκαν τα πολλά και διάφορα εδέσματα του μπουφέ και φυσικά --->>>

ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Από την πρώτη στιγμή σύναψης του μνημονίου είχαμε προβλέψει το εξής: Ότι ο λαό θα χρεοκοπήσει σίγουρα και ότι θα υπάρχει από εκεί και πέρα διαπραγμάτευση για το βαθμό χρεοκοπίας ενός τμήματος του κεφαλαίου προκειμένου να ανακάμψει η κερδοφορία.
Έχουμε επιβεβαιωθεί. Επομένως ο λαός πρέπει να πιστέψει στο εξής: Θυσία αξίζει να γίνει μόνο --->>>

Βράβευση πρωταθλητώ​ν Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχωρί​ου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος Χορός του Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχωρίου.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των αθλητών μας του Εφηβικού για την επιτυχία τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Χαλκιδικής .
Οι άξιοι αυτοί πρεσβευτές μας που θα κάνουν γνωστό το χωριό μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα --->>>

O Λαγάνης και πάλι Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής.

Οι δικηγόροι της Χαλκιδικής ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιώργου Λαγάνη, ως Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής.
Κατά τη σημερινή ψηφοφορία είχαμε τα αποτελέσματα:
Λαγάνης Γ.: 92 ψήφοι.
Χαϊδευτός Χρ: 49 Ψήφοι
Λευά : 9
Άκυρα: 1
Εκλέχτηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο: --->>>

-Είπε κανείς μπουρδέλο αυτό το κράτος; -Έχει απόλυτο δίκαιο!

Στον αέρα τινάζεται η έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ για την εμπλοκή τοπικών πολιτικών παραγόντων αλλά και υπαλλήλων της Χαλκιδικής στην υπόθεση του ευρωπαϊκού δικτύου παρασκευής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που εξαρθρώθηκε στα τέλη του περσινού Σεπτεμβρίου στην Κασσάνδρα, με τη σύλληψη και αξιωματικών της αστυνομίας.
Με την τακτική που ακολούθησαν ΣΔΟΕ και ασφάλεια δεν προέβλεψαν την ανάμειξη και άλλων δημοσίων λειτουργών, εκτός των κατηγορούμενων αστυνομικών, με συνέπεια οι τηλεφωνικές συνομιλίες που καταγράφηκαν για τις άλλες πτυχές της υπόθεσης, όπως η έκδοση άδειας ξηραντηρίου καπνού για τον κατηγορούμενο --->>>

Οι ομάδες της Χαλκιδικής στην Δ΄ Εθνική

http://www.periferiako.com/
 και η βαθμολογία --->>> 

Εκδήλωση - Συζήτηση: "Μεταλλουργία χρυσού στην Β. Χαλκιδική" - Κυριακή 27/2/2011

Με «ριφιφί» έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στην Ιερισσό


Κλοπή κοσμηματοπωλείου με τη μέθοδο του «ριφιφί» έγινε στο βράδυ της Παρασκευής στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο που διατηρεί 29χρονος, γκρεμίζοντας την κοινή μεσοτοιχία του διπλανού κρεοπωλείου.
Μετά την είσοδό τους στο κοσμηματοπωλείο ερεύνησαν το χώρο και αφαίρεσαν από τη βιτρίνα, χρυσαφικά και ωρολόγια οικονομικής αξίας --->>>

Αλλού είναι τα κενά.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, εκλογής του συμπαραστάτη του δημότη, έδειξε κατά πόσο οι δημοτικοί μας άρχοντες είναι άρχοντες των δημοτών, όλων των πολιτών του Δήμου ή άρχοντες των παρατάξεών τους.
Τυχαία ο νομοθέτης δεν ζήτησε την πλειοψηφία των 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου. Απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία, για να υπάρξει συναίνεση ή αλλιώς συνεργασία ή αλλιώς αξιοκρατία ή αλλιώς υπέρβαση παραταξιακή ή αλλιώς προετοιμασία, διαβούλευση το λένε, για να καταλήξουμε στη σωστή επιλογή. Με μια κουβέντα, απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα ή αλλιώς λίγη τσίπα.
Δυστυχώς οι αυτοδιοικητικοί μας ταγοί, θέλοντας να θολώσουν τα πράγματα, ανακάλυψαν --->>>

Παραμονές ...απόκριας στη Χαλκιδική ο Μαρκογιαννάκης!

-Αύριο πάω Χαλκιδική!
-Χαιρετίσματα σε όλα τα παιδιά,
ιδιαίτερα στον εκπρόσωπο τύπου, το Στέργιο!


Τον Πολύγυρο θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 ο βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος στις 5:30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του κόμματος, στο τουριστικό περίπτερο "Έξι Βρύσες".

Εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκιδικής

Εκλογές διεξάγονται σήμερα, 27 Φεβρουρίου, στο Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκιδικής.
Τη θέση του προέδρου διεκδικούν οι: Λαγάνης Γεώργιος (τωρινός πρόεδρος) και ο Χαϊδευτός Χρήστος.

Τα αποτελέσματα δυο μετρήσεων.

και --->>>

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Η παρέμβαση των Ελλήνων φοιτητών στο "Ελληνικό σπίτι" την ώρα που ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς ετοιμαζόταν να μιλήσει για την προβολή της ταινίας.
Η είσοδος του Πάγκαλου εξαγρίωσε τους Έλληνες --->>>