Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Ποδόσφαιρο Δ΄ Εθνική: Συνεχίζει την καταπληκτική πορεία του ο ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας!

 Και η Βαθμολογία --->>>

Ένας χρόνος 3feet

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ 2011.


ΔΗΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ&ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕ
ΝΑ ΜΑΣΚΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ!!
ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!
 ΔΩΣΤΕ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ

Προς τους Βουλευτές Χαλκιδικής...

Κύριοι Βουλευτές της Χαλκιδικής, ξέρετε καλύτερα απ’ όλους μας, ότι η τροπολογία που μπαίνει στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο για τα ΜΜΜ, περιλαμβάνει:
-πρόστιμο 200 ευρώ και διοικητικές κυρώσεις (αφαίρεση άδειας ικανότητας οδηγού, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων οχήματος για 20 ημέρες) για την άρνηση πληρωμής διοδίων
-ενώ η άρνηση καταβολής εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες (που μετατρέπεται σε πλημμέλημα) θα προβλέπει ποινή φυλάκισης έως τρεις (3) μήνες
Ξέρετε (επίσης καλύτερα απ’ όλους μας), ότι η τροπολογία, μιλάει για «αποκλίνουσα συμπεριφορά» (sic) των πολιτών που αντιδρούν στα παραπάνω αυθαίρετα «χαράτσια», δηλαδή με άλλα λόγια, μας λέει «…πάτε ψυχίατρο, γιατί δεν είσαστε καλά, με τόση …απόκλιση».
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω, αν σκέφτεστε να ψηφίσετε την παραπάνω τροπολογία, --->>>

Πλήρης απογοήτευση του Ελληνικού Λαού ...!


Όπως μας ενημερώνει το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής ο "παμέγιστος παϊδάκιας" δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας! Έτσι λοιπόν ...χάνεται μια ευκαιρία ακόμα για μια δεύτερη "επανίδρυση" του Κράτους!
Ηρεμήστε όμως και χαλαρώστε:
Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του βουλευτή, αφού όπως μας διαβεβαιώνει θα είναι εκ νέου υποψήφιος (με το αζημίωτο φυσικά και με καμιά 10ριά χιλιάρικα το μήνα για να κοιμάται στη Ραφήνα!) !  


ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Το δείπνο αποχαιρετισμού του ιερέα.

Ένας πολιτικός εκπρόσωπος, μέλος της κοινότητας, είχε προσκληθεί για να δώσει προς τιμήν του ιερέα έναν σύντομο ιστορικό λόγο για την ιερατική διαδρομή του.
Επειδή ο βουλευτής καθυστερούσε, ο ιερέας απεφάσισε να πει λίγες κουβέντες ώστε να καλύψει τον κενό χρόνο της καθυστερήσεως.
-Η πρώτη μου εικόνα/εντύπωση για το εκκλησιαστικό κοινό υπήρξε κατά την πρώτη εξομολόγηση που έτυχε να ακούσω. Σκέφθηκα ότι με είχε στείλει ο Επίσκοπος σε ένα χώρο φοβερό, --->>>

"Συνάντηση Ψωμιάδη-Άνθιμου με επίκεντρο τους μετανάστες"

Να επέμβει η ...FIFA ! Κάνει «μπαμ» το ...στημένο !

προβοκατορας
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα τι γίνεται…
Πριν κοπάσει ο θόρυβος από την …αήθη συμπεριφορά των μελών του κλιμακίου, - οι οποίοι ζήτησαν να πωληθεί δημόσια περιουσία για να συγκεντρωθεί μέσα σε 4 χρόνια 50 δις ευρώ- και την …οργή –και καλά- της Ελληνικής Κυβέρνησης που σήκωσε …μπαϊράκι κατά της Τρόικας, ο Βέλγος Σέρβας Ντερούζ, ένας από τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας, επανέρχεται με πιο συγκεκριμένες ιδέες στο «Βήμα της Κυριακής», για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας:
«Ναι, να πουλήσετε το Ελληνικό, ναι, να πουλήσετε την ΔΕΗ. Το πραγματικό στοίχημα της ελληνικής οικονομίας είναι εκείνο της καθολικής ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας…» και προσθέτει ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο που έχουμε και δεν είχε αναφερθεί μέχρι τώρα... τις παραλίες... «Πουλήστε παραλίες για να αναπτυχθεί ο τουρισμός και η τουριστική κατοικία» λέει ο κ. Ντερούζ και χαρακτήρισε απαρχαιωμένη την ελληνική τουριστική υποδομή.   
Αδέρφια, δεν νομίζετε ότι άρχισε να «παρα-βρωμάει» η υπόθεση ;;; --->>>

Κουβαρδαλίκι "αρχόντων" ... Σωστοί είμαστε!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Προπαγάνδα = επηρεασμός με μεθοδικό τρόπο

Έμπειρος πολιτικός ο Δήμαρχος Αριστοτέλη μας ανακοίνωσε ότι φροντίζει πρώτα για το φυσικό περιβάλλον (είναι βλέπετε ανοιχτό το θέμα της μεταλλουργίας). Έτσι ακούσαμε τη δημοσιογράφο να μας λέει ότι, το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή τη μελέτη, που είναι δωρεά της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός», για το βιολογικό σταθμό του Στρατωνίου. Θέλοντας ο εκ Στρατωνίου άρχοντας, πρόεδρος του Τ.Σ., να συμβάλει στην ευαισθησία του Δημάρχου, για το περιβάλλον, και να τονίσει τη συντονισμένη και αποτελεσματική --->>>

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Α.Μ.Ε.Α

Πριν λίγες μέρες είχα μια συνάντηση με έναν καλό μου φίλο ο οποίος είναι Άτομο με Ειδικές Ανάγκες.
Έχει τόσο αυτός, όσο και κάποιες ακόμα χιλιάδες την ατυχία, να ανήκει σε αυτή την κατηγορία και, να ζει σε μια «χώρα» όπου το μέλλον αυτών των ατόμων είναι τόσο αβέβαιο, όσο πουθενά αλλού.
Βλέπετε, στην «Ελλάδα της Ευρώπης», το «μνημόνιο», η «Τρόικα» τουλάχιστον για τα Α.Μ.Ε.Α, έχει έρθει και εγκατασταθεί εδώ και κάτι χρόνια.
Εγκαταστάθηκε και, «κόβει και ράβει» κατά πως βολεύει και ταιριάζει στους εγχώριους «νομοθέτες», που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
Δεν ξέρουν και δεν τους νοιάζει --->>>

Ο "πόλεμος" Mega - Ελευθεροτυπίας συνεχίζεται

Επιστολή των εργαζομένων του Mega στην «Ε». Τι τους απαντά ο Στάθης Σταυρόπουλος του «ναυτίλου». Σε επιστολή τους προς την «Ε» οι εργαζόμενοι στο δελτίο ειδήσεων του Mega αναφέρουν τα εξής:
"Εμείς, οι δημοσιογράφοι που δουλεύουμε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, θέλουμε να...
εκφράσουμε την οργή μας, για όσα απαράδεκτα και συκοφαντικά αναφέρονται, για το προϊόν της εργασίας μας από τον συνεργάτη σας Σ. Σταυρόπουλο, στο φύλλο της εφημερίδας σας με --->>>

Gary Moore

Η ιρλανδέζικη κιθάρα, θρύλος Gary Moore έχει περάσει πλέον στην ιστορία… δυστυχώς ήταν μόνον 58 ετών…
Ο Gary Moore (όπως ήδη γνωρίζετε) βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Μάλαγα στην Ισπανία… Η αιτία του θανάτου, όπως αναφέρεται ήταν η καρδιακή προσβολή…
Γεννημένος στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας το 1952, ο Moore δημιούργησε την πρώτη του μπάντα, τους «The Beat boys», όταν ήταν μόλις δεκατριών ετών, και μάλιστα σε εκείνη την μικρή ηλικία είχε θεωρηθεί --->>>