Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Στέλνω μια κάρτα στο Καστελόριζο !

Το νέο εθνικό θέμα (ή/και μέτωπο)
"Είμαστε όλοι Καστελορίζιοι!!!"

Βλέποντας  το Καστελόριζο από ένα χάρτη της ανατολική Μεσογείου, θα δείτε πως το νησί αποτελεί ένα κόμπο που δένει γεωπολιτικά την Ελλάδα με την Κύπρο μας. Χωρίς το Καστελόριζο, τα χωρικά ύδατα των ΑΟΖ=Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη  μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, θα τέμνονταν κάθετα από ένα θαλάσσιο σύνορο μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου, καθιστώντας την δυνατότητα κοινής ελλαδοκυπριακής συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου, όπως επίσης και την δυνατότητα ενεργοποίησης του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος, αδύνατη.
Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο), αν τύχει σωστής πολιτικής και οικονομικής διαχείρισης, με γνώμονα πάντοτε το εθνικό συμφέρον, θα μπορεί να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν την χώρα --->>>

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2011 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Χαλκιδικής. Το παρόν έδωσαν μέλη των συνδέσμων Γεντί Κουλέ και ΒΕΜ. Τα γραφεία της Λέσχης επισκέφτηκε και γράφτηκε μέλος ο Ελληνοαυστριακός Μάκης Miller μετεγγραφικό απόκτημα της δεύτερης ομάδας από Ραπιντ Βιέννης. 
Τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο μικρός Κωνσταντίνος Ξάνθος.

Σοβαραί ...δηλώσεις !

...Εμείς πάλι, ακριβώς το ...αντίθετο, ρε συ Έλλη !!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Οι ισραηλινοί εγκατέλειψαν το Κάιρο με ελικόπτερο !

απο σιβυλλα. Το ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού της πρεσβείας του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος στο Κάιρο, εγκατέλειψε την Αίγυπτο και έφυγαν με ελικόπτερο! 12 νεκροί στο Σινά -στη Ράφα (σύνορα Αιγύπτου με Γάζα)- από συγκρούσεις Βεδουίνων με την αστυνομία του Μουμπάρακ. Η επίθεση εναντίον των αστυνομικών Τμημάτων έγινε με ρουκέτες! Οι βεδουίνοι άνοιξαν τον τοίχο του εμπάργκο της Αιγύπτου προς τη Γάζα, αλλά η κυβέρνηση της Γάζας (Χαμάς) απαγορεύει την έξοδο Παλαιστίνιων προς την Αίγυπτο! 
Ενημέρωση από τον... σύντροφο Βικ (Vittorio Arrigoni), μέσα από την αποκλεισμένη Γάζα με το δολοφονικό εμπάργκο των ΗΠΑ, Ε.Ε., Ισραήλ και Αιγύπτου! 
--->>>(VIDEO)
προβοκατορας

ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ...


ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ


ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘHΣΕΑΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ