Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Tο Ε.Σ.Υ. ανήκει στο Λαό

To KKE για το σκάνδαλο SIEMENS

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σηκώνουν κουρνιαχτό με την ονοματολογία για να κρύψουν ότι οι μίζες της Siemens πρώτα απ’ όλα κατευθύνονταν στα κεντρικά ταμεία των κομμάτων τους και ότι η διαμόρφωση της πολιτική τους έχει οργανική σύνδεση με τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, στους οποίους η διαφθορά, η εξαγορά και η διαπλοκή αποτελεί νόμο της --->>>

Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αλβανία.

ΖΟΥΓΚΛΑ
Δείτε σχετικό βίντεο --->>>

Η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί: Τραγική η κατάσταση και στα αφαλιστικά ταμεία των Δ.Υ.!!!

Κύριοι Υπουργοί,
Κύριε Υφυπουργέ,
Το πρωτογενές έλλειμμα, στο Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων (που είναι ήδη στα 800 εκ.), στο Μετοχικό (περίπου 150 εκ. για το 2011) αλλά και στο ΤΕΑΔΥ (ήδη 17 εκ.), επιβάλλει επειγόντως την άμεση λήψη μέτρων.
Τα Ταμεία, των εργαζομένων στο Δημόσιο, έχουν οδηγηθεί στη σημερινή άσχημη κατάσταση, εξαιτίας της χρόνιας καταλήστευσης των αποθεματικών τους από το Κράτος, την εμπλοκή τους στο χρηματιστήριο, τη χρησιμοποίηση των αποθεματικών τους για την κάλυψη κρατικών εισοδηματικών ή κοινωνικών πολιτικών, χωρίς την ανάλογη κρατική ενίσχυσή τους, αλλά και εξαιτίας --->>>

Ω, λαλά! Πολλά λεφτά, παλικάρια! Σε καλή μεριά!

"Στις 500.000 ευρώ ανέρχεται το χρηματικό ποσό που κατάφεραν να αρπάξουν δύο άγνωστοι δράστες σήμερα το μεσημέρι από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα."
-Λεπτομέρεια στη δουλειά! Ούτε τραυματισμοί, ούτε τίποτα! Με αιφνιδιασμό! 

Περιοχή "Birbilo-Natura"

ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Το αυριανό ΚΑΡΦΙ με ερώτημα των απλών ανθρώπων! Η απάντηση, φυσικά, είναι: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

Η δικαίωση των αγώνων! Ποιων αγώνων και ποιων αγωνιστών;

Με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας του Σ.τ Ε. για την αποβολή της Ανθρωπολογικής Εταιρίας Ελλάδος από τη διαχείριση του Σπηλαίου των Πετραλώνων Χαλκιδικής ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος έκανε ανάλογη δήλωση.
Μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής αναφέρει: "Οι αγώνες πολλών χρόνων πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της Χαλκιδικής δικαιώνονται."
Θα είχε σημασία να μάθουμε, από θεσμικό πρόσωπο, ποιοι πολιτικοί και ποιοι αυτοδιοικητικοί έκαναν τους αγώνες αυτούς!!!  ...εκτός κι αν ήταν ΟΛΟΙ απέναντι στην Ανθρωπολογική κι αν ΟΛΟΙ κυνήγησαν την υπόθεση! (...δε νομίζω!)
Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής: --->>>

Ο Ετήσιος χορός του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου

Νίκη Πολυγύρου - Καμπανιακός

Φυσικά και αξίζει έπαινος στον Τζαβάρα για τη στάση του απέναντι στους τηλεοπτικούς "μάγκες"!

Aργύρης Λαφαζάνης: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

Η απόφαση της ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας, που δεν με εξέπληξε γιατί την γνώριζα εδώ και δύο μήνες, δίνει τέλος σε μια εκκρεμότητα δεκαετιών. Η αφύσικη κατάσταση κατοχής και εκμετάλλευσης του παγκόσμιας αξίας μνημείου από ιδιώτη έχει ως αφετηρία την απαράδεκτη σύμβαση παραχώρησης του Σπηλαίου το 1981 από την αποχωρούσα τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η τοπική κοινωνία, πέρα από κάποιες συγκυριακές συμμαχίες σκοπιμότητας, ποτέ δεν συναίνεσε και δεν νομιμοποίησε την κατάσταση αυτή. Η κοινότητα Πετραλώνων έδωσε σκληρές μάχες για την απελευθέρωση του Σπηλαίου, που σε αρκετές περιπτώσεις κατέληξαν σε δικαστική ταλαιπωρίατοπικών παραγόντων. Η Πανεπιστημιακή κοινότητα αντιπαρατέθηκε στις αυθαίρετες και αντιεπιστημονικές θεωρίες του κατόχου του Σπηλαίου και αρκετοί Πανεπιστημιακοί έμπλεξαν επίσης σε δικαστικές περιπέτειες. Η αιρετή --->>>

Ακόμα δε δόθηκε απάντηση σε προσφυγή ...

Από τις 10 του Γενάρη στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (Σώκο Ευθύμιο) υπάρχει ΠΡΟΣΦΥΓΗ Δημότη του Δήμου Αριστοτέλη κατά "της από 31/12/2010 πράξη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής για την ορκωμοσία σε δεύτερη φάση των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης και του πρακτικού αυτής" .
Σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοιες προσφυγές, για το ίδιο θέμα, έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν και από άλλους Δημότες του Δήμου Αριστοτέλη, ενώ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Σώκος Ευθύμιος, δεν δείχνει προθέσεις απάντησης στην προσφυγή!!! 
-Τι να υποθέσει κανείς;
-Ανοργανωσιά, αδιαφορία σε θέματα που θέτουν Πολίτες ή μήπως...
...κάλυψη του κυβερνητικού υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Αριστοτέλη τον οποίο και αφορά η υπόθεση; 

Σκάνδαλο Βατοπεδίου, σκάνδαλο SIEMENS ... γενικά σκάνδαλα! Ο ταύρος να' ναι καλά!

Η ιστορική αλήθεια στο βωμό της «συναίνεσης»

του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη*
Σε φιέστα «εθνικής ομοψυχίας» εξελίχθηκαν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα, του πατριάρχη της Δεξιάς Κ. Καραμανλή, στην πολύπαθη παραλία της Θεσσαλονίκης, στη «μόνιμη θέση του, που ατενίζει το Θερμαϊκό», όπως είπε ο «θεσσαλονικάρχης» υπουργός Άμυνας κ. Βενιζέλος, τραβώντας το αυτί του τέως «αντιρρησία» δήμαρχου Μπουτάρη, ο οποίος έσπευσε να «υποκλιθεί στο μεγάλο αυτό Έλληνα, χωρίς γκρίνια και μιζέρια»(!)
Διότι, κατά τον πολιτικά αποκαλυπτικό κ. Βενιζέλο «σε μια περίοδο οικονομικής, κοινωνικής και ηθικής κρίσης, οφείλουμε όλοι να είμαστε υπεύθυνοι, γενναιόδωροι και συναινετικοί, όπως έπραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής». Διότι, «όταν δεν τιμάς και δεν οικοδομείς αυτό που ονομάζεται δημοκρατικός πολιτικός πολιτισμός, τις συνέπειες τις πληρώνει τελικά όλη η χώρα, τις πληρώνει η πατρίδα».
Αν ο «δωρικός, αριστοτελικός» -κατά --->>>

ΨΗΦΙΣΜΑ του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου για τo σχέδιο Νόμου «Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις» (NATURA)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου με την υπ’ αριθ. 13/19ης Ιανουαρίου 2011 απόφασή του, εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, με το οποίο:
• Διαμαρτύρεται έντονα για τον τρόπο και τη μεθόδευση, που επελέγη από την πλευρά του ΥΠΕΚΑ για την κατάθεση και ψήφιση του συγκεκριμένου Νομοσχεδίου, κόντρα στις οδηγίες της Ε.Ε. και τη μέχρι σήμερα υφιστάμενη πολιτική της όποιας Κυβέρνησης σε θέματα περιβάλλοντος, που είχαν ως πρώτο μέλημά τους την κοινωνική διαβούλευση.
• Ζητάει από την Κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το Νομοσχέδιο και να προχωρήσει στη συζήτηση και ψήφισή του μόνο αφού προηγουμένως ενημερωθούν, ακουσθούν και συμφωνήσουν οι --->>>

Στους δημιουργούς και στους πρωταγωνιστές

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Τους δημιουργούς της φαρσοκωμωδίας "SIEMENS" ... και τους πρωταγωνιστές της φαρσοκωμωδίας του αιώνα:
-Να τους πεις: (ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ... ε, το νου μας!) να πάνε να γαμηθούν είναι παράτολμο γιατί υπάρχει περίπτωση α) να το ευχαριστηθούν και β) να σε μηνύσουν. 
-Γι' αυτό τους λέμε ένα μεγάααλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"!

ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ...

Συνέντευξη Δημοσθένη Παπαδάτου στο Mega Channel

Νέο σήμα, λογότυπο και portal της Νέας Δημοκρατίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το νέο σήμα, το λογότυπο και το νέο portal της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε ο Πρόεδρός της κ. Αντώνης Σαμαράς.
Το νέο σήμα και ο λογότυπος είναι σύγχρονα και διαχρονικά και διακρίνονται για την απλότητα, αλλά και τις αναφορές τους στην ιστορία μας και το μέλλον. Το παλιό ιστορικό σύμβολο περνάει στην ιστορία και θα μείνει για πάντα εκεί για να θυμίζει, τους μεγάλους αγώνες και την προσφορά της μεγάλης --->>>

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 12.00 π.μ.
Λαϊκή συνέλευση για τη συμμετοχή και διοργάνωση καρναβαλιού 2011. Καλούνται όλοι όσοι συμμετέχουν στο καρναβάλι με οποιοδήποτε τρόπο, να παρευρεθούν στην συγκέντρωση του Συλλόγου Καρναβαλιστών Σημάντρων.
Στον ανακαινισμένο χώρο του πρώην δημοτικού σφαγείου εκεί που στεγάζεται ο σύλλογος.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.