Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Θεατρική παράσταση στο Μεταγγίτσι

Το νέο λογότυπο της... Νέας Δημοκρατίας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ …ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ !!
- Το νέο λογότυπο της ....Νέας Δημοκρατίας !!
άγρυπνος παζαριώτης

O Περιφερειακός Σύμβουλος Πάνας Απόστολος για το Σπήλαιο Πετραλώνων

O Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάνας Απόστολος δήλωσε για την απόφαση του ΣΤΕ που αφορά τη διαχείριση του Σπηλαίου των Πετραλώνων.
«Είναι ιδιαίτερα σημαντική η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Προσπάθειες χρόνων ουσιαστικά δικαιώνονται. Είναι πολύ σημαντική μέρα και για τη περιοχή αλλά και για ολόκληρη τη Χαλκιδική. Η πολιτιστική, επιστημονική αλλά και η αναπτυξιακή αξία του Σπηλαίου είναι γνωστή. Πλέον μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού --->>>

Σπήλαιο Πετραλώνων: Στη θέση της Ανθρωπολογικής το υπουργείο Πολιτισμού

Την αποβολή της Ανθρωπολογικής Εταιρίας της Ελλάδας από τη διαχείριση του Σπηλαίου Πετραλώνων στη Χαλκιδική, έκτασης 180.000 τ.μ., επικύρωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, βάζοντας τέλος σε μια αντιδικία χρόνων.
Με σύμβαση του 1981 ο ΕΟΤ παραχώρησε στο σωματείο τη χρήση τής έκτασης του σπηλαίου, ιδιοκτησίας ΕΟΤ, και των συνοδευτικών εγκαταστάσεων (μουσείο, αναψυκτήριο κ.λπ.).
Ομως, από το 1983 ο ΕΟΤ κατήγγειλε τη σύμβαση, για να παραχωρηθεί η έκταση στην Εφορεία Παλαιοντολογίας και Σπηλαιολογίας του υπουργείου --->>>

Ν.Ε. ΚΚΕ Χαλκιδικής ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Είναι σε εξέλιξη το επενδυτικό σχέδιο της «Ελληνικός Χρυσός», το οποίο προβλέπει εγκαταστάσεις και εργοστάσια στις περιοχές του Μαντέμ Λάκκου, στις Μαύρες Πέτρες, στην Ολυμπιάδα και στις Σκουριές. Σε αυτές κύριο ζήτημα είναι η εξόρυξη χρυσού και επίσης εκμετάλλευση διάφορων μεταλλευμάτων.
Με το επενδυτικό σχέδιο και γενικά τη μεταλλευτική δραστηριότητα της «Ελληνικός Χρυσός» παραδίδεται σε πολυεθνικούς και ντόπιους μονοπωλιακούς ομίλους μέρος των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χαλκιδικής, μέρος του ορυκτού πλούτου της χώρας. Με την επένδυση αυτή αναμένονται τεράστια κέρδη στην εταιρία, ενώ τάζουν και νέες θέσεις εργασίας στην --->>>

Μέτωπο Ανάπτυξης στη Χαλκιδική.

Ύστερα από πρόσκληση του Περιφερειακού Συμβούλου Κ. Μακεδονίας κ. Πάνα Απόστολου συνεδρίασε η παράταξη Μέτωπο Ανάπτυξης στη Χαλκιδική με την παρουσία όλων των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων.
Στη συνεδρίαση αποφασίστηκαν τα έξης :
Α)Συνολική λειτουργία του Γραφείου --->>>

KKE για τον νόμο «περί Ευθύνης Υπουργών»

Οι αλλαγές που παρουσίασε η κυβέρνηση στο νόμο «περί Ευθύνης Υπουργών» είναι επουσιώδεις, έχουν δημαγωγικό χαρακτήρα και δεν αντιμετωπίζουν τα κρίσιμα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν ώστε να αρθούν τα εμπόδια για την δικαστική διερεύνηση των υποθέσεων.
Η καθιέρωση της κοινής παραγραφής ώστε να ισχύει αυτό που ισχύει για όλους τους πολίτες είναι στην πραγματικότητα δώρο - άδωρο όσο δεν αίρονται τα εμπόδια με την λεγόμενη αποσβεστική --->>>

Κάλεσμα του Νέου Αριστερού Ρεύματος

Η οργάνωση Θεσσαλονίκης του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ) καλεί όλους τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, τους φίλους και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ στην κεντρική πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει αυτό το Σάββατο 22 του Γενάρη, στις 18:00, στον Κινηματογράφο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ομιλητή τον Άγγελο Χάγιο, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.
«Αυτή την πολύ κρίσιμη για ολόκληρη --->>>

Πιάνο-μπαρ "Μυστικό"

Έσβησε ο γνωστός πυρσός της Ν.Δ.

Με νέο σήμα και νέο λογότυπο από σήμερα η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά!

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη προστασία και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας είναι ψευδεπίγραφο. Δεν προστατεύει τις χαρακτηρισμένες περιοχές NATURA, αντίθετα ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό την όποια προστασία είχαν οι σπάνιοι βιότοποι, υδρότοποι και οι περιοχές υψηλού κάλλους. Παραδίδει τη βιοποικιλότητα στην εμπορευματοποίηση και στην καταστροφική δράση της πολύμορφης κερδοσκοπίας από μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
Η θέσπιση υψηλότερου ορίου αρτιότητας, από τα 4 στρέμματα που είναι σήμερα, για την οικοδόμηση εκτός σχεδίου και σε --->>>

ΝΟΔΕ Χαλκιδικής σχετικά με το άνοιγμα των «κλειστών» επαγγελμάτων

Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ του ανοίγματος των «κλειστών» επαγγελμάτων, γιατί αυτό μπορεί να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη, την απασχόληση.
Πιστεύει ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στην «αφετηρία».
Όμως, για να μην είναι τα αποτελέσματα αντίθετα από τις επιδιώξεις, η όποια νομοθετική πρωτοβουλία θα πρέπει, να προβλέπει τη θεσμοθέτηση εποπτικών μηχανισμών για να καλυφθούν περιπτώσεις --->>>

Στον Πέτρο Πανέλη από τους φίλους του.

Κάλεσμα αγώνα και δράσης

Αγρότες - Αγρότισσες
Δυναμώνουμε τους αγώνες για την επιβίωση μας, με ποικιλόμορφες δράσεις, στη νέα χρονιά, που η αντιλαϊκή επίθεση ΕΕ και κυβέρνησης θα είναι πιο άγρια.
Πάρτε μέρος, αποφασιστικά και με πείσμα, με τα αγροτικά σας μηχανήματα, στα συλλαλητήρια και στις άλλες κινητοποιήσεις, που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, συντονισμένα και με κοινές ημερομηνίες δράσης.
Συντονίζουμε, πανελλαδικά, τα αγωνιστικά μας βήματα, ενισχύουμε την προοπτική κλιμάκωσης --->>>

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ...

Πανέλης Πέτρος: "Ο θάνατος είναι ένας μουσικός περίπατος"

Θα μείνω πάντα ιδανικός κι ανάξιος εραστής
των μακρυσμένων ταξιδιών και των γαλάζιων πόντων
Και θα πεθάνω μια βραδιά σαν όλες τις βραδιές
χωρίς να σκίσω τη θολή γραμμή των οριζόντων

Πολύγυρος, μεσημέρι την Πέμπτη 20-1-11 το αντίο .
Οι φίλοι του

Steppenwolf…………


Από τη μουσική εκπομπή του Δ.Ρ.Πολυγύρου Story Teller........
Επιμέλεια: Άγγελος Πατρώνης
*John Kay, band leader, vocals and guitar
* Jerry Edmonton, drums
* Michael Monarch, guitar
* Goldie McJohn, keyboards
* Rushton Moreve, bass
Το 1968, ο Nick St. Nicholas αντικαθιστά τον Rushton Moreve.
Οι Steppenwolf είναι μια rock μπάντα του 1960 - 1970, περισσότερο γνωστή για τις επιτυχίες “Born to Be Wild” και “Magic Carpet Ride”. Πήραν το όνομά τους από το μυθιστόρημα “Der Steppenwolf” του γερμανού συγγραφέα Hermann Hesse.
Η μητέρα του John Kay απέδρασε με τον τετράχρονο John από τη Σοβιετική Ένωση στην Ανατολική Γερμανία και λίγα χρόνια μετά, το 1958 μετακόμισε στον Καναδά.
Οι Steppenwolf ξεπήδησαν μέσα --->>>

Ευτυχώς τα γκολ ήταν του ...δικού μας Λυμπερόπουλου!

Πέμπτη με το ΠΟΝΤΙΚΙ...

Καλά παιδιά ήταν! Καλώς παραγράφηκαν!

Το ίδιο να γίνει και με τα άλλα παιδιά της SIEMENS, κρίμα είναι!
Ευχόμαστε η αρμόδια επιτροπή και οι όποιοι δικαστές να απαλλάξουν κι εκείνους!
Κρίμα από το θεό, όχι στις άδικες διώξεις!
Ομόφωνα ψήφισαν τα πέντε μέλη του δικαστικού συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, που συνεδρίασε για την υπόθεση του Βατοπεδίου, υπέρ της παραγραφής των αδικημάτων για τα οποία παραπέμφθηκαν οι πρώην υπουργοί Π. Δούκας, Ευ. Μπασιάκος και Αλ. Κοντός.
Το δικαστικό συμβούλιο ενστερνίστηκε την πρόταση του εισαγγελέα Μιλτιάδη Ανδρειωτέλη ότι το αδίκημα της απιστίας έχει παραγραφεί, καθώς --->>>