Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Διαλύστε τώρα τις oμάδες Δίας και Δέλτα!

Να ανατραπεί η πολιτική και η κυβέρνηση της καταστολής
Ο θάνατος ενός 7χρονου κοριτσιού Ρομά στο Μενίδι, το οποίο σκοτώθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας Δίας (και σύμφωνα με μαρτυρίες εγκαταλείφθηκε κυνικά) έρχεται να υπογραμμίσει με τον πιο τραγικό τρόπο το πόσο επικίνδυνες είναι οι μηχανοκίνητες ομάδες καταστολής της ΕΛΑΣ που βγαίνουν παγανιά τάχα για την "ασφάλεια" των πολιτών. Προορισμένες να περιφρονούν τη σωματική ακεραιότητα, ακόμα --->>>

Φιστίκια "Παραγωγού" ...Κίνας ...

 Βλέπεις στην τεράστια σακούλα τονισμένες και μεγάλες τις λέξεις "ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ" - "ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ" και σκέφτεσαι πως θα φας "νόστιμο" Ελληνικό φιστίκι!
Έλα όμως που ο "παραγωγός" είναι ...κινέζος! Και φυσικά αυτό το βλέπεις (...αν το δεις) σε ένα μικρό αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά της σακούλας!
-Το φιστίκι Κίνας, η "εξυπνάδα" ελληνική! 

Συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Με απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή του Ιδρυτικού Συνεδρίου του κινήματος.
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ορίσθηκε ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης, ενώ στην επιτροπή συμμετέχουν 113 μέλη (Ο Κώστας Μαντζούφας από τη Χαλκιδική).
Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής κατανέμονται σε τέσσερεις τομείς που θα έχουν ως αντικείμενο την προετοιμασία του καταστατικού του κινήματος, την επεξεργασία των --->>>

ΟΧΙ φράχτη στον Έβρο!

SIBILLA

Αγγελία

"Πωλούνται στη οδό Παπαδιαμάντη στον Πολύγυρο:

Διαμέρισμα 40τ.μ., 2ος όροφος, κατασκευής 1978, 24.000€
Διαμέρισμα 40τ.μ., 2ος όροφος, κατασκευής 1987, 30.000€
Διαμέρισμα 86τ.μ., 2ος όροφος, κατασκευής 1987, 58.000€
Τηλέφωνο: 6972577192, 6976247751"

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ...

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ. Το Άγιο Πνεύμα έχει τις ...προτιμήσεις του !!!

...και "εν είδει περιστεράς", προτιμάει πάντα (πάντα λέμε) τον ...Καρατζαφέρη !!!
Μη βρίζετε ρε. Άντε, μέρα που' ναι, σήμερα...

Η «ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»;

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς της ανεργίας, της οικονομικής εξαθλίωσης, ακόμα και της αδικίας προς τις κοινωνικές τάξεις οι οποίες πλήρωναν και πληρώνουν τα λάθη των Κυβερνήσεων αυτής της χώρας, σε αυτούς τους καιρούς όπου οι πολιτικοί προσπαθούν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατεί εναντίον τους χρησιμοποιώντας ως «σημαία» τους όρους «νομιμότητα και διαφάνεια», έρχεται από το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ένα χαρτί που ουσιαστικά και ανατρέπει την όποια νομιμότητα και διαφάνεια, αλλά και εκθέτει την παρούσα κυβέρνηση η οποία λογικά είναι ενημερωμένη για την κίνηση αυτή δια του αρμόδιου Υπουργείου.
Και για να γίνω πιο σαφής.
Είναι γνωστό σε όλους το καθεστώς --->>>

The Eagles.....


Από τη μουσική εκπομπή του Δ.Ρ.Πολυγύρου Story Teller....
Επιμέλεια: Άγγελος Πατρώνης
Οι Eagles είναι, (πρόσφατα ανασυγκροτήθηκαν και ηχογράφησαν ένα album) ένα από τα πιο επιτυχημένα rock group της δεκαετίας του 1970.
Είναι ένα αμερικανικό Rock συγκρότημα σχηματίστηκε στο Los Angeles, στην Καλιφόρνια το 1971 από τον Glenn Frey, Don Henley, Bernie Leadon και Randy Meisner.
Υπήρξαν οι κύριοι εκφραστές του λεγομένου Καλιφορνέζικου ήχου (Californian sound).....
Πολλά από τα τραγούδια τους κατατάσσονται στα 500 καλύτερα όλων των εποχών --->>>