Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτόν τον παρλαπίπα τον είχαμε για ...σοβαρό άτομο!

"Το 1 εκατομμύριο υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν." (Ανδρέας Λοβέρδος, μνημονιακός υπουργός)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μη γελιομαστε!!!Υπαρχει μεγαλη δοση αληθιας σαυτα που λεει. ποσες ωρες δουλευουν οι γιατροι στα ΕΣΥ??? (κεντρα υγειας)
απο τισ 9 . απο την 13 ωρα ειναι μονο ο εφημερευων??? Ο γιατρος του ΕΣΥ στο κεντρο υγειας γιατι να μην ειναι μεχρι της 16??????????? Αυτο ειναι 1 διγμα.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι που άραγες θα φθάσει το φασιστικό θράσος του ΠΑΣΟΚ.
Ο άσχετος αρχηγός με τον τσαμπουκά ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη προστατευόμενος από
xιλιάδες αστυνομικούς χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα καεί η πόλη ( εσεις οι αστυνομικοί δεν χρειάζεται να κάνετε ένστολη διαμαρτυρία, κάντε λευκή απεργία εκείνη την μέρα )
Ο χοντρός για να καλύψει τις κλεψιές των ημετέρων αλλά και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί όλους τους Ελληνες κλέφτες.
Ο ανεπαρκής Λοβέρδος επειδή είναι ανίκανος σαν Υπουργός αλλά μόνο φαφλατάς κατηγορεί όλους τους δημόσιους υπάλληλους ότι παιδεύουν τον κόσμο για να καλύψει την ανικανότητα της Κυβέρνησης. Οι δημόσιοι υπάλληλοι κ. φαφλατά που έχετε στα γραφεία σας και στην βουλή και τους ακριβοπληρώνει το κράτος είναι οι άριστοι ;
Και όμως υπάρχει κόσμος μαζοχισμένος που δηλώνει ότι θα τους ξαναψηφίσει.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτοι μας έφτασαν εδώ οι πολιτικοί που μας έβαζαν στο Δημόσιο με αντάλλαγμα την ψήμο μας και επειτα εμείς που βολευτήκαμε στο δημόσιο και τα γράψαμε όλα στα καρύδια μας...

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο 6:46
μια βόλτα στο πολύγυρο το πρωί εργάσιμες μέρες και ώρες σε εξοργίζει απο ¨εργαζόμενους¨που κόβουν βόλτες η πίνουν προκλιτικά το καφεδάκι τους

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως τον κ. Λοβέρδο τον θεωρώ σοβαρό άτομο.
Και επειδή προετοιμάζεται για την προεδρία του ΠΑΔΣΟΚ
είναι υποχρεωμένος ο άνθρωπος να αποδείξει , ό τι είναι σοβαρότερος τουλάχιστον από την κ. Διαμαντοπούλου, που διεκδικεί το ίδιο πόστο.
Γενικά όμως θεωρώ, πως όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σοβαρά από την φύση τους,
τώρα μάλιστα που έγιναν δύο φορές σοσιαλιστές,
η σσοβαρότητας τους είναι ξεχειλίζει!

Ανώνυμος είπε...

Λοβέρδο, αυτοί που συνέταξαν το Σύνταγμα, να είσαι σίγουρος, ήταν πολύ πιο άξιοι και χρήσιμοι απο σένα. Όσο για τους Δ.Υ. που πίνουν καφεδάκι,ας κοβόταν κανένας μισθός στο πρώτο παράπτωμα και θα βλέπαμε, πόσο αντιπαραγωγικοί θα ήταν. Αλλά σ αυτη τη γ...νη την κοινωνία πρέπει να περνάμε από το ένα άκρο στο άλλα, έρμαια της διάθεσης του κάθε κοπρίτη πολιτικού, ενώ το μόνο που χρειαζόταν παλαιόθεν ήταν έλεγχος και εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας. Μια χαρά παραγωγικοί θα ήταν τότε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Το Λοβέρδο τον φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι "άχρηστοι", υπάρχουν και καλοί...μόνο που τους καλούς τους διόρισε το ΑΣΕΠ και τους άχρηστους οι άχρηστοι, οι άχρηστοι Βουλευτές, 300 τον αριθμό!
Φταίει η φωτιά που καίει το Δάσος, όχι αυτός που την άναψε! Μα τι πανέξυπνος άνθρωπος αυτός ο Λοβέρδος!
Όταν έφαγε τις ντομάτες του, μυξόκλαιγε σαν παιδάκι, τώρα έχει μπράβους και κυκλοφορεί και ξεψάρωσε πάλι….
Βαλτός να δημιουργεί τεχνητές κρίσεις και να μοιράζει τον κόσμο, στρέφοντας τους εναντίων των ίδιων των συμπολιτών τους! Μία οι φαρμακοποιοί, μία οι ταξιτζήδες, τώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι, αυτά τα κοπρόσκυλα οι Βουλευτές, δεν φταίνε σε τίποτα!
Δεν θα μειωθεί το κράτος αν μειωθεί στο μισό ο αριθμός των 300 και των υπαλλήλων που τους υποστηρίζουν και των μισθών και των παροχών τους; Σίγουρα ναι, και δεν θα πληγεί καθόλου η Δημοκρατία μας ούτε θα πάψουμε να εκπροσωπούμαστε καλύτερα! Απλά όλοι αυτοί που κοιμούνται στη Βουλή ( ακούτε Βουλευτές μας; ) θα κοιμούνται στα σπίτια τους!
Όσο για το Σύνταγμα πανέξυπνε υπουργάρα, αλλάξτε πρώτα το νόμο περί ευθύνης Βουέυτών και περί του Ασύλου σας και μετά μίλα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πώς λέγονται αυτοί που ανταλλάσουν την ψήφο τους για μια
θέση στο δημόσιο?
Οι ....... του πασόκ και της νδ παρέα με ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς μας έφεραν εδώ.
Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε?

Ανώνυμος είπε...

Για τα 2.000.000 ΠΑΣΟΚΩΝ που ταλαιπωρούν τα 10.000.000 των Ελήνων εδώ και 30 χρόνια θα μας πει κάτι?