Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Σιγά το πρόβλημα!

Απορώ με τέτοιου είδους δημοσιεύματα, σαν αυτό του "ΘΕΜΑΤΟΣ"! Πού βλέπουν το πρόβλημα!
-Θα το νομιμοποιήσει και θα τελειώσει το ζήτημα! Αυτός έχει το καρπούζι και το μαχαίρι!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όσο ήταν υπουργός Οικονομίας δεν πείραζε το αυθαίρετο, τώρα πειράζει !!!
Νεοέλληνα οι παππούδες έλεγαν σε αυτές τις περιπτώσεις: Δέκα είναι τα δάχτυλα όποιο και να κόψεις πονάει.
Ας μην έχουμε παράπονο. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε:
Ο Α κόβει κλήση στον Θ για παράνομη στάθμευση και το βράδυ λαθροκυνηγάει. Ο Θ μηνύει τον Α για λαθροθηρία αλλά ο ίδιος παραβαίνει τον Κ.Ο.Κ.
Ο Ε. μηνύει τον Κ για φορολογική παράβαση, αλλά όταν κάθεται στο αίθριο του καταστήματος δεν έχει πρόβλημα να πετάξει το πακέτο στο πεζοδρόμιο.
Ο Δ δυσανασχετεί με τον Ε που πετάει το χαρτί, αλλά ο ίδιος δικαιολογεί στον εαυτό του ένα (αθέμιτο) δωράκι.
Ο Π απαιτεί πειθαρχία από τον υφιστάμενό του, αλλά δυσανασχετεί όταν περιμένει σε κάποια ουρά κ.ο.κ.
Όταν αυτός ο κύκλος της ασυνέπειας παύσει να είναι φαύλος, τότε θα δούμε Θεού πρόσωπο

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζει η γνωστή φυλλάδα το θεάρεστο έργο της.
Απορώ ποιοί τη διαβάζουν.
Ο,τι γράφει αυτή η "εφημερίδα" γιά οποιοδήποτε θέμα αποτελεί παραπλάνηση.
Ο ορισμός του κίτρινου τύπου.

Ανώνυμος είπε...

Η αθλιότητα συνεχίζεται. O γνωστός εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θ. Αναστασιάδης, έχει εξαπολύσει μια λυσσαλέα επίθεση λάσπης εναντίον μου.

Η επίθεση άρχισε από τη στιγμή που απάντησα στη Βουλή για τις καθυστερήσεις στη διερεύνηση φορολογικών εκκρεμοτήτων του. Η σχετική, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, πολυετής διερεύνηση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για φορολογικές παραβάσεις του κ. Αναστασιάδη και «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», ολοκληρώθηκε και το πόρισμα έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία για τις δικές της ενέργειες.

Το τελευταίο «εύρημα» της εφημερίδας, αναφέρεται σε σπίτι που ανήκει στη μητέρα μου. Το ακίνητο, με κτίσμα του 1962 εμβαδού 155 τ.μ., αγοράστηκε με νόμιμο συμβόλαιο ως έχει πριν 14 χρόνια και το μεταγεγραμμένο συμβόλαιο αγοράς βεβαιώνει την ένταξη του σπιτιού, με βεβαίωση μη κατεδάφισης, από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη στο νόμο 1337/1983 («νόμος Τρίτση»).

Για το συγκεκριμένο ακίνητο, έχουν καταβληθεί κανονικά όλοι οι φόροι και εισφορές, ενώ έχει δηλωθεί από την ιδιοκτήτρια στο Κτηματολόγιο.

Με πρόσφατη διοικητική απόφαση της Περιφέρειας, όλη η περιοχή όπου βρίσκεται κηρύχθηκε αναδασωτέα. Οι 100 περίπου ιδιοκτήτες των σπιτιών, που βρίσκονται στην περιοχή, ασκώντας τα εκ του νόμου δικαιώματά τους, έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της πράξης αυτής και η σχετική απόφαση εκκρεμεί.

Όπως είναι φανερό και από τα συμβόλαια, με την ιδιοκτησία αυτή ουδεμία σχέση έχω, και οι αναφορές σε «οικογενειακή ιδιοκτησία» είναι κατάπτυστες. Πέρα από αυτό, τα υπονοούμενα και οι ευθείες αναφορές στο δημοσίευμα, ότι η επικείμενη ρύθμιση των αυθαιρέτων θα αφορούσε και σε αυτήν την ιδιοκτησία, είναι απολύτως γελοία και φυσικά συκοφαντικά, δεδομένου ότι έχει ήδη ανακοινωθεί πως η ρύθμιση θα εξαιρεί μεταξύ άλλων ακίνητα σε αιγιαλό, σε δασικές και σε αναδασωτέες περιοχές.

Δεν είναι η πρώτη φορά, και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία που η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» επιχειρεί τη συκοφάντησή μου. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν κάθε όριο εμπλέκοντας μέλη της οικογένειάς μου.

Έχω, ήδη, καταθέσει αγωγή για άλλο δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια. Η εποχή που το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελευθερίας του Τύπου, αποτελούσε εργαλείο εκφοβισμού, εκβιασμού και εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων έχει περάσει. Είναι χρέος κάθε πολίτη, κάθε πολιτικού πολύ περισσότερο, και δικό μου, να προστατέψει την ελευθερία του Τύπου, προστατεύοντας την τιμή και την υπόληψή του από τα άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα του «κίτρινου Τύπου». Και αυτό θα κάνω κι αυτή τη φορά, ασκώντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου και προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη.