Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Ουάου! 5.000.000 €!!!

Αλήθεια πόσο μπορεί να στοιχίζουν οι δρόμοι (;) προς τους ΧΥΤΑ;
-Τι λέτε 5.000.000 Ευρώπουλα καλά είναι;
Αυτή ήταν η αιτία, χθες, σοβαρών προστριβών μεταξύ πλειοψηφίας και μειοψηφίας στο τελευταίο Νομαρχιακό Συμβούλιο!

Ο Παπουτσής παρουσίασε στο Υ.Σ. το νομοσχέδιο με το οποίο καταργείται η Αγροφυλακή

To σχέδιο νόμου που καταργεί την αγροφυλακή παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου το προσωπικό της Αγροφυλακής μετατάσσεται στις Δασικές Υπηρεσίες του τόπου που υπηρετεί.
-Δεν έγινε ακόμα γνωστό αν δεσμεύτηκε η Ν.Δ. για "επανασύσταση του σώματος της Αγροφυλακής", όταν επανέλθει στην εξουσία !!!

Ο «μαζί τα φάγαμε» μεταμφιεσμένος χασάπης!

TO ΓΡΕΚΙ

Συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Μπααα!

Σήμερα μου συνέβη το εξής ευτράπελο,
βρισκόμουν στην νομαρχία για προσωπική μου υπόθεση και ήμουν αυτήκοος μάρτυρας της παρακάτω ιστορίας, ένας μετανάστης και ένας Χαλκιδικιώτης μιλούσαν και έλεγαν πάνω κάτω … :
Ένας μετανάστης, μόνιμος κάτοικος Χαλκιδικής μετά από πολλά χρόνια εργασίας ως εργάτης προσπάθησε να ανέβει στο επόμενο επίπεδο (ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ! Ο ΞΕΝΟΣ Ε;) και να γίνει αφεντικό του εαυτού του, να ανοίξει δική του επιχείρηση, ένα καθαριστήριο.
Προσπάθησε σαν καλός κάτοικος αυτής της χώρας να τα κάνει όλα νόμιμα να βγάλει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις και άδειες (ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ).
Μέσα σε όλη την διαδικασία απαιτείται μια έγκριση από το ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ η οποία δίδεται μετά από εγκρίσεις από κάποιες υπηρεσίες και ακούστε, ακούστε τι έκαναν τα ......ρια τα οποία ψηφίζουμε σαν ζώα που ώρες, ώρες είμαστε.
Μετά από διαδοχικές αναβολές --->>>

ΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ

Για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στις "ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ", στον Πολύγυρο, δείτε ΕΔΩ

Γιατί Αννούλα;

"Διορίζουμε τους παρακάτω ως Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) και σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) με το προβλεπόμενο εισαγωγικό κλιμάκιο του κλάδου τους για την κάλυψη α)είκοσι (20) θέσεων κλάδου ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, β)είκοσι (20) θέσεων κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων, γ) είκοσι (20) θέσεων κλάδου ΠΕ21-26 Λογοθεραπευτών, δ)δέκα (10) θέσεων κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών, ε) δέκα (10) θέσεων κλάδου ΠΕ28 Φυσικοθεραπευτών, στ) είκοσι (20) θέσεων κλάδου ΠΕ29 Εργοθεραπευτών και ζ) είκοσι (20) θέσεων κλάδου ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών" (απόφαση της Υπουργού παιδείας)
-Αλλά και πάλι τα δύο Ειδικά Δημοτικά Σχολεία της Χαλκιδικής στην απ' έξω!

Μας πήραν και το σώβρακο...

Οι απαλλοτριώσεις για την Ανατολική Παράκαμψη Πολυγύρου.

Εκδικάστηκε και εκδόθηκε η απόφαση για τις απαλλοτριώσεις της Ανατολικής Παράκαμψης Πολυγύρου.
Περιμένουμε να γίνει η εγκατάσταση του εργολάβου και να κατασκευαστεί επιτέλους αυτός ο δρόμος, ώστε να αποφευχθεί επιτέλους η ταλαιπωρία των Πολυγυρινών και των περαστικών από τον Πολύγυρο!
-Μην μπερδευτούμε τώρα με την κατάργηση της Νομαρχίας και έχουμε πισωγυρίσματα όπως το 1995, όπου και χάθηκε το έργο επειδή δεν υπήρχαν χρήματα στον κωδικό για τις απαλλοτριώσεις.
-Μη μείνουμε πάλι με την πινακίδα σκοπιμότητας των εκλογών του 2007!!!

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ με την πάλη τους να ματαιώσουν τις αυξήσεις φωτιά που επιβάλλει στα τιμολόγια των λαϊκών οικογενειών η κυβέρνηση. Αυτό δεν θα είναι μόνο πράξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους που δεινοπαθούν αλλά και στοιχείο της πάλης κατά της πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – ΝΔ που απελευθερώνει και παραδίδει την ενέργεια στα νύχια του μεγάλου κεφαλαίου.
Καλούμε το οργανωμένο ταξικό --->>>

Ευχές για το 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στα Μουδανιά εκλέχτηκε η νέα Συντονιστική Επιτροπή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Χαλκιδικής. Την αποτελούν:
Αθηνά Ακριβοπούλου, Φόρης Βέκης, Γιάννης Καραγιάννης, Πανταζής Λασκαρίδης, Στέλιος Μπαξεβάνος, Σίμος Οφλίδης, Παύλος Παπαδόπουλος, Ρίτσα Πασσαλή, Γιώργος Τσιριγώτης και Ρούλα Χατζηπαναγιώτου.
Επί τη ευκαιρία --->>>

Ευχές για το 2011

Ορκωμοσία "'ομορφη"!

Το απόλυτο χάος επικράτησε την περασμένη Κυριακή στην ορκωμοσία του Δημάρχου Γ. Γιαννόπουλου στο νέο Δήμο Γόρτυνος στη Δημητσάνα, η οποία κατέληξε κυριολεκτικά σε θρησκευτικό πόλεμο.
Δείτε το βίντεο στη συνέχεια της ανάρτησης!!!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου παρενέβη την ώρα της ορκωμοσίας, λέγοντας ότι οι ιερείς δεν θα έπρεπε να παραβρίσκονταν στην τελετή, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στον κανονισμό! Έξαλλος ο Μητροπολίτης --->>>

Βρε το θηρίο ...είχε κι απ' αυτό!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ευχές από τον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου

Έγινε πριν λίγο και η τελευταία ορκωμοσία.

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιθωνίας έγινε πριν από λίγο σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.
Έτσι ολοκληρώθηκαν οι ορκωμοσίες των πέντε νέων Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Χαλκιδικής με μόνη εκκρεμότητα αυτήν ...
της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αριστοτέλη οι οποία, μειοψηφία, αποχώρησε από την τελετή ορκωμοσίας και "κινδυνεύει" να κηρυχθεί έκπτωτος με βάση τις ερμηνείες των εγκυκλίων που δίνονται από κάποιες πηγές.

Ο αριθμός "039" της ΕΛΠΙΔΑΣ Πολυγύρου.


Έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου της ΕΛΠΙΔΑΣ Πολυγύρου.
Ο τυχερός αριθμός είναι ο "039" και κερδίζει ένα  laptop.
Ο κάτοχος του τυχερού αριθμού θα πρέπει να επικοινωνήσει με την διοίκηση της ομάδας για να παραλάβει το δώρο του. 

Ακούστε! Ακούστε! Φρέσκο νέο και μόνο για κλάματα...Μέρες που είναι...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Δυο οικισμοί της Πτολεμαΐδας μετεγκαθίστανται (προς το παρόν υπόσχεση με αβέβαιο μέλλον) μετά από μακροχρόνιους αγώνες των κατοίκων τους γιατί δεν μπορούσαν να ζήσουν μέσα στο ελεεινά υποβαθμισμένο περιβάλλον που τους επέβαλε η εξόρυξη της ΔΕΗ...
Άντε και εδώ είναι για το καλό της χώρας, για ενέργεια και για να καταναλώνουμε οι υπόλοιποι ρεύμα...Αλλά για Χρυσάφι... Χρυσάφι...Χρυσάφι...;
Η μετεγκατάσταση οικισμών δεν προβλέπεται ούτε στην ΜΠΕ της ‘Ελληνικός Χρυσός’ ούτε στις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Πάχτα.
Μήπως είμαστε τόσο γκαβοί που δεν μπορούμε να δούμε ούτε τη μύτη μας;
Και αυτό το θέμα στη ‘διαβούλευση’: Πρόγραμμα μετεγκατάστασης --->>>

Εγκαίνια Λαογραφικού Μουσείου στην Ιερισσό

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μμ πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού στην Ιερισσό τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου.
Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, καθώς η έκθεση των αντικειμένων του Λαογραφικού Μουσείου ήταν επιθυμία των κατοίκων για πολλά χρόνια.
Το Λαογραφικό Μουσείο υποστηρίχθηκε από το Δήμο Σταγείρων - Ακάνθου και τη Παμμακεδονική Οργάνωση Γυναικών. --->>>