Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Το βίντεο που σόκαρε τη Βρετανία!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Καρέ - καρέ οι σκηνές σοκ που πάγωσαν την κοινή γνώμη στη Βρετανία και έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η περίπτωση του ακτιβιστή φοιτητή ...Τζόντυ Μακιντάιρ σε ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους.
Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς τι προκαλεί το ρίγος στην υπόθεση του φοιτητή Τζόντυ Μακιντάιρ στη Βρετανία...
Αν είναι οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα, κατά τη διάρκεια φοιτητικής διαδήλωσης για τις περικοπές στις υποτροφίες και την αύξηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια.
Στις σκηνές αυτές, αστυνομικοί επιτίθενται στον Τζοντυ, τον πετούν κάτω από την αναπηρική του καρέκλα και τον σέρνουν στο δρόμο.
Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς, εάν το ρίγος το προκαλεί ο ίδιος με τη --->>>

Εντός του 2011 ...

...Ναι, και είναι καλό!
Ο νέος χρόνος, ο δυσκολότερος ΟΛΩΝ των εποχών θα έχει υπουργό ή υφυπουργό από τη Χαλκιδική !
...Και δεν θα πέσουμε έξω, οι πληροφορίες μας είναι καλές και μαζί με τη διαίσθησή μας μας "επιτρέπουν" από τώρα να "λέμε" ότι στην ηγεσία παραγωγικού υπουργείου θα υπάρξει Χαλκιδικιώτης Βουλευτής! 

Με τις υγείες μας ...και πάλι! Ώωωπα!

Αύξηση 11% για τους καταναλωτές μέχρι 800 KWh
«Καίνε» τους μικρούς καταναλωτές τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ
Ελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις και τις μεγάλες καταναλώσεις
Αυξημένα τιμολόγια θα πληρώνουν από το νέο έτος η πλειονότητα των καταναλωτών και ειδικότερα τα μικρά νοικοκυριά. Σύμφωνα με τις νέες τιμές που έλαβαν και την έγκριση της υπουργού Περιβάλλοντος, μεγαλύτερες είναι οι αυξήσεις στις μικρές καταναλώσεις και στους αγρότες, ενώ ελαφρύτερος θα είναι ο λογαριασμός για τις επιχειρήσεις και τις μεγάλες καταναλώσεις.
Ειδικότερα στις χαμηλές --->>>

Από την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Στην πρώτη της συνεδρίαση η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Παράταξης "ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ", με την παρουσία όλων των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, αποφάσισε τα παρακάτω:
Α. Καθόρισε τη στάση της παράταξης στις επικείμενες διαδικασίες για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Προέδρων και Αντιπροέδρων των Τοπικών Συμβουλίων των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων (Πολυγύρου - Ορμύλιας - Γαλάτιστας) και των δύο (2) Επιτροπών, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Β. Επέλεξε τους εκπροσώπους της παράταξης για τα παραπάνω όργανα και επιτροπές.
Γ. Αποφάσισε την καθημερινή --->>>

Φαρμακεία

H άδεια του καταστήματος να μεταβιβάζεται από πατέρα σε γιο και από τον γιο στον εγγονό. Αμφιβάλλω αν συμβαίνει στην Αφρική.
Η αγκύλωση πάει σύννεφο. Η καθυστέρηση σπρώχνει τη χώρα στον τριτοκοσμικό βάλτο. Ο εαυτουλισμός εντελώς τυφλός. Πτώχευση επικών διαστάσεων. Δηλαδή εγώ, ύστερα από τόσα χρόνια δημοσιογραφικής θητείας, απαιτώ στον γιο μου να κληροδοτηθούν η πένα μου, η στήλη μου, ο μισθός μου. Μιλάμε για μακακία 24ωρης αδιάκοπης λειτουργίας. Το καλύτερο επιχείρημα κάθε κυβερνητικής προπαγάνδας είναι οι τάχα μου επαναστατικές κραυγές όλων των ιδιοκτητών και όλων των κλειστών επαγγελμάτων. Με πρώτους και καλύτερους τους φαρμακοποιούς. Οι πρώην πελάτες του δικομματισμού, οι σημερινοί επαναστάτες εναντίον του ξένου εχθρού. Τώρα, ως απλός --->>>

Ποιοι υπάλληλοι του Δημοσίου παίρνουν 18,5 μισθούς;

Είναι απίστευτο όμως είναι και αληθινό. Μετά το πογκρόμ σε μισθούς και συντάξεις στο Δημόσιο, υπάρχουν υπάλληλοι που... ξεπερνούν και εκείνους της Βουλής!
Οι υπάλληλοι του ΟΠΑΠ κοστίζουν (κατά μέσο όρο) ετησίως στο Κράτος 150.000 ευρώ ο ένας! Αυτό καθώς έκαστος από αυτούς λαμβάνει συνολικά 18μισι μισθούς.
Οι 4,5μισι παραπάνω μισθοί έχουν βαφτιστεί... μπόνους και οι υπάλληλοι τους λαμβάνουν (ως μπόνους) κάθε φορά που έχει τζακ ποτ!
Με λίγα λόγια άλλοι κυνηγούν την τύχη τους και άλλοι κάνουν την τύχη τους! Αν υπολογίσει κανείς --->>>

Μεγάλες διακρίσεις από το Σκοπευτικό Όμιλο Χαλκιδικής!

 Ο Σκοπευτικός Όμιλος Χαλκιδικής πέτυχε μεγάλες διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα trap (σκοποβολής) 2010 στην διάρκεια της χρονιάς και στο σύνολο όλων των αγώνων κατάφερε να κατακτήσει την 2η πανελλήνια θέση σε ομαδικό επίπεδο, ενώ σε ατομικό επίπεδο ο Σαμαράς Κωνσταντίνος κατέκτησε την 2η πανελλήνια θέση και ο Αυγερινός Μάριος την 3η.
Συγχαρητήρια σε όλους !    --->>>

Γράμμα στον Αϊ Βασίλη

Η "πρώτη" του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής!

Εκδηλώσεις εορτασμού της 1ης του νέου Έτους 2011 θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος θα ανταλλάξει ευχές με εκπροσώπους Υπηρεσιών, Φορέων, Οργανώσεων , Συλλόγων και πολίτες κατά τη διάρκεια δεξίωσης που θα παραθέσει στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής (Π.Ε.Χ.).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ --->>>

Χαρτί υγείας αντί για λουλούδια στην πίστα!

ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ...

KKE ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Αυτοί που ληστεύουν όλο και πιο προκλητικά και ξεδιάντροπα το λαό στα καύσιμα είναι η κυβέρνηση και τα μονοπώλια που ελέγχουν την εισαγωγή και τη διύλιση του πετρελαίου με τους υπέρογκους φόρους και τα τεράστια υπερκέρδη. Η ανάγκη του λαού για φθηνά καύσιμα σημαίνει δραστική μείωση της φορολογίας και πάλη για πολιτικές εξελίξεις που θα κάνουν δυνατή --->>>

Θα γίνει η ..."θυσία";

Προβληματάκι... δημιουργείται στο Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, σε σχέση με τις "περιζήτητες" θέσεις στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το πρόβλημα προέρχεται από γυναίκα δημοτική Σύμβουλο η οποία και "απαιτεί" θέση της ...αρεσκείας της ενώ στις προθέσεις του Ζωγράφου είναι να --->>>

Δήμος Κασσάνδρας: Οι πιθανοί αντιδήμαρχοι

Δεν ανακοινώθηκαν ακόμα οι αντιδήμαρχοι που θα ορίσει ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Παπαγιάννης αλλά τα ονόματα ακούγονται και μάλλον έχουν "κλειδώσει".
Ακούγονται λοιπόν τα ονόματα των: Κουτσούρα Γιώργου, Φασούλα Χρήστου, Σπανού Θανάση και Οικονόμου Ρήγα.
Για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου το πιθανότερο είναι να προταθεί ο --->>>

Νοσοκομείο Χαλκιδικής: υπάλληλος σεκιούριτι απαντάει στο 166!!!

Όπισθεν ...


Όπισθεν ολοταχώς κάνουν τελικά η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας στο θέμα της άρσης της de facto δυνατότητας για κληρονομική μεταβίβαση της άδειας του φαρμακοποιού. (σημερινή ειδησιογραφία)

"Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει..."

προβοκατορας
Άκου ρε φίλε, τι γίνεται...
«…Ο υπουργός Θαλασσίων Μεταφορών, Γιάννης  Διαμαντίδης, ζητάει με... ολόκληρη υπουργική απόφαση 29,30 ευρώ (!!!) για κάτι καφέδες που κέρασε, λέει, στο...αεροδρόμιο  Ελ. Βενιζέλος»…  
Τέτοια ξευτίλα, δηλαδή… "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει και το λογαριασμό, τον στέλνει σ’ εμάς"…
Γι’ αυτό ρε ‘σεις (Κυβερνήτες), είστε έξω και μακριά απ’ τον κόσμο… Γι’ αυτό ο Έλληνας, σας βλέπει πλέον σαν ...«άλλους», σαν απόμακρους, σαν μια καινούργια …φυλή και σας χαρακτηρίζει, όπως σας χαρακτηρίζει… Γιατί δεν έχετε... --->>>

Απόπειρα ...άνευ λόγου!

"Για την παραλίγο απαγωγή της από άγνωστο άντρα στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη η Πετρούλα Κωστίδου!" (σημερινή ειδησιογραφία)
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατί απαγωγή; Για το λόγο που θα γινόταν η απαγωγή δεν θα πήγαινε και από μόνη της, η Πετρούλα;

Μας κλέβουν στη βενζίνη! Ηλεκτρονική απάτη!

Πολλαπλασιάζονται τα πρατήρια που κλέβουν µε πειραγµένες αντλίες
Κλέβουν στη βενζίνη ολοένα και περισσότερα πρατήρια πειράζοντας µε ηλεκτρονικάσυστήµατα τελευταίας τεχνολογίας τις αντλίες των καυσίµων, µε αποτέλεσµα οι οδηγοί να παραλαµβάνουνλιγότερη ποσότητα από εκείνη για την οποία πλήρωσαν.
Τις ανησυχητικές διαστάσεις που προσλαµβάνει το φαινόµενο καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών και συγκεκριµένα η Πανελλήνια Οµοσπονδία Πρατηριούχων Εµπόρων Καυσίµων (ΠΟΠΕΚ), ενώ την αύξηση των κρουσµάτων παραδέχεται --->>>

Η περιοχή Μπάρα Βουρβουρούς και η φημολογούμενη πώλησή της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η μόνη κοινόχρηστη διέξοδος της Βουρβουρούς στη θάλασσα είναι η έκταση της Μπάρας.
Θα είναι εγκληματική η πώληση της Μπάρας για ολόκληρη την περιοχή της Βουρβουρούς γιατί εκατοντάδες στρέμματα με χιλιάδες κόσμο δεν θα έχουν πρόσβαση στη θάλασσα και στις ομορφιές του κόλπου της Βουρβουρούς με τα διάσπαρτα νησάκια.
Πρέπει πάση θυσία η περιοχή να αξιοποιηθεί για όφελος του συνόλου των κατοίκων της περιοχής και όχι για τα συμφέροντα ενός επιχειρηματία με ένα τίμημα το οποίο θα εισπράξει το Δημόσιο για να --->>>