Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

"Θα πληρωθούν οι συμβασιούχοι του Δήμου Πολυγύρου"

"Αλάνια" στον Πολύγυρο ...

Εξασφάλιζαν παράνομα δάνεια και έπαιρναν «μίζες»
«Χρυσές» δουλειές έκανε σπείρα τεσσάρων ατόμων που δρούσε στη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τη Δράμα και τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, και μέσω πλαστών δικαιολογητικών εξασφάλιζε την έκδοση δανείων και πιστωτικών καρτών για λογαριασμό τρίτων.
Σε έρευνα που έγινε, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, στην οικία του ενός --->>>

Με νέα πρόσωπα ο Α.Ο.Πολυγύρου

Από τις 15/12/2010 ο κος Νάκος Ευάγγελος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προπονητή στην ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Π.
Επίσης ο κος Ελευθεριάδης Νίκος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προπονητή στην παιδική και εφηβική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Π.
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Π. τους εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία και την προσφορά τους στον Όμιλο από την θέση του προπονητή, τους κυρίους Μπούμπα Άγγελο και Τσιάρα Κών/νο.
Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Νικολαϊδη Στέφανο για την άμεση ανταπόκριση του στη βοήθεια που του ζήτησε η Διοίκηση του Α.Ο.Π., με σκοπό την ομαλή λειτουργία της ανδρικής ομάδας --->>>

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ανταπόκριση του ΥΠΕΚΑ, δια της κας Καραβασίλη . . . στο αίτημα των απλών πολιτών . . .

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, Δημότες του Δήμου Αριστοτέλη . . .
το ΥΠΕΚΑ και πιο συγκεκριμένα η κα Καραβασίλη, απέστειλε εχθές τη συνημμένη επιστολή, προς τους τοπικούς μας άρχοντες . . . με την οποία προσδιορίζει συγκεκριμένο πρόγραμμα διημερίδων ενημέρωσης και διαβούλευσης, με προκαθορισμένη θεματολογία και πλαίσιο διαλόγου, ώστε να διασφαλίζεται η ουσία και το αποτέλεσμα για τους απλούς πολίτες που ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας και την ανάπτυξή του . . .
Μεταξύ πάρα πολλών θετικών στοιχείων που υπάρχουν στο έγγραφο του ΥΠΕΚΑ . . . ίσως το πλέον σημαντικό είναι . . . η πρόβλεψη για καταγραφή --->>>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 15ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Χτες, 15 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι της Ελλάδας, με τη γενική πανελλαδική απεργία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και με τα μαζικά συλλαλητήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, διαδήλωσαν ειρηνικά την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική του Μνημονίου που εκπληρώνει κάθε απαίτηση του ΣΕΒ μεγαλώνει την κοινωνική αδικία, οδηγεί τις λαϊκές τάξεις στη φτώχεια και καταστρέφει τον παραγωγικό ιστό της κοινωνίας και το μέλλον της νεολαίας. Ξεχωριστή --->>>

Ποιος έπρεπε να διαγραφεί; Ο Παπαχρήστος ή οι 156 εναπομείναντες;

Βαγγέλης Παπαχρήστος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Πρέβεζας!
Προχθές ο παραπάνω βουλευτής καταφήφισε το κυβερνητικό πολυνομοσχέδιο ΑΙΣΧΟΣ και ο Γ. Παπανδρέου τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ!
Με αφορμή αυτή τη διαγραφή δημιουργείται ένας προβληματισμός:
-Αν ο κάθε βουλευτής που διαφωνεί με τις επιλογές του Πρωθυπουργού ή αρχηγού κόμματος διαγράφεται, ποιος ο λόγος ύπαρξης των 300 βουλευτών;
-Ας υπάρχουν καμιά ...εικοσαριά διαθέσιμοι, οι οποίοι είναι αρκετοί για να φτιάχνουν τέτοιους νόμους, σαν το χθεσινό, και να να μην υπάρχουν και αντίθετες απόψεις!
Δεν χρειάζονται τριακόσιοι!
-Η λογική θα δικαιολογούσε διαγραφές --->>>

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ?

Η συντρόφισσα Ελένη ΜΠ. είναι μέλος της ανταρσύα (ήταν υποψήφια στο δήμο Αθήνας) και όπως και δεκάδες αγωνιστές ξυλοφορτώθηκε απο τους αστακούς των ΜΑΤ.
Η φωτο είναι απο την Πολυκλινική, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.
Φυσικά τα κανάλια και οι εφημερίδες είναι πολύ απασχολημένα με την υπόθεση Χατζηδάκη για να ασχοληθούν με τους "απλούς" ανθρώπους।
Η τρομοκρατία δεν μας σταματά...
Όμως σίγουρα θα ανοίξει --->>>

ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ 2010 ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Καλούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., να διασκεδάσουν με την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά.
Κλόουν, ζογκλέρ, τα ξωτικά και ο Αι- Βασίλης, θα δημιουργήσουν ένα πανηγυρικό παιδικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ, από την ομάδα «ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ».
Η εκδήλωση είναι μία ευγενική χορηγία του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Επισκεφτείτε το διαδικτυακό τόπο της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ: http://www.paramythoxora.gr/

"Η απάντηση της αριστεράς στη χρεωκοπία"

Με τη «σφραγίδα» Σαλπιγγίδη!

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Εξετάζοντας προσεκτικά τα βίντεο της επίθεσης και κρίνοντας από τα τραύματα του Χατζηγάκη, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δέχτηκε αήθη επίθεση από 2 ζαρντινιέρες χρώματος γκρι που του την είχαν στημένη.
 Ήδη η μία ζαρντινιέρα συνελήφθη και ποτίστηκε ενώ η άλλη αναζητείται.
Φήμες κυκλοφορούν ότι κρύβεται στους απέραντους χώρους πράσινου που έχουν φτιάξει στην Ομόνοια και στις άλλες πλατείες οι δήμαρχοι Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος και ΣΙΑ Ανώνυμη Εταιρία Ψηφοθηρευτών.
Χάρης Σγουραμάλης
http://news.youropia.gr/    μέσω ΠΡEZATV 

Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής Δήμου Αριστοτέλη

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12ην μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ιερισσό θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής όπου θα δώσουν τον από τον νόμο προβλεπόμενο όρκο ο αιρετός Δήμαρχος Δήμου Αριστοτέλη, οι αιρετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Σύμβουλοι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων προκειμένου να αναλάβουν τα καθήκοντά τους από 1η Ιανουαρίου 2011.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αφίσα της ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ

Αναβολή θεατρικής παράστασης.

Από τη Θεατρική Ομάδα Κέντρου Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα, 16 Δεκέμβρη 2010, θεατρική παράσταση ΜΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ : Η Συνωμοσία των Παιχνιδιών, στον Πολύγυρο, λόγω καιρικών συνθηκών.

ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛH 64-48

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛH ΜΕ 64-48 .
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ .
ΔΟΘΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΙΣ 19/12/2010 , ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ..
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΝΑΙΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΡΙΣΟ ΜΕ 87-76.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕ ΩΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ --->>>

Η μεγαλειώδης χθεσινή πορεία στην Αθήνα !

Έτσι ...

Η ανακοίνωση της Νομαρχίας για τα Σχολεία

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
16.12.10
Με απόφαση του αρμόδιου Αντινομάρχη Παιδείας κ. Ι. Τσάλα διακόπτονται τα μαθήματα, λόγω χιονιού, για την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010 σε όλες τις σχολικές μονάδες του Νομού Χαλκιδικής ΕΚΤΟΣ των Δήμων Ορμύλιας, Σιθωνίας και Τορώνης.

Κλειστά Σχολεία στη Χαλκιδική

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα περισσότερα Σχολεία στη Χαλκιδική λόγω του χιονιού!
Βόρεια και κεντρική Χαλκιδική καθώς και στα Μουδανιά.
Αρνητική εικόνα δημιουργήθηκε στους γονείς σήμερα για την καθυστέρηση λήψης της απόφασης. Οι μαθητές πήγαν στα Σχολεία τους και εκεί ενημερώθηκαν για την απόφαση. Δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν!
-Τέτοιες μέρες οι υπεύθυνοι ας ξυπνούν λίγο νωρίτερα!

Creedence Clearwater Revival !!!


Επιμέλεια: Άγγελος Πατρώνης
Οι Creedence Clearwater Revival (για τους γνώστες CCR) ήταν μια Αμερικάνικη rock μπάντα εκεί, στα τέλη του 1960 αρχές του 1970 με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους και αρκετά albums.
Tο group αποτελούνταν από τον John Fogerty κύριο ερμηνευτή - κιθαρίστα και συνθέτη. Τον αδελφό του Tom Fogerty rhythm guitarist, τον bassist Stu Cook και τον drummer Doug Clifford.
Το πρώτο τους album με τίτλο Creedence Clearwater Revival το1968, αμέσως τράβηξε την προσοχή ενός μεγάλου κοινού.
Δυο ξεχωριστές διασκευές --->>>

Χιονίζει στον Πολύγυρο...

Με χιόνια ξημέρωσε σήμερα στον Πολύγυρο.
Προσοχή στους δρόμους, για τους επισκέπτες, τουλάχιστον τις πρωινές ώρες!

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επιμέλεια: Νίκος Ελιοδώρου
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ 64 ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ 48
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστασιάδης-Σχοινάς
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-6,35-20,45-34,64-48
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ(Καραμουσαλίδης)
Δασκαλάκης ,Τολιόπουλος 12(2),Μωυσιάδης ,Δημητρίου 10,Κωτσάκης 4,Ευαγγελινός 3(1),Τσέλιος 8(2),Καραμανλίδης ,Κλωναράς 2,Δελημπαλτίδης 15,Κανάκογλου 5(1),Μπογδαμπείδης 5
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ (Θεοδώρου) --->>>