Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ: Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΡΟΥ

Ο A. Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΥΡΙΟ 12/12/2010 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΔΕΝΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Το φαινόμενο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ

Πολύ παραστατικά μιλούμε στην αγωγή υγείας (και όχι μόνο)* για «το φαινόμενο του Τιτανικού».
 Ίσως δεν γνωρίζετε, ότι όταν βυθίστηκε το υπερωκεάνιο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ δεν πνίγηκαν όλοι οι επιβάτες.
Η πιθανότητα επιβίωσης τους σε περίπτωση ναυαγίου, έτσι αποδείχτηκε, ήταν κοινωνικά κατανεμημένη: από τους επιβάτες της πρώτης θέσης βρήκε τον υγρό θάνατο μόνο ένα μικρό ποσοστό, περίπου τρία τοις εκατό.
 Από τους επιβάτες της δεύτερης θέσης περίπου σαράντα τοις εκατό, ενώ από τους επιβάτες της τρίτης θέσης πνίγηκαν όλοι.
Γι αυτό με τον όρο --->>>

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. – Τι έπραξε ο κος Ζωγράφος . . . ; Το ΝΟΜΙΜΟ ή το ΗΘΙΚΟ ;

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, Δημότες του Δήμου Αριστοτέλη . . . στα πλαίσια του Νομαρχιακού Συμβουλίου, την Παρασκευή 10-12-2010, ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Νομάρχης, ο κος Ζωγράφος, δήλωσε στις κάμερες :
«Ήταν και είναι ώρες ευθύνης για όλους μας. Χρησιμοποιήσαμε το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο. Είμαστε οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούμε το νομό και οφείλαμε μέσα στις προθεσμίες που μας επιτάσσει ο νόμος να αποφασίσουμε για το μέλλον της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Το πράξαμε και νομίζω ότι όλες οι παρατάξεις στάθηκαν όρθιες κόντρα σε αυτούς οι οποίοι φυγομαχήσανε και νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο για την περιοχή δίνοντας τη θετική μας γνωμοδότηση για τη λειτουργία του όλου Επενδυτικού Σχεδίου.»
Αναλυτικότερα, ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Νομάρχης, ο κος Ζωγράφος . . .
Μας είπε : «Ήταν και --->>>

Μάθημα ζωής ...


Μερικές φορές, προσπαθούμε σκληρά να φτάσουμε στο πράσινο γρασίδι... και καταλήγουμε σε μπελά.
Και όταν βρεθείς σε μπελά και κολλήσεις σε μια κατάσταση από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις, υπάρχει ένα πράγμα που θα πρέπει πάντα να θυμάσαι...
Όποιος εμφανιστεί, δεν είναι σίγουρο ότι ήρθε να σε βοηθήσει! Μπορεί και  --->>>

Αφήστε τον Αντωνάκη...!

Στο Καρφί 11/12/10

Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και επένδυση Β. Χαλκιδικής.

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας τάσσεται, ξεκάθαρα εναντίον της επένδυσης.
Η εταιρεία και το ΥΠΕΚΑ έχουν να δηλώσουν κάτι γι' αυτό;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

http://www.periferiako.com/

Αποφύγαμε την πλήρη ...αποσυλλογικοποίηση !!! (…ποια μαρή ;;;)

προβοκατορας
Διαβάστε δήλωση Υπουργού Εργασίας …Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης (Λ. Κατσέλη) για τo «νέο εργασιακό», που χαρακτηρίζεται «μεσαιωνικό», ακόμα κι από θιασώτες του νεοφιλελευθερισμού κι ανάγκασε μέχρι και τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Τρόϊκα, να πεί «…φτάνει ρε παιδιά, τους ξεσκίσαμε…» (ή κάπως έτσι τέλος πάντων…) 
Λέει η Κατσέλη: «Eισάγουμε στο εργατικό μας δίκαιο μία νέα μορφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, την Ειδική Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, αποφύγαμε την πλήρη αποσυλλογικοποίηση, δεν αποδυναμώνονται οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και δεν γίνεται συνολική απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων… και παρά τη φημολογία που προηγήθηκε, απεφεύχθη η πλήρης υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων…» 
Δηλαδή ρε συ κυρία Λούκα --->>>

Πώς μας κατάντησαν ...

...Να ονειρευόμαστε να γίνουμε 60 χρόνων να πάρουμε 400 ευρώ δώρο Χριστουγέννων, για πετρέλαιο να ζεσταθούμε!

Βαρύς Χειμώνας ήρθε, χωρίς τελειωμό!

ΕΘΝΟΣ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ...

Ένα εκατομμύριο εμβόλια στα σκουπίδια

Στον αστερισμό της... γρίπης βρισκόταν η Ελλάδα πέρυσι τέτοια εποχή. Οι υγειονομικές αρχές «μετρούσαν» θύματα σε καθημερινή βάση, οι σχολικές αίθουσες έκλειναν η μία μετά την άλλη και, το κυριότερο, η Ελλάδα παράγγελνε αβέρτα πανδημικά εμβόλια.
Ένα χρόνο μετά την πανδημική υστερία, η γρίπη μάς έχει... ξεχάσει και ένα εκατομμύριο δόσεις εμβολίων που έχουν λήξει οδεύουν προς καταστροφή. Με απλά λόγια, επτά εκατομμύρια ευρώ πήγαν... υπέρ πίστεως. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να πάρουν επιπλέον 15,6 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν σε 2,2 εκατ. δόσεις --->>>

Είπαν για τη γνωμοδότηση του Νομαρχιακού Συμβουλίου χαλκιδικής επί της Μ.Π.Ε. της "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ...

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου για τον Όλι Ρεν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από τον κύριο Όλι Ρεν, διότι ως Έλληνες του στερούμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τις ποδοσφαιρικές του προπονήσεις.
Την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την πατρίδα μας, τον προσκαλούμε με χαρά σε ποδοσφαιρική προπόνηση, για να μη χάνει τη φόρμα του. Θα διαπιστώσει ότι κι εμείς οι Έλληνες κάτι γνωρίζουμε από ποδοσφαιρικά λακτίσματα.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ