Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτάθλημα Ε.ΚΑ.Σ. Χαλκιδικής

Επιμέλεια: Νίκος Ελιοδώρου
A’ Ανδρών (8η Αγωνιστική )

Ιερισσός 69 Αρναία 52
Διαιτητές: Αναστασιάδης-Παραλής
Δεκάλεπτα: 21-12, 34-26, 52-35, 69-52
Ιερισσός (Κιακιλίδης)
Μπάντης , Κεσκεσιάδης , Ντούζα 7, Κόμνος , Ευθυμίου Π. 6, Λέχος Χ. 14(3), Λέχος Β. 37(1), Φαρμακόπουλος , Ματάκος Γ. 2, Καραθανάσης , Ματάκος Δ. 3(1), Ευθυμίου Χ.
Αρναία (Μοσχόπουλος)
Κυπαρισσάς 10, Κουλαξής 7, Μπάτζιος 13, Χαριστός , Τζιτζιρίκας , Λαλιώτης , Πράντσις 5, Κούνδουρος , Αρβανίτης , Ρεπάνης , Αργυρίου , Ανδρεάδης 17
Κασσάνδρα 59 Μαρμαράς 54
Διαιτητές: Μάνιος-Πιπερόπουλος
Δεκάλεπτα: 13-9, 26-24, 41-37, 59-54
Κασσάνδρα (Παπαστεφάνου) --->>>

Άκυρα τα Χριστούγεννα για φέτος στην Eλλάδα μας!

-Η Γέννηση ματαιώνεται !
-Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση.
-Η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος.
-Η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού.
-Οι Άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας των ελεγκτών.
-Οι 3 Μάγοι φοβούνται ότι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9/12/2010 στην Αθήνα

Η Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), συμμετέχει στην Πανελλαδική διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 9/12/2010 ώρα 11:30 στη πλ. Ομόνοιας.
Η μέχρι τώρα εφαρμοζόμενη αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική που προσχηματικά εφαρμόζεται από την Ελληνική κυβέρνηση, το Δ.Ν.Τ. και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πλήττουν όλους τους εργαζόμενους στα Σ.Α. στον Δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, δημιουργώντας σε όλους εμάς αδιέξοδα και απόγνωση.
Έχοντας ιεραρχήσει κάποια προβλήματα και αιτήματα μας το προηγούμενο διάστημα η Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. αλλά και με την κατάθεση των θέσεων μας --->>>

Μετωπική σύγκρουση επιβατικών αυτοκινήτων στη Γαλάτιστα

Μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων έγινε πριν από λίγο στο δρόμο Πολυγύρου - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Γαλάτιστας.
Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου (μπήκε στο αντίθετο ρεύμα) κάτοικος Αγίας Παρασκευής Θεσσαλονίκης.
Οι επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου, κάτοικοι Πολυγύρου, δεν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Μέτρηση της MRB

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Η εξαμηνιαία μέτρηση της MRB δημοσιεύτηκε σήμερα στη REAL NEWS και παρουσιάζει τα παρακάτω ευρήματα:
-Το ΠΑΣΟΚ προηγείται της Ν.Δ. με 4,1 ποσοστιαίες μονάδες
-Ανεβασμένο το ποσοστό του ΚΚΕ.
-Το κόμμα της Ντόρας μένει εκτός Βουλής με ποσοστό 2,8%
Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, κι αυτή εκτός Βουλής με ποσοστό 2,1%.
-Οριακά εντός Βουλής ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγοι-Πράσινοι.
-Αδιευκρίνιστη ψήφος 23,3%.

Γαλάτιστα Χαλκιδικής: Επεξεργασία ελαιολυμάτων

Μία πρωτοπόρο μέθοδο χρησιμοποιούν οι Αδελφοί Αβέρη στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής για να αντιμετωπίσουν την ρύπανση του περιβάλλοντος από τα απόβλητα των ελαιοτριβείων.
Οι ίδιοι είναι ιδιοκτήτες ελαιοτριβείου, αλλά θέλοντας και το περιβάλλον να προστατέψουν και να χρησιμοποιήσουν παραγωγικά τα απόβλητα των ελαιοτριβείων, βρήκαν μία νέα μέθοδο όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται.
Διαχωρίζουν τα απόβλητα , (τον λεγόμενο κατσίγαρο), τα στερεά από τα υγρά με δονούμενο κόσκινο.
Λόγω του διαχωρισμού δεν έχουμε δυσοσμίες. Τα υγρά τα χρησιμοποιούν για άρδευση και τα στερεά για πάστα προς βρώση με επεξεργασία --->>>

Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αγ. Νικολάου

Ο Α.Σ. ΑΣΤΗΡ Αγίου Νικολάου, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 11/12 και ώρα 18:00 στην πλατεία του χωριού για να στολίσουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του χωριού μας.
Με συνοδεία χριστουγεννιάτικης μουσικής και τα γέλια των παιδιών, να ζωντανέψουμε την πλατεία μας, να περάσουμε όλοι καλά και ιδιαίτερα τα παιδιά που θα μπορούν φέρνοντας το δικό τους στολίδι να το κρεμάσουν στο Δέντρο και να συμμετάσχουν ενεργά σε όλη τη διαδικασία του στολισμού.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΤΟ ΔΣ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πολύγυρο

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στον Πεζόδρομο (παλιά εμπορική τράπεζα).
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 13 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί πρωί 8.30-14.00 και απόγευμα 18.00-21.00.
ΟΜΙΛΙΑ: «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ»
Ομιλία με θέμα «Παιδί και διατροφή» οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, στις 11.00 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.
Ομιλητές θα είναι η διατροφολόγος --->>>

Ακούστε τον "απολογισμό" ενός Προέδρου Κοινότητας, αξίζει τον κόπο!

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου

Συνεδριάζει την Πέμπτη 9-12-2010 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
"Γνωμοδότηση Δ.Σ. Δήμου Πολυγύρου για το θέμα «Διαβίβαση Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (Σ.Δ.Α.) της "ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν. & Ε.Ε." για την επιφανειακή εξόρυξη-εμπλουτισμό και καμίνευση κοιτασμάτων λευκολίθου εντός των οριστικών παραχωρήσεων (Ο.Π.) 20, 21 και 22 στην περιοχή Γερακινής, του Δήμου Πολυγύρου". (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος).

Από την πορεία διαμαρτυρίας μαθητών στον Πολύγυρο.

Υπάρχουν τέτοιες αποδοχές;


ΤΑ ΝΕΑ

Με 100 (!) οργανικά κενά "λειτουργεί" το Νοσοκομείο Πολυγύρου!

Απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες στο Δήμο Πολυγύρου!

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤ. ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ – Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Στρος Καν, ένα από τα τσακάλια του ιμπεριαλισμού, μεταχειρίστηκε το λαό στην ομιλία του ως ανεγκέφαλο, ενώ μαζί με τον ομογάλακτό του Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσαν τα ακόμα χειρότερα που έρχονται. Από την άλλη ο Γ. Παπανδρέου δικαίως δέχτηκε τα συγχαρητήρια των ΔΝΤ – ΕΕ, αφού μαζί τους η κυβέρνηση τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα, σε πρώτη γραμμή τις συλλογικές συμβάσεις, τις --->>>

Πρόστιμο από το ΕΣΡ στο "TV Χαλκιδική"

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στο τηλεοπτικό κανάλι "TV Χαλκιδική" για συγκεκαλυμένη διαφήμιση επιχείρησης τροφίμων στο κεντρικό δελτίων ειδήσεων (20/6/2010).
ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ για τη σημερινή επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Καταγγέλλουμε την αναίτια και κτηνώδη επίθεση των δυνάμεων της αστυνομίας σήμερα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Ενώ βρίσκονταν στο χώρο των δικαστηρίων μέλη Φοιτητικών Συλλόγων και πολιτικών οργανώσεων, φίλοι και συμφοιτητές των συλληφθέντων της χθεσινής πορείας, η αστυνομία επέλεξε να επιτεθεί, χωρίς καμία πρόφαση χτυπώντας κατά βούληση με χαρακτηριστική μανία.
Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν τραυματισμοί από πλευράς των συγκεντρωμένων, κάποιοι --->>>

Τρομο- κρατική Επίθεση στα γραφεία της Νεολαίας Συνασπισμού

Χθες το βράδυ μετά το μαζικό συλλαλητήριο για τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα γραφεία της οργάνωσής μας στην οδό Θεμιστοκλέους 52 δέχτηκαν επίθεση διαδοχικά από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο, εγκλωβίζοντας μέσα μέλη της Νεολαίας ΣΥΝ. Οι άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη, στις 11μμ με χυδαίο αλλά και εξαιρετικά --->>>