Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

AOΠ-Τιτάνες Δράμας 50-64

Α.Ο.Πολυγύρου ηττήθηκε σήμερα από τους Τιτάνες Δράμας με σκορ 50-64.
Η ομάδα δεν παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα με αποτέλεσμα την ήττα στο καθοριστικό αυτό παιχνίδι για τη συνέχεια της προσπάθειας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη διοικητική κρίση που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες με την παραίτηση της Προέδρου της ομάδας, Κωνσταντίας Λαμνίδου, και του Γ.Γραμματέα της ομάδας, Νίκου Αμπαρά, (η οποία κρατήθηκε μυστική!!!) καθώς και την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί και κρίση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με παραίτηση του προπονητή Άγγελου Μπούμπα!

Αλέξανδρε, θα σε θυμόμαστε...

Υπό κατάργηση οι εφορίες Κασσάνδρας, Μουδανιών και Αρναίας!

Στην κατάργηση 71 εφοριών β΄ τάξης και τη συγχώνευση 30 εφοριών ορισμένες εκ των οποίων στεγάζονται στο ίδιο κτίριο προσανατολίζεται το υπουργείο Οικανομικών.
Σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα λειτουργούν 290 εφορίες.
Στο σχέδιο του υπουργείου είναι να καταργηθούν σχεδόν το σύνολο των εφοριών β΄ τάξης με εξαίρεση αυτές που βρίσκονται σε νησιά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα --->>>

Μια συναυλία για τον Αλέξη...

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου · 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
Αίθουσα Τελετών - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου διοργανώνουν συναυλία με μουσικά φοιτητικά συγκροτήματα τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, στις 20.00 μ.μ., στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα γίνει άναμμα κεριών από φοιτητές, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και πολίτες.
Στη συναυλία θα συμμετάσχουν τα φοιτητικά μουσικά συγκροτήματα --->>>

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Γνωμοδότηση επί της Μ.Π.Ε. του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. – Τι λέτε νέε μας Δήμαρχε, κε Πάχτα ;

Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,
Σχετικά με το ζήτημα της γνωμοδότησης που ζήτησε στις 29 Οκτωβρίου 2010, εν μέσω εκλογικής περιόδου, η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ, κα Μπιρμπίλη), ως προς τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) επί του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., από τους ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ Τοπικούς Άρχοντες, θέτοντας μάλιστα ασφυκτική προθεσμία 35 ημερών, όπως ορίζει ο Νόμος, η οποία προθεσμία εκπνέει σήμερα ή τη Δευτέρα . . . είχανε τεθεί συγκεκριμένα ερωτήματα την 01-12-10 σε αντίστοιχη ανάρτηση, αναφορικά με το «ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ;» . . .
Γράφτηκαν πολλά τις προηγούμενες --->>>

ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2-0

Σε ένα παιχνίδι που επικράτησε η σκληρότητα με την οποία αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι, αφού είδαμε ενέργειες και συμπεριφορές από (ποδοσφαιριστές) οι οποίες οδηγούν το καημένο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αρκετές δεκαετίες πίσω, η ομάδα της Ελπίδας Πολυγύρου επικράτησε με 2-0, ποιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα .
Σε έναν αγώνα που γηπεδούχοι και διαιτησία με το ήθος τους βοήθησαν να μην εξελιχθεί σε παρωδία .
Τα γκολ πέτυχαν οι --->>>

Δρόμος χωρίς επιστροφή για ΝΙΚΗ και Π.Ο.Μ.

http://www.periferiako.com/
 Δείτε και την βαθμολογία του ομίλου. --->>>

Γ΄ Εθνική κατηγορία Μπάσκετ, Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου στις 18:00 : Α.Ο.Πολυγύρου - Α.Σ. Τιτάνες Δράμας