Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

"Προπονητής" χωρίς αρχές και αξίες ...έλαχε στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου!

Ο Χρήστος Φράγκος ήταν ο "προπονητής" που ανέλαβε τη ΝΙΚΗ Πολυγύρου πριν από μία εβδομάδα, αντικαθιστώντας τον Φώτη Φλέσσα!
Σήμερα εγκατέλειψε την ομάδα του Πολύγυρου με αστείες και ψευδείς δικαιολογίες!
Δυστυχώς όμως γι' αυτόν! Το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ" με ημερομηνία σημερινή (23/11/10) τον εκθέτει ανεπανόρθωτα στα ποδοσφαιρικά στέκια!
Ήδη είχει κλείσει με τον Ατρόμητο Αγίας Παρασκευής, και συγχρόνως ήταν στον πάγκο της ΝΙΚΗΣ στο καθοριστικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΠΑΟΝΕ (21/11/10) και παραιτήθηκε παραμονή (σήμερα 23/11/10) του κρίσιμου παιχνιδιού με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Καλαμαριάς (24/11/10).
"Προπονητές" χωρίς αρχές και αξίες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους!
"Προπονητή" Φράγκο, έπαιξες και έχασες, αν βέβαια είχες κάτι από αυτά που χαρακτηρίζουν τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!

Στη μελέτη και συντήρηση σπάνιων μεταβυζαντινών υφασμάτων από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας προχώρησε το Ίδρυμα «Ορμύλια»

Εκκλησιαστικά υφάσματα (ιερατικά και λειτουργικά άμφια και διακοσμητικά υφάσματα) της μεταβυζαντινής περιόδου από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας αποτέλεσαν το αντικείμενο μελέτης ερευνητικού προγράμματος.
Το πρόγραμμα φέρει τον τίτλο «Byz-tex-Athos. Μεταβυζαντινά υφάσματα από το μοναστήρι της Σίμωνος Πέτρας: χρωστικές ουσίες και προληπτική συντήρηση» και υλοποιείται από το Διαγνωστικό Κέντρο Έργων Τέχνης του Ιδρύματος «Ορμύλια», με τη χρηματοδότηση του αμερικανικού ιδρύματος Γκετί. Το πρόγραμμα, που ολοκληρώνεται στα τέλη του 2010, επικεντρώνεται στη μελέτη και συντήρηση 36 μεταβυζαντινών υφασμάτων της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, που χρονολογούνται από το 16ο μέχρι τις αρχές του --->>>

Ημερίδα Κ.ΕΝ.Α.Κ.

 Δείτε στη συνέχεια το πρόγραμμα της ημερίδας και τον οδηγό πρόσβασης στο χώρο. --->>>

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς

ΘΕΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Βιοτεχνών Επεξεργασίας Ξύλου Χαλκιδικής


Ο Σύλλογος Βιοτεχνών Επεξεργασίας Ξύλου Χαλκιδικής, ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να στηρίζει τους βιοτέχνες και τα μέλη του στα προβλήματα και τα διάφορα θέματα που θα ανακύπτουν και να συμβάλει στην ανάπτυξη και προώθηση του κλάδου κυρίως μέσα από επιστημονικές διαδικασίες, ημερίδες και εξειδικευμένες επαφές που προωθεί ο Σύλλογος.
Η αρχική σκέψη του «Ισχύς εν τη ενώσει» είναι μία από τις αρχικές και βασικές σκέψεις --->>>

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΤΡΟΪΚΑΣ

Κυβέρνηση και τρόικα κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά της ζωής και των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, των αυτοαπασχολουμένων, των μικρών εμπόρων και των βιοτεχνών, των αγροτών. Άμεσος στόχος τους είναι η νέα δραστική μείωση των μισθών, οι απολύσεις και η εργασιακή ανασφάλεια, οι επικίνδυνες περικοπές σε Υγεία – Πρόνοια και άλλες κοινωνικές δαπάνες, η παράδοση δημόσιων υποδομών και περιουσίας στους --->>>

Ο Μάρκος Μπόλαρης στη Χαλκιδική.

Θωμάς Καπλάνης: "Στις εκλογές συνέβησαν πράγματα που δεν τιμούν αυτούς που τα εμπνεύστηκαν και τα εφάρμοσαν"!

Άρχισαν τα όργανα!

Διέγραψε ο Σαμαράς, τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ γιατί λοξοκοιτούσε προς την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας!
-Γιατί ρε τον διαγράψατε; αφού έτσι κι αλλιώς θα την "έκανε" από μόνος του!

"Ύποπτοι" για αποχώρηση θεωρούνται  και οι:  Ελσα Παπαδημητρίου,  Κ. Καραγκούνης,  Γ. Κοντογιάννης,  Μιχ. Μπεκίρης, Αθ. Γιαννόπουλος και ο Σ. Κεδίκογλου.

Υπ. Περιβάλλοντος: Στις 26 Νοεμβρίου, η έναρξη ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης για το επενδυτικό σχέδιο της "Ελληνικός Χρυσός" στη Χαλκιδική

Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση, που αφορά το επενδυτικό σχέδιο της "Ελληνικός Χρυσός", μετά από την πρόσφατη υπηρεσιακή διαβίβαση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) στη νομαρχία, ξεκινά το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010, στη Χαλκιδική.
Για την περίπτωση των μεταλλείων της Χαλκιδικής, το ΥΠΕΚΑ μελετά, ήδη από το Μάιο του 2010, τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής από τη μεταλλευτική δραστηριότητα, μέσω αυτοψιών και ελέγχων των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, της αξιολόγησης μελετών και ερευνών, που έχουν --->>>

Δεν πληρώνουμε διόδια!

Παραμυθοχώρα 2010

Προς: Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, Συλλόγους/Φορείς του Νομού Χαλκιδικής
Με προηγούμενη ανάρτησή μας, καλούσαμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, να επισκεφτούν την Παραμυθοχώρα 2010, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Στρατώνι Χαλκιδικής.
Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, στην περίπτωση που επιθυμείτε να μοιραστούμε τη χαρά της επίσκεψής σας, επισυνάπτουμε και το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής, το οποίο μπορείτε να αποστείλετε προς τη Διοργάνωση με έναν από τους παρακάτω τρόπους: --->>>

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤO ΞΥΛΟ ΩΣ ΥΛΙΚO ΓΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα κουφώματα επηρεάζουν καθοριστικά την ποιότητα, το κόστος και την αισθητική των κτηρίων. Το ξύλο, το αλουμίνιο, το μέταλλο και το πλαστικό είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για πόρτες και παράθυρα. Η επιλογή του καταλληλότερου υλικού πρέπει να γίνεται με δεδομένα που αφορούν την ποιότητα, το κόστος και οικολογικά στοιχεία.
Το ξύλο είναι οικολογικό προϊόν αειφορικής διαχείρισης. Είναι προϊόν ζεστό, μονωτικό, δεν οξειδώνεται, διαθέτει αισθητική υπεροχή, έχει εντυπωσιακή μηχανική αντοχή και ελαστικότητα σε σχέση προς --->>>

ΕΡΑΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Δήμος Πολυγύρου θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 τον καθιερωμένο Πανελλήνιο Έρανο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Έχουμε υποχρέωση να συμβάλλουμε όλοι στην επιτυχία του εράνου, που αποτελεί πραγματική εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας.
Από το γραφείο Τύπου
Δήμου Πολυγύρου

«Για τ’ όνομα του …Αριστοτέλη», σκεφτείτε κι ενεργείστε, απλά και λογικά…

edo-provokatoras
Ο «διχασμός» της τοπικής κοινωνίας στο Δήμο Αριστοτέλη για το θέμα της μεταλλείας και του χρυσού, δεν είναι καινούργιος. Απλά «φούντωσε» προεκλογικά, εκλογικά και μετεκλογικά και μάλιστα ανησυχητικά… 
Δε θέλω (…για να μην πω, ότι το θεωρώ …απαράδεκτο), να κάνω ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, που ανέδειξε Δήμαρχο Αριστοτέλη, το Χρήστο Πάχτα και για να …αποδείξω ότι σε κάποιο χωριό οι πολίτες είναι …λαμόγια και σε κάποιο άλλο είναι …άγιοι και υπεράνω
Οι λόγοι που ο κάθε πολίτης δίνει την ψήφο του σε κάποιον, είναι (από μένα) απόλυτα σεβαστοί, έστω κι αν δε συμφωνώ μ’ αυτούς. 
Το μοναδικό θέμα είναι, πως μπορεί τελικά να υπάρξει συνεννόηση, να υπάρξει συναίνεση, να υπάρξει συμφωνία και να δοθεί τελικά λύση, θετική ή αρνητική, για την όποια επένδυση, για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση --->>>

Με τα φρένα σπασμένα το δημόσιο χρέος: 336,8 δισ.

Την ίδια ώρα που το ΑΕΠ της Ελλάδας βρίσκεται σε δραματική συρρίκνωση υποχωρώντας κατά 4%, το δημόσιο χρέος αυξήθηκε το τρίτο τρίμηνο του έτους κατά 6,2%.
Ετσι, στο τέλος Σεπτεμβρίου το συνολικό χρέος της κεντρικής κυβέρνησης είχε φτάσει τα 336,807 δισ. ευρώ.
Μέχρι το τέλος του έτους το δημόσιο χρέος προβλέπεται ν' αυξηθεί ακόμη κατά 6,4 δισ. ευρώ αγγίζοντας τα 343,2 δισ. ευρώ ή 148% του ΑΕΠ, έναντι 298,524 ευρώ ή 127% του ΑΕΠ το 2009.
Στο τέλος Σεπτεμβρίου στο ταμείο του --->>>

Αύριο Τετάρτη, πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής

http://www.sohosfm.gr/

Έφυγε ο Φράγκος ...αναλαμβάνει και πάλι ο Φώτης Φλέσσας στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου

Παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (αύριο Τετάρτη 24/11) ο προπονητής της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου, Χρήστος Φράγκος, εγκατέλειψε την ομάδα παραιτούμενος από την τεχνική ηγεσία της!
Καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει και πάλι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Φώτης Φλέσσας.

Αποφασίστηκε να ...πεινάσουμε!

ΤΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...

Εκλογές στο Σύλλογο βιοτεχνιών επεξεργασίας ξύλου Ν. Χαλκιδικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος βιοτεχνιών επεξεργασίας ξύλου Ν. Χαλκιδικής "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ανακοινώνει ότι στις 28 Νοεμβρίου2010 ημέρα Κυριακή θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων αρχαιρεσιών του συλλόγου.
Οι εργασίες των εκλογών θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του επιμελητήριου Χαλκιδικής. Ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ
Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου --->>>

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Προς Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής
Υπόψη Υπουργού, κας Μπιρμπίλη Τίνας
Δήμος Αριστοτέλη, 21 - 11 - 2010
ΘΕΜΑ : Ανάκληση εγγράφου των Υπηρεσιών του ΥΠΕΚΑ περί γνωμοδότησης της ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ Νομαρχιακής Αρχής επί της Μ.Π.Ε. του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. στη Βόρειο Χαλκιδική.
Αξιότιμη κα Υπουργέ,
Με την παρούσα αιτούμαστε την ανάκληση του εγγράφου των Υπηρεσιών του Υπουργείου σας με το οποίο διαβιβάσατε στην ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ Νομαρχιακή Αρχή του Ν. Χαλκιδικής τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ζητώντας την κατά την κείμενη νομοθεσία --->>>