Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

...προβοκατόρικες Συμβουλές προς Υποψηφίους (3)


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ  
Αγαπητοί Υποψήφιοι.  
Μην ξεχνάτε, ότι πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε, αυτό που κάνετε τόσα χρόνια:  Να βλέπετε δηλαδή, όλους τους ...υπηκόους σας (ψηφοφόρους), σαν ...πρόβατα !!!
Κι αν κάποιος απ' αυτούς, βγει απ' το μαντρί και ...σας τη πέσει, λέγοντας διάφορα, μην του δίνετε καμία, μα καμία σημασία.
Ότι και να σας πει, ένα απλό πρόβατο είναι...

Η αποψινή ομιλία Ζωγράφου στον Πολύγυρο.

Αισθανόμενος την αδυναμία που παρουσιάζει στην πόλη του Πολυγύρου ο υπ. Δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος  "επιστράτευσε" τον πρώην Δήμαρχο Πολυγύρου Βασίλη Βασιλάκη για την αποψινή του προεκλογική ομιλία!
Τον υπ. Δήμαρχο παρουσίασε, στους συντοπίτες του, ο Βασίλειος Βασιλάκης πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου και πρώην Νομάρχης Χαλκιδικής!
Η συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε μικρή για την πρωτεύουσα του νομού και αισθητή ήταν η απουσία ΠΟΛΥΓΥΡΙΝΩΝ!
Παρουσίασε το έργο του, ως Νομάρχης Χαλκιδικής, που αφορά το Δήμο Πολυγύρου, επισήμανε τις αδυναμίες της τωρινής δημοτικής αρχής και παράλληλα κατηγόρησε την μειοψηφία για σκόπιμη αντιπολιτευτική χαλαρότητα!
Εξέφρασε την πεποίθησή του πως η νίκη θα κριθεί την πρώτη Κυριακή με νικητή τον ίδιο.

Για τον αγώνα των ελαιοπαραγωγών

Τελείωσε η συλλογή της πρασινοελιάς Χαλκιδικής και το εισόδημα που αποκόμισαν οι παραγωγοί, με τις εξευτελιστικές τιμές που έδωσαν οι έμποροι, δεν καλύπτει ούτε το μισό κόστος παραγωγής. Δεν παίρνουν οι παραγωγοί ούτε τα μισά χρήματα από όσα ξόδεψαν για την ελαιοκαλλιέργεια. Βρίσκονται σε πλήρη αδιέξοδο. Δεν μπορούν ούτε να ζήσουν ούτε και να καλλιεργήσουν. Οι έμποροι δεν αρκέστηκαν στην εξευτελιστική τιμή των 0,85 € που αρχικά έδωσαν για την πρώτη ελιά και τις τελευταίες μέρες την κατέβασαν στο 0,65 και 0,60 €, αποδείχνοντας ότι στο κυνήγι του μέγιστου κέρδους γίνονται όχι μόνο αχόρταγοι --->>>

Ο Γιάννης Μπουτάρης στηρίζει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στήριξη στην υποψηφιότητα του συνδυασμού Ασημίνα Ξηροτύρη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ από τον Γιάννη Μπουτάρη.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη", ερωτηθείς για το ποιον θα ψηφίσει για περιφερειάρχη απαντά: "Νομίζω ότι στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω Ασημίνα Ξηροτύρη για καθαρά ιδεολογικούς λόγους και επειδή το πράγμα θα πάει σε δεύτερο γύρο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ψηφίσω τον Μάρκο Μπόλαρη".

Η προεκλογική κίνηση του Σίμου Οφλίδη

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΣΙΜΟΣ ΟΦΛΙΔΗΣ και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΛΑΣ επισκέφτηκαν σήμερα τη λαϊκή αγορά στα Μουδανιά.

Τρ. Μηταφίδης: Θα κορνιζάρω τον αφορισμό δίπλα στο αποφυλακιστήριο της χούντας

"Χουντοαναθρεμμένο" και "χουντοπροσκυνημένο" χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης  Άνθιμο, χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη: Ανοιχτή Πόλη", Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή για τις παρεμβάσεις του μητροπολίτη στα πολιτικά πράγματα και στα θέματα της πόλης.
Ερωτηθείς αν φοβάται ενδεχόμενο αφορισμό του από τον μητροπολίτη, απάντησε ότι "αν του έρθει τέτοιο χαρτί από τον  Άνθιμο, θα το κορνιζώσει και θα το κρεμάσει στον τοίχο, δίπλα από το αποφυλακιστήριό του από τα χρόνια της χούντας". (ΑΥΓΗ 3/11/10)

..."Αληθινά Σενάρια"


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ 
ΠΑΡΟΙΜΙΑ: «Από μικρό κι από …τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια» ! 
ΣΕΝΑΡΙΟ: Γίνονται πρόωρες εκλογές το Δεκέμβρη, για τη συνέχιση και τον …εμπλουτισμό του μνημονίου. Δεν έχουμε αυτοδυναμία, οπότε οι –επίσημα δεδηλωμένες- «φιλομνημονιακές» δυνάμεις συμπράττουν και σχηματίζουν Κυβέρνηση… 
Ε, τότε και η παροιμία και το σενάριο, μπορεί να επαληθευτούν… 
Σας μπέρδεψα; Δείτε το video και σε 1΄και 27΄΄ κάτι θα καταλάβετε... --->>> 

ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ...

ΖΩΓΡΑΦ..ΙΑ
Επειδή πολλά , - πάρα πολλά- έχω ακούσει , για τις ”ικανότητες” του κ. Ζωγράφου στα μεγάλα έργα , να και η απόδειξη !!!
Μια σειρά φωτογραφιών από ένα έργο του, σωστή ….. ΖΩΓΡΑΦ..ΙΑ!!!!
‘Ένα … ΖΩΓΡΑΦ…ΙΣΤΟ “έργο”.
Αυτό το αίσχος που δεν άντεξε ούτε ένα χρόνο, στοίχισε 3.180.000 € !!!
Και σωστό να ήταν -κατά τις εκτιμήσεις ειδικών- δε θα έπρεπε να ξεπεράσει το 1.000.000 !!!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ……
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Δείτε εννιά (!) διαφορετικά σημεία του δρόμου --->>>

Πού πάτε με αυτή την ομάδα !!!

Σιγά τα καθαρά χέρια!

Οι τύποι με τα "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" και τις "ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ", του Καρατζαφεροτέτοιου, έχουν βρωμίσει τον Πολύγυρο με τα ...φυλλάδιά τους, μέρες τώρα!

Σιγά μη βγάλουμε άκρη! Οι μεν πανηγυρίζουν οι δε συνεχίζουν τη διαμαρτυρία!

Παραπλανητική ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ (προφανώς λόγω εκλογών) σχετικά με την αποστολή της Μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το «Επενδυτικό Σχέδιο» της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.

Κάτω από το βάρος των αντιδράσεων της προεκλογικής περιόδου και μετά το έγγραφο του Δημάρχου Σταγείρων-Ακάνθου (ο οποίος, εκτός από εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, ποιεί τη συγκεκριμένη στιγμή την ανάγκη φιλοτιμία σχετικά με τα μεταλλεία, -εκλογές γαρ!) εκδόθηκε στις 2 Νοεμβρίου παραπλανητική ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ, σχετικά με την αποστολή προς το Νομαρχιακό Συμβούλιο, της Μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το «Επενδυτικό Σχέδιο» της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. Στο έγγραφο αναφέρονται γενικόλογες διαβεβαιώσεις και αόριστες δεσμέυσεις προς την τοπική κοινωνία η οποία ως γνωστόν ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Γεγονός που το ίδιο το ΥΠΕΚΑ γνωρίζει πολύ καλά και επιθυμεί μέσα από --->>>

ΝΟΔΕ και αυτοδιοικητικές εκλογές

Συνέντευξη τύπου θα δώσει αύριο, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:30, στα γραφεία της στον Πολύγυρο η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής με θέμα τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010.
-Θα μάθουμε κάτι σημαντικό;

Συνέντευξη του Βουλευτή Χαλκιδικής Γιώργου Βαγιωνά στο Ρ.Σ. FLASH FMΑκούστε στη συνέχεια της ανάρτησης συνέντευξη που παραχώρησε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς στο Ραδιοφωνικό Σταθμό  FLASH FM --->>>Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ και συνάντησή του με μετανάστες

Επίσκεψη στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ο κ. Μπόλαρης αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στις δυνατότητες του νέου θεσμού της αιρετής περιφέρειας και σ’ αυτές που προσφέρονται στον αθλητισμό, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Γιάννη Δαμιανίδη, για την πορεία της Κ.Α.Ε. καθώς και για θέματα --->>>

Πρόγραμμα Ι. Γιώργου

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Χαλκιδική ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ επισκέπτεται όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Σήμερα Τετάρτη 3 Νοεμβρίου το πρωί επισκέφθηκε τα Ν. Μουδανιά, στις 18:00 θα επισκεφθεί την Ολυμπιάδα, στις 19:30 θα μιλήσει στην --->>>

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ(ομαδα αιματος --α θετικό)
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ(ΤΗΛ2310993405)ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΤΣΑΚΑΛΟΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛ.6973895100)

Ανοιχτή επιστολή προς τον υπ. Δήμαρχο Αριστοτέλη από πολίτη του Δήμου.

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Η κατακραυγή έφερε αποτέλεσμα: το ΥΠΕΚΑ απέσυρε τον εκβιασμό της προθεσμίας των 35 ημερών!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα: Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το «Επενδυτικό Σχέδιο» της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.
Με αφορμή αντιδράσεις της Τοπικής Κοινωνίας Χαλκιδικής και επιστολή του Δημάρχου Σταγείρων-Ακάνθου, κ. Βλαχόπουλου μετά τη διαβίβαση (η οποία είναι επιβεβλημένη νομοθετική πράξη), από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προς το οικείο Νομαρχιακό Συμβούλιο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το «Επενδυτικό Σχέδιο» της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε., ανακοινώνεται ότι θα τηρηθούν --->>>

Η Νομαρχιακή επιτροπή ΚΚΕ Χαλκιδικής για υποψηφιότητα στο Δήμο Κασσάνδρας και Σιθωνίας

Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ στηρίζει σε κάθε δήμο της Χαλκιδικής το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως και σε όλη την Ελλάδα.
Οι όποιες προσπάθειες να δημιουργηθεί σύγχυση είναι εκ του πονηρού και στόχο έχει την κοροϊδία των εργαζομένων της Χαλκιδικής.
Έτσι, στο Δήμο Κασσάνδρας η υποψηφιότητα του Παύλου Γουρλομάτη, που δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, με το συνδυασμό του Κώστα Παπαγιάννη είναι προσωπική επιλογή και δεν έχει καμία σχέση με το ΚΚΕ.
Αντίστοιχα και στο δήμο Σιθωνίας, η --->>>

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά – ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ για την μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική

Ας ξεκινήσουμε με κάποια βασικά ερωτήματα που μου δημιουργήθηκαν από την παρακολούθηση της συζήτησης που γίνεται ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα»
Πόσοι από τους υποστηρικτές της επένδυσης έχουν διαβάσει την προκαταρκτική περιβαλλοντική μελέτη για την ανάπτυξη των μεταλλείων; Αν τη διάβασαν με ποιον και σε ποια διαδικασία συζήτησαν και έλυσαν τις δεκάδες απορίες που λογικά θα σχηματιστήκαν στο μυαλό τους; Εφόσον έχουν πειστεί τελικά από τα επιχειρήματα της Εταιρίας, γιατί ποτέ δεν συμμετέχουν σε ένα ισότιμο διάλογο με την άλλη άποψη αλλά αποκλειστικά καταφεύγουν στην κατασυκοφάντηση αυτής και των εκφραστών της (οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι διαβασμένοι στο θέμα);
Οι ενεργοί πολίτες που αρνούνται --->>>

Ήρθε τελικά ...και είναι ΝΕΟ και ΩΡΑΙΟ!

Θυμάστε πιστεύουμε τη διαφήμιση αυτήν!
Σας λέγαμε ότι δεν ξέρουμε περί τίνος πρόκειται και δεν μας πιστεύατε! Κι όμως φίλοι μας έτσι ήταν! Δεν γνωρίζαμε.
Πριν λίγο βγήκε στο διαδίκτυο! Δείτε το! --->>>

Για τους ενδιαφερόμενους: Και η ...ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ κάνει ΔΩΡΕΑΝ ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε στυλ συνέντευξης!


ΒΡΑΔΥΝΗ 30/10/10

ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΦΙΛΟ

Γράφει η ΕΝΕΔΡΑ
Αγαπητό μου Χιλιάρικο γεια σου.
Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από την ημέρα που αποχωριστήκαμε.
Μετά από τόσα χρόνια παρέας, με γκρίνιες, με χαρές και λύπες, έφυγες και έχει αλλάξει η ζωή μου.
Έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Σε θυμήθηκα, όταν άκουσα να μιλάνε τελευταία για σένα κάτι φίλοι μου. Άκουσα για σένα και σε μια παλιά ελληνική ταινία. Τότε, που στο άκουσμα σου φωτίζονταν τα πρόσωπα όλων. Τότε που όλοι σε σέβονταν και σε ήθελαν κοντά τους. Αλλά εσύ με λίγους μόνο έκανες παρέα Η αλήθεια είναι ότι παλιά ήσουν πολύ ακριβοθώρητο. Πολύ αργότερα θέλησες να κάνεις παρέα με πολλούς. Και όταν μπόρεσαν να σε --->>>