Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ;

Είναι ένας προβληματισμός πάρα πολλών από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Χ.Υ.Τ.Α Ανθεμούντα, και έκτοτε τα απορριμματοφόρα των Δήμων Τριγλιας, Καλλικρατειας Γαλάτιστας και Μουδανιών (των «διαχειριστών» δήμων του Χ.Υ.Τ.Α) πηγαίνουν και αδειάζουν εκεί τα σκουπίδια (μόνο οικιακά και όχι ογκώδη) ξελαφρώνοντας τις μέχρι τώρα χωματερές οι οποίες όσες λειτουργούν ακόμα, από δω και στο εξής θα φιλοδωρούν τη χώρα μας (γενικότερο αυτό αλλά και πολύ ειδικό) με 1.000.000 ευρώ (έτσι λένε οι ευρωπαίοι) πρόστιμο ημερησίως.
Να αφήσουμε απ έξω από το «ΓΙΑΤΙ» την Καλλικράτεια η οποία διαθέτει σταθμό μεταφόρτωσης, και να πάμε στους υπόλοιπους δήμους.
Ο πιο «μακρινός» δήμος --->>>

Συνάντηση Γερουλάνου - Μπόλαρη - Πάνα στην Κασσανδρεία.

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη με θέμα την τουριστική
ανάπτυξη στο Δημαρχείο Κασσάνδρας.Ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος ήταν προσκεκλημένος σήμερα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκου Μπόλαρη και του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Απόστολου Πάνα.

Από τα πιο σύντομα ανέκδοτα που κυκλοφορούν!


"...η Ν.Δ. είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας."
Έτσι κλείνει σημερινό Δελτίο Τύπου της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής!

Ο Χρήστος Φυλαχτός για την παραίτησή του από τη ΝΙΚΗ Πολυγύρου

Αγαπητή Ρεσπέντζα εκ των προτέρων σας ευχαριστώ που δημοσιεύετε την παρακάτω επιστολή.
Μετά από ένα ταξίδι περίπου τριών μηνών αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου ως βοηθός προπονητή. Οι λόγοι είναι αρκετοί (ηθικοί και άλλοι), τους οποίους στην παρούσα φάση κρίνω να μην τους αναφέρω για το καλό της ομάδας.
Η αξιοπρέπεια, το ήθος και η εντιμότητα ενός ανθρώπου είναι αυτά που κουβαλάει μαζί του κάποιος, όπου και αν είναι. Ότι κι αν κάνει.
Θα ήθελα να σταθώ σε κάποια σημεία --->>>

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Χαλκιδικής Γιώργου Κ. Τριανταφυλλίδη

OIKOΛΟΓΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Μιχάλης Τρεμόπουλος
Προς τους ψηφοφόρους της Χαλκιδικής, τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι διατηρούν σπίτια στη Χαλκιδική, τους κατοίκους του Κιλκίς και της Πιερίας
Φίλες, φίλοι
Τα δέκα τελευταία χρόνια (από τα Χριστούγεννα του 1999), και μετά την πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του ΤΕΕ, βρέθηκα στην πρώτη γραμμή κριτικής της κεντρικής ιδέας λειτουργίας μεταλλείων παραγωγής χρυσού στο Βόρεια Ελλάδα (Χαλκιδική και Θράκη) με τη μέθοδο της κυάνωσης. Μετά από την ιστορική διημερίδα της Κομοτηνής (14-15 Οκτωβρίου 2000) του ΤΕΕ (το θέμα: «Εκμετάλλευση χρυσοφόρων κοιτασμάτων στη Θράκη, Προβληματισμοί και Ερωτηματικά») η απόφαση για το ζήτημα αυτό με κεντρική μου εισήγηση ήταν μία, μοναδική και --->>>

Λέμε ΝΑΙ στο Θανάση!

Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Πάνα Απόστολου για την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής  Απόστολος Πάνας μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθούν :
Στις 17.30 το Διονυσίου
Στις 18.15 τα Σήμαντρα
Στις 19.15 την Πορταριά

Περιοδεία υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Περιοδεία στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος -συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού, Απόστολο Πάνα και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκε τα τοπικά καταστήματα και τη λαϊκή αγορά της Κασσάνδρας.
Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Μπόλαρης πήρε μέρος στην συνάντηση που είχε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, με τα μέλη του διοικητικού --->>>

Προεκλογική κίνηση υπ. αντιπεριφερειάρχη Ι. Γιώργου

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Χαλκιδική ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ επισκέπτεται όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους των μεταλλείων στο Στρατώνι και αντάλλαξαν απόψεις για το Επενδυτικό σχέδιο της Εταιρείας και την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. --->>>

"ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ"! Γιατί δεν μπορεί να λυθεί ένα τόσο απλό πρόβλημα;

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ τον κο Νομάρχη Αστέριο Ζωγράφο και τον κο Αντινομάρχη  Ιωάννη Τσάλα
Μπράβο για άλλη μια φορά στον Νομάρχη.... στον Αντινομάρχη... και στον κύριο Πασαλή Γεώργιο Νομαρχιακό σύμβουλο της πλειοψηφίας ο οποίος φέρεται να έχει (αυτο)οριστεί ως υπεύθυνος από τη νομαρχία να κάνει μια αυτοψία-κοροϊδία .
Συγγχαρητήρια κύριοι για τις προτάσεις και λύσεις που δίνετε, σας τιμούν ιδιαίτερα σαν γονείς και πολιτικά πρόσωπα !!!.
Παρακαλούμε εφαρμόστε τα πρώτα στα δικά σας παιδιά και ύστερα στα παιδιά των υπολοίπων.
Ήρθαν από μόνοι τους ή τους στείλατε να κάνουν αυτοψία στο πούλμαν που μεταφέρει τους μαθητές απο τον Άγιο Παντελεήμονα οχι για τα 22χιλ. που υποχρεώνετε στα παιδια μας να κάνουν, αλλά ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ένα παιδί που πηγαίνει σχολειο από άλλο χωριό (ΖΩΓΡΆΦΟΥ) στην Πορταριά, και μάλιστα στην αντίθετη --->>>

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου. Ο Φώτης Φλέσσας σε νευραλγική θέση της Διοίκησης της ομάδας.

Χρήστος Φράγκος - Φώτης Φλέσσας
Αλλαγή φρουράς σήμερα στην τεχνική ηγεσία της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου.
Ανέλαβε επίσημα ο νέος προπονητής Φράγκος Χρήστος και έγινε η πρώτη προπόνηση  με τις οδηγίες του.
Ο πρώην προπονητής Φώτης Φλέσσας δεν "αποχαιρέτησε" τους παίχτες του αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου Νίκου Παπαδάκη αλλά και του ίδιου δεν φεύγει από την ομάδα, απλά αλλάζει πόστο για το καλό της ομάδας!
Ο νέος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μπορέσουν να φανούν αντάξιοι της 60χρονης ιστορίας της ΝΙΚΗΣ.
Το κλίμα στην ομάδα χαρακτηρίζεται --->>>

"Θύμωσε" η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής με τον Θωμά Καπλάνη! "Έβρισε", λέει, τον Αβραμόπουλο!

ΝΟΔΕ Χαλκιδικής καταδικάζει τους απαξιωτικούς και σχεδόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς που απηύθυνε στο πρόσωπο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Δ. Αβραμόπουλου ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Θωμάς Καπλάνης σε τηλεοπτική συνέντευξη.
Ο εκλεγμένος με τη στήριξη της Ν.Δ. Δήμαρχος εάν και εφόσον παραμένει στην παράταξή μας δεν μπορεί να αναφέρεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς και ανακριβή στοιχεία σε θεσμικά πρόσωπα του κόμματός μας ειδικά σε μία εποχή που η χώρα μας --->>>

"Πρόστυχα" ...σενάρια!

-Είπε ο Πρωθυπουργός: "Τη λύση θα δώσει ο ελληνικός λαός" !
-Είπε κι αυτό ο πρωθυπουργός; "Ζητώ ψήφο αυξημένης ευθύνης" !!!
Μας απέκρυψε όμως τι θα μας προσφέρει εμάς αν "τη λύση δώσει ο λαός", σε περίπτωση που δεν πάει καλά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ή αν δεν του δώσουμε "ψήφο αυξημένης ευθύνης" σ' αυτές!
Δείτε στη συνέχεια τη δική του "προσφορά" (το: "λεφτά υπάρχουν" δεν πιάνει τώρα!) κι αν μπορείτε αντισταθείτε! --->>>

Σίμος Οφλίδης, υπ. αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

Άγιο Νικόλαο, Νικήτη, Μεταγγίτσι και Μεταμόρφωση επισκέφθηκε ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Σίμος Οφλίδης, με το ψηφοδέλτιο της Ασημίνας Ξηροτύρη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ", και ο υπ. περιφερειακός σύμβουλος Βέκης Χριστόφορος (Φόρης).

Ρεβενικιώτης Δημήτριος, υπ. Δήμαρχος Σιθωνίας.

Απόψε στις 21.00, ο υπ. Δήμαρχος Σιθωνίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΒΕΝΙΚΙΩΤΗΣ, του συνδυασμού  "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ", θα δώσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι ΤV Χαλκιδική.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί το σκηνικό τρομοκρατίας που στήνεται τις τελευταίες μέρες λίγο πριν από τις εκλογές και λίγες μέρες μετά την ύποπτη επανεμφάνιση του Μπιν Λάντεν με απειλές σε βάρος της Γαλλίας και του Σαρκοζί.
Το ΚΚΕ καλεί το λαό να είναι επιφυλακτικός και δύσπιστος σε όσα μεταδίδονται από τα ΜΜΕ, να επαγρυπνεί και να κρίνει τις εξελίξεις με βάση το ποιος επωφελείται, ποιον εξυπηρετούν οι προβοκατόρικες --->>>

Συνέντευξη Απόστολου Πάνα


Δείτε τη συνέντευξη του Υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Απόστολου Πάνα, με το ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη "ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" σε τηλεοπτικό κανάλι της Χαλκιδικής.
--->>> 

ΤΟ …ανέκδοτο !!!


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Ποια ανέκδοτα και ποιος …Τοτός τώρα… 
Το γέλιο (μάλλον …κλαυσίγελος), είναι εδώ ! 
Η αφίσα αυτή (της ΠΑΣΚ Καθηγητών Δ.Ε.), εκτός από το ότι μοιάζει με κουτί από ...πουρέ, περιγράφει τα αιτήματα και τους στόχους της συνδικαλιστικής κίνησης (του ΠΑΣΟΚ), ενόψει των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.  

Διαβάζουμε (δώστε βάση): --->>>

Οι φάκελοι με τα "σταυρωμένα" ψηφοδέλτια είναι το ίδιο ...επικίνδυνοι!

Είναι και υποψήφιος Δήμαρχος;

Έκθεση Ζωγραφικής

Εκβιαστική ενέργεια του ΥΠΕΚΑ για την αδειοδότηση του “Επενδυτικού Σχεδίου” της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. στην κορύφωση των τοπικών εκλογών!

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου η Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος (ΕΥΠΕ) του ΥΠΕΚΑ διαβίβασε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Χαλκιδικής τρεις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ:
1.του έργου “Μεταλλευτικές -Μεταλλουργικές Εγκαταστάσεις Μεταλλείων Κασσάνδρας της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.”
2.του Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων του ως άνω έργου καθώς και
3.του έργου “Απομάκρυνση Καθαρισμός και Αποκατάσταση χώρου απόθεσης παλαιών τελμάτων Ολυμπιάδας”
Με το έγγραφο του ΥΠΕΚΑ επισημαίνεται στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ότι “μετά την παρέλευση της προθεσμίας των 35 ημερών ανεξάρτητα αν έχουν διαβιβασθεί ή όχι οι γνωμοδοτήσεις των φορέων της --->>>

Νέος προπονητής στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου

Νέο προπονητή προσέλαβε η Διοίκηση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου μετά την παραίτηση του Φώτη Φλέσσα.
Προπονητής αναλαμβάνει ο Φράγκος Χρήστος, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν προπονητής στην ομάδα του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, ομάδα Γ΄ Εθνικής.
Ο Φώτης Φλέσσας παραμένει στην ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλη θέση. 

Έφυγε ο Γιάννης Παρθενιώτης

Πέθανε την 27η Οκτώβρη στην Ορμύλια ο Γιαννάκης Παρθενιώτης ξαφνικά και απρόσμενα από ανακοπή καρδιάς την ώρα που καθόταν με φίλους στο καφενείο. Στην πάνδημη κηδεία του, το μεσημέρι της ιστορικής μέρας του ΟΧΙ, παραβρέθηκε ο βουλευτής Άγγελος Τζέκης με αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του ΚΚΕ και φίλους του και συναγωνιστές του από τα γύρω χωριά απ' όλο το φάσμα της Αριστεράς.
Γεννήθηκε το 1947. Από το 1960, σε ηλικία 13 ετών δουλεύει γαρμπιλαδόρος στα μεταλλεία λευκολίθου Ορμύλιας και το 62-63 συμμετέχει ενεργά και με ενθουσιασμό στις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις των μεταλλωρύχων. Εντάσσεται στην Δημοκρατική Νεολαία Λαμπράκη μέχρι την χουντική δικτατορία οπότε στρατεύεται και υπηρετεί τη θητεία του μετατιθέμενος ανά τρίμηνο από μονάδα σε μονάδα για να μην προλαβαίνει να --->>>