Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΟΛΥΝΘΟΣ

Την Κυριακή 31-10-10 στο στάδιο Πολυγύρου στις 11:00 ο αγώνας, για το πρωτάθλημα Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Χαλκιδικής, μεταξύ των ομάδων ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΟΛΥΝΘΟΣ

Ο Μαλάκας του ...χωριού!

"ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ: -ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ....."
Το παραπάνω είναι σχόλιο που έχει γράψει κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ πάνω από 50 φορές, σε όλες σχεδόν της αναρτήσεις !
-Μετά μου λες εσύ μην εφαρμόζεις τον μετριασμό των σχολίων! 
-Ρε φίλε, το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει!

Οράματα και παροράματα.

Σκηνές απείρου κάλλους λαμβάνουν χώρα στο Δήμο Αριστοτέλη.
Μέτσοβο θα γίνει η Αρναία και η Ιερισσός Καλιφόρνια, λόγω της μεταλλείας χρυσού, είπε ο υπ. Δήμαρχος, Χρ. Πάχτας, στη συνάντηση που είχε με τους φορείς στην Ιερισσό, αναλύοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του «όραμα πολιτών ».
Θέλοντας να υποστηρίξει την θέση του για την επένδυση του χρυσού στην περιοχή, με τις χιλιάδες θέσεις εργασίας, είπε ότι το εργοστάσιο εκεί είναι μέσα στην πόλη.
Έλα όμως που μεταξύ των παραβρισκομένων, ο οποίος έζησε στην Καλιφόρνια, δεν άντεξε, τα πήρε στο κρανίο και είπε, με πολύ ευγένεια. "Συγνώμη κύριε, αλλά η απόσταση του εργοστασίου από την πόλη είναι τρεις ώρες με το αεροπλάνο."
 Τη συνέχεια, της ανάλυσης του προγράμματος, την αντιλαμβάνεστε.
Τα οράματα παροράματα ή τα παροράματα οράματα;
-Τάχουμε μπλέξει.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Προς Θωμά Καπλάνη...

Δήμαρχε και υποψήφιε Δήμαρχε Δήμου Πολυγύρου Θωμά Καπλάνη:
Επειδή ακούγεται πολύ, αυτές τις μέρες στον Πολύγυρο, πιθανά και σκόπιμα για ευνόητους λόγους, ξεκαθάρισε τι γίνεται:
Ο εργολάβος του έργου στις Έξι Βρύσες (εμείς ονομάσαμε την περιοχή "Λωρίδα της Γάζας") έχει σταματήσει τις εργασίες λόγω του ότι δεν πληρώνεται; Ή προχωρούν κανονικά οι εργασίες; 
-Μη λένε και ότι θέλουν τα διάφορα "παπαγαλάκια"!

Δήλωση Τάσου Κουράκη για τα υπεράριθμα τμήματα στα σχολεία

«Το Υπουργείο Παιδείας πλήρως εναρμονισμένο με τους όρους του Δ.Ν.Τ και του συμφώνου σταθερότητας της Ε.Ε και στο πλαίσιο των περικοπών που εφαρμόζει σε όλες τις κοινωνικές δαπάνες δεν προχώρησε στο διορισμό του απαραίτητου αριθμού εκπαιδευτικών για τις ανάγκες των σχολείων της χώρας.
Η αναντιστοιχία λόγων και έργων βλέπουμε δυστυχώς να συμβαίνει για άλλη μια φορά, παρά τις δεσμεύσεις της κ. Υπουργού στις αρχές του Σεπτέμβρη στη συνάντηση με την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης για την τήρηση του αριθμού των 25 μαθητών ως ανώτατο όριο ανά τμήμα. Όπως προκύπτει από στοιχεία --->>>

Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, στα μεταλλεία Χαλκιδικής

Στους χώρους επιφάνειας των μεταλλείων Στρατωνίου, μιας μεγάλης επιχείρησης για την οικονομία της Βόρειας Χαλκιδικής, ξεναγήθηκε νωρίς το μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το σωματείο εργαζομένων και τον υπεύθυνο εμπλουτισμού, Κωνσταντίνο Παπαντώνη.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρίας Hellas Gold (Ελληνικός Χρυσός) όπου τα μέλη της διοίκησης του ανέλυσαν το επενδυτικό πλάνο της εταιρίας.
Η διοίκηση της εταιρίας ενημέρωσε --->>>

Ο "ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ" ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !...

Logoplokies

Πάνω απ’ όλα, ψηφίζουμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ! Εμάς και τους …σαν εμάς !


Ο (σε Replay πάλι)  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
 Έγινε ένα μπέρδεμα προχθές που έλειπα κι η Ρεσπέντζα ματα-ξανα-ανάρτησε μια παλιότερη ανάρτησή μου, για τις δηλώσεις του Ούγκο Τσάβες. Και πολύ καλά έκανε. Γιατί πολλά, τα’ χω πει φαίνεται …πριν την ώρα τους. Κι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, θα πρέπει ν’ αρχίσω τις επαναλήψεις τα Replay δηλαδή και τα copy-paste (που το κατηγόρησα κιόλας…)

Για σήμερα λοιπόν κι αφού πλέον μεσολάβησε η «αλλαγή πλεύσης» του ΓΑΠ, που ξαφνικά του ήρθε …«φώτιση» του ανθρώπου, ότι οι εκλογές είναι, λέει, κάργα πολιτικές ΤΩΡΑ κι όχι αυτοδιοικητικές (όπως μας έλεγε μια βδομάδα πριν) και θα μας κάνει …«μούτρα» άμα δεν τον ψηφίσουμε (…και δε θα φταίει αυτός αν κάνει μετά εκλογές, αλλά το ξερό μας το κεφάλι), ε σήμερα, ματα-ξανα-διαβάστε μια ανάρτηση, που έκανα 50 μέρες πριν !!! Γιατί ειδικά τώρα, που οι εκλογές είναι πολιτικές, θα δώσει μεγάλη χαρά στο ΓΑΠ, αν αυτή η συγκεκριμένη συμμαχία, δώσει μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ !!!  Ματα-ξανα-διαβάστε, λοιπόν, ΕΔΩ ! 

Φτιάξτε την Παιδεία σας ...γαμώ τα υπουργεία σας!


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Προεκλογική κίνηση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κλιμάκιο της ΄΄Λαϊκής Συσπείρωσης΄΄ με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Άγγελο Τζέκη: - την Παρασκευή 29/10/2010 στις 7+00 μ.μ., μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δ. Προποντίδας Δ. Ζαχαριάδη, θα περιοδεύσει στη Ν. Καλλικράτεια και στην συνέχεια σε σύσκεψη στο ΚΑΦΕ ΄΄ΑΛΦΑ΄΄.
- το Σάββατο 30/10/2010, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πολυγύρου Παρθενιώτη Νίκο θα περιοδεύσει --->>>

Σίμος Οφλίδης

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής ΣΙΜΟΣ ΟΦΛΙΔΗΣ και κλιμάκιο του συνδυασμού "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ"  επισκέφτηκαν την Κρήνη, τα Πετράλωνα, τα Νέα Σίλατα και την Νέα Τρίγλια.

Yπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Χαλκιδική ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ επισκέπτεται όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 09.00 το πρωί έδωσε συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου.
Στις 18:00 θα επισκεφθεί τα Ν. Σίλατα και στις 19:30 θα επισκεφθεί τα Ν. Πλάγια.
Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου το πρωί --->>>

Ο Αργύρης Λαφαζάνης σχολιάζει την επικαιρότητα

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010 και κυνηγοί!

Όπως είναι γνωστό σήμερα η κυνηγετική δραστηριότητα εκτός από την αδικαιολόγητη πολεμική των αντικυνηγετικών οργανώσεων, δέχεται και μια εξίσου αδικαιολόγητη και ατεκμηρίωτη πολεμική από το καινούργιο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Η πολεμική αυτή θέλει να αγνοεί όλες τις ενέργειες και δράσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων προς όφελος του περιβάλλοντος και να προβάλλει μόνο επιχειρήματα που προέρχονται από συναισθηματισμούς και φθηνή αντικυνηγετική προπαγάνδα.
Επειδή εμείς οι κυνηγοί αποτελούμε τους μοναδικούς, στην πράξη και όχι στα λόγια, προστάτες του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα αποτελούμε --->>>

ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΛΛΕΪ ΠΟΜ - ΣΥΡΟΣ

Κάθε αρχή και δύσκολη…
για την ομάδα μας, η οποία στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος δεν κατάφερε να κερδίσει την Α.Ε.Κ . Μέσα σ’ ένα γεμάτο και ενθουσιώδες γήπεδο, οι αθλητές μας παλέψανε για την επικράτηση, όμως οι αντίπαλοι αποδείχθηκαν πιο έμπειροι στα κρίσιμα σημεία και εξασφάλισαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Αυτό το Σάββατο, άλλη μία μεγάλη ομάδα που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική κατηγορία, ο Φοίνικας Σύρου, θα φιλοξενηθεί στο γήπεδό μας!
Η ομάδα των Κυκλάδων, χρειάζεται --->>>

Το μείζον ζήτημα για τη Χαλκιδική και οι εκλογές της 7ης Νοέμβρη

Σε μία προσπάθεια να εντοπίσουμε την ουσία των πολιτικών προτάσεων των υποψηφίων για την ανάπτυξη της Χαλκιδικής αναπόφευκτα θα έπρεπε να περιστραφούμε γύρω από την δρομολογούμενη καταστροφή ολόκληρης της βόρειας Χαλκιδικής από το επενδυτικό πλάνο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.. Αυτό είναι κατά τη γνώμη μας το μείζον ζήτημα για το σύνολο του νομού αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.
Την ίδια στιγμή που η Κεντρική κυβέρνηση ετοιμάζει τον καθ’ όλα αντισυνταγματικό Νόμο για τις γρήγορες επενδύσεις (fast track) στον οποίο άμεσα θα ενταχθεί και η «επένδυση», οι υποψήφιοι των δύο κομμάτων εξουσίας για τις περιφερειακές και τις δημοτικές --->>>

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Λάζαρου Λαζάρου

Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στην Αρναία. --->>>