Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιοι Δήμαρχοι, τα δηλώνετε όλα; (2)

Τι δήλωσαν στο "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" μέχρι τώρα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής.
Στο Δήμο Αριστοτέλη δεν εμφανίζονται οι Λαζάρου, Ευθυμίου. --->>>

Σίφος Οφλίδης, εφ' όλης της ύλης!

Συνέντευξη του Σίμου Οφλίδη, υπ. Αντιπεριφερειάρχη με το συνδυασμό της Ασημίνας Ξηροτύρη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" εφ' όλης της ύλης.
Δείτε στη συνέχεια σχετικά βίντεο --->>>

Το ΚΚΕ για τη συνέντευξη Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός επιχειρεί με διακαναλική συνέντευξη να παρέμβει ώστε η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή να μην εκφραστεί στις κάλπες σε καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής.
Το ΚΚΕ απαιτεί να έχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί την ίδια δυνατότητα.

ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ–ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ 6-0

Αν και στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα η ομάδα του Παλιουρίου κρατούσε το 0-0 στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην συνεχόμενη πίεση της Ελπίδας Πολυγύρου .
Τελικό αποτέλεσμα Ελπίς Πολυγύρου - Παλιούρι 6-0 .
Τα γκολ πέτυχαν οι: Ισπιριάνης Γιώργος 2 , Ξάκης Γιώργος 3, πετυχαίνοντας και το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του και απ' ότι δείχνουν τα πράγματα θα είναι αρκετά, και ένα ο Εραλτι . (dam)

Υποψήφιοι Δήμαρχοι, τα δηλώνετε όλα;

Με το νόμο 3870/2010 γίνεται τομή (προσπάθεια λέμε εμείς) για  διαφάνεια των οικονομικών των συνδυασμών, στη θέσπιση αντικειμενικών κανόνων για την ισότιμη τέλεση του προεκλογικού αγώνα και τη διαφάνεια στη διακίνηση του πολιτικού χρήματος .
Η «Διαφάνεια» είναι μια δικτυακή πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης όπου είναι υποχρεωμένοι οι υποψήφιοι να δηλώνουν δημόσια τα έσοδα και τις δαπάνες του προεκλογικού τους αγώνα.
 Ολοκληρωμένη άποψη για τα οικονομικά μεγέθη --->>>

Ο Σίμος Οφλίδης στη Βόρεια χαλκιδική

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σίμος Οφλίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργύρης Κάρλας και Γιώργος Τσιριγώτης, επισκέφτηκαν σήμερα Σάββατο, την Ουρανούπολη, την Αμμουλιανή, τα Νέα Ρόδα και….. ήπιαν ρακιά στην Ιερισσό.

Δείγμα γραφής …κ. Υποψήφιοι ;;; ε; τι λέτε;


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Ο Νόμος και οι σχετικές Υπουργικές αποφάσεις για τις δαπάνες όλων των Υποψήφίων στη χώρα, είναι σαφείς: «Δαπάνες που πραγματοποιούν οι υποψήφιοι πρέπει να καταχωρούνται στο σύστημα, εντός 7 ημερών». Δηλαδή, μέχρι τώρα (2 εβδομάδες πριν την κάλπη), θα έπρεπε ήδη να έχουν καταχωρηθεί οι περισσότερες από τις δαπάνες που πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι, αν κρίνουμε από το …χαρτομάνι, τα εκλογικά κέντρα και τα σχετικά που βλέπουμε καθημερινά.
Τι γίνεται όμως …παιδιά; (κ.κ. Υποψήφιοι εννοώ...) Μήπως αυτά που μας υπόσχεστε (μεταξύ άλλων), περί διαφάνειας, χρηστής διοίκησης κλπ, τα καταστρατηγείτε (κάποιοι από ‘ σας) πριν ακόμα εκλεγείτε;
Ρωτάω εγώ, έτσι …προβοκατόρικα δηλαδή (κι απευθύνομαι σε όλους σας), γιατί από μια …πρόχειρη επίσκεψη που έκανα στο ΣΥΣΤΗΜΑ-ΕΔΩ, είδα ότι ορισμένοι από ΄σας, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ, όχι μόνο Έσοδα-Έξοδα, αλλά ούτε καν την ύπαρξη των συνδυασμών σας… Κανονίστε, γιατί κι αυτό, ίσως αποτελεί κριτήριο για την ψήφο μας, έτσι;

Ανθρωποκτονία στο Πευκοχώρι

Ανθρωποκτονία χθες το βράδυ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
Δολοφονήθηκε γυναίκα αλλοδαπή, περίπου 32 χρόνων παντρεμένη και δύο παιδιά, κάτοικος Πευκοχωρίου. Η ασφάλεια Χαλκιδικής ερευνά την υπόθεση . 

Κάτι ΝΕΟ έρχεται στη Χαλκιδική !!!

Ο Αλέκος Αλαβάνος για την επίθεση εναντίον του από ακροδεξιές ομάδες

Για την επίθεση εναντίον του Αλέκου Αλαβάνου.