Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Υπ. Δήμαρχος Αριστοτέλη Λάζαρος Λαζάρου απευθύνει, στους συνυποψηφίους του, πρόσκληση σε debate

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αγώνας για τον Τόπο μας» και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, Λάζαρος Λαζάρου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, του παραπάνω Δήμου, να συμμετάσχουν σε τηλεμαχία (debate) με ανοιχτή θεματολογία που θα καλύπτει όλο το φάσμα των προβλημάτων της περιοχής.

ΕΛΛΑΣ - ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλία  = Ενεργοί πολίτες
Γάλλοι  ψηφοφόροι με ψηλά το κεφάλι, διαδηλώνουν
ενάντια στην νεοφιλελεύθερη πολιτική του Σαρκοζί.
Ελλάδα = Τα ζώα μου αργά --->>>

Τι αλήθεια συμβαίνει με τους μαθητές του Αγίου Παντελεήμονα;


Κλικ για μεγέθυνση

Λάβαμε σήμερα την παρακάτω καταγγελία και συγχρόνως και για το ίδιο θέμα παλαιότερη καταγγελία (εικόνες) όπου γονείς μαθητών του Αγίου Παντελεήμονα διαμαρτύρονται για ψευδή στοιχεία με βάση τα οποία γινόταν και γίνονται τα μαθητικά δρομολόγια! Οι αρμόδιοι ας ξεκαθαρίσουν το θέμα!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

"Κυρία Υπουργέ,
Μετα τα οσα καταγγειλαμε στην νομαρχια Χαλκιδικης(19-10-2010) για τον κ Μανιο ο κ Μαυρομουστακης νομικος εκπροσωπος της νομαρχιας Χαλκιδικης μας ενημερωσε πως ο κ Τσαλας αντινομαρχης αποφασισε να ζητησει απο τον κ Μανιο (20-10-2010) εγγραφη διαβεβαιωση οτι αναλαμβανει να μας μεταφερει τελικα στο σχολειο των σημαντρων μετα απο επανηλλειμενες αρνησεις του μαλλον για να τον επιβραβευσει για την αρνητικη του σταση απεναντι --->>>

Αιμοδοσία από ΔΗΜ.Τ.Ο. - Ν.Δ.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου σε συνεργασία με τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζερβοχωρίων, Ορμύλιας και Γαλάτιστας διοργανώνει Ομαδική Εθελοντική Αιμοδοσία την  Τρίτη 26 / 10 / 2010 και την Τετάρτη 27 / 10 / 2010  και από ώρα 9.00 το πρωί, μέχρι 13.00 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ // ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ // ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" Το ψηφοδέλτιο της Χαλκιδικής

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης: Σίμος Οφλίδης
Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Νέων Μουδανιών (1982-86) επί Δημαρχίας Γεράσιμου Ηλιόπουλου, πρόεδρος τουΠΟΜ, μέλος επί πολλά χρόνια των διοικήσεων του Πολι-τιστικού Συλλόγου «Φάρος», εκδότης της εφημερίδας «Α-ντίλαλοι από τα Μουδανιά και τα γύρω», πρόεδρος του 1ουΣυνέδριου για την Ανάπτυξη της Χαλκιδικής το 1982, α-ντιπρόσωπος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλ-κιδικής. Τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής μετο ΚΚΕ Εσωτερικού το 1981 και το 1985 και με τον ενιαίο Συνασπισμό το 1989.
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι   --->>>

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ και υποψήφιοι Δήμαρχοι Πολυγύρου!

Σήμερα με e-mail ζητήσαμε από τους τέσσερις (4) υποψήφιους Δημάρχους Πολυγύρου (Ζωγράφος, Καπλάνης, Μπογδάνος, Παρθενιώτης) να μας παραχωρήσουν μία "μίνι συνέντευξη" !
Τους στείλαμε πέντε (5) κοινές ερωτήσεις και τους ζητήσαμε να μας απαντήσουν!
Οι ερωτήσεις της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ και οι απαντήσεις των υποψηφίων θα αναρτηθούν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 8:00 το πρωί!
-Εκτιμούμε πως θα ανταποκριθούν !

Πάμε μπάσκετ!

Ανέτρεψε το σκηνικό η ΠΑΣΚ στο χώρο των εκπαιδευτικών.

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής και Νότιας Χαλκιδικής  είναι:
ΠΑΣΚ: 212 ψήφοι και 3 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.
ΔΑΚΕ: 184 ψήφοι και 3 έδρες στο Δ.Σ.
Ανεξ. Κίνηση Εκπ/κών: 66 ψήφοι και 1 έδρα στο Δ.Σ.
ΕΣΑΚ - ΔΕΕ: 38 ψήφοι, δεν καταλαμβάνει έδρα στο Δ.Σ.
Επίσης βρέθηκαν 16 άκυρα ψηφοδέλτια και 27 λευκά.

Ο Απόστολος Δαλαμπίρας στο "ΕΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ"

O Απόστολος Δαλαμπίρας στο ΕΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ έκανε μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό διαχείρισης του Δήμου Νέων Μουδανιών.
Aνέφερε πως στην θητεία του άφησε στον κύριο Ιορδανίδη αποθεματικό ταμείου από ανείσπρακτα τέλη ύδρευσης περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Όταν αναλάβαμε τον Δήμο με τον κύριο Ανδρέα Παπαγιάννη βρήκαμε περίπου στα ΕΝNΕΑ (9) εκατομμύρια ευρώ χρέος στον Δήμο. --->>>

Από την επίσκεψη Τζέκη στην Αρναία.

Σήμερα, Πέμπτη 21/10, κλιμάκιο της ΄΄Λαϊκής Συσπείρωσης΄΄ με τον βουλευτή του Κ.Κ.Ε. και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Άγγελο Τζέκη και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Μίτιντζη Τρυφώνα καθώς και με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Αριστοτέλη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρναίας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Χαϊδευτό και εκπροσώπους --->>>

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" στη Χαλκιδική.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΣΙΜΟΣ ΟΦΛΙΔΗΣ και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΛΑΣ επισκέφτηκαν τις κοινότητες Φούρκας, Κασσανδρινού, Νέας Σκιώνης, Αγίας Παρασκευής, Παλιουρίου, Πευκοχωρίου, Χανιώτης, Πολύχρονου και Κρυοπηγής και συζήτησαν με τους κατοίκους τοπικά προβλήματα.

Ο Άγγελος Τζέκης στην Αρναία

Περιοδεία στην Αρναία θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 21 Οκτώβρη ο Άγγελος Τζέκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, όπου θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΕΑΣ Αρναίας και θα επισκεφθεί υπηρεσίες και καταστήματα.

Πρόγραμμα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Πάνα Απόστολου

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής  Απόστολος Πάνας μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθούν :
Στις 18.00 το Παλαιόκαστρο
Στις 19.00 τον Ταξιάρχη
Στις 20.00 τα Βραστά

Η Λαϊκή Συσπείρωση στη Χαλκιδική

Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκιδικής διοργανώνει τις παρακάτω δραστηριότητες:
-Στις 3:00μ.μ., Παρασκευή, 22 Οκτώβρη, περιοδεία και σύσκεψη με τους εργαζόμενους στο Ξενοδοχείο «Πόρτο Καρράς» με το Θεοδόση Κωνσταντινίδη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον Άγγελο Τζέκη, υποψήφιο Αντινομάρχη Χαλκιδικής.
-Στις 7:00μ.μ., Παρασκευή, 22 Οκτώβρη, συγκέντρωση στη Ορμύλια Χαλκιδικής με το Θεοδόση Κωνσταντινίδη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Άγγελο Τζέκη, υποψήφιο Αντινομάρχη --->>>

Επείγουσα ανακοίνωση!!!!

Η κυρία Ζώγα Αικατερίνη κάτοικος Παλαιοκάστρου Χαλκ/κης που πάσχει από καλπάζουσας μορφής λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσ/νίκης, έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια ομάδας Α+(θετικό).Όσοι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με την κόρη της Ζώγα Νίκη στο τηλ 6947566107 και με την τράπεζα αίματος του Θεαγένειου Νοσοκομείου.

…κατρακύλα και στην ελευθερία του Τύπου !

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Το 2010, σε όλο τον κόσμο, σκοτώθηκαν 36 δημοσιογράφοι, 158 τραυματίστηκαν, ενώ 112 κρατούνται. 
Στην 73η θέση (στον κόσμο)…κατρακύλησε φέτος η Ελλάδα (...από την 35η πέρυσι), στην κατάταξη «σεβασμού της ελευθερίας του Τύπου» που συνέταξε η οργάνωση RSF (Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα) και βρίσκεται ανάμεσα στις 4 χώρες με τη μεγαλύτερη πτώση και πίσω ακόμη κι από χώρες όπως το Tόγκο, η Μποτσουάνα, το Μπουτάν και η Μπουρκίνα Φάσο !!! και τελευταία στην Ευρωπαϊκή Ένωση (!!!).
Τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη καταλαμβάνουν η Φινλανδία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Σουηδία, την τελευταία (την 178η ) η Ερυθραία, ενώ ακόμη...--->>>

Κάποιος λέει ψέματα, αλλά ποιος; Η Νομαρχία Χαλκιδικής ή η Εφορία;

Στη διαδικασία ερωτο-απαντήσεων της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ σε θεσμικούς και αιρετούς εκπροσώπους του Νομού μας και συγκεκριμένα στις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στον Νομάρχη Χαλκιδικής κ. Αστ. Ζωγράφο, έθεσα το παρακάτω ερώτημα:  
Κύριε Νομάρχη:
Ζευγάρι, γέννημα – θρέμμα Χαλκιδικιώτες και Δημότες Δήμου της Χαλκιδικής, εργάζονται στη Θεσσαλονίκη, όπου και αποκτούν ένα σπίτι (1η κατοικία). Στη συνέχεια, σε πατρικό οικόπεδο στη γενέτειρά τους, χτίζουν ένα μικρό δεύτερο σπίτι (2η κατοικία), όπου περνούν σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα του χρόνου και όλο το καλοκαίρι.
Γιατί αυτό το σπίτι (στο δικό τους χωριό), να επιβαρύνεται με το απαράδεκτο «τέλος Β’ κατοικίας», το ίδιο δηλαδή που επιβαρύνεται ένας πλούσιος Αθηναίος πχ, που αποκτά μια εξοχική βίλα σε παραλία της Χαλκιδικής; 
Απάντηση (του κ. Νομάρχη): Το τέλος Β΄κατοικίας καταργήθηκε με πρωτοβουλία μας την 01.01.2008.
22/6/2010  http://respentza.blogspot.com/2010/06/blog-post_6154.html  

Η συνέχεια τώρα: Με ημερομηνία αποστολής 13/10/2010  μου ήρθε ταχυδρομικά από το TAXIS --->>>

ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ "ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΥ" - Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρία Αρναίας.

Οι «δόκιμοι» Βατοπεδινοί … έχασαν το δρόμο !!!