Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Μου δίνετε, ένα γνήσιο πιστοποιητικό …αριστεροφροσύνης, παρακαλώ ;;;


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Βγήκαν κάποιοι φίλοι με 2 αναρτήσεις, σαν «Αριστερή Φράξια», ενόψει των εκλογών της 7ης του Νοέμβρη, να πούνε τη γνώμη τους, για τις εκλογές...Τι πιο ωραίο, τι πιο δημοκρατικό, τι πιο «νορμάλ» (ειδικά μέσα σ’ ένα blog), απ’ το να εκφράζεις άποψη και να λες γνώμη, αντί να χαλάς …σάλιο και …πληκτρολόγιο, λέγοντας «ουστ ο ένας» κι «ουστ ο άλλος»… Όμως… 
Λυσσάξανε όλες οι αυθεντίες και οι αυτοθεωρούμενοι …«γενικοί αντιπρόσωποι της αριστεράς» (και δεν αναφέρομαι σε όλους, γιατί κάποιοι κάνανε πραγματικό διάλογο)… και «ποιοι είστε εσείς, ρε» και «ποιός κρύβεται από πίσω σας, ρε» και «είστε κρυφτο – ΠΑΣΟΚοι, ρε» και «είστε του Ζωγράφου, ρε» και ότι …μαλακία βάλλει ο νους του ανθρώπου… Θίχτηκαν κάποια κομματόσκυλα, γιατί κάποιοι άλλοι, χρησιμοποίησαν τον όρο «Αριστερά» και δεν τους ρώτησαν… Απηύδησε κι φίλος… --->>>

Τιμές Πετρελαίου θέρμανσης στη Χαλκιδική!

Δείτε ΕΔΩ τις τιμές του πετρελαίου Θέρμανσης στα πρατήρια της Χαλκιδικής και διαλέξτε το φθηνότερο!
Αφορά ΜΟΝΟ τα πρατήρια που έχουν κάνει εγγραφή (είναι υποχρεωτική) στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομίας και στο "Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων" !
Στην αριστερή στήλη του blog (κάτω-κάτω) υπάρχει μόνιμα ο σύνδεσμος με επικεφαλίδα "ΦΘΗΝΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ" βάλτε το στα αγαπημένα σας, θα το χρειαστείτε!

"Αριστερό Βήμα Διαλόγου"

Με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αγωνιστών, στελεχών της αριστεράς, οικονομολόγων, πανεπιστημιακών και πολιτικών διανοητών ξεκίνησε σήμερα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα) η διήμερη διάσκεψη που οργανώνουν το Αριστερό Βήμα Διαλόγου και Κοινής Δράσης και η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών με τίτλο «Ανατροπή του μνημονίου! Αριστερή εναλλακτική λύση και σοσιαλιστική προοπτική».
Κατά την έναρξη των εργασιών, θα χαιρετίσουν την εκδήλωση οι: Αλ. Τσίπρας, Γ. Μπανιάς, Αλ. Αλαβάνος και Τ. Κατιντσάρος.
Επίσης έχει προσκληθεί να χαιρετίσει τη διάσκεψη και να συμμετάσχει στις εργασίες της το ΚΚΕ.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης --->>>

Σήραγγα 57 χιλιομέτρων, 2.000 μέτρα κάτω από τη γη, ολοκληρώθηκε στις Ελβετικές Άλπεις

Ένα γιγαντιαίο γεωτρύπανο έσπασε σήμερα το τελευταίο κομμάτι βράχου που χώριζε τα δύο τμήματα της μεγαλύτερης σήραγγας του κόσμου, μήκους 57 χιλιομέτρων, που έχει δημιουργηθεί 2.000 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης στην καρδιά των ελβετικών Άλπεων.
Το τεράστιο γεωτρύπανο, διαμέτρου 9,5 μέτρων, τέθηκε σε λειτουργία και λίγα λεπτά αργότερα έσπασε το τελευταίο κομμάτι βράχου επιτρέποντας στους εργάτες που βρίσκονταν στις δύο πλευρές του τοίχου να δώσουν τα χέρια, όπως μετέδωσε η ελβετική τηλεόραση.Το έργο ξεκίνησε πριν από --->>>

Το πρόγραμμα του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ι. Γιώργου

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Χαλκιδική ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ επισκέπτεται όλους τους Δήμους και τα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».
Το πρόγραμμα του  κ. Γιώργου για αύριο Σάββατο 16 Οκτωβρίου έχει ως εξής:
Το πρωί θα επισκεφθεί τον Ταξιάρχη και τα Βράσταμα και στις 18:00 θα επισκεφθεί την Πορταριά, στις 19:00 το Διονυσίου και στις 19:30 τα Φλογητά. --->>>

Ομιλία του Θεοδόση Κωνσταντινίδη, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στη συγκέντρωση φοιτητών στο ΑΠΘ, 15/10

Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι,
Τρεις βδομάδες πριν τις εκλογές οι μάσκες έχουν πέσει: οι κουβέντες για τον «αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών», για την «έγκριση ή όχι του Καλλικράτη», τα σενάρια για τον «πρωθυπουργό της διεφθαρμένης χώρας» και για την «αναδιάρθρωση του χρέους», η συζήτηση για τις «τοπικές κοινωνίες και τα τοπικά προβλήματα», οι «ανεξάρτητες ή αντάρτικες» υποψηφιότητες, όλα αυτά είναι κούφια λόγια μπροστά στις περιοδείες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της ΝΔ ανά την Ελλάδα, με τις οποίες --->>>

…«σέρνεται» ο Βlogger !

Όπως θα έχετε διαπιστώσει πολλοί από 'σας, σήμερα ο blogger (μάλλον) …«σέρνεται» κυριολεκτικά, με πολλές παρενέργειες στα blogs. Καθυστερήσεις σε αναρτήσεις και σχόλια, εξαφάνιση (!!!) φωτογραφιών κλπ. Αναμένουμε …ταχεία αποκατάσταση.
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

€..χρεωκοπήσαμε!!!

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών

Σήμερα, λέει, 15/10 είναι Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος Χεριών!!!
Γιορτάζεται για τρίτη χρονιά και μεις την μάθαμε με καθυστέρηση μόλις δύο ετών!
-Η ανικανότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων των κοινωνιών, από τις κυβερνήσεις, οδήγησε σε μια κατάσταση αστεία, δεν υπάρχει μέρα που να μην γιορτάζεται και κάτι...
-Ίσως κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν το ..."συναξάρι" της παγκόσμιας εκμετάλλευσης!

Συνέντευξη Λάζαρου Λαζάρου, Υπ. Δήμαρχου Δήμου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Δείτε τη συνέντευξη, σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, του υποψήφιου Δήμαρχου Δ. Αριστοτέλη Λάζαρου Λαζάρου. --->>> 

"Δεξιά" και Αυτοδιοίκηση - Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία της Αριστεράς!

Η Δεξιά ως συντηρητική παράταξη και σταθερά στο χώρο της Αυτοδιοίκησης ήταν ενάντια στην αποκέντρωση και σε ουσιαστικές δημοκρατικές λειτουργίες και παραχώρηση αρμοδιοτήτων σ' αυτήν.
Ας θυμηθούμε, επιγραμματικά, την "ιστορία" της τοπικής αυτοδιοίκησης σε σχέση με τις αλλαγές που έγιναν σ' αυτήν και τις θέσεις της συντηρητικής παράταξης:
-Μετά το 1981 νομοθετούνται τα Νομαρχιακά Συμβούλια και δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σ' αυτά των διάφορων κοινωνικών φορέων με συμβουλευτικό ρόλο στην αρχή! 
-Η συντηρητική παράταξη ήταν αυτή που χαρακτήρισε τις δημοκρατικές αυτές διαδικασίες, τότε, ως "Σοβιετικού τύπου θεσμούς" και φυσικά δεν ψήφισε στη βουλή το νομοθετικό εκείνο πλαίσιο!
-Όταν η τότε --->>>

Κόντρα Τσίπρα - Παπανδρέου

Και γαμώ τις τραγικές περιπτώσεις!

Δυο μέρες πριν το "κλείσιμο" των ψηφοδελτίων και όλοι "φοβούνται" να ανακοινώσουν τα ονόματα των υποψηφίων τους!
-Και πώς να τα ανακοινώσουν! Πώς να πάνε για πιστοποιητικά στο Δήμο! Όλα τελευταία στιγμή θα γίνουν, αφού όλα είναι τόσο βρώμικα! Σκέτη αηδία! 
-Τι γίνεται; Της ιερόδουλης το κάγκελο!
Όνομα το οποίο γνωστοποιείται γίνεται ο στόχος των κορακιών, εκβιάζοντας, απειλώντας, χρησιμοποιώντας τους εργοδότες και την απειλή απόλυσης όταν πρόκειται για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, τους αναγκάζουν εν ψυχρώ να αποσύρουν την υποψηφιότητά τους! 
Οι εκβιαστές (περί τέτοιων πρόκειται) γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνη το ίδιο το Σύνταγμα! (θα μου πείτε: και άλλοι το βιάζουν κάθε μέρα παρά φύση τι πειράζει... λίγο ακόμα, δε θα πάθει και τίποτα!)
-Δεν κωλώνουν όμως, ρε βρωμιάρηδες, θα σας "κανονίσουν" όλοι αυτοί την ημέρα των εκλογών! Θα σας γκρεμίσουν από το Δρέπανο!

ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου είναι υπέρογκη και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει το 30%. Μετά τις εκλογές και από τις αρχές του 2011 θα υπάρχει νέα μεγάλη αύξηση, καθώς θα υλοποιηθεί η εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανση με αυτή του πετρελαίου κίνησης. Οι μεγάλοι ένοχοι είναι η βαριά κρατική φορολογία και τα μονοπώλια που ελέγχουν την εγχώρια και τη διεθνή αγορά πετρελαίου.
Τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να αποδεχθούν αυτή την εφιαλτική κατάσταση που --->>>

"Δάκρυσε" ...κι η Αθηνά!

TA NEA

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠ. ΠΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών Φορέων συναντάται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με το Συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη, Απόστολος Πάνας. Ο κ. Πάνας συζητά για τα ζητήματα που απασχολούν τις παραγωγικές τάξεις της Χαλκιδικής με στόχο να καταγράψει τις ανάγκες τους και να διαμορφώσουν από κοινού τις προϋποθέσεις επίλυσης των βασικών τους προβλημάτων.
Παράλληλα, η χθεσινή τηλεοπτική --->>>

Θρησκευτικά: Προαιρετικό μάθημα ή επιλογής;

Την έντονη αντίδραση της Ιεραρχίας έχουν προκαλέσει προτάσεις που επεξεργάζεται επιτροπή του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση της υποχρεωτικής διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Λύκειο και η μετατροπή του σε μάθημα επιλογής.
Tο θέμα έχει τεθεί επανειλημμένως στον Αρχιεπίσκοπο από ιεράρχες, κληρικούς, πανεπιστημιακούς καθηγητές αλλά και ενώσεις θεολόγων.
Σε επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, ο κοσμήτωρ --->>>

Η σωτηρία της ψυχής, είναι πολύ μεγάλο πράγμα…

o Μετανοείτε ρεεε... +ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Ποια οικονομική κρίση, ποια ανεργία, ποια φτώχεια και ποια μνημόνια στο φινάλε-φινάλε… Όλα αυτά είναι περαστικά κι εγκόσμια, αδέρφια… Ας κοιτάξουμε να σώσουμε την ψυχή μας, γιατί ο μεγάλος και πραγματικός κίνδυνος, έρχεται από το …χάραγμα του Αντίχριστου, που …καταφτάνει... 
Και μη γελάτε. Αυτός ρε (ο Αντίχριστος) είναι χειρότερος κι απ’ τον …Καραμανλή κι απ’ τον ΓΑΠ κι από άλλους …θεομπαίχτες !  Κι αν μας χαράξει, τη …βάψαμε !!! Κι όχι για μια και δυο τετραετίες, αλλά αιώνια, θα τσουρουφλιζόμαστε (δε μας φτάνει δηλαδή που τσουρουφλιζόμαστε με το ΔΝΤ, θα’ χουμε κι άλλα…) Γι’ αυτό σας λέω: «Η σωτηρία της ψυχής, είναι πολύ μεγάλο πράγμα»… κι η εξάρτηση απ’ το γνωστό…όπιο, αιώνια κι αθεράπευτη…
ΥΓ. «Άπαιχτο» σημερινό πρωτοσέλιδο, της χουντικής Ελεύθερης Ώρας…

Πυροσβέστες, διαμαρτυρόμενοι, κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα.

Στο Σύνταγμα έστησαν σκηνές οι πυροσβέστες, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στα εισοδήματά τους, που  κυμαίνονται στο 20% έως 25%.
Οι πυροσβέστες ζητούν αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού, την άμεση επιστροφή των αποδοχών που έχουν περικοπεί, τη λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και την κάλυψη 4.000 κενών οργανικών θέσεων εργασίας.

Επικράτησαν οι δυνάμεις της Αριστεράς.

Εκλογές έγιναν χθες, 14/10/2010, στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Βόρειας Χαλκιδικής "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ".
Προηγήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.
Τα αποτελέσματα των εκλογών:
ΠΑΜΕ και Συνεργαζόμενοι: 54 ψήφους, έδρες στο Δ.Σ. 3
ΔΑΚΕ: 39 ψήφους, έδρες στο Δ.Σ. 2
ΠΑΣΚ: 39 ψήφους, έδρες στο Δ.Σ. 2