Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Οδηγίες προς ...Δημάρχους! Τακτικές ...πολιτικού πολιτισμού και όχι μόνο!


κλικ για μεγέθυνση
 Τούτη η ανάρτηση θα μπορούσε να είναι συνέχεια προηγούμενης που αφορά ίδιες διαδικασίες και ίδια αυτοδιοικητικά πρόσωπα!
Η ιστορία "διαδραματίζεται" στο Δήμο Σιθωνίας παραμονές αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου του 2006 (2-10-06). Πρωταγωνιστές τα ίδια πρόσωπα! Πρόκειται για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου και πάλι θεωρούν πλειοψηφία τους εννιά (9) παρόντες σε σχέση με τους δέκα (10) απόντες!!!
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση λαμβάνονται επτά αποφάσεις όπου:
1.  Τα έργα είναι: Συντήρηση Δασικών δρόμων, Συντήρηση δρόμων προς χώρους εναπόθεσης βοθρολυμάτων, Καθαριότητα ορεινού όγκου, Συντήρηση ρεμάτων, Συντήρηση --->>>

Στον Πολύγυρο ο Ψωμιάδης τη Δευτέρα 18/10/10

Τη Δευτέρα 18/10 στις 6 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί τον Πολύγυρο και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο.

Ιδέα και έργο Πολυγυρινού!

Η ΟΝΝΕΔ  ετοιμάζεται για το νέο λογότυπό της "μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που θα συνθέσει ιδέες και θα ακούσει τη γνώμη όλων"!
Στο διαγωνισμό συμμετέχει και δικός μας Πολυγυρινός νέος με το λογότυπο που βλέπετε στην εικόνα δεξιά. Αυτή τη στιγμή προηγείται στη διαδικτυακή διαδικασία επιλογής του λογότυπου.
Αν σας αρέσει η ιδέα του και θέλετε να καθιερωθεί, το λογότυπο, στην ΟΝΝΕΔ μπορείτε να πάρετε μέρος στην διαδικασία μπαίνοντας ΕΔΩ!

Μόνο ο ...Αλή Πασάς θα μας σώσει!!!

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ανακάλυψη του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα
Με την βεβαιότητα του Ελληνοαυστραυλού χρυσοθήρα ότι σε έκταση στο Δ.Δ. Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Βασιλικής, υπάρχει η …Τράπεζα του Αλή Πασά και «φορτωμένη» με χρυσό που θα σώσει άνετα την οικονομία της Ελλάδας και θα ξεχρεωθούν όλα τα δάνεια, ...ξεκίνησαν σήμερα και υπό καταρρακτώδη βροχή , οι εργασίες της αναζήτησης.
Το γεωτρύπανο, δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και άρχισαν να καταφθάνουν --->>>

Οι συναντήσεις του Σίμου Οφλίδη

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΣΙΜΟΣ ΟΦΛΙΔΗΣ επισκέφτηκε σήμερα τη Διεύθυνση Γεωργίας Χαλκιδικής. Στη συνέχεια συναντήθηκε με ελαιοπαραγωγούς του Πολυγύρου για να συζητήσουν  από τώρα τον προγραμματισμό της προώθησης της πράσινης ελιάς της καλλιεργητικής περιόδου 2011 και τη συμβολή της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στην όλη προσπάθεια.

Άψογα ανήλιος ή ευήλια άτακτος;

Του αγαπητού μας Στράτου από Ολλανδία.
Άγριο ξύπνημα. Μάλλον φταίει το χθεσινό ξενύχτι. Ντους και λάθος επιλογή ρουχισμού. Έπρεπε να δω πρώτα έξω από το παράθυρο αν βρέχει. Αναχώρηση από το σπίτι και σε τριάντα μέτρα σιχτίρισμα για την ώρα και την στιγμή που πάτησα το πόδι μου σε αυτό το μέρος. Βρεγμένα γυαλιά στην τσέπη και συνεχίζω. Φτάνω στο γραφείο και αντιμετωπίζω συνοφρυωμένες φάτσες. Φωτεινή εξαίρεση η κινεζούλα που μας υποδέχεται όλους με ένα πλατύ χαμόγελο. Μυρωδιά σάπιας κάλτσας στο δωμάτιο και τα χρώματα στον χώρο συμβαδίζουν με τον Ολλανδικό ουρανό· αυτό το γκρι της φυλακής. Πώς το είχε πει ο Αγγελάκας; ‘Δεν απορώ, ούτε καταλαβαίνω πώς συνεχίζω να υπάρχω μ' όλα αυτά. Θέλω να βγω από 'δω μέσα κι όμως μένω, σε μια ομίχλη που ναρκώνει την καρδιά’… ΑΚΡΙΒΩΣ!
Πριν δύο χρόνια και κάτι, πήρα --->>>

Ακρόπολη, σήμερα: "Έπεσε το ξύλο της αρκούδας!"

Το κοκκαλάκι μας δεν πρόκειται να ζεσταθεί!

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης σε χθεσινή του συνέντευξη.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Α. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Δημοκρατία – Οικολογία – Συμμετοχή» με την υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ασημίνα Ξηροτύρη, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.