Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Και ...γαμώ τη δημοσιότητα πάλι σήμερα!

Την παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο λόγω της απευθείας σύναψης έξι συμβάσεων παροχής δημοσίων υπηρεσιών κτηματογράφησης και πολεοδομικού σχεδιασμού που συνήψαν τέσσερις δήμοι, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Κασσάνδρας, αποφάσισε σήμερα η Κομισιόν, καθώς υπάρχει παραβίαση των κοινοτικών κανόνων.
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι τέσσερις δήμοι ανέθεταν απευθείας τις συμβάσεις δημόσιων υπηρεσιών και ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα, γινόταν ...>>>>>>>

Αλλαγές στη Διοίκηση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου, κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου 2010, αποφάσισε και ανακοινώνει:
1.Νέος Γενικός Αρχηγός στην ομάδα, στη θέση του Λευτέρη Ταρκάση, αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου και γυμναστής Δημήτριος Ζούνης.
2.Υπεύθυνοι τμημάτων υποδομής αναλαμβάνουν οι Γιάννης Θεοδωρούδης, Νεκτάριος Βούλγαρης και Γιώργος Δαγγίλας.
3.Τη θέση του Β' Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Λευτέρης Ταρκάσης, και αυτή του Α' Αντιπροέδρου η Φιλιώ Μυλωνά.

Στον Στρατό µε ένα... κλικ! Μαθαίνουν µέσω Ιντερνετ πότε και πού θα καταταγούν

Θα µπορούν να εκφράσουν την επιθυµία τους για την ειδικότητα και τον τόπο που θα υπηρετήσουν, χωρίς ρουσφέτια
Πρώτο «παρών» στον Στρατό µε ένα... κλικ στο κοµπιούτερ τους δίνουν πλέον οι 70 στους 100 υπό κατάταξη νέοι µε αποτέλεσµα να µαθαίνουν γρηγορότερα πότε και πού θα καταταγούν!
Το εντυπωσιακό αυτό ποσοστό χρησιµοποιεί ήδη το ιντερνετικό πρόγραµµα που άρχισε ο Στρατός εδώ και λίγους µήνες για τους υποψήφιους για στράτευση νέους, προκειµένου να µάθουν έγκαιρα πότε και πού θα καταταγούν αλλά και να εκφράσουν, χωρίς µεσολαβητές και «ρουσφέτια», την επιθυµία τους για κάποια ειδικότητα βάσει των προσόντων τους ή για την περιοχή των συνόρων στην οποία θέλουν να υπηρετήσουν τη θητεία τους.
Οι υπό κατάταξη νέοι, δύο µήνες ...>>>>>>>

Καλυμμένος και αυτομαστιγωμένος!

«Με καλύπτει η επιστολή Καραμανλή», ανέφερε ο   Βουλγαράκης όταν μέλος της προανακριτικής του Βατοπεδίου του ζήτησε να σχολιάσει όσα είχε πει η σύζυγός του περί κεντρικού συντονισμού της υπόθεσης Βατοπεδίου.
Για όσους έχουν ξεχάσει αυτόν τον τυπά να θυμίσουμε ότι είναι εκείνος ο γελοίος πολιτικός που πέραν των άλλων ήθελε να αυτομαστιγωθεί στο Σύνταγμα, αρκεί να του το ζητούσε ο Καραμανλής!

«…λέμε και καμιά μ@λ@κία, να περνάει η ώρα…»

Χ....καμε και το υποβρύχιο γέρνει !

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ 
Πάνος Μπεγλίτης (αναπληρωτής Υπ. Εθνικής Αµυνας, σήμερα στον Flash): «Γύρω από τους αµυντικούς εξοπλισµούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχοµένως και πολιτικές καριέρες και αυτά πρέπει να τα πούµε. Γύρω από τους αµυντικούς εξοπλισµούς είχε στηθεί ολόκληρο πανηγύρι - πάρτι, χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης ανταποδοτικότητα».   http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=11&artid=4596525  
Να το πω αυτό εγώ, ένας …Προβοκάτορας, δικαιολογημένος. Να το πει ο καθένας στην παρέα του, στο καφενείο, επίσης. Να το πετάει όμως έτσι, χωρίς στοιχεία, χωρίς ονόματα και διευθύνσεις, ένας Υπουργός (έστω και …αναπληρωματικός) της Κυβέρνησης, καταντάει αηδία και είναι στην κυριολεξία  ο ορισμός του «…λέμε και καμιά μ@λ@κία, να περνάει η ώρα»
Εκτός κι αν έχει στο μυαλό του, άλλη μια εξεταστική επιτροπή, για να ‘κονομήσουν κανένα …εξτραδάκι μερικοί βουλευτές και να’ χουμε κι εμείς …κουτόχορτο να τρώμε, για μερικούς μήνες…

Αγγελία

ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΤΕΡ»  (ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ) ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΟΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.
 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
6942834479 & 6976478947 (ΑΠΟ ΤΙΣ 8.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ).

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Θεσσαλονίκη-ανοιχτή πόλη" - Διακήρυξη

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με αδιάλειπτη ιστορία από την ίδρυσή της (315 π.Χ.) μέχρι σήμερα. Ιστορία σημαντική με κύρια χαρακτηριστικά το ότι αποτέλεσε εμπορικό και πολιτιστικό σταυροδρόμι ανατολής και δύσης αλλά και μήτρα κοινωνικών κινημάτων με πιο σημαντικά αυτό των ζηλωτών (Κομμούνα Θεσσαλονίκης 1342-1349) και της Φεντερασιόν στις αρχές του 20ου αιώνα.
Ως πόλη, η Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα των σύγχρονων ελληνικών πόλεων. Η ανεξέλεγκτη οικοδόμηση, η ραγδαία και άναρχη επέκταση του δομημένου χώρου, η εμπορευματοποίηση των δημόσιων χώρων, των υποδομών και των κοινωνικών υπηρεσιών ...>>>>>>>

Κανείς δε μας λυπάται! Όλοι μας δουλεύουν!

Δείτε στη συνέχεια τα χειρότερα! ...>>>>>>> 

Κλειστός Ξενώνας καρκινοπαθών, ο οποίος έχει αποπερατωθεί εδώ και ένα χρόνο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την αγανάκτηση της για το ότι παραμένει κλειστός ο Ξενώνας καρκινοπαθών στην Πυλαία, ο οποίος έχει αποπερατωθεί εδώ και ένα χρόνο με χρηματοδότηση από δωρεές πολιτών και κονδύλια από το Γ’ ΚΠΣ εκφράζει η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη.
«Πρόκειται για μία πολυετή προσπάθεια για ένα πρότυπο κέντρο θεραπείας και υποστήριξης ογκολογικών ασθενών που θα μπορούσε να ανακουφίσει τον πόνο δεκάδων ασθενών που φτάνουν στην Θεσσαλονίκη από όλη την Βόρεια Ελλάδα και όμως ...>>>>>>>

Ο Ψωμιάδης στην Κασσάνδρα

Τη Δευτέρα 04/10 στις 7.30 το απόγευμα, o υπ. Περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Κασσάνδρας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Athos Palace, αίθουσα «Θεοδώρα» (Καλλιθέα).

Και το όνομα αυτού: «Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης»

Θέμα: Ανακοίνωση ονόματος του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη και ενημέρωση για τον τρόπο δημοσιοποίησης του προγράμματός του.
«Κεντρική Μακεδονία: Μέτωπο Ανάπτυξης», είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη. Το όνομα αποτυπώνει τη βασική προτεραιότητα του προγράμματος του συνδυασμού, που δεν είναι άλλη από την ανάπτυξη της περιοχής ...>>>>>>>

Αφίσα της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ, απάντηση στον Πάγκαλο ! Αναμένουμε τη συνέχεια…


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
«…Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης
δημοσίου χρήματος», ήταν η γνωστή δήλωση του Θ. Πάγκαλου… 

Και προφανώς, κατά κύριο λόγο –ειδικά με το ...«ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΜΕ»-, απευθύνονταν στο δικό του πολιτικό χώρο, στην …πράσινη εκλογική πελατεία, δηλαδή.
Η απάντηση λοιπόν, του ήρθε από …μέσα και συγκεκριμένα από τη συνδικαλιστική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ), με την αφίσα που βλέπετε !
«Εξ’ οικείων τα βέλη» δηλαδή. Και τώρα δε μένει παρά να περιμένουμε, τη νέα απάντηση Πάγκαλου (στοίχημα ότι θα μιλάει για …«αχαριστία διορισμένων»), για να συνεχιστεί ο γόνιμος αυτός…ενδοσοσιαλιστικός διάλογος…

Η διακήρυξη της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αγαπητές/τοί συνδημότισσες/τες,
Την 1η Ιανουαρίου 2011 ανατέλλει μια νέα εποχή που μεταβάλει ριζικά τον διοικητικό χάρτη της Δημοτικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας. Το συγκεντρωτικό κράτος μετακυλύει αποφασιστικές αρμοδιότητες στους νέους δήμους. Οι παλιές δομές παραχωρούν τη θέση τους σε νέους θεσμούς. Θεσμούς δημοκρατικούς, πιο ανοιχτούς και συμμετοχικούς, που μέλει όμως να δοκιμαστούν και να καταξιωθούν στην πράξη, με την κριτική στήριξη και την υπεύθυνη στάση όλων μας. Με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» μια νέα πραγματικότητα προέκυψε και στην περιοχή μας. Οι υφιστάμενοι σήμερα δήμοι Πολυγύρου, Ορμύλιας, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων, δίνουν τη θέση τους στο νέο, διευρυμένο εδαφικά και πληθυσμιακά, ισχυρό δήμο Πολυγύρου, τον μεγάλο δήμο της πρωτεύουσας της Χαλκιδικής. ...>>>>>>>