Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο μικρά κουταβάκια ζητάνε στέγη και τροφή

Δύο μικρά κουταβάκια από εχθές το βράδυ έχουν βρεθεί στην είσοδο του Δημαρχείου στην Ορμύλια.
Τα φρόντιζαν δύο μικρά κοριτσάκια, αν μπορεί κάποιος να τα προσφέρει στέγη και τροφή ας επικοινωνήσει στο 6973557907 κος Βασίλης Γκαρλής. Πρέπει να είναι ημερών γιατί έχουν κλειστά τα μάτια τους και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να επιβιώσουν.

Ο Αγιασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ Πολυγύρου

Η "ΕΛΠΙΣ" Πολυγύρου καλεί τους φίλους της στον Αγιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2010-2011. Τρίτη 28-9-2010.
Ο Αγιασμός θα γίνει στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου.
Μετά τον Αγιασμό θα γίνει και η απονομή Πρωταθλήματος Παίδων της περασμένης ποδοσφαιρικής περιόδου 2009-2010.

Κάπου θα συναντηθούμε...


Οι κλοπές στον Πολύγυρο συνεχίζονται!

Καθημερινό φαινόμενο έχουν καταντήσει να είναι οι κλοπές και οι διαρρήξεις στον Πολύγυρο!
Αγανακτισμένοι οι πολίτες ξεσπάνε "επί δικαίων και αδίκων"!
Να παραφράσουμε το γνωστό σλόγκαν της νύχτας των εκλογών:  "Όσο η πείνα μεγαλώνει ... τόσο οι κλοπές πληθαίνουν"!
-Πάντως κάτι πρέπει να γίνει! Τι όμως;

Ιστορικές φωτογραφίες (4)

Πολύγυρος 1954, στον Άγιο Νικόλαο στο Σελιό.
Διακρίνονται : ...>>>>>>>

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεοδόσης Κωνσταντινίδης θα παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους την Παρασκευή 1 Οκτώβρη στις 7μ.μ. στην αποθήκη 1 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο Νομάρχης Χαλκιδικής για τον αγώνα των ελαιοπαραγωγών

«Είμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε τον αγώνα των ελαιοπαραγωγών του Νομού μας που ανυποχώρητα παλεύουν για μια καλύτερη τιμή στη βρώσιμη ελιά.
Ο αγροτικός τομέας δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια. Το κόστος παραγωγής της βρώσιμης ελιάς έχει ανέβει σημαντικά από τις συνεχείς ανατιμήσεις σε εφόδια και προμήθειες, ενώ οι τιμές του προϊόντος μειώνονται δραματικά και ειδικότερα φέτος χαρακτηρίζονται εξευτελιστικές.
Είναι ανάγκη η πολιτεία να δείξει επιτέλους ευαισθησία και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις πρωτοβουλίες ...>>>>>>>

Πιο αργοί από κάποιους άλλους!

Στην Καλλικράτεια, το Σάββατο, και Πολύγυρο σήμερα βρέθηκε ο Μάρκος Μπόλαρης, υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, το βράδυ στις 8:00 θα πάει Γαλάτιστα!
Καλώς ήρθε και σίγουρα θα μας ξανάρθει! Αλλά βρε "συντρόφια" ...
Περιοδεία του υπ. Περιφερειάρχη χωρίς έναν υποψήφιο Περ. Σύμβουλο, χωρίς υπ. αντιπεριφερειάρχη;
-Πάμε στοίχημα: όπως πάτε, στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου,  θα σας περάσουμε κι εμείς!!! Σχεδόν έτοιμο το έχουμε το ψηφοδέλτιο!

27 Σεπτέμβρη 1941: Ίδρυση Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, κ. ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΜΕ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Συνάντηση Υποψήφιου Περιφερειάρχη, κ. Μάρκου Μπόλαρη, με ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής
«Αυτοί που στέλνουν επιστολές στον υπουργό γεωργίας, υποσχόμενοι ότι έτσι θα λύσουν το πρόβλημά σας, σας εξαπατούν, όπως σας εξαπάτησε και ο υπουργός γεωργίας της προηγούμενης κυβέρνησης, ο οποίος σας είπε ότι πρέπει να ορίσετε κατώτατη τιμή για το προϊόν σας», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης , στη συνάντηση που είχε χθες βράδυ με τους ελαιοπαραγωγούς της Χαλκιδικής, στο ...>>>>>>>>

29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η 29η Σεπτέμβρη που έχει οριστεί από την ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ (ΣΕΣ) ως πανευρωπαϊκή μέρα κοινής δράσης των εργαζομένων αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για συντονισμό των εργατικών συνδικάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο!
Μια ευκαιρία για την ταυτόχρονη οργάνωση κινητοποιήσεων και προπάντων απεργιών και γενικών απεργιών σε μια σειρά χώρες, ξεκινώντας απ’ το Νότο: την Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Γαλλία.
Ήδη τα Ισπανικά συνδικάτα έχουν καλέσει 24ωρη γενική απεργία! Στις υπόλοιπες χώρες του ...>>>>>>>

Άμεση απάντηση

Άμεση …Προβοκατόρικη (;) απάντηση για τους ευκαλύπτους της Ιερισσού και τους γκρινιάρηδες που διαμαρτύρονται…
  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ (πράσινα κι επίσημα)

"ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ" ...

Αγαπητή Ρεσπέντζα,
Την βδομάδα που πέρασε, συνεργεία του Δήμου Σταγείρων - Ακάνθου έκοψαν κατά τον τρόπο που βλέπετε στις φωτογραφίες πέντε ευκάλυπτους στο κέντρο της Ιερισσού. Τους κατακρεούργησαν πίσω από το πρόσχημα του κλαδέματος ή κάποιας άλλης πρόφασης. Η ουσία είναι ότι τους έκοψαν για να φαίνεται το "μνημείο" του κίτς και της ύβρεως (με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου) "Ο καλός άγγελος του κόσμου".
Η ενέργεια αυτή του Δημάρχου είναι το άλλο πρόσωπο του φασισμού. Κάνω ότι γουστάρω, ότι μου υπαγορεύει η αισθητική και η κουλτούρα μου και δεν ρωτάω κανέναν.
Δυστυχώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και οι "ευαίσθητοι" στο περιβάλλον σύλλογοι, δεν έβγαλαν κουβέντα γι' αυτό το ανοσιούργημα. Τους απασχολούν ...>>>>>>>

Στη λαμογιά, γίνεται blog η Ελλάδα ! Όλοι …Ανώνυμοι !!!

 
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Συζήτηση σήμερα το πρωί στο MEGA, με πολυπληθές πάνελ, για τον επίορκο αδιάφθορο (!) της Κέρκυρας που σας έλεγα την περασμένη εβδομάδα στην ανάρτηση «Τα λαμόγια, κάνουν ότι μπορούν για να …δικαιώσουν τον Πάγκαλο !!!» Προφύλαξαν όλοι εννοείται, σαν κόρη οφθαλμού) το όνομά του…
Τις προάλλες όμως στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ήταν καλεσμένος (πάλι) ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης, ο οποίος τόνισε: «…Ελέγχονται πάνω από 3.000 γιατροί πανελλαδικά, ενώ πάνω από 100 σκάφη βρίσκονται υπό καθεστώς δέσμευσης στις μαρίνες της Αττικής. Αυτή τη στιγμή δεν μας επιτρέπεται να πούμε ονόματα. Αν το Υπ. Οικονομικών μας δώσει τη δυνατότητα να ανακοινώσουμε ονόματα, θα το κάνουμε»
Συμφωνώ κ. Καπελέρη μου, να τα δώσεις τα ονόματα με τα λαμόγια-φοροφυγάδες, να τους …λιθοβολήσουμε. Να δώσεις όμως και τα ονόματα των «αδιάφθορων» - «μπουμπουκιών» σου, για να ξέρουμε κι εμείς τα λαμόγια που ελέγχουν …τα άλλα λαμόγια και κυρίως που κυκλοφορούν δίπλα μας Ανώνυμοι, σαν εμάς που γράφουμε και σχολιάζουμε στα blogs και μας κατηγορείτε γι’ αυτό !

Μπουτάρης: Nα υπάρξει ζώνη με πορνό στο TV100! (μπαρμπα-Γιάννη, το VIAGRA πάλι δεν το γλιτώνουμε!)

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το ΙΚΑ Μουδανιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής επισκέφτηκαν το ΙΚΑ των Ν. Μουδανιών και συζήτησαν τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό
Το ΙΚΑ Νέων Μουδανιών ενώ καλύπτει μια τεράστια περιοχή του νομού Χαλκιδικής από το Δήμο Νέας Καλλικράτειας (ΒΔ) έως τη μύτη του πρώτου ποδιού το Παλιούρι (ΝΔ), έχει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας λόγω των ελλείψεων σημαντικών ειδικοτήτων, όπως παιδίατροι, παθολόγοι, ακτινολόγος, μικροβιολόγος κ.α. με αποτέλεσμα ...>>>>>>>>

Απόλλων Αρναίας – Αχιλλέας Τριανδρίας 3-1

Νικηφόρα πρεμιέρα στην έδρα του σημείωσε ο Απόλλων Αρναίας επικρατώντας του Αχιλλέα Τριανδρίας με σκόρ 3-1. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Χαλκιδικής βελτιώθηκε στο δεύτερο και προηγήθηκε με 3-0. Τα τέρματα της Αρναίας πέτυχαν ο Μακρής στο 57΄, 68΄ και ο Μαυρίδης στο 80΄. Για τους φιλοξενούμενους Θεσσαλονικείς μείωσε στο 86΄ ο Γρηγοριάδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Καρατζάς, Έλκας, Τζιότζιος, Μπάρας, Μακρής, Κούσας(46΄ Καλτσός), Παυλάκος, Ζαντής, Μαυρίδης (79΄ Κιάτος), Σαχινίδης (67΄ Ποντικίδης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ: ...>>>>>>>