Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πάμε γήπεδο!

Πείστηκαν ... πιστεύουν εις έναν "θεό" Πανίκα !

Χατ - τρικ του …Σαμαρά !!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Αυτό τον τίτλο είδα σ’ ένα blog και σκέφτηκα, χαιρέκακα:
«…όπα, χατ-τρικ !!! να δεις που θα διέγραψε κι άλλους τρείς, ο Αντώνης Σαμαράς, από τη Νέα Δημοκρατία !!!»
Αλλά την πάτησα, γιατί… ……>>>>>>
 

Το στοίχημα ...των προθεσμιών!

Έληξε, επιτέλους, το θέμα των υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη! Τάσος Κουράκης υπ. Περιφερειάρχης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης για το Δήμο Θεσσαλονίκης! Πάρα πολύ καλές υποψηφιότητες και οι δύο, εκτιμούμε!
-Απομένουν κάτι ...μικρολεπτομέρειες για το νομό μας!
Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση θεωρούσαμε σίγουρο το ότι ο Χρήστος Ασημινάρης θα είναι υπ. αντιπεριφερειάρχης στη Χαλκιδική, έλα όμως ...
...που στην υποψηφιότητα του καθηγητή Ασημινάρη, μπήκε σφήνα ένας ...δάσκαλος - Πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Ελλάδας! Τώρα τι γίνεται; Άρχισαν πάλι τα δύσκολα!!!
-Εκτιμούμε πάντως ότι το θέμα θα λήξει σε λιγότερο από ένα ...μήνα! (δεν τους παίρνουν οι προθεσμίες... αλλιώς!!!)

Αποτυχία και κατάρρευση του Χριστιανισμού!

Από τον μητροπολίτη Άνθιμο Αλεξανδρουπόλεως,
όπως μεταφέρθηκε από το site http://www.schizas.com
Δεν με ενδιαφέρει να αποστομώσω όσους με κατηγόρησαν για λαϊκισμό, κρίνοντας έτσι την απόφασή μου να αποποιηθώ τον μισθό μου, αλλά οφείλω να εξηγηθώ στους αδερφούς μου που φαντάστηκαν ότι διάλεξα τον τρόπο αυτό, προκειμένου να διακριθώ από εκείνους με την αλαζονεία της πτωχείας.
Η πράξη αποτελεί κραυγή αγωνίας μου σε μια κοινωνία που μας έριξε πλέον στο βούρκο της απαξίωσης. Εννοώ την ορθόδοξη ελληνική κοινωνία που δεν μας εκτιμά πια. Συγκεκριμένα, δεν εκτιμά τους επισκόπους, όχι τον «απλό παπά», όπως λέγεται και ξαναλέγεται.
Δεν το καταλαβαίνουμε ότι το ειδικό μας βάρος έχασε ...>>>>>>>>

Ο Υπ. Περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης, το Σάββατο, στην Καλλικράτεια.

Πολιτική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 25/9, ώρα 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλλικράτειας με ομιλητή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Μάρκο Μπόλαρη.

Τι ειπώθηκε στη Βουλή για την ελιά Χαλκιδικής.

Συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή σχετικά με την τιμή της Πράσινης ελιάς της Χαλκιδικής.
Δείτε τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ του Βουλευτή ΚΚΕ Άγγελου Τζέκη και του υφυπουργού Γιάννη Κουτσούκου:
 (Απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής)!
-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ (Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων):
...Όπως κι εσείς διαπιστώσατε, αναλάβαμε αυτά τα καθήκοντα σε μία περίοδο που στο μέσον μίας κρίσης βρίσκεται και ο αγροτικός τομέας. Και πρέπει να σας πω ότι καμία χώρα δεν βγήκε από την κρίση αν ...>>>>>>>

H N.E. ΚΚΕ Χαλκιδικής ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ χαιρετίζει το δίκαιο αγώνα των ελαιοπαραγωγών της Χαλκιδικής, που παλεύουν για κατώτερη τιμή στην πράσινη βρώσιμη ελιά, που θα εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές εισόδημα.
Η τιμή που ζητούν οι αγρότες (η οποία ξεκινά από το 1,40€) καλύπτει στο ελάχιστο το πραγματικό κόστος παραγωγής, το οποίο η Διεύθυνση Γεωργίας της Νομαρχίας προσδιόρισε σε 1,13 ευρώ (με τιμές 2007).
Ο αγώνας των ελαιοπαραγωγών είναι δίκαιος, γιατί έχει σκοπό να αμείβονται για το μόχθο τους οι αγρότες και ...>>>>>>>

Τοποθέτηση του Αργύρη Λαφαζάνη στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης

H τοποθέτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής Αργύρη Λαφαζάνη στην διαρκή επιτροπή δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης για το υπό κατάθεση ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών, αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης:
"Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του Δημόσιου τομέα"
Δείτε το βίντεο στη συνέχεια της ανάρτησης ...>>>>>>>>

Το ΥΠΕΚΑ διαψεύδει δημοσίευμα για την εκτός σχεδίου δόμηση

"Αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για αλλαγές στην εκτός σχεδίου δόμηση, το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δηλώνει ότι δεν ισχύουν οι αναφερόμενες στο δημοσίευμα αλλαγές και το διαψεύδει.   Οι όροι της εκτός σχεδίου δόμησης έχουν καθοριστεί με Προεδρικά Διατάγματα. Στη συνέχεια, όμως, ορισμένες διατάξεις των διαταγμάτων ...>>>>>>>

Γιατί είναι μη ρεαλιστική η θέση περί μηδενισμού του ελλείμματος, μέχρι το τέλος του 2011, χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής

Ο ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης έστειλε επιστολή στους βουλευτές και ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία τους ενημερώνει για την επιχειρηματολογία που επρόκειτο να παρουσιάσει, σε σχέση με τη θέση περί «μηδενισμού του ελλείμματος μέχρι το τέλος του 2011», αν δεν είχε μεσολαβήσει η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. 
Η επιστολή:
Γιατί είναι μη ρεαλιστική η θέση περί μηδενισμού του ελλείμματος, μέχρι το τέλος του 2011, χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής
Οι βασικές θέσεις της πρότασης, που παρουσιάστηκε αρχικά την 7η Ιουλίου και επαναλήφθηκε σε γενικές γραμμές στην ομιλία της ΔΕΘ, ότι μεγάλο μέρος ...>>>>>>>

Τα λαμόγια, κάνουν ότι μπορούν για να …δικαιώσουν τον Πάγκαλο !!!


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
ΕΙΔΗΣΗ: «Συνελήφθη (την περασμένη εβδομάδα) στην Κέρκυρα, «αδιάφθορος» του ΣΔΟΕ, να …παντελονιάζει 30 χιλιαρικάκια από κατασκευαστική εταιρεία, για να μην αποκαλύψει στοιχεία πελατών της, για πισίνες»«Σιγά την είδηση» θα μου πείτε και θα’ χετε δίκιο, αλλά θέλω να το συνδυάσω με 2 -3 πραγματάκια:
ΠΡΩΤΟ: …με την πρόσφατη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι «…αν μαζέψουμε αυτά που πρέπει –από τη φοροδιαφυγή- δε θα χρειαστούμε άλλα δάνεια και θα βγούμε πιο γρήγορα από την κρίση…»
ΔΕΥΤΕΡΟ: …με το ότι, το «μπουμπούκι» του ΣΔΟΕ, ήταν πρώην πρόεδρος των εφοριακών της ΠΑΣΚΕ Κέρκυρας (…και σίγουρα θα’ χει κάποιες φωτογραφίες στο αρχείο του, με τη Γκερέκου υποθέτω –μπορεί και τον Τόλη-, να υποδέχονται τον ΓΑΠ στην Κέρκυρα, φωνάζοντας «Γιώργο προχώρα, άλλαξέ τα όλα»)… και
ΤΡΙΤΟ: …με την προχθεσινή δήλωση του Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε». Γιατί; Γιατί ο χοντρός, δεν το’ χει σε τίποτα, να βγει και να μας πει «…είδατε που δικαιώθηκα, ρε; ακόμα και τώρα, μαζί τα …τρώμε !!!» (...και θα’ χει και δίκιο δηλαδή) …και να μαζέψει κι όλες τις χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις κι όλα τα ρουσφέτια τους και να μας κάνει και …ρόμπες, στο φινάλε, που τον βρίζουμε…

Γιάννης Δριβελέγκας για την πράσινη ελιά και για το Επιχειρηματικό Κ.Ε.Π. στον Πολύγυρο

Πώς θα ξεμπλέξουν... νυν και πρώην;

Παραιτήθηκαν προχθές από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου δύο μέλη της και χθες βράδυ είχαμε ένα "μικρονταλαβέρι" μεταξύ του νυν και πρώην προέδρου της!
-Φυσιολογικά πράγματα, όχι και τίποτα το ιδιαίτερο!
Ο νυν πρόεδρος, Παπαγρηγορίου, είναι Σαμαρικός και θέλει να δείχνει ουδέτερος, αφού ακόμα δεν πήρε θέση υπέρ του υποψηφίου του κόμματός του (Ζωγράφος). Αυτό βέβαια είναι λάθος πολιτικό αφού ...>>>>>>>

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Την  Πέμπτη 23/9, στις 12.00 το μεσημέρι, στο τουριστικό κέντρο «ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ» στον Πολύγυρο, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης ΓΙΩΡΓΟΣ θα παρουσιάσει τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Χαλκιδικής, του συνδυασμού του υπ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη ΨΩΜΙΑΔΗ.