Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν ο Χριστόφορος συνάντησε τον Πανίκα...

Η φωτογραφία από το blog των Σημάντρων

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής του Ψωμιάδη

«6 στα 6» σωστές, αποδείχτηκαν οι πρωϊνές πληροφορίες μας, για το ψηφοδέλτιο Ψωμιάδη, αφού οι 6 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής, είναι οι:
1.Κώστας Βασίλας, 2.Γιώργος Κάκκας, 3.Κώστας Καμπάνης, 4.Δημήτρης Μήτσιου, 5.Χάρης Σαρόγλου και 6.Δημήτρης Τζηρίτης. 

Διαβάστε τα βιογραφικά τους: ……>>>>>> 

Μπλέ και Πράσινοι …ημιυπαίθριοι…

Σοβαρή συζήτηση, διεξάγεται στην κεντρο-ακρο-δεξιά …γειτονιά:
Είπε η ΝΔ: "…ο κ. Καρατζαφέρης, δε μένει πλέον στη γνωστή …«μπλε πολυκατοικία» στην οποία αναφέρεται, αλλά «συγκατοικεί» με το ΠΑΣΟΚ και άλλους (σ.σ. τη Ντόρα εννοεί, φυσικά), στην …«πράσινη πολυκατοικία» του Μνημονίου…"
Στις …κακίες αυτές της ΝΔ, απάντησε ο Καρατζαφέρης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ως εξής: «…εάν πιστεύει η ΝΔ, ότι αλλάξαμε χρώμα πολυκατοικίας, να μας το πει για να αποσύρουμε την υποστήριξη μας στους 4 Περιφερειάρχες και στους 50 Δημάρχους της, σε όλη την Ελλάδα…» 
Δηλαδή, μιλάμε ότι ένα καυγαδάκι 6χρονων «…άμα δε μου δώσεις τη μπάλα σου, δε σου δίνω το ποδηλατάκι μου…» θα ήταν μια πιο …σοβαρή κουβέντα... Κι όλα αυτά, για 2 …αυθαίρετα ημιυπαίθρια (μπλε και πράσινο), όπου τα κοινόχρηστα τα πληρώνουμε έτσι κι αλλιώς, εμείς οι μ@λ@κες, χρόνια τώρα…
ΦΩΤΟ από το blog taxalia: η πράσινη πολυκατοικία, κατά τη ΝΔ

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
 

Ιστορικές φωτογραφίες Χαλκιδικής (2)

Φωτογραφία από τις εκλογές του 1963  στον Πολύγυρο (Μαρμαρένια αλώνια)!
Διακρίνονται από αριστερά: Μαρκογιάννης Γιώργος (εκδότης τοπικής εφημερίδας "ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ", υπεύθυνος νεολαίας ΕΡΕ, φαβορί για την πρωτοκαθεδρία στο Νομό αλλά τη θέση, μετά τη μεταπολίτευση, πήρε ο συγχωριανός του Κ. Τσιουπλάκης), Σαραφιανός Λυσίμαχος (Γιατρός-κλινικάρχης), Κότσιανος Στέφανος (Δικηγόρος), Λαμπρόπουλος Ιωάννης (Δικηγόρος, Βουλευτής ΕΡΕ Χαλκιδικής), Φιλιππίδης Αθανάσιος (Δικηγόρος, Βουλευτής ΕΡΕ Χαλκιδικής) και Ράλλης Γεώργιος (υπουργός τότε, μετέπειτα πρωθυπουργός).  

Πράσινη ελιά Χαλκιδικής - ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμμανατίδου, θα επισκεφτούν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ., το υποκατάστημα του ΙΚΑ Ν. Μουδανιών για να συζητήσουν με τον πρόεδρο και τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό, με αρνητικές συνέπειες στους ασφαλισμένους.
Η συνάντηση θα γίνει στην προσπάθεια ...>>>>>>>

Ερώτηση Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την πράσινη ελιά

Ερώτηση Προς τον κ. Υπουργό: -Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Θέμα: Αρνούνται να συλλέξουν την παραγωγή πράσινης βρώσιμης ελιάς οι ελαιοπαραγωγοί Χαλκιδικής
Θύματα του καρτέλ των μεγαλεμπόρων έχουν γίνει οι ελαιοπαραγωγοί του Νομού Χαλκιδικής. Ενώ η περίοδος συγκομιδής της πράσινης βρώσιμης ελιάς έχει ξεκινήσει, οι περισσότεροι παραγωγοί αρνούνται να συλλέξουν το προϊόν και έχουν προχωρήσει ήδη σε κλιμακούμενες κινητοποιήσεις.
Παρά τις συμφωνίες που είχαν γίνει με τους ...>>>>>>>

Μπλοκάρουν τα "πόθεν έσχες" 11 Βουλευτών!

Διερευνώνται, ως "ύποπτα", από τη Βουλή τα πόθεν έσχες 11 Βουλευτών, πρόκειται:
Από το ΠΑΣΟΚ οι πρώην υπουργοί Ακης Τσοχατζόπουλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Χρίστος Βερελής, Τάσος Μαντέλης και ο Θόδωρος Τσουκάτος, και από τη Ν.Δ.οι πρώην υπουργοί Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιώργος Αλογοσκούφης, Μιχάλης Λιάπης, Γιώργος Βουλγαράκης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Βύρων Πολύδωρας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πόθεν έσχες των 11 θα διερευνηθούν όχι μόνο για το 2008, αλλά και την επίμαχη περίοδο που έλαβαν χώρα τα δύο μεγάλα σκάνδαλα, της Siemens και της Μονής Βατοπεδίου.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Ψωμιάδη!

Ανακοινώνονται σε λίγο οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Ψωμιάδη, στη Χαλκιδική!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι:
Βασίλας, Κάκκας, Καμπάνης, Μήτσιου, Σαρόγλου, Τζηρίτης .
Και φυσικά ο Γιάννης Γιώργος υπ. αντιπεριφερειάρχης!

Χτύπησε και πάλι ο Πάγκαλος!