Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Θίασος - Σωκράτης Μάλαμας

Και πάλι 4-2

Με το ίδιο σκορ (4-2) που έχασε η ΝΙΚΗ Πολυγύρου στο κύπελλο Χαλκιδικής , έχασαν και οι παλαίμαχοι της ΝΙΚΗΣ από τους παλαίμαχους της Βαρβάρας, σήμερα σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Βαρβάρας!
Σημασία έχουν οι σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των παλαιμάχων! Μπράβο τους για τη δραστηριότητα που έχουν!
Οι παλαίμαχοι του Πολυγύρου,  με την ευκαιρία, θέλουν να ευχαριστήσουν τη Διεύθυνση του καφέ-μπαρ SENSO για την προσφορά αθλητικής στολής στους παλαίμαχους της ΝΙΚΗΣ.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΡΙΣΗ»

Ήρθε η ώρα να αραδιάσω στο χαρτί, όσα έχω πει γι’ αυτό που ονομάζουμε «κρίση» στην χώρα μας.
Με απόλυτη σιγουριά θα πω, πως δεν είναι οικονομική.
Γιατί σαν τέτοια, θα βρίσκαμε κάποιες λύσεις και θα την ξεπερνούσαμε με κάποιο τρόπο.
Τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια, ζήσαμε σαν να ήταν αυτοσκοπός της ζωής μας το φαγητό και η καλοπέραση.
Διέλαθε της προσοχής μας, πως σε αυτά τα σώματα κατοικούσαν ψυχές, που ήθελαν και αυτές το μερτικό τους.
Ήρθε η ώρα να το διεκδικήσουν.
Το μόνο που με φοβίζει , είναι πως χάλασε η ...>>>>>>>

Για τις «οργανώσεις των κομμάτων» και τις «κινήσεις πολιτών»…


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 29 (Πολιτικά κόμματα) παράγραφος 1:
«Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».  
Επειδή πιστεύω ότι η παραπάνω, είναι μια ακόμη διάταξη του Συντάγματος που έχει καταντήσει … «διακοσμητική», γι’ αυτό λέω, ότι: οι οργανώσεις της ΝΔ στο Νομό Χαλκιδικής που βαράνε «διάλυση», είναι …αιώνες μπροστά (!!!) Και κανονικά θα έπρεπε να τις ακολουθήσουν όλες οι Τ.Ο., όχι βέβαια μόνο της ΝΔ, αλλά και του ΠΑΣΟΚ και …χμ… ίσως και μερικών φερομένων ως …«μικρά κόμματα», απλά και μόνο, γιατί δεν τηρείται ο σκοπός τους (περί «οργάνωσης και δράσης»), όπως επιτάσσει το Σύνταγμα κι έχει αντικατασταθεί από μια σειρά διαδικασιών και παρα-διαδικασιών, γνωστών λίγο-πολύ, σε όλους, είτε βρίσκονται εντός ή εκτός των τειχών (κομμάτων)…
Η «αυτοδιάλυση» λοιπόν, δείχνει το δρόμο που πρέπει ν’ ακολουθήσουν (χωρίς πολύ σκέψη) στην πλειοψηφία τους, οι οργανώσεις των κομμάτων, με την ελπίδα ότι ……>>>>>>

Από το χτύπημα της Βουλγαράκη - Πελέκη!

Οι ομάδες μας στη Δ΄ Εθνική (Κυριακή 19/9/2010)

Μια κόντρα με "ειλικρίνεια" και "εντιμότητα"!

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη ΝΟΔΕ Χαλκιδικής και το τηλεοπτικό κανάλι Χtv!
Αφορμή ήταν  δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ στο οποίο εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί το Xtv για "μια σειρά από ψευδείς ειδήσεις" και οι οποίες αφορούσαν παραιτήσεις μελών ΔΗΜ.ΤΟ. της Ν.Δ. στη Χαλκιδική.
Χθες το Χtv απάντησε στο δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ!
Εμείς "κρατήσαμε" το κλείσιμο της απάντησης του τηλεοπτικού σταθμού και το οποίο βλέπετε στην εικόνα της ανάρτησης. Τι λέει: "Η TVΧαλκιδική υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει με ειλικρίνεια και εντιμότητα..."!!!
Επ' αυτού:
Κύριοι του Xtv, "ειλικρίνεια και εντιμότητα" σημαίνει ότι δημοσιοποιείται και η άποψη της άλλης πλευράς (στην περίπτωση της ΝΟΔΕ), αυτό δεν το κάνετε!!! Και λέμε δεν το κάνετε γιατί στο κανάλι σας στο διαδίκτυο "ανεβάσατε" μόνο τη δική σας άποψη (εδώ και δώδεκα (12) ώρες), χωρίς να "ανεβάσετε" και την άλλη άποψη! Το κανάλι σας στο διαδίκτυο είναι μέρος της "ενημέρωσης" και της "πληροφόρησης" που θέλετε να δώσετε στους τηλεθεατές σας, διαφορετικά δεν εξηγείται η ελεύθερη πρόσβαση σ' αυτό!
-Αυτό αποτελεί "δημοσιογραφική ειλικρίνεια και εντιμότητα"; ...>>>>>>>

Πάνω τους Ανθιμάκο, μην τους αφήσεις!

Σύμφωνο Συμβίωσης για άτομα του ίδιου φύλου προωθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης.
Ο Καστανίδης ανέφερε ότι σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας, το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει δημιουργήσει μια νομοπαρασκευαστική επιτροπή που θα καταθέσει προτάσεις για το Σύμφωνο Συμβίωσης ατόμων ιδίου φίλου.
Το Σύμφωνο Συμβίωσης σήμερα ισχύει μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια.

Αργύρης Λαφαζάνης: Υπέρ Χρήστου Πάχτα και Βασίλη Παπαγιάνη. ...Ύπνος, λάθη και παρασκήνιο σε ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. Χαλκιδικής