Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Βασιλικόν Διάταγμα...

ΔΙΑΤΑΓΜΑ
Περί απαγορεύσεως τού καπνίζειν εντός δημοσίων γραφείων και καταστημάτων
ΟΘΩΝ
ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Θέλοντες να προλάβωμεν όσόν ένεστιν τα εξ ενδεχομένων πυρκαϊών δυστυχήματα, επί τη προτάσει τού Ημετέρου επί των εσωτερικών Υπουργού, απεφασίσαμεν και διατάττομεν.
Α. Απαγορεύεται η χρήσις τού καπνίζειν είτε δια συρίγγων (τσιμπουκίων), είτε ...>>>>>>>

O ανεκδιήγητος νομάρχης που θέλει να γίνει Περιφερειάρχης!

Κάποτε έβγαινε στα τηλεοπτικά παράθυρα καταγγέλλοντας το άσπλαχνο κράτος που δεν του έδινε χρήματα για να πληρώσει τη μεταφορά των μαθητών.
Σήμερα έμαθαν όλοι ότι αυτή η μεταφορά μόνο την περίοδο 2004 -2007 κόστισε 11.273.378 ευρώ παραπάνω από τα προβλεπόμενα στους νόμους και τις διατάξεις με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων .
Δηλαδή ο Ψωμιάδης ως νομάρχης Θεσσαλονίκης πήρε μέσα σε τρία χρόνια ...>>>>>>>

7 Νοέμβρη: καρφωμένος στην ΤV ! Αυτό, δεν το χάνω με τίποτα ! «Αξίζει να το δεις» !


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ
Από την Κυριακή, που ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ, έχω έναν επιπλέον σοβαρό λόγο (εκτός από τα καθιερωμένα …πίτσα-μπύρα-χαβαλέ), για να παρακολουθήσω στην TV, τα αποτελέσματα των εκλογών το βράδυ της 7ης Νοέμβρη…
Και ο λόγος είναι, το «γράφημα» που θα εμφανίζεται στην οθόνη, κάθε φορά που θα δείχνει την «περιφέρεια Πελοποννήσου» !!! Γιατί εκτός του ότι ο παρουσιαστής θα λέει «…εγγεγραμμένοι τόσοι, ψήφισαν τόσοι κλπ, κλπ» θα εμφανίζονται «φάτσα κάρτα» και πλάι στον Τατούλη, δίπλα – δίπλα (χέρι, χέρι δηλαδή), τα εμβλήματα του «σοσιαλιστικού» ΠΑΣΟΚ και του «ακροδεξιού» ΛΑΟΣ, σε αγαστή συνύπαρξη ή υπέρβαση (κατά το πιο μοντέρνο), κάτω τον τίτλο: «υποστηρίζεται από»… «Αξίζει να το δεις» …δε συμφωνείτε;;; 

ΥΓ. Αλλά …τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα καλέσω κόσμο στο σπίτι… Γιατί έχω κάτι φιλαράκια, που ανήκουν στο …παλιό και βαθύ ΠΑΣΟΚ κι άμα δούνε αυτή την εικόνα, θα φρικάρουν εντελώς και θ’ αρχίσουν να πετάνε τασάκια (…από ‘κείνα τα βαριά τα κρυστάλλινα), στην τηλεόραση !!! Άσε ρε, δεν καλώ κανέναν… τρελός είμαι ;;; ακόμα την ξεχρεώνω (δόση, δόση κάθε μήνα) την plasma που αγόρασα για το Μουντιάλ… 

Μια ιδέα, ρε φίλε και σύντροφε ...

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος παύθηκε των καθηκόντων του σήμερα, από Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...
Για να μη μαλώνουν στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για υποψηφιότητες Μητρόπουλου και Αλαβάνου, στην Περιφέρεια Αττικής, λέω ...μήπως ... λέω, ξέρω 'γω!
...απέκτησε και περισσότερες εμπειρίες!
(δεν θα μείνει κι άνεργος...)

Τηλεφωνικές μεταμεσονύκτιες παρενοχλήσεις...

Ανώμαλος ... παρενοχλεί τηλεφωνικά πολίτες κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες στον Πολύγυρο.
Σήμερα δεχθήκαμε καταγγελίες για την περίπτωση αυτή.
Δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς υπηρεσία είναι αρμόδια για την περίπτωση αλλά εκτιμούμε ότι η αστυνομία Πολυγύρου θα βρει την άκρη γλιτώνοντας τους πολίτες από τέτοιου είδους παρενοχλήσεις. 

Π.Α.Ο.ΔΟΥΜΠΙΩΝ

Αγαπητή ρεσπέντζα θέλω να αναρτήσετε στο blog σας ένα παράπονό μου.
Ανέλαβα για πρώτη φορά συμβούλιο στην ποδοσφαιρική ομάδα των Δουμπιών και μετά από αυτά που είδα ένα μήνα που έμεινα στο συμβούλιο ότι ένα άτομο είναι πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας, ταμίας, μην αφήνοντας νέους ανθρώπους να προσφέρουν στον χώρο παραιτήθηκα απογοητευμένος. Και αναρωτιέμαι όταν αυτά συμβαίνουν σε μια μικρή κοινωνία τι να περιμένουμε όλοι εμείς και τα παιδιά μας από τους σημερινούς κυβερνήτες.
ΠΛΗΡHΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Απαιτείται μία απάντηση! Όχι υπεκφυγή!

Επανερχόμαστε στο θέμα του προβλήματος του διδακτηρίου της Γερακινής γιατί όλοι οι υπεύθυνοι αποφεύγουν να απαντήσουν στο σημαντικότερο ερώτημα της υπόθεσης!
Για να μην κάνουν, λοιπόν,  κάποιοι πως δεν καταλαβαίνουν το κάνουμε πολύ - πολύ απλό:
1. Δεν θέλουμε απάντηση για τις ενέργειες που έγιναν, πότε έγιναν και πόσο άργησαν λόγω γραφειοκρατίας! Γνωρίζουμε τι συμβαίνει σε ένα κράτος ΜΠΑΧΑΛΟ!
2. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα:
Γιατί αφού υπήρχε η έκθεση επικινδυνότητας από τις 21-10-2009, στη στατικότητα και δόμηση, δεν σφραγίσατε το διδακτήριο αλλά επιτρέπατε να μπαίνουν παιδιά και να κάνουν μάθημα, μέσα σ' αυτό, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς; 

Αυτό είναι το Κράτος μας!


"Στη Χαλκιδική, ένας στους δύο εργαζόμενους σε τουριστικές επιχειρήσεις είναι ανασφάλιστος, ενώ από τους 12.500 ξενοδοχοϋπαλλήλους δούλεψαν φέτος λίγο παραπάνω από τους μισούς (6.500)" .
 Α. Πράτσας, πρόεδρος του Ε.Κ. Χαλκιδικής

Τυχεροί πολίτες...

Όλο και κάποιο "εργάκι" θα γίνει αυτό το δίμηνο στην πόλη σας, στο χωριό σας, στη γειτονιά σας!
-Τυχεροί πολίτες που μάθατε στην γκρίνια και μιλάτε για απραξία και ανικανότητα των "αρχόντων" σας!
-Τι; προεκλογικά παλιομοδίτικα τερτίπια;
Αδιόρθωτοι είστε! Για το καλό σας δουλεύουν ρε αγνώμονες, και μόνο γι' αυτό!

Αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης ή του ΦΠΑ; Πως λένε: "Φίδι να σε δαγκώσει ή γάιδαρος να σε ..."!!!

Με περισσή υποκρισία η κυβέρνηση δηλώνει ότι με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον εξετάζει δύο ενδεχόμενα: Να αυξήσει το πετρέλαιο θέρμανσης ή τον ΦΠΑ. Ό,τι κι αν επιλέξει το αποτέλεσμα θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στα λαϊκά στρώματα για να στηριχθούν οι μονοπωλιακοί όμιλοι.
Για τους εργαζόμενους, τους μικρούς εμπόρους και αγρότες πρέπει ...>>>>>>>

Κατηγορείται για απιστία ο ψευτο-Ζορό!

Δίωξη για απιστία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών στον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη. Η δίωξη ασκήθηκε για την υπόθεση των απευθείας αναθέσεων για τη μεταφορά των μαθητών στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Νέοι μπελάδες για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη εις βάρος του για απιστία στην υπηρεσία και πιο συγκεκριμένα για την υπόθεση των απευθείας αναθέσεων που υπογράφονταν για τη μεταφορά των μαθητών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ...>>>>>>>

Συνάντηση Προέδρων...

Συνάντηση των Προέδρων των ομάδων της Χαλκιδικής που αγωνίζονται στη Δ΄ Εθνική έγινε χθες (7/9/10) στον Πολύγυρο.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου Νίκου Παπαδάκη. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Αρναίας, δεν συμμετείχε αν και προσκλήθηκε ο Πρόεδρος του Π.Ο.Μουδανιών.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα κοινά θέματα που απασχολούν τις ομάδες (διαιτησία, μετακινήσεις. επιχορηγήσεις, υποδομές κ.λ.π). Επικράτησε πνεύμα ομοψυχίας και θέλησης καλής συνεργασίας.