Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς αποτέλεσμα!

"Χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής και χωρίς να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα, έληξε νωρίς το βράδυ η πολύωρη σύσκεψη της Γραμματείας του κόμματος." (από τη σημερινή ειδησεογραφία)
-Και μετά περιμένουμε να τα βρουν με άλλους πολιτικούς χώρους, τη στιγμή που δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους! 

Αποδυνάμωσαν μια καλή υποψηφιότητα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μια απορία για όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την υποψηφιότητα Μαγκριώτη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:
-Τι μπορεί να προσφέρει αυτή η υποψηφιότητα με όλον αυτό  το ντόρο που δημιουργήθηκε;
-Μάλλον λίγα πράγματα τώρα, ήταν μία πολύ καλή υποψηφιότητα, για την Περιφέρεια, και την αποδυνάμωσαν! 

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πολυγύρου.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη και στις 12 το μεσημέρι ο Αστέριος Ζωγράφος, στο δικηγορικό του γραφείο στο Πολύγυρο, θα ανακοινώσει και επίσημα πλέον- ήδη έχει ανακοινωθεί η στήριξή του από την Ν.Δ.- τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Πολυγύρου.
Πηγή

Η σημερινή συνάντηση στον Πολύγυρο και ένας ακόμα αντιπεριφερειάρχης (;)

Στο Δημαρχείο Πολυγύρου έγινε σήμερα συνάντηση φίλων του υποψήφιου Δημάρχου Πολυγύρου Θωμά Καπλάνη!
Οι πληροφορίες  αναφέρουν για μια συγκέντρωση περίπου 40-45 φίλων που ικανοποίησε τον Καπλάνη.
Τα αποτελέσματα θα φανούν όταν αρχίσουν να ανακοινώνονται τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου και νυν αντινομάρχης Χαλκιδικής Δημήτριος Τζηρίτης τον οποίο οι φήμες λένε ότι θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Κιλτίδη!

…ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά είναι πλέον …αναγκαίο: Τέρμα η πλάκα με τον Ψωμιάδη !


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Κάνουμε πλάκα οι περισσότεροι συνήθως (κι εγώ μαζί), με τις ατάκες, τις μεταμφιέσεις και γενικά τα …καμώματα του Ψωμιάδη… Γνωρίζουμε βέβαια οι περισσότεροι (ακόμα και πολλοί από τους ψηφοφόρους του), ότι κατά βάθος είναι ένα «άδειο» πολιτικά άτομο, με οπισθοδρομικές έως επικίνδυνα ακροδεξιές απόψεις. Η πολύ πλάκα βέβαια (μαζί με τη γραφικότητα, την πλήρη και γενική απαξίωση για τους πολιτικούς κι άλλα πολλά), φέρνουν πολλές φορές σαν αποτέλεσμα τη … «συμπάθεια» και οδηγούν στην άποψη «εντάξει μωρέ, ας τον ψηφίσουμε, για να γελάμε»… 
Το ότι κατάφερε τόσα χρόνια να εκλέγεται Νομάρχης Θεσσαλονίκης, με την επίσημη στήριξη της ΝΔ και τώρα να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης (θέση με πολύ περισσότερες εξουσίες !!!) πάλι με την επίσημη στήριξη της ΝΔ, είναι αποτέλεσμα των παραπάνω απόψεων και των εσωκομματικών ισορροπιών της ΝΔ, που δε με αφορούν… Αλλά επειδή, η πλάκα έχει και τα όριά της ……>>>>>>

Γνωστό το θέμα! Ας καθαρίσουν τη βρωμιά!

Παιδιά ενός κατώτερου σχολειού

Αίθουσες-κλουβιά, λειτουργικά κενά, αδυναμία παροχής ειδικού εκπαιδευτικού εξοπλισμού και παιδαγωγικών μέσων, εκπαιδευτικοί με στοιχειώδη επιμόρφωση, τάξεις που ξεκινούν ολόκληρους μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους, όλα αυτά συνθέτουν τη ζοφερή εικόνα ενός τομέα της Παιδείας τής, κατά τ' άλλα, ευρωπαϊκής Ελλάδας του 21ου αιώνα.
Στον απόηχο του πρώτου κουδουνιού για τη φετινή σχολική χρονιά, τα Ειδικά Σχολεία μετρούν και πάλι πληγές κι απώλειες. Στο έλλειμμα ενημέρωσης των γονέων των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ...>>>>>>>

Θ. Βάρδας για "Μνημόνιο" και "Πολιτικό Κόστος"

Ακούστε με προσοχή τον Θ. Βάρδα, σύμβουλο του Σαμαρά για οικονομικά θέματα, τι λέει στις 31/8/10 για την ψήφιση του "Μνημονίου" και το "πολιτικό κόστος":
"Είναι βέβαιο ότι εάν έπρεπε να ψηφίσουν 181, η Νέα Δημοκρατία θα "έβαζε πλάτη" και θα ψήφιζε το μνημόνιο, και θα έπαιρνε και το πολιτικό κόστος"!!!
Ακούστε τον, επίσης, τι έλεγε στις 01/09/09 για το "πολιτικό κόστος" κυβερνήσεων ...>>>>>>>

Οι έφηβοι Χαλκιδικιώτες Βουλευτές

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες της Βουλής των Εφήβων που θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, με πανηγυρική ολομέλεια στην οποία θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Οι Χαλκιδικιώτες έφηβοι βουλευτές είναι οι:
KΑΤΣΑΓΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΣΙΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΑΣΙΟΥΛΙΩΤΗ ΚΛΑΙΡΗ
Τους συγχαίρουμε με τη βεβαιότητα της επιτυχίας στις εργασίες των επιτροπών που συμμετέχουν και της αποστολής του κατάλληλου μηνύματος στους γηρασμένους "εθνοπατέρες"!

"Κι βάαανι!"

Υστερα από 5 χρόνια θα λάβουν το εφάπαξ όσοι δημόσιοι υπάλληλοι σπεύδουν τώρα να βγουν στη σύνταξη υπό τον φόβο των συνεπειών του νέου Ασφαλιστικού.
Το πρώτο εξάμηνο φέτος οι αιτήσεις συνταξιοδότησης εμφανίζουν αύξηση 85% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009.
Τον περασμένο μήνα έφτασαν στο Γενικό ...>>>>>>>

Τα λόγια περιττεύουν...