Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Όλι Ρεν που αφορούν την Ελληνική Οικονομία


Τα όσα ισχυρίζονται η κυβέρνηση και ο Όλι Ρεν είναι «παρηγοριά» στο λαό μέχρι να «βγει η ψυχή» του. Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται είναι φανερό ότι τα αντιδραστικά μέτρα που συνεχώς παίρνουν στηρίζουν την υψηλή κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων αλλά οδηγούν το λαό στην χρεοκοπία. Από την άλλη εμπαίζει το λαό η ΝΔ που δηλώνει ότι είναι κατά του μνημονίου, όταν ...>>>>>>>

...η ορθοδοξία των χρισμάτων

Το πόσο "ορθόδοξοι" ή "ανορθόδοξοι" είναι οι τρόποι με τους οποίους προσπαθούν να πάρουν το χρίσμα οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, βουλευτές κ.λ.π. είναι γνωστό σε όλους και μάλλον ο πρώτος τρόπος είναι σπανιότατος!!! Αν κανείς αντιλέγει ας μας το πει!
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι η άριστη "πρόσβαση" στους κομματικούς μηχανισμούς, και εκτιμούμε ότι και σ' αυτήν την περίπτωση θα συμφωνήσουμε ότι είναι ο κανόνας!
Χθες παρακολουθήσαμε σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι τον νυν και υποψήφιο ...>>>>>>>

"Σαπωνοποιΐα Πολυγύρου".

Αξιοτιμοι Κυριες και Κυριοι,
Καλλιστην συνεχειαν ευχομαι δι' απασας τας ευγενεις προσπαθειας Σας!
Με αφορμην το συντομον οπτικοακουστικον θεμα περι των χειροποιητων σαπουνιων του ελλογιμου και αξιολογου Πολυγυρινου, συνταξιουχου Εκπαιδευτικου, Κου Γεωργιου Βασιλακη εχω να πω τα εξης:
1) Δεν σχολιαζω ως ελαιοπαραγωγος, ελαιεεμπορος, χημικος σαπουνιων, σαπουνεμπορος κ.τ.σ., γιατι ...>>>>>>>

Με δημοσκόπηση η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου της Ν.Δ. στο Δήμο Αριστοτέλη και Ν.Προποντίδας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την ανάδειξη των καταλληλότερων υποψηφίων Δημάρχων για τους Δήμους Ν. Προποντίδας και Αριστοτέλη,λόγω των πολλών υποψηφιοτήτων, η ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. Χαλκιδικής αποφάσισε να προβεί στην διαδικασία επιλογής των υποψηφίων Δημάρχων μέσω δημοσκόπησης έτσι ώστε να εκφραστεί αμερόληπτα η βούληση των τοπικών κοινωνιών.
Η δημοσκόπηση θα πραγματοποιηθεί από αξιόπιστη εταιρία έρευνας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με την επωνυμία “TO THE POINT”.
Από το Γραφείο Τύπου

Αυτοκρατορία που αντεπιτίθεται και η "γκλίτσα του τσομπάνη".

Σε επαφή που είχα σήμερα με τον Δήμαρχο Αρναίας, έθεσα υπόψιν του ανάρτηση του ΥΠΟΘΕΤΟΥ με τίτλο "Από Αντιπρόεδρος Δήμαρχος;". Ανάρτηση που κατά τη γνώμη μου (αυτή και μερικά σχόλια που ακολουθούσαν) είχαν μια προβοκατόρικη και απαξιωτική για το πρόσωπό του κατεύθυνση. Ταυτόχρονα τον παρακίνησα να δώσει έκταση στο θέμα της επιστολής του, με παρουσία στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Ενώ το τελευταίο μου το απέκλεισε κατηγορηματικά ("το μήνυμα, ήδη, εστάλει", μου είπε αυτολεξί), ενδιαφέρον έχει η θέση του σχετικά με την ανάρτηση του ΥΠΟΘΕΤΟΥ. "Μου θυμίζει την ταινία -η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται-" μου πε, ενώ συνέχισε ...>>>>>>>

Το ΚΚΕ για την επικαιροποίηση του μνημονίου

Το «επικαιροποιημένο» μνημόνιο σηματοδοτεί κλιμάκωση της επίθεσης κατά των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων. Εξειδικεύει και προσθέτει νέες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις στο γνωστό μνημόνιο που αποτελεί συγκεκριμενοποίηση και υλοποίηση μέτρων που εδώ και δεκαετίες επεδίωκε η πλουτοκρατία, προγραμμάτιζε η ΕΕ και τα είχαν στα προγράμματά τους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Αποδεικνύει ότι η επιχείρηση εξολόθρευσης των εργατικών – λαϊκών κατακτήσεων που έχουν εξαπολύσει κεφάλαιο – κυβέρνηση – ΕΕ αποτελεί μονόδρομο για αυτούς για να θωρακίσουν την ανταγωνιστικότητα και την επιτάχυνση συγκέντρωσης του κεφαλαίου, δηλαδή την ενίσχυση παντού των επιχειρηματικών ομίλων, της κυριαρχίας και της κερδοφορίας τους.
Με το «επικαιροποιημένο» μνημόνιο γίνεται ένα ακόμα ...>>>>>>>

Κράτος και πολιτικό σύστημα στην υπηρεσία του πολίτη: Το αυτονόητο γίνεται πραγματικότητα

Άρθρο Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου*
Ορισμένοι αναλυτές σε διεθνή μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζουν την τιτάνια προσπάθεια που κάνουμε για να βγάλουμε μια για πάντα την Ελλάδα από την κρίση, απλά ως ζήτημα ανταπόκρισης της χώρας προς τις δανειακές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.
Οι αναλύσεις αυτές συνήθως υποτιμούν την σημασία της βασικότερης ίσως παραμέτρου της προσπάθειάς μας: τις βαθύτατες θεσμικές αλλαγές στη λειτουργία του κράτους.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, καλούμαστε και ...>>>>>>>

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ImagerousΣύμφωνα με το άρθρο 7 του Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/13.7.2010, Τεύχος Α’) για το Πρόγραμμα Διαύγει@ περί διαφάνειας δια της υποχρεωτικής δημοσιοποίησης αποφάσεων και πράξεων της διοίκησης, τα φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως είναι πλέον στο σύνολό τους δωρεάν διαθέσιμα στους πολίτες σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, προς ανάγνωση, αποθήκευση και εκτύπωση.
http://www.et.gr/
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θ. Κωνσταντινίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεοδόσης Κωνσταντινίδης προγραμματίζουν τις παρακάτω δραστηριότητες:
Τετάρτη 25.8
- 10π.μ. περιοδεία στην Κασσάνδρα, ...>>>>>>>

"Ωδή στην Πανσέληνο" με το ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ στον Πολύγυρο!

Να είμαστε όλοι εκεί! Αξίζουν οι βραδιές, αξίζει και η προσπάθεια του ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟΥ!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Όσο νυχτώνει, η …γκρίνια μεγαλώνει…


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Επείγουσα Ενημερωτική Ανακοίνωση, προς τους 14 εν ενεργεία (ακόμη) δημάρχους Χαλκιδικής και τους καμιά 100αριά ακόμη, που θέλουν να γίνουν ντε και καλά …χαλίφηδες: παιδιά, αν δεν το έχετε πληροφορηθεί, οι δήμοι της Χαλκιδικής από 14, έγιναν 5 ! Επομένως κι επειδή 5=5 (…χρόνια τώρα), δε μπορείτε να κάνετε όλοι το όνειρό σας πραγματικότητα και να μας …σώσετε, παρά μόνο 5 από ‘σας...
Συνεχίστε όμως εσείς (οι «κομμένοι» και οι μη «ευλογημένοι» από κομματικά χρίσματα) να κάνετε τη δουλειά σας, με «ηρωικές» δηλώσεις και με «ηρωικές» ανακοινώσεις, όπου μας αποκαλύπτετε τη σαπίλα που υπάρχει στα κόμματα και στα επιτελεία τους, τις λοβιτούρες που γίνονται, τη διαπλοκή κάτω απ’ το τραπέζι κι όλα τα σχετικά, για να μαθαίνουμε ακόμα κι αυτά που δεν ξέρουμε. Κι επειδή η πλάκα (;) είναι, ότι τώρα όλοι ανεξαιρέτως στρέφεστε κατά των ίδιων σας των κομμάτων (!!!) κυρίως, επιβεβαιώνετε ακόμα και τον πιο …αδαή ανώνυμο σχολιαστή αυτού του blog…
Η διαφορά είναι ότι ακόμα κι αυτός ο αδαής μιλάει και ωρύεται γι’ αυτή τη σαπίλα καιρό τώρα, ενώ εσείς βγαίνετε τώρα (στο παρά 5) που λήγει το …καρεκλάτο σας ή δεν υπάρχει ελπίδα να το …απολαύσετε. 
Αλλά τώρα είναι αργά παιδιά. Νυχτώνει. Κι ως γνωστόν όσο νυχτώνει (σύμφωνα με ένα ιδιαίτερα εμπνευσμένο γηπεδικό σύνθημα) …κάτι, μεγαλώνει !!!

Ο Πολύγυρος χρειάζεται νέο Δήμαρχο, για να γυρίσει σελίδα!

Ο Πολύγυρος χρειάζεται νέο Δήμαρχο, για να γυρίσει σελίδα!
Οι μέχρι σήμερα δηλωμένες Υποψηφιότητες, δεν θεωρούμε ότι πληρούν τα παραπάνω «κριτήρια», είναι …λίγες και ανεπαρκείς για να προχωρήσει ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ μπροστά, να γυρίσει σελίδα και να ξαναγίνει η πραγματική πρωτεύουσα του Νομού Χαλκιδικής…

Οι εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πολύγυρο, στα πλαίσια του Νέου Δήμου που δημιουργήθηκε με τον Καλλικράτη, να κερδίσει τη θέση που του πρέπει, τη θέση που πραγματικά του αξίζει. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, να γυρίσει οριστικά σελίδα και να ξαναγίνει –πέρα από τους τύπους- και ουσιαστικά, η …Πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια γι’ αυτό, η επιλογή και εκλογή του σωστού Συνδημότη μας, ο οποίος από τη θέση του Δημάρχου, πλαισιωμένος με ικανούς και άξιους συνεργάτες, θα διαχειριστεί τις τύχες αυτού του Τόπου και των ανθρώπων του και με μια θητεία γόνιμη και δημιουργική για τα επόμενα 5 χρόνια, θα τους οδηγήσει σε δρόμους Προόδου, Ανάπτυξης και Ευημερίας.
Ο Πολύγυρος, χρειάζεται κατ’ αρχήν,
Δήμαρχο με συναίσθηση της ευθύνης του έργου που θα αναλάβει, έτσι ώστε με δύναμη και αισιοδοξία, να ανταποκριθεί αποτελεσματικά, στα όνειρα και στις προσδοκίες των πολιτών.  Χρειάζεται Δήμαρχο με Όραμα....>>>>>>>

Τέσσερα χρόνια Ο.Π.Ε.Α.Ν.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο της ΟΠΕΑΝ ...>>>>>>>

Ξεκίνησαν οι εργασίες στις "Έξι Βρύσες"!

Επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του θολωτού αγωγού, στις "Έξι Βρύσες" στον Πολύγυρο!
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου προβλέπεται να τελειώσει μέσα στο 2010, μακάρι!

Δε χρειάζονται "αγριάδες"!

Ο προεκλογικός αγώνας, πρωτίστως, θα πρέπει να είναι πολιτισμένος!
Δυστυχώς τα πρώτα βήματα κάποιων στην Πρωτεύουσα του νομού, τον Πολύγυρο, δείχνουν έλλειμμα πολιτικού πολιτισμού, και ευτυχώς ο καβγάς ήταν μόνο φραστικός αλλά πολύ μα πολύ ...πάρα πολύ βάρβαρος!
-Ηρεμία λοιπόν απατείται και ψυχραιμία!

Ομολογία Αννούλας!

"Ελάτε να δούμε μαζί το Αυγουστιάτικο φεγγάρι"

Eίκοσι δύο εκατομμύρια ευρώ για τρείς ιστοσελίδες στο υπουργείο Υποδομών!... Η εταιρία που πήρε τη "δουλειά" σε ποιούς ανήκει;

Ασύλληπτη ....ευφυής ρεμούλα...
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το Αποκαλυπτικό Δελτίο στο ΕΧΤΡΑ3 δύο μέρες μετά τον 15Αυγουστο δημοσιοποίησαν στην εφημερίδα της κυβερνήσεως συμφωνία της Εταιρίας Κοινωνίας της Πληροφορίας με εταιρία που δεν ανακάλυψαν τα στοιχεία της για 22.000.000 ευρώ για κατασκευή τριών ιστοσελίδων ....Ρε σεις με 22 .000.000 ευρώ αγοράζεις την μισή Google!
Μάλιστα η "απάτη" είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να...
αποκαλούν κάποιες εφαρμογές των site αυτών ως ευφυής...για να δικαιολογήσουν την ρεμούλα...
* Η εταιρία που πήρε τη "δουλειά" σε ποιούς ανήκει;
sibilla

Γκολ από το τουρνουά ποδοσφαίρου στα 3α ΣΩΚΡΑΤΕΙΑ - ΑΡΝΑΙΑ

Δείτε στη συνέχεια κι άλλα βίντεο με γκολ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Αρναίας και της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου από τα 3α ΣΩΚΡΑΤΕΙΑ. ...>>>>>>>>

Για να μην είστε ευκολόπιστοι...

Δείτε τη συνέχεια και να μην πιστεύετε ό,τι σας λένε τα διάφορα "δεξιά" και "αριστερά" έντυπα και blogs ...>>>>>>>