Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Σιγά μεγάλε, κουλάρισε!

Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής,
Οφείλεις ως θεσμικός παράγοντας ενός Σοσιαλιστικού κόμματος εξουσίας να ξέρεις ότι η ελευθερία σκέψης και λόγου είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Πολίτη!
Το να περιφέρεσαι δεξιά και αριστερά και να εκφράζεις οργή, θυμό και αγανάκτηση εναντίον του blog μας δεν σε τιμά, αντίθετα δικαιώνεις τις αναρτήσεις του οι οποίες τίποτα περισσότερο δεν γράφουν από αυτό που συζητιέται μεταξύ των πολιτών!
-Εσύ μπορείς να στρουθοκαμηλίζεις αφού το θέλεις, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε το μαλάκα!

Μια μεγάλη "αποκλειστικότητα" του DrSeeng

Εν μέσω καύσωνα προωθείται το τερατώδες σχέδιο της ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΣ για τη Β. Χαλκιδική. Απαράδεκτο νομοσχέδιο για την “επιτάχυνση των μεγάλων έργων”, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της εταιρείας!

Mε ταχείς ρυθμούς και εν μέσω θερινού καύσωνα προωθείται το τερατώδες σχέδιο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ για τη Β. Χαλκιδική. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της EUROPEAN GOLDFIELDS και σχετικά δημοσιεύματα, στις 6 Αυγούστου 2010 κατατέθηκε η τελική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το “Επενδυτικό Σχέδιο Ανάπτυξης των Μεταλλείων Κασσάνδρας” και η διαδικασία ...>>>>>>>

Το ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

Η καταστροφή του σπάνιου φοινικοδάσους στην Πρέβελη του Ρέθυμνου αποτελεί ένα ακόμη έγκλημα κατά του περιβάλλοντος. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε μέτρου πυροπροστασίας καταδεικνύει πόσο απροστάτευτα είναι τα δάση όλης της χώρας. Οι μεγάλες ευθύνες που βαραίνουν την κυβέρνηση γίνονται ακόμα μεγαλύτερες καθώς συνεχίζει την ίδια πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ παράδοσης ...>>>>>>>

Ο Δήμαρχος Μ.Παναγίας Χαλκιδικής καταγγέλει "παρασκήνιο" στο Δήμο Αριστοτέλη!

Δεν θα ανεχθούμε να παίζονται παιχνίδια, από κάποιους, εις βάρος του λαού της Βόρειας Χαλκιδικής, εις βάρος του λαού του δήμου « Αριστοτέλη ».
Δεν θα δεχθούμε προσυμφωνημένες καταστάσεις οι οποίες αποσκοπούν στη μη ύπαρξη ικανού υποψηφίου από την Νέα Δημοκρατία και την έμμεση υποστήριξη άλλης υποψηφιότητας.
Βρισκόμαστε στο τέλος Αυγούστου.
Όχι μόνο δεν ξεκίνησε σωστά η διαδικασία για την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ...>>>>>>>

Ο Μανώλης Γλέζος για τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"

Αυγουστιάτικη κρουαζιέρα

Ο Α.Σ. «ΑΣΤΗΡ» ευχαριστεί τον κόσμο που συμμετείχε για 2η χρονιά στην επιτυχημένη κρουαζιέρα με την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.
Τον Δήμαρχο του Δήμου Σιθωνίας Ρεβενικιώτη Δημήτρη που μας τίμησε με την παρουσία του και φυσικά τον ιδιοκτήτη του πλοίου «Μένια-Μαρία» ο οποίος παραχώρησε το πλοίο στην ομάδα για την εκδήλωση.
ΤΟ Δ.Σ
...>>>>>>>

Στο μπαράκι με τον Γιώργο Αετόπουλο...

...>>>>>>>

Ο ΣΥΝ για το νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο

Είτε νέο μνημόνιο το ονομάσουμε, είτε επικαιροποιημένο, η αλήθεια είναι μία και πολύ σκληρή για την τεράστια πλειοψηφία του πληθυσμού: Κυβέρνηση και τρόικα βρέθηκαν μπροστά στην φανερή αποτυχία της πολιτικής τους και αποφάσισαν νέα πρόσθετα μέτρα, απολύτως στην ίδια αδιέξοδη κατεύθυνση των έως τώρα προβλεπομένων από το διαβόητο μνημόνιο. Αιχμή του και πάλι είναι ...>>>>>>>

Θα μας τον κάνουν και ..."ήρωα"! Αν είναι δυνατόν!

Οι διακοπές του Μπένυ!

"Φαγώθηκαν" όλα τα blogs να προβάλλουν, με αρνητικά σχόλια, τη φωτογραφία της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"! (λες και ο άνθρωπος δεν μπορεί, εν μέσω κρίσης, να πάει μερικές βολτίτσες με ένα κοτεράκι, σιγά το πράγμα! Όταν πάμε εμείς είναι καλά;)
Εμείς, ως πονόψυχοι έμψυχων και άψυχων, δεν θα ασχοληθούμε με τις κοινές διακοπές του, θα ζητήσουμε όμως από το λιμεναρχείο της περιοχής να ελέγξει το κοτεράκι για το αν είναι υπέρβαρο και "κουράζεται" η μηχανή του!

Ωχ! Η πλάτη μου!

Ο καθαρός δρόμος των ..."ηττημένων"!

Το αποτέλεσμα των εσωκομματικών διαδικασιών για την ανάδειξη υποψηφίου στο Δήμο Προποντίδας είναι γνωστό! Μεγάλος νικητής ο Κώστας Σγουρής, νυν Δήμαρχος Τρίγλιας, μεγάλος "ηττημένος" το φαβορί ο Μουτάφης και αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για την Ρούλα Μυκονιάτη!
Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη ιδιαίτερα για τον Μουτάφη! Η Μυκονιάτη είναι, μάλλον, βέβαιο ότι θα τηρήσει τα "συμφωνηθέντα" και θα ακολουθήσει τον Σγουρή. Το ζήτημα που πιθανά θα προκύψει είναι από τον Μουτάφη!
Ο Μουτάφης είναι αυτός που ζήτησε "επιτακτικά" και πέτυχε τη λύση της προσφυγής στην κάλπη. Κατά συνέπεια η καθαρότητα της πολιτικής σκέψης και πράξης τον οδηγεί σε συνεργασία με τον νικητή της διαδικασίας!
-Λέει ο λαός: "από πίττα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί!", έτσι είναι! Απλά τις σκέψεις μας εκφράζουμε ως πολίτες και επηρεασμένοι από τα όσα τουλάχιστον ακούγονται, από πάρα πολλούς, για τον χώρο της πολιτικής!

Η Πασοκική κάλπη στην Προποντίδα έβγαλε ΚΩΣΤΑ ΣΓΟΥΡΗ


Τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, στο Δήμο Προποντίδας, για την ανάδειξη υποψήφιου Δημάρχου (ψήφισαν 4.893 πολίτες) έχουν ως εξής:
Εκλογικό κέντρο Μουδανιών: ψήφισαν 1555 πολίτες.
Μουτάφης:1375
Μυκονιάτη: 12
Σγουρής:137
Εκλογικό κέντρο Τρίγλιας: ψήφισαν 1742 πολίτες. ...>>>>>>>

Και της Τρίγλιας, επιτέλους

Εκλογικό Τμήμα Τρίγλιας
Μουτάφης: 156
Σγουρής: 1544
Μυκονιάτη: 15
Άκυρα: 24

Χομεϊνικό έργο!

Έτσι τα έκανες Χομεϊνί και πολύ χειρότερα!
Σεβόμενοι τους αναγνώστες δεν βάζουμε χειρότερη φωτογραφία!
Δυστυχώς έτσι τα κατάφερες!

Εκλογικό τμήμα Μουδανιών και τελικός νικητής!

Ο νυν Δήμαρχος Τρίγλιας Κώστας Σγουρής αναδεικνύεται νικητής στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Νέας Προποντίδας!
Τα αποτελέσματα στο εκλογικό κέντρο των Μουδανιών είναι:
Μουτάφης: 1375
Μυκονιάτη: 12
Σγουρής: 137
Άκυρα: 31
Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα του εκλογικού τμήματος της Τρίγλιας, αλλά ο Σγουρής καλύπτει τη διαφορά του εκλογικού τμήματος των Μουδανιών και βγαίνει νικητής της διαδικασίας αυτής! 

Ο Σγουρής Υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Προποντίδα

Μεγάλη καθυστέρηση

Μεγάλη είναι ήδη η καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στη διαδικασία της Προποντίδας!
-Ρε συντρόφια, γιατί τόσο αργά;