Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Λαφαζάνης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στο Δήμο Πολυγύρου.

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης μιλάει για την υποψηφιότητα Ζωγράφου στο Δήμο Πολυγύρου και απαντάει σε ερώτηση για το αν θα διεκδικήσει ο ίδιος το Δήμο Πολυγύρου.
Δείτε το βίντεο. ...>>>>>>>

Είναι θέμα της Δικαιοσύνης πλέον!

"Στη Χαλκιδική υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων η οποία δρα οργανωμένα με αποκλειστικό σκοπό να κυριαρχήσει οικονομικά και πολιτικά στο Νομό και να μπορέσει με τον τρόπο αυτό να πάρει, να κερδίσει παράνομο περιουσιακό όφελος."
Την παραπάνω δήλωση έκανε σήμερα, και μάλιστα την επανέλαβε, ο Δήμαρχος Πολυγύρου και δικηγόρος στο επάγγελμα Θωμάς Καπλάνης σε τηλεπτικό κανάλι της Χαλκιδικής!
-Η ομάδα αυτή αν υπάρχει και δρα σημαίνει ότι λειτουργεί παράνομα σε βάρος του νομού και των πολιτών της! Κατά συνέπεια...
-ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;
-Αν ΝΑΙ, ας παρέμβει!
Δείτε το σχετικό βίντεο ...>>>>>>>

"Επιλογές ρήξης" από τον Αργύρη Λαφαζάνη

Στο ένα κανάλι ο Αργύρης Λαφαζάνης, στο άλλο ο Θωμάς Καπλάνης και μάλιστα την ίδια ώρα, και να που θέλαμε να τους ακούσουμε και τους δύο σήμερα!
-Αναγκάζεται σε "επιλογές ρήξης" με την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής μας είπε απόψε ο βουλευτής Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης, τονίζοντας παράλληλα ότι οι επιλογές της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ήταν εν αγνοία του ή ήταν αντίθετος σ' αυτές!
-Επανέλαβε την αντίθεσή του στο θέμα της εσωκομματικής κάλπης, χαρακτηρίζοντας αυτήν ως "μάχη μηχανισμών" και ευχήθηκε να κερδίσει αυτός που θα θελήσει να "πλησιάσει" τον νυν Δήμαρχο Μουδανιών Ανδρέα Παπαγιάννη!
-Τόνισε ότι ο Μουτάφης είναι κατάλληλος για το νέο Δήμο και χαρακτήρισε όχι επαρκή τον Σγουρή για έναν τόσο μεγάλο Δήμο!
-Για τον Ζωγράφο είπε ότι επέλεξε Δήμο με "μεγάλο προϋπολογισμό" και ότι ο ίδιος θα στηρίξει υποψήφιο του Δήμου και όχι κάποιον "που είναι από την Αρναία και μένει στο Πανόραμα"!

Καπλάνης: "Στο νομό δρα μια οργανωμένη ομάδα..."

Άνετος προσπάθησε να φανεί ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης, σε τηλεοπτικό κανάλι της Χαλκιδικής!
Δήλωσε πως θα είναι υποψήφιος εκ νέου και συγχρόνως "κάρφωσε" άγρια αλλά ανώδυνα, μάλλον(!) τον νέο του αντίπαλο, λέγοντας: "Στο Νομό μας δρα μια οργανωμένη ομάδα ατόμων που επιδιώκει την επικράτησή της ώστε να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος."! (Δικηγόρος είναι, ξέρει να φυλάγεται και φυσικά δεν είπε, ούτε θα πει ονόματα!)
Ήθελε, όπως δήλωσε, να δοθεί στον ίδιο και τους συνεργάτες του μία τετραετία ακόμα! (λες και είναι για χάσιμο οι τετραετίες!)

Όταν του τα ΄λεγαν δεν άκουγε!

Γράφει ο ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ για τον Θωμά Καπλάνη και για την απώλεια του χρίσματος: (επισημάνσεις παρακάτω της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ)
"...Αρχικά αποδυναμώθηκε από μόνος του, με επιλογές και στρατηγικές που τον οδήγησαν σε αδιέξοδα ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που του τραβούσαν το χαλί κάτω από τα πόδια του δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα. Είχε εγκλωβιστεί στα λάθη του και είχε χάσει τον κόσμο που είχε πιστέψει σ΄αυτόν. Έτσι και ο Ζωγράφος βρήκε πρόσφορο έδαφος και όρμησε. Ο Θωμάς κατάφερε να μείνει μόνος του και να τον στηρίζουν ελάχιστοι από τους παλιούς του υποστηρικτές και φίλους. Κρίμα και είχε αρχίσει με τις καλύτερες των προοπτικών."

Και τώρα η σειρά του ΠΑΣΟΚ....

Όλες οι πολιτικές-αυτοδιοικητικές δυνάμεις του Νομού περίμεναν τι θα γίνει με τον Ζωγράφο για να γίνει "παιχνίδι":
Αυτό έγινε, υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου!
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν οι κινήσεις από το ΠΑΣΟΚ γιατί τα περιθώρια μάλλον έχουν στενέψει!
Το "πρόβλημα" εντοπίζεται κυρίως στον Πολύγυρο, αφού στη Νέα Προποντίδα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οπωσδήποτε μεθαύριο, την Κυριακή, με το στήσιμο της εσωκομματικής κάλπης! Στο Δήμο Αριστοτέλη απόψε μάλλον ανακοινώνει ο Βλαχόπουλος, στην Κασσάνδρα ο Β. Παπαγιάννης και στη Σιθωνία έχει δοθεί χρίσμα στον Άγγελο Πράτσα.

Περιμένουμε τη δήλωση...

...του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Πολυγυρινού στην καταγωγή Αργύρη Λαφαζάνη σχετικά με την υποψηφιότητα Ζωγράφου στο Δήμο Πολυγύρου!
Θα έχει μεγάλη σημασία και σίγουρα πολύ μεγαλύτερη απ' αυτήν του Καπλάνη για το ίδιο θέμα!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ

Το Σάββατο 21 Αυγούστου ξεκινούνε οι εργασίες στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου εν όψει του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που διεξάγεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης στις 9-10-11 Σεπτεμβρίου.
Το στήσιμο του φεστιβάλ πραγματοποιείται εδώ και χρόνια χάρη στην εθελοντική ...>>>>>>>

Το ΚΚΕ για τις υποψηφιότητες ΠΑΣΟΚ & ΝΔ

Οι διαγκωνισμοί και οι αντιπαραθέσεις που εξελίσσονται στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα για το ποιος θα είναι ή δεν θα είναι ο επίσημος υποψήφιός τους στις τοπικές εκλογές και η προσπάθειά τους να εμφανίσουν τους υποψηφίους τους ως ανεξάρτητους, άφθαρτους, αυτοδιοικητικούς αντανακλά ...>>>>>>>

Ανακοινώθηκαν ονόματα υποψηφίων της Ν.Δ. στη Χαλκιδική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.
Οι θεσμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δοκιμάζονται. Η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σχέδιο "Καλλικράτης", περικοπή χρηματοδοτήσεων) έχει ωθήσει τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ακινησία και αδιέξοδο.
Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, δίνει πρώτη προτεραιότητα στην ενίσχυση της αυτοδιοίκησης και στην ανάπτυξη της περιφέρειας.
Στηρίζουμε στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Σήμερα προτείνουμε στις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες τους:
..............
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Α/Α ΔΗΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 Πολυγύρου Ζωγράφος Αστέριος Νομάρχης Χαλκιδικής
2 Σιθωνίας Τζίτζιος Ιωάννης Αντινομάρχης Χαλκιδικής
3 Κασσάνδρας Καπούλας Κωνσταντίνος Δήμαρχος Παλλήνης Χαλκιδικής

Αιφνίδιες επισκέψεις...

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος παραθερίζοντας στη Χαλκιδική, όπως ήδη γράψαμε, ασχολήθηκε και με υπηρεσιακά θέματα!
Επισκέφθηκε την ΔΟΥ Κασσανδρείας, δεν γνωρίζουμε αν η επίσκεψή του ήταν τυχαία ή όχι. Αυτό που εχει σημασία είναι ότι κάποιοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα πρέπει να αρχίσουν ΠΛΕΟΝ να ανησυχούν!
-ΔΟΥ, αστυνομία, τελωνεία, Δασαρχεία, Διευθύνσεις Δασών κ.λ.π.!
Έμεινε, μαθαίνουμε, έκπληκτος για τα όσα πληροφορήθηκε για τη γνωστή "βιομηχανία τσιγάρων" στην Κασσανδρεία που είχε στηθεί στην περιοχή σε έκταση 20 στρεμμάτων περιφραγμένη με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα (!!!) μέσα στο δάσος και κανένας δεν το είχε πάρει είδηση (κάποιοι μιλούν και για ρώσικη μαφία!)! Και το σημαντικότερο, και πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έμεινε έκπληκτος που δεν ήρθε σε γνώση του Υπουργείου μία τόσο σημαντική υπόθεση, ούτε πήρε τις διαστάσεις που μάλλον έπρεπε σε δημοσιογραφικό επίπεδο! Κοινώς μάλλον ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ!
-Να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης!

"Μυστικές συναντήσεις"

Ο Γεν.γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος παραθερίζει αυτές τις μέρες στη Χαλκιδική!
Τις διακοπές του συνδυάζει και με άλλες δραστηριότητες είτε υπηρεσιακές, είτε κομματικές.
Έτσι λοιπόν, ο Γεωργακόπουλος, βρέθηκε προχθές το βράδυ σε μια "μυστική" συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός Νικητιάδης (το πρωί είχε επισκεφθεί επίσημα τη Νομαρχία Χαλκιδικής), ο Βουλευτής Γιάννης Δριβελέγκας και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Γ. Παπαδόπουλος!
-Στην "απ' έξω" ο Αργύρης Λαφαζάνης!
Μήπως λοιπόν είχε δίκαιο ο Λαφαζάνης που μίλησε χθες για "μηχανισμούς που λειτουργούν σε σκοτεινά δωμάτια"!
-Μάλλον!

Αναβολή Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για χθες Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου.
Ο λόγος; Δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά...
-Δεν μπορεί να αφήσουμε το κυνήγι του χρίσματος για θέματα ...του Δήμου!

Δήμαρχος 100 % Έλληνας, στη …Βραζιλία !!!


Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ …δίνει ιδέες, σε δημάρχους και υποψηφίους…
 
Βραζιλία: Ο δήμαρχος της πόλης Γκουαραντίνγκα, Αντεμάρ Πίντου Ρόσα, κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την περιοχή του, μετά από καταρρακτώδεις βροχές τριών ημερών (15, 16 και 17 Ιουνίου), οι οποίες προκάλεσαν μεγάλες πλημμύρες, καταστροφές σε σπίτια και κατολισθήσεις σε δρόμους και γέφυρες. Απευθύνθηκε στη συνέχεια στο Υπ. Εσωτερικών, ζητώντας βοήθεια και αποζημίωση 2 εκατομμυρίων ρεάλ (περίπου 900.000 ευρώ)… 
«Σωστός κι ευσυνείδητος ο δήμαρχος, έπραξε το καθήκον του, για το καλό της πόλης του», θα μου πείτε… Ναι, μόνο που ……>>>>>>

Ανακοινώνεται σήμερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου της Ν.Δ.!

Ο υποψήφιος της Ν.Δ. στο Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ!
"Βγήκε καπνός", λένε οι πληροφορίες μας και θα αποκατασταθούν τα "ορφανά", κι αν διαψευστούμε θα διαγράψουμε την πηγή μας (που λέει ο λόγος!) !
Συγχρόνως με την ανακοίνωση του υποψήφιου στην Πρωτεύουσα θα γίνει ανακοίνωση και για άλλους Δήμους της Χαλκιδικής!

Όταν οι άλλοι τρέχουν!

Υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Νέας Προποντίδας είναι ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, μέλος της ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ, συνταξιούχος, τέως δήμαρχος Τριανδρίας.
Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ:
Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Άγγελος Τζέκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής
Νίκος Παρθενιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Πολυγύρου

Νωρίτερα έπρεπε να γίνει!

Είναι από τις πολιτικές στάσεις και συμπεριφορές που μας αρέσουν!
Στα ίσα και μάλλον χωρίς να σκέφτηκε πιθανές συνέπειες! Δεν γνωρίζουμε αν ο Αργύρης Λαφαζάνης την χθεσινή του στάση την είχε σχεδιασμένη ή του "βγήκε" μέσα στο τηλεοπτικό στούντιο!
"Έσπασε αυγά", κατηγόρησε ευθέως τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και φυσιολογικά από την πλευρά της Νομαρχιακής, εφόσον έχει "κότσια", θα υπάρξει αντίδραση, αν όχι θα πρέπει να παραιτηθεί πάραυτα, μήπως και προλάβουν να γλιτώσουν κάτι από τις εκλογές του Νοέμβρη!
-Αργύρη όλα καλά, αλλά αυτό έπρεπε να γίνει από την εποχή που η νομαρχιακή δια του γραμματέα της έγινε περίγελος με τον θέμα των ...αυτοπροτάσεων και ετεροπροτάσεων!

Προτείνει Μουτάφη στη Νέα Προποντίδα γιατί...

"Προτείνω για υποψήφιο Δήμαρχο του νέου Δήμου Ν.Προποντίδας Χαλκιδικής το νομαρχιακό Σύμβουλο Ιωακείμ Μουτάφη για τους παρακάτω λόγους.
1.Στις Νομαρχιακές εκλογές του έτους 2002 έλαβε 3002 ψήφους και εξελέγη πρώτος νομαρχιακός σύμβουλος στην παράταξη του.
2.Στις Νομαρχιακές εκλογές του έτους 2006 έλαβε 6797 ψήφους και εξελέγη πρώτος νομαρχιακός σύμβουλος στην παράταξη του με διαφορά από το δεύτερο 2839 ψήφους. Ο ασύλληπτος αριθμός ψήφων έγινε αντικείμενο συζήτησης στην κοινωνία της Χαλκιδικής για μεγάλο χρονικό διάστημα.
3.Την τετραετία 2003-2006 ...>>>>>>> 

Πού οδηγεί τα πράγματα;

"Εγώ λοιπόν σας λέω δεν είμαστε ικανοποιημένοι και από τους δύο Βουλευτές σε πολλές περιπτώσεις"!!!
"Οι παράγοντες και οι παραγοντίσκοι πρέπει να καταλάβουν ότι πάμε σε νέα εποχή, νέες ιδέες"
Γ. Παπαδόπουλος Γ.Γ.Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής ...>>>>>>>

Αργύρης Λαφαζάνης : Ολομέτωπη κατά της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Αντίθετος δηλώνει, και την τελευταία στιγμή, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Αργύρης Λαφαζάνης για τις προκριματικές εκλογές στο Δήμο της Νέας Προποντίδας!
Μιλάει για αποκλεισμούς και άστοχες κινήσεις της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο! Για μηχανισμούς που λειτουργούν σε "σκοτεινά δωμάτια"!
Δηλώνει ανήσυχος και προβληματισμένος για την όλη κατάσταση που διαμορφώθηκε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε όλα αυτά στα βίντεο που ακολουθούν ...>>>>>>>

Πανεργατική Αντεπίθεση

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Συνταξιούχοι,
Μικροί Επαγγελματίες της πόλης, Φτωχοί Αγρότες, Γυναίκες, Νέοι,
Αναδιανομή της φτώχειας και νέα φιλομονοπωλιακά μέτρα θα εξαγγείλει η κυβέρνηση στη ΔΕΘ. Η Κυβέρνηση του ...>>>>>>>

Ο Καραγκιόζης ξαναχτυπά!

Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή της Παναγίας Σουμελά στη Βέροια , είχαν εξασφαλισμένο τουλάχιστον το νεράκι τους, αφού ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φρόντισε να μοιράσει χιλιάδες μπουκαλάκια «εμφιαλωμένου επιτραπέζιου νερού».
Η συσκευασία έχει ετικέτα με τη φωτογραφία του, το όνομά του, το όνομα του συνδυασμού του (για τις περιφερειακές εκλογές) αλλά και το...σλόγκαν: ...>>>>>>>

Έπεσε το ξύλο της "αρκούδας"!


Άγριο ξύλο στο φιλικό παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας - Σερβίας, χθες!
Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια της ανάρτησης ...>>>>>>>