Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Υποψήφιος Δήμαρχος στο Καρπενήσι ο εγγονός του Μητσοτάκη;

Μέτρα για το ζήτημα των κουνουπιών στην Κεντρική Μακεδονία

Υπηρεσιακή σύσκεψη για τη διαχείριση του ζητήματος του ιού του Δυτικού Νείλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας, Μαρίας Λιονή και παρουσία εκπροσώπων της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης, της «Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης», του Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών & Πολιτικής Προστασίας Νομού Σερρών και εταιριών που ...>>>>>>>

Τα θέλει ο κώλος μας!

"Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Καρπενήσι όπου έχει συνεχείς επαφές με τοπικούς παράγοντες με σκοπό να επιλέξει τον κατάλληλο τόπο και χρόνο για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας." (από τις ειδήσεις της ημέρας)
-Και μόνο που είναι συνέχεια του συστήματος θα είναι μία ΚΑΚΗ υποψηφιότητα!
Αν δεν εκλεγεί αυτή τη φορά θα εκλεγεί την επόμενη, πιθανά ως βουλευτής.
-Εμείς θα τον ψηφίσουμε κι εμείς θα διαμαρτυρόμαστε για τη μοίρα μας!

Επίσκεψη Νικητιάδη στη Νομαρχία Χαλκιδικής!

ΜΙΚΤΗ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ ΑΚΑΝΘΟΥ

"κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ
ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ''ΑΡΝΗΣΗΣ'' ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ"
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΑΕΣΤΡΟΣ
ΜΙΚΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ ΑΚΑΝΘΟΥ
ΜΙΚΤΗΣ ΤΕΤΡΑΦΩΝΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ
Δείτε σε βίντεο την εκτέλεση της "ΑΡΝΗΣΗΣ" ...>>>>>>>

Οι τρομοκράτες ... τα κουνούπια

Είναι κι αυτός ένας ιός, με το όνομα «ιός του Δυτικού Νείλου», που τις τελευταίες μέρες εκμεταλλεύονται τα ΜΜΕ για να τρομοκρατήσουν τις μάζες και να ωθήσουν το χέρι των φαρμακευτικών εταιρειών στον ανεμικό κρατικό προϋπολογισμό. "Ευτυχώς" δεν υπάρχει ακόμη εμβόλιο!
Όπως παραδέχεται και το κρατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), «Δεν υπάρχει ειδική θεραπεία για τη λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Στις ηπιότερες περιπτώσεις ο πυρετός και τα άλλα συμπτώματα περνούν μόνα τους ...». Δηλαδή όπως και όλοι οι ιοί αντιμετωπίζονται από το ανθρώπινο ανοσοποιητικό – αμυντικό σύστημα, το ανώτερο μαχητικό σύστημα που υπάρχει σήμερα απέναντι στις αρρώστιες. Η δυτική «ανεπτυγμένη τεχνολογικά» ιατρική ωχριά μπροστά του. Και το ζητούμενο είναι γιατί το ΚΕΕΛΠΝΟ και πολύ ...>>>>>>>

Το Ισραήλ είναι …«πολύ μπροστά», δεν το συζητάμε !!!

Γ. Παπανδρέου, προσφωνώντας τον Νεντανιάχου: «…Το Ισραήλ είναι μια χώρα πολύ μπροστά στην τεχνολογία, κάτι που χρειαζόμαστε και εμείς σε πολλούς τομείς, όπως και σε αυτόν της ασφάλειας…»
Σωστό. Κι ένα απλό παράδειγμα του «πολύ μπροστά στην τεχνολογία …και στην ασφάλεια», βλέπετε στη φωτογραφία δεξιά: …Σκοτώνουν τα παιδιά των Παλαιστινίων μικρά, γιατί άμα μεγαλώσουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να γίνουν …καμικάζι αυτοκτονίας και να βλάψουν το Εβραϊστάν…
Φοβερή τεχνολογία έτσι; καλύτερη κι απ’ το κινητό κι απ’ το play station !!!
ΥΓ1. Ζητώ συγγνώμη για τη σκληρή (…αλλά –δυστυχώς- αληθινή φωτογραφία).
ΥΓ2. Διαβάστε (όσοι δε διαβάσατε) τη χθεσινή ανάρτηση: «Αναίμακτος, ο ιδεολογικός και πολιτικός απογαλακτισμός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ από την παραδοσιακή υποστήριξη σοσιαλιστικών κινημάτων»… πολύ χρήσιμη !
ΥΓ3. Διαβάστε και κάτι περίεργο (;) στο http://efenpress.blogspot.com/2010/08/a7news.html

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

ΚΚΕ για την μόλυνση (;) της θάλασσας στη χερσόνησο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Τουρισμού, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Θέμα: Μόλυνση της θάλασσας στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Προσβλητικές εικόνες και καταστάσεις για την ανθρώπινη υπόσταση και το περιβάλλον, που απαξιώνουν πλήρως θάλασσα και παραλίες, βιώνουν τις τελευταίες μέρες κάτοικοι και παραθεριστές της Χαλκιδικής.
Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες, οι ομορφότερες παραλίες της χερσονήσου της Κασσάνδρας, αλλά και της Σιθωνίας, έχουν μετατραπεί σε οχετούς, αφού αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι βιολογικοί σταθμοί είτε δεν λειτουργούν, είτε υπολειτουργούν, είτε ...>>>>>>>

Ατέλειωτο μπάχαλο...

Δήμος Κασσάνδρας και οι πληροφορίες μιλούν για το ατέλειωτο μπάχαλο!
Έξι (6) μήνες χωρίς τη δυνατότητα λήψης φορολογικής ενημερότητας ο Δήμος εξ αιτίας ενός προστίμου 200.000 € από την Κτηματική Υπηρεσία!
Τίποτα δε λειτουργεί, τίποτα δεν μπορεί λειτουργήσει χωρίς τη λύση αυτού του προβλήματος! Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι τα έχουν φορτώσει στον "κόκκορα" ή "τα έχουν γραμμένα κανονικά" και δεν ενδιαφέρονται με αρνητικές συνέπειες για τον ίδιο το Δήμο και την περιοχή!
-Γιατί;


Η Χαλκιδική "χάνει" τις ακτές της...

 Κασσάνδρα και  Σιθωνία απειλούνται από τη διάβρωση που «τρώει» τις ακτές. Χρόνο με το χρόνο η Βόρεια Ελλάδα χάνει τις παραλίες της και οι φορείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει μέτρα προκειμένου να αντιστραφεί το φαινόμενο, πριν να είναι πολύ αργά.
«Η Χαλκιδική χρόνο με το χρόνο χάνει τις παραλίες της», επισημαίνει ο νομάρχης Χαλκιδικής, Αστέριος Ζωγράφος, αναφέροντας ότι πρόβλημα έχει όλη η Κασσάνδρα από την αριστερή πλευρά της Ποτίδαιας και μετά, αλλά και η Σιθωνία, από τη δεξιά πλευρά της Νικήτης ...>>>>>>>

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν!

Πλάκα έχουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ!
Ζήτησαν από το γνωστό συνθέτη Διονύση Τσακνή να ηγηθεί ψηφοδελτίου για το Δήμο Αθηναίων!
Ο συνθέτης ευγενέστατος τους απάντησε «Ευχαριστώ, αλλά είμαι ΚΚΕ...» και δήλωσε πως θα στηρίξει τον υποψήφιο του ΚΚΕ Νίκο Σοφιανό.
-Ρε συντρόφια, γιατί δεν είστε λίγο προσεκτικοί; Δεν είναι εποχές που πρέπει κανείς να "σπάει τα μούτρα του"!

Κλειστό επ’ αόριστον λόγω έλλειψης γιατρών!

Διαβάζουμε σήμερα στις εφημερίδες (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) : "Για περισσότερο από ένα έτος παραμένει κλειστό το διαβητολογικό ιατρείο του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης με αποτέλεσμα να έχουν περιέλθει σε απόγνωση οι περίπου 6.000 ασθενείς, οι οποίοι μάταια αναζητούν ιατρική φροντίδα."
-Στην Ελλάδα της Ευρώπης του 2010, είναι να τρελαίνεσαι! Μετά σου λένε δε χρεωκόπησε, ούτε θα χρεωκοπήσει η Ελλάδα!

"Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΝΤΗΛΙΩΝ" σήμερα στο 2ο Φεστιβάλ Πολυγύρου

Νεα Υποψηφιότητα για το δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Για τις Δημαρχιακές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 ο εκ Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής καταγόμενος γνωστός Ιατρός χειρουργός Μαιευτήρ - Γυναικολόγος κος Απόστολος Γ. Σιώκος ανακοίνωσε την Υποψηφιότητά του ως Δημάρχου για τον νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» , φιλοδοξών να τεθεί επικεφαλής Υπερκομματικού- Ανεξάρτητου ψηφοδελτίου εκ καταξιωμένων πολιτών της Β.Α ορεινής και της προ του Αγίου Όρους παράκτιας Χαλκιδικής.
Ο κος Σιώκος ελπίζει ότι το ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα τύχει της στήριξης της οργανωμένης Νέας Δημοκρατίας και όλων των συνιστωσών της μεγάλης Κεντροδεξιάς παράταξης, καθώς και ότι και οι εκλεκτές προσωπικότητες ...>>>>>>>

Κατερίνα Βλάχου. Σήμερα στις 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο στον Πολύγυρο.