Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Τι είπε η Τρόικα και ο Παπακωνσταντίνου δεν κατάλαβε?

"Εκλεκτοί" της Ν.Δ.

Την πρώτη λίστα των δεκαεννιά (19) υποψηφίων Δημάρχων ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, όπως είχε και ανάρτησε την πληροφορία η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ.
Διαψεύστηκε όμως ως προς την πληροφορία που είχε για ανακοίνωση του "εκλεκτού" της στην Πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, στο Δήμο Πολυγύρου.
Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν είναι: ...>>>>>>>

ΝΟΜΟΣ: Λάρισας

Λαρισαίων Τζανακούλης Κώστας Δήμαρχος Λαρισαίων

Ελασσόνας Καραγιάννης Χρήστος Φαρμακοποιός

ΝΟΜΟΣ Καρδίτσας


Καρδίτσας Παπαλός Κώστας Δήμαρχος Κάμπου

Μουζακίου Κωτσός Γιώργος Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος Τ.Ε.Δ.Κ.

ΝΟΜΟΣ: Τρικάλων

Τρικκαίων Ταμήλος Μιχάλης Δήμαρχος Τρικκαίων

Καλαμπάκας Μπουτίνας Βύρων Δήμαρχος Καλαμπάκας

ΝΟΜΟΣ: Ιωαννίνων

Ιωαννιτών Γκόντας Νικόλαος Δήμαρχος Ιωαννιτών

Πωγωνίου Στεργίου Θεοφάνης Δήμαρχος Άνω Καλαμά

ΝΟΜΟΣ: Άρτης

Αρταίων Παπαβασιλείου Γεώργιος Νομάρχης Άρτας

Νικολάου Σκουφά Κόκλας Ιωάννης Δήμαρχος Αράχθου

ΝΟΜΟΣ: Θεσπρωτίας

Ηγουμενίτσας Γιόγιακας Βασίλειος Νομάρχης Θεσπρωτίας

Σουλίου Παππάς Αθανάσιος Δήμαρχος Αχέροντα

ΝΟΜΟΣ: Πρεβέζης

Πρέβεζας Γιαννάκης Στέργιος Πολιτικός Μηχανικός

Πάργας Νάστας Αντώνιος Δήμαρχος Φαναρίου

Ζηρού Γιολδάσης Δημήτριος Δήμαρχος Φιλιππιάδας

ΝΟΜΟΣ: Πιερίας

Κατερίνης Χιονίδης Σάββας Δήμαρχος Κατερίνης

Κομοτηνής Κοτσάκης Δημήτριος Δήμαρχος Κομοτηνής, Πρόεδρος ΤΕΔΚ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ


Ξάνθης Στυλιανίδης Μιχάλης Δήμαρχος Ξάνθης

ΝΟΜΟΣ: Φωκίδας

Δελφών Φουσέκης Νικόλαος Νομάρχης Φωκίδας

Επίσης, Ο πρώην βουλευτής Λαρίσης, Κώστας Αγοραστός, θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υποψήφιος θα είναι ο γιατρός Σπύρος Σπύρου.


"Ενοχή για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο"!

Την ενοχή του Επαμεινώνδα Κορκονέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και του Βασίλη Σαραλιώτη για συνέργια στη πράξη του συναδέλφου του πρότεινε στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο Άμφισσας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο εισαγγελέας έδρας κ. Χαράλαμπος Λακαφώσης. Ο εισαγγελέας ζήτησε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, πρόταση που αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο η προβλεπόμενη ποινή για τον κατηγορούμενο είναι η ισόβια κάθειρξη. Όπως είπε ο κ. Λακαφώσης, το δικαστήριο δεν πρέπει να δεχθεί τους ισχυρισμούς του Κορκονέα περί ανάρμοστης ...>>>>>>>

συμπεριφοράς του θύματος, ούτε του προτέρου εντίμου βίου του κατηγορουμένου, αλλά και επίσης να μη δεχθεί τους ισχυρισμούς του περί ειλικρινούς μεταμέλειας και καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι ο Β. Κορκονέας επιχείρησε μετά την πράξη του, ενώπιον των αρχών, να συσκοτίσει τα πραγματικά περιστατικά, ενώ επανέλαβε ότι είπε ψέματα ως προς την ένταση των γεγονότων που προηγήθηκαν των πυροβολισμών του. Ο κ. Λακαφώσης τόνισε ότι "η πολιτεία ανέμενε από τον κατηγορούμενο να ασκεί τα καθήκοντά του με σεβασμό τα δικαιώματα και στην διαφορετικότητα των πολιτών". Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Σαραλιώτη, ο κ. Λακαφώσης είπε στο δικαστήριο ότι τελούσε σε πλήρη γνώση της άδικης πράξης την οποία προέβαινε ο συνάδελφός του και μάλιστα ότι είχε βούληση να συμβάλλει σε αυτήν, καθώς, όπως είπε ο εισαγγελέας, "ενθάρρυνε τον Κορκονέα βρισκόμενος συνεχώς δίπλα του". Μεγάλο μέρος της αγόρευσης του εισαγγελέα αφιερώθηκε στη συμπεριφορά των δυο κατηγορουμένων μετά τους πυροβολισμούς, ενώ κατέκρινε τον ισχυρισμό του Β. Κορκονέα, ο οποίος απολογούμενος είχε πει ότι μετά τους πυροβολισμούς, σκεφτόταν το ενδεχόμενο ένορκης διοικητικής εξέτασης σε βάρος του. Ο εισαγγελέας επικαλέστηκε πολλές καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι κατάθεσαν στο δικαστήριο ότι οι δυο ειδικοί φρουροί αποχώρησαν από την οδό Τζαβέλα μετά τους πυροβολισμούς απαθείς. Ενώ επεσήμανε ότι πήγαν στο επίμαχο σημείο με σκοπό να επιδείξουν εγωιστική υπεροχή και με μία διάθεση εγωιστικής διαχείρισης της εξουσίας. Τόνισε επίσης - βασιζόμενος και πάλι σε μαρτυρικές καταθέσεις - ότι οι δύο ειδικοί φρουροί πιθανότατα όταν αποχωρούσαν ήρεμοι από την οδό Τζαβέλα γνώριζαν τι είχε συμβεί. Τέλος εκτενή αναφορά έκανε στην αγόρευσή του ο κ. Λακαφώσης στην προσπάθεια, όπως είπε, κατά την διάρκεια της αυτοψίας που είχε διενεργηθεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2008, να κατασκευαστούν στοιχεία και να καταρριφθεί η θέση του θύματος, σε σημείο που συσκότιζε την όλη έρευνα. Όπως είπε ο κ. Λακαφώσης, αυτή η επιχείρηση συσκότισης είχε πρωταγωνιστές συγκεκριμένους αστυνομικούς, οι οποίοι ήταν σε συνεννόηση με γυναίκα που γνώριζαν από παλιά και την οποία εμφάνισαν να υποδεικνύει μέσω κινητού την θέση του θύματος.

© 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι εποχές άλλες, η …ξεφτίλα, ίδια!


 

1941. Η ελληνική –μη εκλεγμένη, εννοείται- «κυβέρνηση» του «πρωθυπουργού» Τσολάκογλου, υποταγμένη στις Γερμανικές αρχές κατοχής, μετά από δέσμευσή της σ’ αυτές (και υπό τις οδηγίες τους) οδηγεί τη δραχμή σε συνεχή υποτίμηση, που φέρνει ραγδαίες αυξήσεις τιμών και παλλαϊκή πείνα…
2010 (σήμερα). Συνέντευξη τύπου στο Hilton, δίνουν οι κ.κ. Servaas Deroose (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Klaus Masuch (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και Poul Thomsen (ΔΝΤ) στους έλληνες οικονομικούς συντάκτες. Θέμα τους, ο έλεγχος για το τι έκανε και το πρόγραμμα για το τι πρέπει να κάνει (και τι θα κάνει στο φινάλε, υπό τις οδηγίες τους), η εκλεγμένη από το λαό, δημοκρατική Ελληνική Κυβέρνηση !!!
Η παραπάνω ανάρτηση είναι …φανταστική, τα πρόσωπα και τα ονόματα, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. 
Το μόνο που είναι αναμφισβήτητο γεγονός, είναι η διαχρονική ξεφτίλα, των ελληνικών, εκλεγμένων ή όχι, κυβερνήσεων…


Πτώση ελικοπτέρου στην Κρήτη

Ελικόπτερο που εκτελούσε εργασίες καθαρισμού πυλώνων της ΔΕΗ, κατέπεσε στο Ρέθυμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ελικόπτερο επέβαιναν τουλάχιστον δύο άτομα.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΚΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ-ΑΚΑΝΘΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ

Η αναβληθείσα λόγω έλλειψης καυσίμων συναυλία της Μικτής Πολυφωνικής Χορωδίας του Δήμου Σταγείρων-Ακάνθου στην Αμμουλιανή, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Αυγούστου 2010 στην κεντρική πλατεία του νησιού.
ώρα έναρξης 9:30μ.μ.

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Νέας Δημοκρατίας

Σε λίγη ώρα από τώρα η Νέα Δημοκρατία θα ανακοινώσει τα ονόματα υποψηφίων Δημάρχων ανά την Ελλάδα.
Μεταξύ αυτών και του υποψήφιου Δημάρχου της Πρωτεύουσας της Χαλκιδικής, του Πολυγύρου!
Το όνομα αυτού ...μας το είπαν αλλά "Off the record"!!!
-Το όνομα δεν αποτελεί έκπληξη!

Το μπαράκι στο Αγιονέρι

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ από το Δήμο Πολυγύρου

Τίνα μου γλυκιά, σε ρώτησε κανείς; Άσε μας μην πας στο σπίτι σου!

Πανέτοιμος ο Βαρσάμης Γιοβανούδας