Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Η δυναμική του κόσμου του, δικαίωσε τον Ηρακλή !!!

Ο Ηρακλής είχε δίκιο…
Αλλά δεν θα το’ βρισκε, αν ο κόσμος του δεν συσπειρώνονταν κι αν δεν έβγαινε «ενωμένος σα μια γροθιά» για 20 μέρες να συγκρουστεί στους δρόμους (…δυναμικά αλλά πάντα ειρηνικά), με ένα ριζωμένο και σάπιο αθλητικό κατεστημένο (όπως όλα τα κατεστημένα στην Ελλάδα), που τον θεώρησε «εύκολη λεία», μετά από χρόνια λάθη, αναξιόπιστων διοικήσεων.
Κανένας Ηρακληδέας, δεν πανηγυρίζει σήμερα, για την ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ δικαίωση. Απλά κοιτάζει πίσω, τα 102 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, αλλά και μπροστά, βγάζοντας τα συμπεράσματα που πρέπει…


ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣΕ… εντάξει, άμα είναι έτσι, πάμε Κιλκίς !
«…το 97 % των εργαζομένων σήμερα, δεν δέχεται καμία επίδραση απ’ αυτό το νομοσχέδιο, καμία…»
Ο λόγος φυσικά για το εργασιακό «μεσαιωνικό» νομοσχέδιο και ο δηλώνων τα παραπάνω, ο Γιώργος Φλωρίδης, βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο «Ράδιο-Θέμα 98,9» Βρήκε δηλαδή και προσδιόρισε, (ακριβώς μάλιστα) το ποσοστό των …μη θιγόμενων Ελλήνων, που είναι 97% !!!
Φαίνεται ότι στο Κιλκίς, ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ή ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ… Ώρα ν’ ανηφορίζουμε, αδέρφια …
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ


Πληροφοριακό τετράπτυχο με στοιχεία για το Κάστρο Νέπωσι (Καστέλι) Παλαιοχωρίου.

Κι άλλο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ χτύπημα, ...μετά απ' αυτό του Δ.Ν.Τ.

Κυκλοφόρησαν τα "Παλαιοχωρινά Νέα"

Ντόρα και Κουβέλης, στο πολιτικό …κάδρο !
Μια «ενδιαφέρουσα» έως …«σοκαριστική» (για κάποιους) Δημοσκόπηση της ALCO για το Newsite (που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24/6), μπορείτε να δείτε στο:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=32140&catid=9 ή στο
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/newsit-127-91-14-59.html και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Πάντως για να σας προϊδεάσω, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, είναι τα ποσοστά 2 …προαναγγελθέντων Κομμάτων, που ωστόσο …δεν ιδρύθηκαν ακόμη !!! Αυτό της Ντόρας Μπακογιάνη που με 9,1 % πλησιάζει …επικίνδυνα το 12,7 % της ΝΔ, ενώ το άλλο του Φώτη Κουβέλη με 5,9 % ήδη συγκεντρώνει 4πλάσιο ποσοστό από τον ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται στο 1,4 % !!! (φωτο δεξιά, από πού αντλούν δυνάμεις, τα …νέα κόμματα)