Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

"Κούλαρε" λίγο, Παπαδόπουλε!

Ρε Παπαδόπουλε, σήμερα ήσουνα ήρεμος στο κανάλι, εντάξει "συνεμορφώθης" ως προς το στυλ της εμφάνισής σου, σταμάτησες τις αγριάδες αλλά κάποιος πρέπει να σου μάθει και τι μπορείς, τι δεν μπορείς να λες στην τηλεόραση! Ξέρεις πόσους έχει φάει αυτή η τηλεόραση; Μάλλον δεν ξέρεις!
Παρεμπιπτόντως, Παπαδόπουλε, ο Πολύγυρος ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ του Νομού ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ! Μη μας τρελαίνεις! Υπάρχει ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!

Όλοι συγχαίρουν και επαινούν τον Καρατζαφεροτέτοιο!!!

Συνελήφθη αγιογδύτης

Οι πιστοί πήγαιναν το λαδάκι τους στον Άγιο αλλά ο ...αγιογδύτης το προλάβαινε πριν καεί στο καντηλάκι του Αγίου.
Συνελήφθη σήμερα αλλοδαπός με αυτοκίνητο MERCEDES παρακαλώ και ελληνικές πινακίδες γιατί έκλεβε λάδι, που πρόσφεραν οι πιστοί, από τα ξωκλήσια της περιοχής των Βραστάμων!
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πολυγύρου.

Η πολιτική του διαδρομή δεν έχει κάτι άλλο!

Οι ανομολόγητες αλήθειες

Παγκόσμια διάκριση για το μέλι ΣΙΘΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία γεύσης στον κόσμο, το SUPERIOR TASTE AWARD 2010, κατέκτησε ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νικήτης Χαλκιδικής με το «πευκόμελο ΣΙΘΩΝ».
Σε μια λαμπρή τελετή που έγινε 27 Μαΐου στις Βρυξέλλες, παρουσία δεκάδων σεφ και γευσιγνωστών από όλο τον κόσμο, εκπροσώπων του τύπου αλλά και του πρέσβη της Ελλάδος στο Βέλγιο, απονεμήθηκε στο πευκόμελο ΣΙΘΩΝ το Βραβείο ...>>>>>>>

Ανώτερης Γεύσης δυο αστέρων από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ITQI).
Η βράβευση από τον εν λόγω οργανισμό θεωρείται ιδιαιτέρως τιμητική και είναι αναγνωρισμένη διεθνώς σε τέτοιο βαθμό, ώστε το βραβείο να αποτελεί διαβατήριο για τη διεθνή καταξίωση των βραβευθέντων προϊόντων.
Ο οργανισμός “International Taste and Quality Institute” είναι ο κορυφαίος σύνδεσμος Σεφ και γευσιγνωστών στον κόσμο, αποστολή του οποίου είναι η δοκιμή με τυφλό τεστ γεύσης, ο έπαινος και η προώθηση διατροφικών προϊόντων και ποτών ανώτερης ποιότητας.
Νικήτη 23.6.2010
www.honeysithon.gr

Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή για την πρόσφατη χαλαζόπτωση και τις ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
· Οι καταστροφικές συνέπειες της χαλαζόπτωσης στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα στην Κομισιόν.
· Ερώτηση –παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή.
Ερώτηση με την οποία ζητάει να δοθεί άμεση βοήθεια στους πληγέντες παραγωγούς της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, μετά από τη σφοδρή χαλαζόπτωση που είχε ως συνέπεια την καταστροφή της παραγωγής τους κατέθεσε στην Κομισιόν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντής.
Μετά από σφοδρή χαλαζόπτωση στην Βόρεια ...>>>>>>>

και Κεντρική Ελλάδα το σύνολο σχεδόν της αγροτικής παραγωγής καταστράφηκε. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η παραγωγή ακτινίδιων στο Νομό Πιερίας καταστράφηκε 100% και με δεδομένο ότι το μέγεθος της καταστροφής είναι τέτοιο όπου για τα επόμενα δυο χρόνια τα δέντρα δεν θα μπορούν να δώσουν καρπό, επιτείνεται η απόγνωση των παραγωγών. Καταστροφή εξαιτίας της χαλαζόπτωσης είχαμε και στα σιτηρά του Νομού, ύψους 70-80%. Ανάλογες καταστροφές στην παραγωγή είχαμε και σε άλλους Νομούς όπως Καβάλας, Χαλκιδικής, Καστοριάς και Κοζάνης .
Ερωτάται η Επιτροπή :
Πια μέτρα προτίθεται να πάρει ώστε να βοηθηθούν άμεσα οι πληγέντες παραγωγοί που αντιμετωπίζουν ζήτημα επιβίωσης ;
Το Γραφείο Τύπου.

Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΤΑΞΥ Ν. Μαρμαρά

"Αγαπητή RESPENTZA καλησπέρα από τον νέο Μαρμαρά, Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Νομάρχη και παράλληλα να καταγγείλω την ολιγωρία κάποιων που δεν έκαναν κάποιες ενέργειες εδώ και καιρό, για να μην κλείσει το υποκατάστημα ΙΚΑ- ΤΑΞΥ για να μεταφερθεί στα Μουδανιά.
Χιλιάδες ασφαλιζόμενοι και των 2 ταμείων θα πρέπει να κάνουν από 70 έως και 120(μόνο για να πάνε) χιλιόμετρα, για να κάνουν τις όποιες δουλειές - συναλλαγές με τα ταμεία. Ακόμα και για μια θεώρηση ή πληρωμή ασθένεια θα πρέπει να κάνουν όλη αυτή τη διαδρομή με ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι κρίμα και με τα καύσιμα να είναι στα ύψη να ταλαιπωρούν την ήδη ταλαιπωρημένο ασφαλιζόμενο.
Ο κύριος Νομάρχης τι έχει να απαντήσει σε αυτό και τι ενέργειες προτίθεται να κάνει.
Ευχαριστώ για το βήμα που μου δόθηκε από το καθόλα φιλόξενο ιστότοπο σας."

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.Χαλκιδικής

H σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.Χαλκιδικής που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 2/6/2010 και συγκροτήθηκε σε σώμα ομόφωνα στη συνεδρίαση στις 11/6/2010.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: MANTΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΑΜΙΑΣ: ΛΕΛΕΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ...>>>>>>>

ΜΕΛΗ: ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ, ΡΑΧΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΦΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: ΜΑΝΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΒΑΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΣΦΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΕΛΕΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ : ΕΛΙΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΕΥΘ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ
Κ.Ε.Δ.: ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ

Σεμινάριο Γλυπτικής στην Άφυτο Χαλκιδικής

Στα πλαίσια του φεστιβάλ «Η Άφυτος της Αθύτου» πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές στη Άφυτο σεμινάριο γλυπτικής. Στο σεμινάριο συμμετέχουν δώδεκα καλλιτέχνες (έντεκα Γερμανοί και μία Ελληνίδα) υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Eva-Gesine Wegner.
Κάθε καλλιτέχνης θα δημιουργήσει ένα έργο εμπνευσμένο από την ιστορία του τόπου, λαξευμένο φυσικά στον ντόπιο Αφυτιώτικο πορόλιθο. Τα έργα θα παραμείνουν στο χωριό και θα εκτεθούν στον λόφο του Κουτσόμυλου.
Συνδέσμος Φίλων Λαογραφίας και Παράδοσης της Αφύτου
Στη συνέχεια της ανάρτησης δείτε άλλες φωτογραφίες. ...>>>>>>>




Εκδήλωση Απονομής Διακρίσεων διαγωνισμού ποίησης

Εκδήλωση Α π ο ν ο μ ή ς
Διακρίσεων 1ου Διαγωνισμού Ποίησης Μαθητριών & Μαθητών Γυμνασίων & Λυκείων Νομού Χαλκιδικής
Κυριακή 27 Ιουνίου –ώρα: 8μ.μ.
στο Κτήμα Λειβαδιώτη στη Μαραθουσα
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜOΥ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ–ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Μ Α Ρ Α Θ Ο Υ Σ Α Σ
- ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Οι βουλευτές Θεσσαλονίκης, ΣΥΡΙΖΑ, για τον ΗΡΑΚΛΗ

Δήλωση των βουλευτών Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ
Τάσου Κουράκη και Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου
για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ηρακλή
1) Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ηρακλή δεν είναι ξεκομμένο από τη γενικότερη κατάσταση που χαρακτηρίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Συνεπώς οποιαδήποτε λύση πρέπει να κυμαίνεται εντός αυτού του πλαισίου με τους ίδιους όρους για όλους και όχι μεμονωμένα ...>>>>>>>

και σε βάρος μιας ΠΑΕ. Εξάλλου ο Ηρακλής έχει σοβαρούς λόγους να ζητά ανοχή και χρόνο προκειμένου να είναι τυπικώς εντάξει στις υποχρεώσεις του. Η αυστηρότητα των νόμων δεν μπορεί να εξαντλείται σε μία μόνο ΠΑΕ.

2) Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με τα τεκταινόμενα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που μαστίζεται από ανομία, παραβάσεις κανονισμών και αναξιοπιστία. Για μία ακόμη φορά τονίζουμε την ανάγκη εξυγίανσης όλων των φορέων που εμπλέκονται στο άθλημα αλλά και του νομικού πλαισίου που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

3) Οποιαδήποτε λύση του προβλήματος του Ηρακλή πρέπει να δοθεί εντός του υπάρχοντος νομικού πλαισίου και των φορέων του αθλήματος. Συνεπώς οποιαδήποτε παρέμβαση εξωθεσμικών και πολιτικών παραγόντων δεν δικαιολογείται, περιπλέκει το πρόβλημα και δικαίως δημιουργεί αγανάκτηση στους φιλάθλους του Ηρακλή.

4) Συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθεια της διοίκησης του Ηρακλή και των φιλάθλων του προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να είναι τυπικώς εντάξει ως προς τη νομιμότητα που απαιτείται για την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

5) Θεωρούμε ότι ο αγώνας όλων των Ηρακλειδέων είναι δίκαιος και πιστεύουμε πως οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να εξετάσουν όλα τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν θα αδικήσουν τον Ηρακλή.

23 Ιουνίου 1996

Ο άνθρωπος των πανηγυριών

Παζαρέματα, συμβιβασμοί και πισωγυρίσματα θα υπάρξουν;

Επίσημη θέση σε όλους τους δήμους, είτε με χρίσμα είτε με στήριξη, θα έχει η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Τα σενάρια που ήθελαν τη Ρηγίλλης να εκφράζει άποψη μόνο σε περιφέρειες και μεγάλους δήμους διέψευσε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας προς τους προέδρους των ΝΟΔΕ, σημειώνοντας πως “η ΝΔ θα έχει άποψη για κάθε δήμο και θα βρει τρόπο να την καταθέσει”.

"Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια"

Χαμός και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά.
Δεμένα παραμένουν όλα τα επιβατικά πλοία καθώς από τις 5.30 το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ και των σωματείων ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ εμποδίζουν τον απόπλου. Δεν εκτελούνται δρομολόγια προς Κυκλάδες και νησιά του Αργοσαρωνικού.

Τον έκραξαν άγρια.

Επεισόδιο με πρωταγωνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν στο εργασιακό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο, εκδηλώθηκε χθες στην Ιπποκράτους, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που συγκάλεσε ο γραμματέας του κόμματος.
Ο Σωκράτης Ξυνίδης δέχθηκε τα οργισμένα πυρά των συνδικαλιστών και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αίθουσα.

Η δημοσιονομική κρίση

"Η Ελλάδα θα ξεπεράσει τη δημοσιονομική της κρίση χωρίς να χρειαστεί να αναδιαρθρώσει τα χρέη της" (Γ.Παπακωνσταντίνου)
-Με το τέλος της δημοσιονομικής κρίσης θα υπάρχει ζωή;

Ο αδιάφορος για το χρίσμα!

Εκπλήξεις στα "χρίσματα" και τις υποψηφιότητες!