Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής καταδικάζει την επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο του Γιάννη Δριβελέγκα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χαλκιδικής αντιλαμβάνεται κάποιες εύλογες διαμαρτυρίες που έχουν σχέση με το σχέδιο Καλλικράτης, αλλά δεν μπορεί να αντιληφθεί και καταδικάζειαπερίφραστα ενέργειες όπως η σημερινή από το Δήμο Αρναίας και κατοίκων της περιοχής κατά του γραφείου του Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιάννη Δριβελέγκα.
Τέτοιες ενέργειες μας θυμίζουν άλλες εποχές και οι πρακτικές αυτές έχουν καταδικαστεί από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.
Από το Γραφείο Τύπου


ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ

Ο λαός δεν πρέπει να διαλέξει μεταξύ ληστών, ΕΕ ή ΔΝΤ. Για να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα πρέπει να αποσύρει τώρα την ψήφο που έδωσε σε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ συμμετέχοντας στην πάλη για την ανατροπή της πολιτικής τους. Όλοι στην απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 22 Απριλίου.
Οι λεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και των άλλων κομμάτων της ΕΕ για το ποιος έχει την ευθύνη για την εμπλοκή και του ΔΝΤ στον μηχανισμό της δανειοδότησης και επιτήρησης δεν εκφράζουν καμιά διαφωνία στα νέα βάρβαρα μέτρα αλλά την αγωνία τους με ποιον σύμμαχο θα καταφέρουν να τα επιβάλουν στο λαό.
ΑΘΗΝΑ 21/4/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ζήτησε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ...

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Πολυγύρου, Κώστας Μπογδάνος, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το σχέδιο Καλλικράτη.

Νοσοκομείο Πολυγύρου...

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Πολυγύρου είχαμε σήμερα, για έναν καφέ μόνο, από τον νέο Διοικητή!
Αφού δεν δημοσιεύτηκε ο διορισμός στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης φυσικά δεν μπορούσε να παραλάβει. Μαζί του και ο ΠΕΣΥάρχης!
- Υπομονή, κάποια στιγμή τα κορίτσια του Υπουργείου Υγείας θα δημοσιεύσουν το διορισμό και θα παραλάβει! Ως τότε ...

Απεργούν οι Δημόσιοι υπάλληλοι αύριο 22 Απριλίου.

Κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση κι άνετη ανάγνωση.

Τα "Πεντάστερα" και τα "Εφτάστερα"

Αντιγραφή από το προσχέδιο νόμου για τον «Καλλικράτη», ο οποίος σε λίγες μέρες ψηφίζεται από τη Βουλή:
Άρθρο 95.1.α) «Από 1-1-2011 ασκούνται από τους δήμους, οι πρόσθετες αρμοδιότητες που τους απονέμονται (μετά την κατάργηση των Νομαρχιών), σύμφωνα με τις παραγράφους… (Ρ: αναφέρονται γύρω στις 65 αρμοδιότητες όπως πολεοδομία, έκδοση οικοδ. αδειών, ρυμοτομικά σχέδια, πράξεις εφαρμογής, ΧΥΤΑ, συντήρηση οδικών δικτύων, αρμοδιότητες της σημερινής Δ/σης Συγκοινωνιών, Υγείας –Πρόνοιας, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, Γεωργικής ανάπτυξης,ΤΟΕΒ κ.λ.π).
β. Σε περίπτωση κατά την οποία σε δήμους, του ιδίου νομού, δεν υφίστανται υπηρεσίες, με επάρκεια ...>>>>>>

υλικοτεχνικής υποδομής και προσωπικού, προς άσκηση των πρόσθετων αρμοδιοτήτων που έχουν απονεμηθεί σε αυτούς, περιλαμβανομένων και των τεχνικών υπηρεσιών, οι σχετικές αρμοδιότητες, ασκούνται, υποχρεωτικώς, από τον Δήμο της έδρας του νομού, η από εγγύτερο δήμο (ή από την Περιφέρεια), ο οποίος παρέχει δια των αντίστοιχων υπηρεσιών του (Ρ: αν του περισσεύουν κι όταν ευκαιρεί!!!), πλήρη διοικητική υποστήριξη των λοιπών δήμων. (Ρ:μέσα από Προγραμματικές Συμβάσεις όπως λέει παρακάτω, δηλ. θα πληρώνουν ή θα τους τα κρατούν μέσα από τους ΚΑΠ)" .
-Τα έχουν διαβάσει αυτά (και άλλα πολύ δυσκολότερα) όσοι διαφημίζουν τους πολλούς και μικρούς δήμους (τα Πεντάστερα και τα Εφτάστερα); Θέλουν να καταδικάσουν τις περιοχές τους για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες;
Καλός ο τοπικισμός και δικαιολογημένος σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά όλα έχουν ένα όριο όταν πρόκειται για το μέλλον μιας περιοχής και της κοινωνίας της, για την ανάπτυξη και την προκοπή της τα επόμενα δύσκολα χρόνια. Δεν δικαιολογείται άγνοια και αδιαφορία.
-Δεν ήξερες; ας ρώταγες , λένε στον τόπο μας.
Να δώσουμε ένα απλό παράδειγμα, για να καταλάβουν οι συμπολίτες μας Χαλκιδικιώτες.
Μετά την 31-12-2010 η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση καταργείται. Τουτέστιν το Διοικητήριο στον Πολύγυρο κλίνει.
Μία από τις σημερινές αρμοδιότητες (υπηρεσίες) της σημερινής Νομαρχίας που μεταφέρεται στους δήμους, από 1-1-2011, είναι και αυτές της σημερινής Δ/σης Υγιεινής και Πρόνοιας, και αφορά τον έλεγχο και την έκδοση άδειας λειτουργίας των πάσης φύσεως καταστημάτων, εργαστηρίων, βιοτεχνιών κ.λ.π..
Για να γίνει ο έλεγχος χρειάζεται ο επιτόπιος έλεγχος από τους επόπτες υγείας.Το προσωπικό που υπάρχει σήμερα στη Νομαρχία, στον τομέα αυτό, και θα αποσπασθεί στους δήμους είναι περίπου 4 επόπτες. Με την διαδικασία των εθελούσιων αποσπάσεων που προβλέπει ο νόμος φθάνουν δε φθάνουν για να στελεχώσουν την αντίστοιχη υπηρεσία του δήμου της πρωτεύουσας ,η οποία σύμφωνα με τον νόμο πρώτη στελεχώνεται. (άντε να πάει και 1 στα Μουδανιά).Νέες προσλήψεις δεν πρόκειται να γίνουν ούτε το 2020! (Άσε που δεν αφήνει και το ΔΝΤ).
Ας μας πει κάποιος ,πώς θα γίνεται ο έλεγχος και η αδειοδότηση των μαγαζιών ειδικά το καλοκαίρι, σε δήμους που δεν θα έχουν υπηρεσία Υγιεινής-Πρόνοιας.
Πώς και πότε θα δίνονται τα επιδόματα και οι συντάξεις πρόνοιας στους αναπήρους.
Πώς και πότε θα εκδίδονται και θα θεωρούνται τα βιβλιάρια υγείας των εργαζομένων, ιδίως το καλοκαίρι στις τουριστικές επιχειρήσεις.
Περιμένουμε τις απαντήσεις, από τους Τοπικούς παράγοντες, που αύριο θα ζητήσουν την ψήφο των συνδημοτών τους και θα επανέλθουμε με άλλες αρμοδιότητες.

Προς τους αγαπητούς αναγνώστες & σχολιαστές της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ...

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα δεν κοιμηθήκαμε, για μεσημέρι, για να διαγράφουμε υβριστικά σχόλια!
-Αλήθεια, δε μας λυπάστε καθόλου; (!!!)
Θερμή παράκληση προς όλους: Συζητήστε όμορφα και ωραία με τα επιχειρήματά σας, έτσι θα κερδίσουμε όλοι μας και ιδιαίτερα η Χαλκιδική μας!
-Όσοι από τους φίλους της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ, παρά τις εκκλήσεις μας, συνεχίσουν την ίδια τακτική θα τιμωρηθούν με αυτομαστίγωμα στην πλατεία του χωριού τους (κάτι σαν αυτό που θα κάνει ο Βουλγαράκης της κας Πελέκη, του Εφραίμ, του Βατοπεδίου, του Βατοπαιδίου, του πολιτισμού και του Καταλληλότερου όταν του το ζητήσει ο τελευταίος) και φυσικά, σε δεύτερη φάση, θα διαγραφούν και τα σχόλιά τους!

Η "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ"

21η Απριλίου 1967. Στο γύψο για … το καλό μας από επίορκους αξιωματικούς.
21η Απριλίου 2010. Στον οικονομικό γύψο …και πάλι για το καλό μας από επίορκους πολιτικούς.
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ
Ἀπό σήμερον 21η Ἀπριλίου 2010 καί ὥρα 5 καί 30 πρωινήν εἰς ἅπασα τήν ἐπικράτειαν ἐπεβλήθη οἰκονομικός νόμος.
Ὡς ἐκ τούτου ἀναστέλλονται καί μεταβάλλονται βασικά ἄρθρα τοῦ Συντάγματος.
Αποφασίζωμεν και διστάσωμεν.
Μεταβάλλονται ὡς ἐξῆς :
Ἄρθρο 1
• Τό πολίτευμα τῆς Ἑλλάδος εἶναι Προεδρευομένη Οἰκονομική Ὀλιγαρχία.
...>>>>>>

• Θεμέλιο τοῡ πολιτεύματος εἶναι ἡ Οἰκονομική κυριαρχία.
• Ὅλες οἱ ἐξουσίες πηγάζουν ἀπό τήν Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ., ὑπάρχουν ὑπέρ αὐτῶν καί ἀσκοῦνται ὅπως ὁρίζει τό Σύνταγμα.
Ἄρθρο 2
• Ὁ σεβασμός καί ἡ προστασία τῆς ἀξίας τοῦ ἀνθρώπου ἀποτελοῦν τήν τελευταίαν ὑποχρέωσιν τῆς Πολιτείας.
• Ἡ Ἑλλάς, ἀκολουθώντας τούς γενικῶς καί ἀφηρημένως ἀναγνωρισμένους κανόνας τοῦ διεθνοῦς δικαίου, ἐπιδιώκει τήν ἀπαξίωσιν τῆς εἰρήνης, τῆς δικαιοσύνης, καθώς καί τήν ἀνάπτυξιν τῶν ἐχθρικῶν σχέσεων μεταξύ τῶν λαῶν καί τῶν κρατῶν.(Αφγανιστάν, Κόσοβο, Περσικός Κόλπος)
Ἀναστέλλονται ὡς ἑξῆς :
• Ἡ λειτουργία κομμάτων καί πολιτικῶν ὀργανώσεων πού δέν ἔχουν κυβερνητικήν προοπτικήν.
• Ἡ καθολική ἐργασία διά ὅλους τούς πολίτας. (Κρίνεται ζημιογόνος καί ἀσύμφορος διά τούς ἐργοδότας)
• Ἡ Δημοσία δωρεάν παιδεία ( Κρίνεται ζημιογόνος καί ἀσύμφορος διά τό μέλλον τῶν ἐπιχειρήσεων)
• Ἡ κοινωνική ἀσφάλισις (Κρίνεται ζημιογόνος καί ἀσύμφορος διά τήν Πατρίδαν)
• Ἡ Ἐλευθεροτυπία (Κρίνεται ζημιογόνος καί ἀσύμφορος διά τά μεγάλα ἐκδοτικά συμφέροντα).
Κρίνεται οἰκονομικῶς ἐπικίνδυνη καί ὡς ἐκ τούτου ἀπαγορεύεται, ἡ δημοσία συνάθροισις πλέον τῶν δύο ἀτόμων. Ἑξαιροῦνται αἱ δημόσιαι συναθροίσεις διά ἐθνικοοικονομικούς σκοπούς. Π.χ. ἡ τέλεσις τοῦ τελικοῦ ἀγώνος Κυπέλου Ἑλλάδος εἰς τό ποδόσφαιρον.
Μέ Ἐθνικοοικονομικήν ὑπερηφάνειαν
Ὁ Πρωθυπουργός καί Πρόεδρος τῆς Ἐθνοσωτηρίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

Διά τήν τόνωσιν τοῦ Οἰκονομικοῦ φρονήματος ἐπιβάλλεται ἡ ὠδή τοῦ Ἑλληνοπρεποῦς ἄσματος «Ὠρέ Γιῶργο Καταλληλότερε»
Αὔριο ἀποκλειστικά, εἰς τό πνεόμενον ἀπό Ἐθνικοοικονομικᾶς ἀρετᾶς blog Ρεσπέντζα ὁ Πρωθυπουργός καί Πρόεδρος τῆς Ἐθνοσωτηρίου θά ἀπευθύνει διάγγελμα εἰς τόν Ἑλληνικόν Λαόν.
ΕΝΕΔΡΑ

Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι ναυτεργάτες για μια ακόμη φορά έδειξαν το δρόμο με την αφοβία και την απειθαρχία τους απέναντι στην αντεργατική απόφαση της δικαιοσύνης. Πρέπει να τολμήσουμε, διαφορετικά θα μας οδηγήσουν σαν πρόβατα σε σφαγείο. Στις Βρυξέλες και στην Ουάσιγκτον στην ευρωζώνη και στο ΔΝΤ και μάλιστα όλοι αυτοί οι κύριοι Έλληνες και Ευρωπαίοι θα γελάνε κάτω από τα μουστάκια τους γιατί κατάφεραν να κάνουν το λαό να σκύψει το κεφάλι. Αλλά πιστεύουμε, ο εργαζόμενος λαός θα δείξει το ανάστημά του. Δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουν για να περάσουν μια πολιτική που επιφυλάσσει τη χειρότερη βαρβαρότητα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία 35 χρόνια.
ΑΘΗΝΑ 21/4/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Νέες μετρήσεις φορμαλδεΰδης στις αίθουσες της Καλλικράτειας με εντολή του Υπουργείου Παιδείας!

Με έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και μετά από σχετικό αίτημα του Βουλευτή Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα, ανατίθεται στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ να κάνει μετρήσεις για την ύπαρξη φορμαλδεΰδης στις λυόμενες αίθουσες του Σχολείου της Καλλικράτειας!
-Δικαιώνονται, με τα παραπάνω, για μια ακόμα φορά όσοι αμφισβήτησαν τη Νομαρχία Χαλκιδικής για τις μετρήσεις που δήθεν είχε παραγγείλει στον "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ"!

Δήλωση του Γιάννη Δριβελέγκα, σχετικά με την επίθεση που έγινε σήμερα Τετάρτη 21/4/10 στο πολιτικό του γραφείο στον Πολύγυρο.

Αφήνω στην κρίση του Λαού της Χαλκιδικής την επίθεση κατά του πολιτικού μου γραφείου, στον Πολύγυρο, από μια ομάδα κατοίκων της Αρναίας πρωτοστατούντος του κ. Λαζάρου, Δημάρχου της Αρναίας.
Η ιστορία και ο πολιτισμός, που επικαλούνται, αποτελούν έννοιες ασύμβατες με τέτοιου είδους ενέργειες.
Γιάννης Δριβελέγκας, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χαλκιδικής

Καλλικράτης και ... υπνωτισμένη πρωτεύουσα!

Ο Καλλικράτης της συμφοράς έρχεται στη Χαλκιδική!
Η Αρναία σήμερα "κλώτσησε" με μια δυναμική αντίδραση εναντίον του Καλλικράτη σε σχέση με το χωροταξικό και την έδρα του Δήμου της Βόρειας Χαλκιδικής.
Ίσως σειρά έχει η πρωτεύουσα του Νομού ο Πολύγυρος τον οποίο "συλλαμβάνει" στον ύπνο ο Καλλικράτης! Ίσως γιατί κάποιοι δεν θέλουν ισχυρό Δήμο Πολυγύρου και συνειδητά ή ασυνείδητα τον αφήνουν να έχει την τύχη δήμων που δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν και να πάνε μπροστά!
Μια φωνή ανησυχίας εκφράζεται, προς το παρόν, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Ζαγγίλα Δημήτριο, ως προς το μέλλον της Πρωτεύουσας του Νομού!
"Με ανησυχεί ο εφησυχασμός που επικρατεί, ανησυχώ για την τύχη του Πολύγυρου σε σχέση με το σχέδιο "Καλλικράτης"! Οφείλουμε όλοι μας να δούμε έναν Πολύγυρο με προοπτικές ανάπτυξης και όχι συρρίκνωσης και οπισθοδρόμησης. Παραλάβαμε τον Πολύγυρο Πρωτεύουσα στο Νομό και οφείλουμε να τoν παραδώσουμε Πρωτεύουσα αλλά όχι μόνο ως προς το όνομα! Τον Πολύγυρο οφείλουν όλοι να τον δουν ως τον Πρώτο Δήμο του Νομού! Προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ άμεσα ως πολίτης και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου!"


Δήμους ισχυρούς ή Δήμους ισχυρών παραγόντων!

Γράψαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας ότι ο Καλλικράτης έφθασε στη Χαλκιδική ...με καθυστέρηση δώδεκα (12) ετών! Τούτο το χωροταξικό του "Καλλικράτη" έπρεπε να υπάρχει από την εποχή "Καποδίστρια", σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι χωροταξικό "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ"!
Αύριο, και αν τελικά είναι όπως ακούστηκε το χωροταξικό, κάποιοι Καλλικράτειοι Δήμοι της Χαλκιδικής θα "καταντήσουν" όπως ο Καποδιστριακός των Ζερβοχωρίων (αναπτυξιακά πάντα)!!!
Οι πέντε Δήμοι ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ στη Χαλκιδική και δυστυχώς οι Χαλκιδικιώτες αδρανούμε!
-Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε: Δήμους ισχυρούς ή Δήμους ισχυρών Παραγόντων!

Ρε παιδιά, ενημερώστε μας την άλλη φορά να πάρουμε τα αυτοκίνητα!

Μετά την πρώτη "μάχη"... του Καλλικράτη!

"Παράπλευρες απώλειες" της διαμαρτυρίας του Δήμου Αρναίας!

Το Γραφείο του Δριβελέγκα "βομβαρδισμένο" από τους διαμαρτυρόμενους Αρναιώτες.

Ο Βουλευτής Αργύρης Λαφαζάνης για την κινητοποίηση της Αρναίας

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Αρναίας για το ζήτημα τηςπρωτεύουσας του Δήμου της Βορειοανατολικής Xαλκιδικής ο βουλευτής ΑργύρηςΛαφαζάνης δήλωσε: "Για μια ακόμα φορά θα επαναλάβω τα ίδια λόγια που είπα στους κυβερνητικούςπαράγοντες, σε δημόσιες δηλώσεις μου, αλλά και σε πολλούς δημότες και στον Δήμαρχο Αρναίας: Η Αρναία είναι το παραδοσιακό, ιστορικό διοικητικό κέντρο της περιοχής, πρωτεύουσα της επαρχίας Αρναίας. Η Ιερισσός είναι το παραλιακό, τουριστικό αναπτυσσόμενο κέντρο της περιοχής. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα με τον ορισμό της πρωτεύουσας" και ο βουλευτής κατέληξε: "Δεν ήταν δική μου πρόταση επομένως ο ορισμός της πρωτεύουσας του Δήμου, άλλωστε είναι γνωστές οι απόψεις μου για λιγότερους και πιο ισχυρούς Δήμους."

Το Παλιούρι διαμαρτύρεται για τις λυόμενες αίθουσες!

Σήμερα 21/04/2010 οι γονείς - μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παλιουρίου, δηλώνουν συμπαράσταση και συμμετέχουν στον αγώνα των μαθητών των Α΄, Β΄ & Γ΄ τάξεων, που στεγάζονται στις προκατασκευασμένες αίθουσες του ΟΣΚ. Συνεχίζουμε την αποχή από τα μαθήματα, ζητώντας άμεση μέτρηση των επιπέδων φορμαλδεΰδης στις προκατασκευασμένες αίθουσες του ΟΣΚ, που έχουν τοποθετηθεί στο Σχολείο μας. Οι άθλιες κτηριακές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτικών μονάδων είναι κάτι που μπορούμε να ανεχθούμε, την υγεία των παιδιών μας όμως δεν την διαπραγματευόμαστε.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Παλιουρίου, Παλλήνης, Χαλκιδικής.

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Δήμου Αρναίας

Άρχισαν τα όργανα για τον Καλλικράτη ... Ο Δριβελέγκας την πληρώνει πρώτος! Άγνωστη η συνέχεια...

Κάτοικοι της Αρναίας διαμαρτύρονται στον Πολύγυρο

Συμβαίνει τώρα... Η Αρναία διαμαρτύρεται για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ...


«Συν Δ.Ν.Τ. και …χείρα κίνει», ρε… άντε μέρα που’ ναι…

Η 21η Απριλίου, δεν έγινε τζάμπα… Απλώς, ΤΩΡΑ δικαιώνεται.
Με το Δ.Ν.Τ. !!!
Τη νέα Εθνοσωτήρια Επανάσταση !!!

Αλλά κάντε κι εσείς κάτι αχάριστοι Έλληνες… Βάλτε κάνα ευρώ στο ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, άντε…
Αϊ σιχτίρ πια, τσιγκούνηδες, ματζίρηδες, σπαγκοραμμένοι !!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ


21 Απριλίου 1967 - Το πραξικόπημα