Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Καλό Σαββατόβραδο!

Pagalos vs Merkel

Σεισμός 8,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Χιλή!

Ζητάει εργασία ...


Το άγχος, η αγωνία και προπάντων η ανάγκη για εργασία μάς "πνίγουν" πολλές φορές και αναγκαζόμαστε στη δημιουργία αφίσας.
Μακάρι να βρεθεί κάτι για την συμπαθέστατη κυρία.
Την αφίσα είδαμε σε διάφορα σημεία της πόλης του Πολύγυρου.

Είναι ΛΑΘΟΣ η σημερινή τιμωρία οδηγών, από την Τροχαία, στον Πολύγυρο!

Το πρωινό μπέρδεμα με την Τροχαία και την ΑΔΥΝΑΜΙΑ σήμανσης των οδών από το Δήμο Πολυγύρου!
Η Τροχαία έγραφε όσους κινήθηκαν στο δρόμο με το κόκκινο βέλος (Σημείο Α) και την πορεία του, ως κίνηση αντίθετη στο μονόδρομο.
Στο σημείο Β είναι κλειστός - ανοιχτός (!!!) ο δρόμος με σήμανση μονόδρομου, υπάρχει σήμανση, αλλά επιτρέπεται εδώ και μήνες η κίνηση των οχημάτων προς τις Έξι Βρύσες, για διευκόλυνση των καταστημάτων των Έξι Βρυσών!
Στο σημείο Γ είναι η έξοδος από τον πεζόδρομο, αν κινηθεί κανείς προς τον επίμαχο δρόμο, του σημερινού μπάχαλου, δεν υπάρχει και δεν συναντούν οι οδηγοί σήμανση μονόδρομου, ούτε και κανένα άλλο απαγορευτικό!
Το ίδιο συμβαίνει και αν κάποιος έρχεται από τον Ιστορικό Ιστό του Πολύγυρου, σημείο Δ.
Στην οδική κυκλοφορία τίποτα δε θεωρείται ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, κατά συνέπεια κανείς οδηγός δεν ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΚΩΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ!!!
-Μαθαίνουμε πως τη Δευτέρα μετά από αντίδραση του Μπογδάνου και του Καπλάνη θα εξετασθεί το θέμα με τον διοικητή της Τροχαίας!!!
-Βέβαια, μήνες τώρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ αδράνειας του Δήμου (και σωρεία εγγράφων της Τροχαίας προς το Δήμο Πολυγύρου) δεν έγινε ΠΟΤΕ & ΠΟΥΘΕΝΑ σωστή σήμανση των δρόμων, τώρα τρέχουν τους πολίτες, τρέχουν όλοι!
(μην ξεχάσουμε και αδικήσουμε και τον Μανωλάκη μας (όχι, καλέ τον π. Αντιδήμαρχο) εξοργίστηκε και φώναξε πολύ! Ίσως φωνάξει και το βράδυ!)

Όργιο πλιάτσικου στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης - 20 εκ. ευρώ μόνο τα...ροζ τηλέφωνα!

Με...κεραυνούς (και έγγραφα που κατέθεσε στα πρακτικά της βουλής) απάντησε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχ.Καρχιμάκης στη ΝΔ για τα εργα και τις ημέρες στο συγκεκριμένο υπουργείο (γιατί τόλμησαν να πούνε οτι αυτός και η Μπατζελή εργάζονται ψηφοθηρικά για τους νομούς τους).
Ιδού μερικά παραδείγματα διακυβέρνησης απο τη ΝΔ του Κ.Καραμανλή:
1ον: 20 εκ.ευρώ ...>>>>>>

σε ροζ τηλέφωνα, τηλεπαιχνίδια κ.α. στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης(!!) - έγγραφο του κ.Σκιαδά
2ον: προμήθειες υπερπολυτελών τζιπ πολλών εκ.ευρώ σε απίθανες υπηρεσίες (ημέτερους) δήθεν για...δουλειά 3ον αμοιβές 10.000 ευρώ σε ημέτερους 4ον 55 εκ.ευρώ σε ΜΙΑ μόνο επένδυση απο πρόγραμμα 300 εκ.ευρώ για όλη την Ελλάδα 5ον εισαγωγή και διακίνηση νοθευμένου ηλιελαίου από συγγενείς υπουργών 6ον εσκεμμένες εκτιμήσεις για δήθεν ζημιές σε μήλα και αχλάδια που από 80 κιλά το στρέμμα τα εμφάνιζαν 250 κιλά για να λεηλατήσουν τεράστια ποσά.
3ον: μαϊμού προγράμματα για βιολογικά προϊόντα ύψους 480 εκ. ευρώ (αναζητούνται άλλα 166 εκ.ευρώ για ανειλημμένες υποχρεώσεις του κράτους).
Όλα αυτά ενδεικτικά για το πως η ΝΔ εννοεί την διακυβέρνηση του κράτους...και πως την άσκησε.
i-reporter
σίβιλλα

Περιμένοντας το Γιώργο ...

Ο Χίτλερ και η κρίση στην Ελλάδα

Πρόνοια για τις καταστροφές σε σπίτια, νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Την Κυριακή 28/2/2010 θα επισκεφθεί για 2η φορά μέσα σε λίγες μέρες το κατεστραμμένο Στρατώνι, κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, τη Γ.Γ. Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας κα Λιονή και του κυβερνητικούς βουλευτές Αργύρη Λαφαζάνη και Γιάννη Δριβελέγκα. Πέρα από το ενδιαφέρον για τις υποδομές, από τα κυρίαρχα προβλήματα των πληγέντων κατοίκων του Στρατωνίου είναι η οικονομική ενίσχυση για τα σπίτια, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις ...>>>>>>

που καταστράφηκαν παντελώς, ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές. προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν άμεσα και άλλοι Υπουργοί όπως ο κ. Ρέππας και η κα Γεννηματά. Βεβαίως αυτό το αίτημα οφείλουμε να το μεταφέρουμε μέσω της Γ.Γ. της Περιφέρειας.
Αίτημα των συνδημοτών μας είναι να αντιμετωπιστούν οι συνδημότες μας, όπως και οι πυρόπληκτοι του Ν. Ηλείας.
ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΣ
π. Κοινοτάρχης Στρατωνίου

Καλλικράτης στη Χαλκιδική με ... άλλα χρώματα!

ΑΣΩΤΟΣ (για το σενάριο των τριών Δήμων στη Χαλκιδική)

Το έλλειμμα της Δημοτικής Αρχής πληρώνουν οι Δημότες Πολυγύρου!

Τα αποτελέσματα από την ασυνέπεια του Δήμου Πολυγύρου, της ελλιπούς σήμανσης και των ημίμετρων!!!
Σήμερα το πρωί, στο πίσω μέρος των Έξι Βρυσών βγήκε η Τροχαία και έγινε ο χαμός!
Διαπίστωσαν παράβαση σε όλα τα αυτοκίνητα γιατί κινήθηκαν αντίθετα σε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ!
-Το ζήτημα όμως είναι που βρίσκεται η σήμανση όταν έρχεσαι από το κατάστημα, που πουλάει τις εφημερίδες, στις Έξι Βρύσες και αφού έχεις φτάσει σ' αυτό από τον δρόμο του Ιστορικού Ιστού Πολυγύρου!
-Πώς διαπιστώνεται η ύπαρξη μονόδρομου όταν η πρόσβαση στις Έξι Βρύσες είναι επιτρεπτή με ανοιχτό δρόμο; Αφού μόνο αποκλεισμένη δεν την έχουν;
-Πρέπει να γίνει μάντης ο κάθε οδηγός του Πολυγύρου και κάθε επισκέπτης;