Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

Στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής Μαγκριώτης - Τζάκρη

Επίσκεψη στις πληγείσες από τις πρόσφατες καταιγίδες περιοχές της Χαλκιδικής πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης και η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη.
Οι δύο υφυπουργοί επισκέφθηκαν σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου Ολυμπιάδος - Στρατωνίου, όπου λόγω των κατολισθήσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, τον οικισμό Γομάτι του δήμου Μεγάλης Παναγιάς και το δήμο Πολυγύρου. ...>>>>>>

Ακολούθησε σύσκεψη στο Στρατώνι, όπου έλαβαν μέρος τοπικοί βουλευτές, ο νομάρχης Χαλκιδικής, τοπικοί φορείς και κάτοικοι της περιοχής.

«Οι νόμοι προβλέπουν με σαφήνεια τις διαδικασίες για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και οι σχετικές διαδικασίες έχουν ήδη κινηθεί», δήλωσε -μετά τη σύσκεψη- ο κ. Μαγκριώτης και πρόσθεσε ότι η κήρυξη των περιοχών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από το πρώτο 24ωρο, ήταν το «πρώτο βήμα» για να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και να αντιμετωπιστούν άμεσα τα οξυμένα προβλήματα.
ΠΗΓΗ

Παναθηναϊκός - Καβάλα 0-2

Πολυγυρινό καρναβάλι 2010 (1)

Πολυγυρινό καρναβάλι 2010 (2)

Αυθαιρέτως: Άνευ απουσίας και τη μεγαλύτερη όρεξη επί σειρά ετών

Αυθαιρέτως: Το "εξυπνότερο" θέμα του Πολυγυρινού Καρναβαλιού 2010

Αυθαιρέτως: Η εντυπωσιακότερη "φάτσα" του Πολυγυρινού Καρναβαλιού 2010

Εικόνες από το πολυγυρινό καρναβάλι 2010


Σε λίγο στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ


Δείτε σε λίγο το βίντεο από την σημερινή (14/2) αποκριάτικη παρέλαση στον Πολύγυρο!

Πολύγυρος, 14/2, λίγο πριν την αποκριάτικη παρέλαση

Απόκριες σήμερα, 14 Φλεβάρη, στον Πολύγυρο!


ΚΥΡΙΑΚΗ 14-2-2010

Εμφάνιση χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου στις 11.30 το πρωί στην πλατεία Έξι Βρύσεων. Μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων στον κεντρικό δρόμο του Πολυγύρου στις 3.00 το απόγευμα. Αμέσως μετά γλέντι με λαϊκή-παραδοσιακή ορχήστρα στην πλατεία των Έξι Βρύσεων.
Η Κατσ'αμάκα προσφέρει δωρεάν σε όλο τον κόσμο κρασί, ντόπιο λουκάνικο, τυρί, πιττάκια και ελιές πριν και μετά την παρέλαση.

Απόκριες 2010 στον Πολύγυρο