Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ – «ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 3η Ανάγνωση - «Του ενεργού πολίτη»

(μετά την δημοσιοποίηση των επίσημων αποτελεσμάτων από τη ΝΑΧ)
Αγαπητοί αναγνώστες του ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ,
Μία πιο βαθιά «βουτιά» στα αποτελέσματα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, προκειμένου να μάθουμε ποιοι ακριβώς από το Δήμο Αρναίας στήριξαν τον κο Πάχτα, αφού δεν τον στήριξε ούτε ο Δήμος Παναγίας, όπου έλαβε 45%, ούτε ο Δήμος Σταγείρων – Ακάνθου, όπου έλαβε 38%. Τα αναμενόμενα επίσημα και αναλυτικότερα αποτελέσματα της Νομαρχίας, ανά Δημοτικό – Κοινοτικό Διαμέρισμα, δημοσιοποιήθηκαν σήμερα. Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία διαβάζουμε τα εξής :
 Δεδομένα :
Επίσης, τα αναλυτικά --->>>
αποτελέσματα των εκλογών, ανά δημοτικό – κοινοτικό διαμέρισμα, έχουν ως εξής :
 Ανάγνωση :
Άξιοι οι πολιτικοί μας. Άξιοι οι τοπικοί άρχοντες. Πέτυχαν το μοναδικό και ανεπανάληπτο ! ! ! Να διαιρέσουν μία κοινωνία στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της. Τη στιγμή που κρίνονται οι εξελίξεις και το μέλλον της για τις επόμενες πέντε τουλάχιστον δεκαετίες ! ! ! Τη στιγμή που θα έπρεπε όλοι οι πολιτικοί να ομονοήσουν και να δείξουν στους πολίτες τους εναλλακτικούς δρόμους, χωρίς τοπικιστικές και άλλες αναχρονιστικές τακτικές, οι πολιτικοί επέλεξαν να δημιουργήσουν «αναμπουμπούλα», να διχάσουν τους πολίτες και να θέσουν πάνω από τον τόπος μας, τη Βόρειο Χαλκιδική και πάνω από όλους τους πολίτες την πολιτική τους καριέρα.
Πρωταθλητής μεταξύ όλων των άξιων τοπικών αρχόντων, με δύο εξαιρέσεις κατά την ταπεινή μου άποψη, ο κος Πάχτας, ο οποίος υιοθέτησε το δόγμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», υποχρεώνοντας τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές να ακολουθήσουν, για να επιβιώσουνε απλώς . . . διότι τα συναισθηματικά «εργαλεία» που χρησιμοποιήσε ο κος Πάχτας για τους συντοπίτες του, τους «αγνούς» ψηφοφόρους της Αρναίας, προκειμένου να επιτύχει το στόχο του σε συνδυασμό με τα ισχυρά «κίνητρα» που έδωσε στους «λύκους» (οι «λύκοι» είναι πάντα λίγοι), μόνον με όμοια «εργαλεία» μπορούσαν να αντιμετωπισθούν.
 Συμπέρασμα :
Οι πολιτικοί πέτυχαν το «Όραμά τους», το οποίο ήταν «στόχος ζωής» για τους ίδιους. Πετύχατε κε Πάχτα. Λάβατε τον έπαινο που διεκδικούσατε και μπορείτε πλέον να χαμογελάτε αγέρωχος, ατενίζοντας τον ορίζοντα . . . Σεβαστός ο στόχος σας . . . Έχουνε αλλάξει όμως οι καιροί . . . Ευτυχώς για τους πολίτες.
Οι πολίτες, όλοι οι πολίτες που αγαπάμε, ζούμε και δημιουργούμε στη Βόρειο Χαλκιδική, στο Δήμο Αριστοτέλη, ανεξάρτητα από τον τρόπο που ψηφίσαμε, έχουμε ανάγκη να ξέρουμε τις μας ξημερώνει. Χρειαζόμαστε απαντήσεις στα εξής βασικά ερωτήματα :
1. Πως θα διαχειριστείτε νέε μας Δήμαρχε, κε Πάχτα, το ζήτημα του επενδυτικού σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ;
2. Ποιους θα αφήσετε νέε μας Δήμαρχε, κε Πάχτα, να αποφασίσουν για λογαριασμό μας ως προς το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ; Οι ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ή οι ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ;
3. Ποιες είναι οι θέσεις σας νέε μας Δήμαρχε, κε Πάχτα και νεοεκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ;
4. Ποιες είναι οι δικές σας θέσεις κ.κ. της αντιπολίτευσης (κε Βλαχόπουλε, κε Λαζάρου, κε Ευθυμίου) ; Έχετε θέσεις ; Μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες ; Έχετε το σθένος ;
Οι πολίτες θα πετύχουμε να διασφαλίσουμε τον τόπο μας στην παρούσα κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της Βορείου Χαλκιδικής ;
Με εκτίμηση


Αθανάσιος Γ. Καρίνας


Μεγάλη Παναγία, 15-11-2010


Υ.Γ. 1 : Η ανωτέρω ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος στο Δήμο Αριστοτέλη είναι μία μόνον από αυτές που μπορεί να κάνει κάποιος που βλέπει, έστω και με γυαλιά, χρωματιστά ή άλλα. Η ανάγνωση του κυρίου Πάχτα όμως είναι μόνον για τυφλούς ! ! ! Ευτυχώς στο κεντρικό ΠΑΣΟΚ υπάρχουνε και άνθρωποι που βλέπουνε και διαβάζουνε.


Υ.Γ. 2 : Όλα θα ήταν διαφορετικά εάν ο αγώνας του κου Πάχτα δεν είχε έναν και μοναδικό αυτοσκοπό ! ! !


Υ.Γ. 3 : Επειδή σε όλα τα αναγνώσματα υπάρχουνε πολλές αναγνώσεις, ας καταγραφούνε όλες και ας αξιολογηθούν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, προκειμένου να εξάγουμε το συνολικό, σταθμισμένο πολιτικά, συμπέρασμα.


Υ.Γ. 4 : Αναμένονται οι αναγνώσεις «Του πολιτικοποιημένου πολίτη», «Του κομματικοποιημένου πολίτη», «Του καχύποπτου πολίτη», «Του Αρναιώτη», «Του Μεγαλοπαναγιώτη», «Του Ιερισσιώτη» κλπ24 σχόλια:

midas είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 12:14 εμείς οι Αρναιώτες έχουμε αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων τι κάνουμε σε ανάλογες περιπτώσεις. Να είσαι βέβαιος λοιπόν ότι και στην περίπτωση που είχαμε μεταλλεία ή άλλα κοιτάσματα θα ενεργούσαμε με τρόπο τέτοιο που να διασφαλίζει τα συμφέροντα τα δικά μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Για ένα όμως να είσαι σίγουρος: Δεν θα τα αφορίζαμε. Με τους αφορισμούς δεν βγαίνει τίποτα. Μόνο με υπεύθυνη στάση και δουλειά. Οπως κάνουν σε όλα τα υπεύθυνα μέρη του κόσμου. Σιγά μη δεν ενδιαφέρονται οι Γερμανοί το περιβάλλον τους που έχουν τις περισσότερες βιομηχανίες και ορυχεία στην Ευρώπη. Και ενδιαφερόμαστε εμείς περισσότερο.

Λατμε το τι αποδειξατε αστο καλυτερα ειναι βαθυ το θεμα και σιγουρα δεν αφορα αυτο το ποστ!!!
μεταλλεια εχετε και μαλιστα 23 γραμμαρια στο τονο εν αντιθεση με τις σκουριες που ειναι 0.8 στον τονο οποτε με μια γρηγορη ματια παρτετο εσεις αφου εχετε την πολυτελεια να το σκεφτεστε και να πρατετε αναλογα πραγμα που δεν το εχουμε δει ουτε στα ποιο χαι ονειραμα μας (για τουσ αρνιωτες)!!!

καρινα με εκπλησεις για πεσ μας ομως τι ακριβως αντιπροσωπευες περσυ στο ΜΕΤ και τον ιουλιο στου Ρουπη το καφε???

η υποκρισια σας δεν εχει ορια!!!

θα τα πουμε με ολους σας λιαν συντομως η ωρα δυστηχως για ολους μας εφτασε!!!

Georgios είπε...

Φίλε Καρίνα (Μεταλλειολόγε πρώην συνεργάτη της ΟΚ), στην στατιστική σου αντιπαραθέτω τα αποτελέσματα των Μαδεμοχωρίων (Παναγία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Βαρβάρα, Ολυμπιάδα, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στρατώνι) όπου ο Βλαχόπουλος πήρε συνολικά 34% και ο Πάχτας 66%. Δεν σου λένε τίποτα αυτά τα ποσοστά; Ούτε ο καταποντισμός του Βλαχόπουλου σε Στάγειρα, Στρατονίκη, Στρατώνι και Ολυμπιάδα σε σχέση με τις εκλογές του 2006; Τότε αυτά τα χωριά τον είχαν βγάλει Δήμαρχο! Δεν σε προβληματίζει τι άλλαξε;
Μήπως πρέπει να μας πεις και τι σχέση έχεις με τις Σκουριές και γιατί έχεις άχτι τον Πάχτα; Μήπως θέλεις να το πω εγώ;

Με αγάπη

Ο Τυφλοπόντικας

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αγαπητέ midas σχολιαστή των 2:36, αναφορικά με το σχόλιό σου και σε ότι με αφορά, θα ήθελα καταρχήν να διευκρινίσω ότι στο ΜΕΤ (ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα "Θησαυροί της Βορειού Ελλάδος") βρέθηκα εφέτος, στις 29 Μαϊου και όχι πέρσι. Συνεπώς, εάν δεν αναφέρεσαι σε άλλο πρόσωπο, σε πληροφορώ ότι στο ΜΕΤ βρέθηκα για τον ίδιο ακριβώς λόγο για τον οποίο βρέθηκα και στου Ρούπη το καφέ (όπως το λες).
Ο λόγος είναι ένας και μόνον :
Ενημέρωση για το τι ξημερώνει στη Βόρειο Χαλκιδική, ως απλός πολίτης.
Κατά την άποψή μου, να ενημερωθούν θα όφειλαν όλοι οι τοπικοί άρχοντές μας για να μπορέσουν να ενημερώσουν στη συνέχεια τους πολίτες. Δυστυχώς από το ΜΕΤ απουσίαζαν, εξ όσων θυμάμαι όλοι οι τοπικοί άρχοντες του τόπου μας. Γιατί άραγε; Γνωρίζουν τα πάντα οπότε είναι περιττή η περαιτέρω ενημέρωσή τους; Είναι ενημερωμένοι από πρώτο χέρι και δεν χρειάζονται παραπάνω πληροφορίες για το θέμα; Φοβούνται μήπως χάσουν ορισμένες ψήφους εμφανιζόμενοι σε μία τέτοια ημερίδα; Δεν ενδιαφέρονται καν για το θέμα; Κάτι άλλο; Τι;
Παρεπιπτόντως, εσείς τι εκπροσωπούσατε αγαπητέ;

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αγαπητέ Georgios και ενίοτε "Ο Τυφλοπόντικας", σχολιαστή των 3:13, επιβεβαιώνω ότι αναφέρεσαι στον σωστό Καρίνα, παρότι υπήρξε σύγχυση σε πρηγούμενες αναρτήσεις. Πέραν αυτού δεν αντιλαμβάνομαι άλλη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης αναφοράς, εκτός και επιθυμείς να διευκρινίσεις.
Αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών όπως τα προσεγγίζεις, θα ήθελα απλά να σου πω ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους πολίτες και για εμένα ως πολίτη. Προτεραιότητα έχει τις επόμενες ημέρες το ζήτημα της γνωμοδότησης προς το ΥΠΕΚΑ επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Επενδυτικού Σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε..
Έχει το σθένος ο νέος μας Δήμαρχος ο κος Πάχτας να αναλάβει όλες τις ευθύνες που μας ζήτησε να του αναθέσουμε ή ενδιαφέρεται μόνον για όσες ευθύνες θέλει ο ίδιος ή τον βολέυουνε;
Θα πάει διακοπές και θα εμφανιστεί την 01-01-2011 να μας πει τα κάλαντα;
Χορτάσαμε από "Πόντιους Πιλάτου" και "Ιφιγένειες" . . .
Πολιτικούς άνδρες χρειαζόμαστε με σθένος να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Υ.Γ. Για πες μας να μάθω και εγώ . . .

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Επιπροσθέτως, αγαπητέ Georgios και ενίοτε "Ο Τυφλοπόντικας", σχολιαστή των 3:13, ακόμη και με αφετηρία την προσέγγισή σου για τα αποτελεσματα των εκλογών, ο κος Πάχτας οφείλει να αναλάβει όλες τις δυνατές πρωτοβουλίες ώστε να εκπροσωπήσει επάξια τους πολίτες που τον ψήφισαν τελικά. Εάν τα Μαντεμοχώρια ψήφισαν όπως λες, αποδέχονται από τον κο Πάχτα να παραχωρήσει στον νυν Δήμαρχο Σταγείρων - Ακάνθου να γνωμοδοτήσει για λογαριασμό του, δεδομένου ότι τα Μαντεμοχώρια καταψήφισαν την πρόταση του για το μεταλλείο; (βλ. 4η Ανάγνωση "Του μεταλλείου"). Αποδέχονται τα Μαντεμοχώρια να πάει διακοπές οι κος Πάχτας και να εμφανιστεί 01-01-2011, να μας πει τα κάλαντα και μετά να αναρωτηθεί "Πως τα κάνατε έτσι βρε παιδιά; Κρίμα!!! Τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι!!! Λυπάμαι!!!" Αγαπητέ χορτάσαμε από "Πόντιους Πιλάτους" και από "Ιφιγένειες". Πολιτικούς άνθρες με σθένος χρειαζόμαστε που να αναλαμβάνουν τις ευθύνες και όχι μόνον τις καρέκλες και του ΕΠΑΙΝΟΥΣ.

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Επιπροσθέτως αγαπητέ midas σχολιαστή των 2:36, μία απλή ερώτηση:
Ο ανώνυμος σχολιαστής - κριτής είναι υποκριτής; Τι λες;

Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης είπε...

Καρίνα γιατί μας τα έπρηξες αυτές τις μέρες με τον δικό σου τρόπο ερμηνείας των αποτελεσμάτων, πάρε και μία άλλη ερμηνεία. Εξαιρούμε τα τρία μεγάλα κέντρα Ιερισσό, Αρναία, Μ. Παναγία. Στα υπόλοιπα 13 χωριά ψήφισαν:
1. Παλαιοχώρι: Πάχτας 67%, Βλαχόπουλος 33%
2. Νεοχώρι: Πάχτας 63%, Βλαχ 37%
3. Βαρβάρα: Πάχτας 80%, Βλαχ 20%
4. Στανός: Πάχτας 67%, Βλαχ 33%
5. Στάγειρα: Πάχτας 67%, Βλαχ 33%
6. Στρατωνίκη: Πάχτας 68%, Βλαχ 32%
7. Στρατώνι:Πάχτας 79%, Βλαχ 21%
8. Ολυμπιάδα: Πάχτας 60%, Βλαχ 40%
9. Αμουλιανή: Πάχτας 63%, Βλαχ 37%
10. Πυργαδίκια: Πάχτας 55%, Βλαχ 45%
11. Ν. Ρόδα: Πάχτας 26%, Βλαχ 74%
12. Ουρανούπολη: Πάχτας 47%, Βλαχ 53%
13. Γομάτι: Πάχτας 36%, Βλαχ 64%
Από τα 13 χωριά τα 10 ψήφισαν Πάχτα και τα 3 Βλαχόπουλο.
Για απάντησε τώρα που δεν είναι μέσα η Αρναία, ποιος έβγαλε τον Πάχτα Δήμαρχο και γιατί. Ο σωστός άνθρωπος πρέπει να ξέρει και να χάνει.

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή των 2:12, "Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης" (πολύ "βαρύ" όνομα υιοθέτησες), καταρχήν να παρατηρήσω ότι αδίκως παραθέτεις εκ νέου τα στοιχεία των εκλογών ανά Διαμέρισμα, αφού τα εν λόγω στοιχεία υπάρχουνε στον πίνακα της ανάρτησης, στα οποία υπάρχουνε και ορισμένα λάθη. Τα αφήνω όμως . . .

Με την ερμηνεία σου αγαπητέ ποιό είναι το συμπέρασμα που βγάζεις ;
Ότι έχουμε νέο Δήμαρχο, τον κο Πάχτα με ποσοστό 77% (10 χώρια / 13 χωριά), εξαιρώντας μάλιστα τα τρία μεγάλα κέντρα ;

Συγχαρητήρια ! ! !

Αστειευόμενος . . . Ας διορθωθούν τότε τα αποτελέσματα των εκλογών . . . Πάχτας : 77% (! ! !)

Αγαπητέ "Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης", σε παραπέμπω στην "θρυλική" 5η Ανάγνωση "Του πολιτικοποιημένου πολίτη", ευελπιστώντας ότι θα λάβεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Το μείζον θέμα όμως είναι η διαχείριση εκ μέρους του νέου Δημάρχου μας του ζητήματος της γνωμοδότησης επί της ΜΠΕ. Εσύ αγαπητέ "Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης" τι θέλεις ; Να γνωμοδοτήσει για λογαριασμό σου ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ κος Βλαχόπουλος ή ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ σου κος Πάχτας ; Τον κο Πάχτα δεν εμπιστεύτηκες για να διαχειριστεί την τύχη του τόπου μας τα επόμενα χρόνια ; Δεν θα πρέπει να τη διαχειριστεί πλήρως από την αρχή ; Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή ; Να αφήσουμε τους ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ να κρίνουν την τύχη του θέματος και να έρθουν οι ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ την 01-01-2011, μετά από τις διακόπες τους, να πούνε τα κάλαντα και να ζητήσουν και τα "ρέστα από τους πολίτες" για ότι έγινε όταν ήταν σε διακοπές ;

Η άποψη μου είναι ότι ο νέος μας Δήμαρχος οφείλει να αναλάβει όλες τις ευθύνες που μας ζήτησε να του αναθέσουμε και όχι μόνον όσες ο ίδιος θέλει ή τον βολεύει.

Εσείς τι λέτε αγαπητέ "Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης";

Ανώνυμος είπε...

Μας λέει ο κύριος Καρίνας σε σημερινό του σχόλιο ότι..."Αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών όπως τα προσεγγίζεις, θα ήθελα απλά να σου πω ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους πολίτες και για εμένα ως πολίτη."... και ασφαλώς απαντάει στο γεγονός ότι 10 από τα 13 χωριά(εκτός των "κέντρων") ψήφισε Πάχτα.
Σε άλλη ανάρτηση ο κύριος Καρίνας μας είπε ότι ο Πάχτας πήρε στην Αρναία 90% και με ειρωνικό τρόπο μας ρώτησε αν είναι τυχαίο.Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται κύριε Καρίνα πόσο πολύ δεν είναι προτεραιότητα για σας.
Όταν τον ρωτήσαμε αν είναι τυχαίο ότι στην Ιερισσό ο Βλαχόπουλος πήρε 89,5% δεν μας απάντησε αλλά έγραφε άλλα και μας έλεγε να περιμένουμε την ανάρτησή του.Λοιπόν κύριε Καρίνα αναρτήθηκε και αυτό το άρθρο σας και η απάντησή σας είναι ότι το ξεκίνησε ο Πάχτας, ενώ ο Βλαχόπουλος έλεγε συνεχώς ότι λυπάται τους Αρναιώτες?Κύριε Καρίνα ας σοβαρευτούμε λιγάκι.Έχετε μεγάλο πρόβλημα με τον Πάχτα και το δείχνετε με κάθε τρόπο.Δεν πειραζει όμως.Θα τον υποστείτε 3,5 χρόνια(και πολύ πιθανόν παραπάνω).Ως τότε κύριε Καρίνα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε.Ο κόσμος της περιοχής έβγαλε Δήμαρχο τον Πάχτα.Δεχτείτε το και παραδεχτείτε το.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΙΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ?
ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ" ΣΟΥ?
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ(ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ) ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΖΟΥΝΕ?ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ "ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ????????

Ανώνυμος είπε...

...κ.Καρίνα ,

κάνε μας το σχόλιό σου και για το 90% του Βλαχόπουλου στην Ιερρισσό , όπως έκανες για το 90% του Πάχτα στην Αρναία .Οι αναγνώστες του Respentza είμαστε σε αγωνία ...αφού μόνο στη δική σου αντικειμενικότητα ορκιζόμαστε ! Δεν μας πιστεύεις;

nikos είπε...

αφιερώνω στον Αρ.Παχτα και Σια http://www.youtube.com/watch?v=5QJdtTQyLs8&feature=player_embedded

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή των 6:03 μ.μ., εάν θυμάμαι καλά και είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς, οι giorgos και ΧΡΗΣΤΟΣ μου υπέβαλαν της ερώτηση στην οποία αναφέρεσαι. Επέστρεψες στην ανωνυμία σου; Γιατί;

Αγαπητέ σχολιαστή των 6:13 μ.μ., τη θέση για το Επενδυτικό Σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. την κατέθεσα. Εσύ έχεις θέση ; Κατά τα λοιπά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Αγαπητέ σχολιαστή των 6:43 μ.μ., η απάντηση στο ερώτημά σου βρίσκεται στην ανάρτηση. Εάν δεν την εντόπισες λυπάμαι. Τα φροντιστήρια κοστίζουν . . . (Σας πιστεύω)

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυριος Καρινας ειπε και ξαναειπε και ξαναειπε διαφορες ...... Και εμεις του λεμε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Ποιος εισαι ρε μαγκα, που θα κρινεις την ψηφο μας ο Θεος εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι ο "σωτήρας" της περιοχής κύριος Βλαχόπουλος σκέφτεται την παραίτησή του πριν ακόμα αρχίσει η νέα του θητεία ως δημοτικός σύμβουλος?Αν αληθεύει καταρέουν ΟΛΑ τα επιχειρήματά του και των φανατικών οπαδών του.Θα επαληθευτούν οι "κακοί" που έλεγαν ότι νοιάζεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.
Για να δούμε τι απάντηση θα πάρουμε!Αληθεύει?

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή των 9:05 μ.μ., ποιοί ακριβώς είστε εσείς ;

Έτσι σας μάθανε να χειραγωγείτε τους πολίτες ;

Παλαιοκομματικές τεχνικές αγαπητέ . . .

Απαρχαιωμένες . . .

Παλαιολιθικές θα έλεγα . . .

Georgios είπε...

Φίλε Καρίνα (Μεταλλεολόγε πρώην συνεργάτη της ΟΚ) μήπως είσαι αργόσχολος και μπορείς να βρίσκεσαι συνεχώς πάνω από ένα υπολογιστή τόσες μέρες;
Μήπως πληρώνεσαι με το σχόλιο; Η μήπως με την λέξη; Πες μας πόσο στοιχίζει μπας και συμφέρει να σε χρησιμοποιούμε όλοι μας! Καλός είσαι! Βγάζεις γέλιο!
Ή μήπως έτσι ελπίζεις να σου προσφέρουν δουλίτσα;
Τον Πάχτα τον έχεις άχτι γιατι του προσφέρθηκες και σε απέριψε!
Καταλαβαίνω την πίκρα σου!
Γιατί όμως δεν σε πήρε και ο Βλαχόπουλος; Ο Ευθυμίου; Ο Λαζάρου;
Αυτούς γιατί δεν τους έχεις άχτι;
Όσο για την ΜΠΕ της επένδυσης, δώσε μας τα φώτα σου! Εσύ τίμησες την Μ. Παναγία με την συμμετοχή σου στις μελέτες για τις Σκουριές! Γιατί δεν μας το λες μόνος σου;
Μήπως φοβάσαι μην σε μάθουμε κι εδώ;
Τι σου φταίει το σόι σου; Το Καριναίικο έχει και σοβαρούς ανθρώπους!

Με αγάπη

Ο Τυφλοπόντικας
(που δεν βλέπει αλλά ακούει και μυρίζει καλά......)

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αγαπητέ Georgios, ενίοτε και «Ο Τυφλοπόντικας», σχολιαστή των 12:55 μ.μ., διαθέτοντας κάτω του μετρίου όσφρηση, και όχι καλή όπως λες, ψάξε λίγο καλύτερα τα θέματα . . . Ιδιαίτερα αυτό με τον Πάχτα . . . Αρχίζει να έχει ενδιαφέρον . . . Να μας τα πεις όλα για να τα μάθω και εγώ . . .

Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης είπε...

Βρέ Καρίνα. Σε ρωτάνε τόσες μέρες για τα ποσοστά που πήραν ο Πάχτας και ο Βλαχόπουλος στα χωριά τους. Πάχτας στην Αρναία 90,81%. Βλαχόπουλος στην Ιερισσό 90,19%. Την συσπείρωση του Πάχτα την αποκαλείς φασιστική. Για τα ποσοστά του Βλαχόπουλου εξακολουθείς να κάνεις τη πάπια. Είμαι σίγουρος το ίδιο θα κάνεις και τώρα γιατί το χτύπημα στο κεφάλι την Κυριακής ήταν μεγάλο.

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή των 7:58, "Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης" (πολύ "βαρύ" όνομα υιοθέτησες), σε ποιό ακριβώς σημείο αποκάλεσα "φασιστική" τη συσπείρωση Πάχτα; Μπορείς να το βρείς σε παρακαλώ; Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και μας επιτρέπει να ακριβολογούμε, παρακαλώ επανατοποθετήσου, αλλιώς . . . τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία αγαπητέ.

Ανώνυμος είπε...

re paidia gia na teteiwnoume:vghke kapoios pou exei dwsei terastia posa gia thn anaptiksh ths perioxhs!!!TELOS einai ikanos o k.Paxtas o k.Vlaxopoulos den mporouse na kuvernhsei toso megalo dhmo!!!mas to edikse me ton dhmo stgrn akan8ou!!!thnks

Ανώνυμος είπε...

Καρίνα είμαι ο Αριστοτέλης και κάνω μπάνιο στην παραλία στην Ολυμπιάδα στο πατρικό μου(αρχαία Στάγειρα) . Κάνω και μάθημα σε νέους που μου έστειλε ο Φίλιππος από την Πέλλα. Τώρα δεν μπορώ να πάρω τα κουβαδάκια μου και να πάω σε άλλη παραλία. Μία άλλη φορά.

Ανώνυμος είπε...

a8anasios g. karinas re paidia poios einai?kai ti rolo varaei?milaei ek tou asfalous?giati?as mas pei kapoios h o idios...sorry po grafw anwnumos al k afto den deixnei oti den foraw pantelonia!!thnks

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αγαπητοί ανώνυμοι σχολιαστές, όσο και να επιδιώκετε ορισμένοι να υποβαθμίσετε τα ζητήματα που έχω θέσει στο δημόσιο διάλογο, προς ενημέρωση και ενεργοποίηση των πολιτών και τα οποία αφορούν ένα μείζον ζήτημα, με επείγοντα χαρακτήρα, για το Δήμο Αριστοτέλη, τουλάχιστον, και στον οποίο εμπλέκονται τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα (Βουλευτές, Απερχόμενος Νομάρχης, Απερχόμενοι Δήμαρχοι Δήμων Αρναίας, Παναγίας και Σταγείρων - Ακάνθου, ως και νέος Δήμαρχος Δήμου Αριστοτέλη και Σύμβουλοι Νομαρχίας, Δήμων και Περιφέρειας), σας πληροφορώ ότι το αντίθετο αποτέλεσμα επιτυγχάνετε.

Οι πολίτες γνωρίζουμε πολύ καλά την προτεραιότητα που έχει το συγκεκριμένο ζήτημα για τον τόπο μας, για εμάς, για τα παιδιά μας, για το μέλλον μας.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι η αλλαγή της αντζέντας που προκαλώ με τις τοποθετήσεις μου σας χαλάει τη "σούπα". Σας ζητώ συγγνώμη για αυτό αγαπητοί κύριοι.

Σας καλώ να συμβάλετε και εσείς στην ορθή διαχείριση του ζητήματος της γνωμοδότησης επί της ΜΠΕ για το Επενδυτικό Σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. και ακολούθως, μετά από λίγες ημέρες δηλαδή, συνεχίστε απερίσπαστοι το έργο σας.

Ευελπιστώ στη θετική σας ανταπόκριση.

Υ.Γ. Για όσους δεν καταλάβανε . . . ή δεν θέλουνε να καταλάβουνε, διευκρινίζω ότι η θέση που έχω διατυπώσει είναι σαφώς υπέρ της αξιοποίησης και του ορυκτού πλούτου της περιοχής μας, στο πλαίσιο που έχω καταθέσει.