Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΚ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το σχέδιο, που αποκάλυψε το ΚΚ Βενεζουέλας, και που προβλέπει δολοφονίες στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλας και του λαϊκού κινήματος, μεταξύ των οποίων και του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Βενεζουέλας σ. Όσκαρ Φιγκέρα, από ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων κομάντος του Κολομβιανού στρατού, που έχουν διεισδύσει στη χώρα.
Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται ...>>>>>>

να προστεθούν στις εξελίξεις στην Ονδούρα και την Αϊτή, την εγκατάσταση νέων στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ, την ενεργοποίηση του αμερικάνικου 4ου στόλου, τις αλλεπάλληλες προκλήσεις ενάντια σε Βενεζουέλα και Εκουαδόρ, που υπογραμμίζουν την ένταση της επιθετικότητας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην περιοχή και τον κεντρικό ρόλο του καθεστώτος της Κολομβίας στους σχεδιασμούς του.
Το ΚΚΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του με το Κομμουνιστικό Κόμμα και το λαϊκό κίνημα της Βενεζουέλας. Το δυνάμωμα του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα και της διεθνιστικής αλληλεγγύης μπορεί να βάλει εμπόδια και να ακυρώσει τα ιμπεριαλιστικά σχέδια κατά των λαών.
ΑΘΗΝΑ 3/2/2010
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι τρεχει ρε παιδια σκαρωνουμε καμμια μπριγαδα για την βεναζουελα;