Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

Η απονομή του Νόμπελ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!

Μια δυσάρεστη πρωτιά για τη Μακεδονία.

Μια δυσέρεστη πρωτιά, για τη Μακεδονία, διαπιστώνει κανείς βλέποντας τον πίνακα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Αν λάβουμε υπόψη μας ότι λείπουν στοιχεία από το Ιπποκράτειο και το Παπαγεωργίου, νοσοκομεία που και αυτά διαθέτουν Γυναικολογική Κλινική, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Ισοπαλία της Καλλικράτειας, ήττα για τον Π.Ο.Μουδανιών.

Παναγιώτης Ντόκος: "Αγγίζουμε την τελειότητα!"

Τον γνωρίσαμε παλαιότερα από τις εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη, τον χάσαμε εδώ και πολύ καιρό!
Τον "ανακαλύψαμε" στο γήπεδο της Καλαμαριάς, σήμερα, όπου για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού "Εγνατία" έκανε περιγραφή του αγώνα Καλαμαριά - ΝΙΚΗ Πολυγύρου!
Είπαμε να τον "επαναφέρουμε" στη μνήμη σας με το ανεπανάληπτο δικό του σλόγκαν: "Παναγιώτης Ντόκος - Αγγίζουμε την τελειότητα"


Τι κατάντια, θεέ μου!

Για τον Κύπριο Αγωνιστή Σολωμό Σολωμού.

Διασπαστικός μηχανισμός ενάντια στα συνδικάτα! Θα τρελαθούμε εντελώς!

Είναι εισήγηση! Μόνο;

Ο Ισίδωρος της Ντόρας της οικογένειας Μητσοτάκη; -Ε, όχι! Δεν το πιστεύω με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Πόσο πολύτιμο είναι το νερό!

...>>>>>

Ένα πολύτιμο αγαθό - ένα μπουκάλι νερό - φυλάσσεται σε μία βαλίτσα, την οποία διεκδικούν πολλοί. Η μεταφορά της προκαλεί μία σειρά από δολοφονίες αυτών που την μεταφέρουν, πριν φτάσει στον τελικό παραλήπτη της.

Η ιδέα αυτή αποτέλεσε την υπόθεση μίας μονόλεπτης κινηματογραφικής προβολής, δύο φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο διεθνή διαγωνισμό για το περιβάλλον «Ένα λεπτό για να σώσεις τον κόσμο», που διοργανώθηκε στο Λονδίνο στις αρχές Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τους φοιτητές του τμήματος Κινηματογράφου, Στέλιο Αλεξανδράκη και Μενέλαο Παμπουκίδη, που συμμετείχαν με την ταινία «3ος Παγκόσμιος Πόλεμος». Η ταινία επιλέχθηκε ανάμεσα σε 210 άλλες ταινίες από χώρες όλου του κόσμου και περιοχές που έχουν πληγεί από περιβαλλοντικές καταστροφές.
Πηγή