Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

Η Γερακινή με το φακό του φίλου μας ΚΟΥΚ!


Ο αγώνας ενός ταλαίπωρου πατέρα...

Μας έστειλε mail ! Το ξέρει ότι την αγαπάμε... αλλά είμαστε με το Σαμαρά!

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη
Σε δύο ημέρες ψηφίζουμε για νέο πρόεδρο του κόμματός μας. Η ψήφος σου είναι καθοριστική για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Απευθύνομαι σήμερα σε εσένα και σου ζητώ να συμμετάσχεις στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.
Ήμουν πάντα παρούσα, στις εύκολες και τις δύσκολες στιγμές. >>>>>

Ποτέ δεν λύγισα και δεν υπέστειλα την σημαία της παράταξής μας. Ακόμα και όταν έβλεπα τις αδυναμίες, ακόμα και όταν έβλεπα τα λάθη που μας πλήγωσαν όλους. Γιατί πάνω απ ‘όλα έβαζα πάντα το καλό του κόμματος μας, της Νέας Δημοκρατίας. Στις χαρές και τις πικρές μαζί.
Αυτή η κοινή πορεία αγώνων είναι το αόρατο νήμα που ενώνει όλους εμάς. Εμείς μπορούμε σήμερα να δημιουργήσουμε ξανά την ελπίδα και την προοπτική για το κόμμα μας.
Να ξαναβρούμε την ενότητά μας και το εύρος μας. Να κάνουμε τη ΝΔ ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα. Ένα ανοιχτό, δημοκρατικό κόμμα, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά με σεβασμό και λόγο στα μέλη και στην κοινωνική της βάση. Όχι με λόγια αλλά με έργα.

Να δώσουμε ξανά μάχες για τις ιδέες μας, τις διαχρονικές αξίες της παράταξής μας: Την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη, την αγάπη για τη Πατρίδα, τις ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους.

Την Κυριακή, με την επιλογή αρχηγού θα αποφασίσουμε ποια Νέα Δημοκρατία θέλουμε.

Αν θα έχουμε ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό, που θα απευθύνεται στην κοινωνία και θα μπορεί να κερδίσει εκλογές ή αν θα έχουμε μια μικρή, περιχαρακωμένη, αδύναμη Νέα Δημοκρατία.

Αν θα έχουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να κάνει αποτελεσματική αντιπολίτευση ή μια Νέα Δημοκρατία που θα αφήνει τη σημερινή κυβέρνηση να αλωνίζει και θα είναι αρεστή μόνο στα γνωστά μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και πολεμούν με τέτοιο μένος εναντίον μου.

Σε όλη την πολιτική διαδρομή μου αγωνιζόμουν για μεγάλη και δυνατή Νέα Δημοκρατία. Βρέθηκα στην πρώτη γραμμή των αγώνων της παράταξης, χωρίς ποτέ να ξεφύγω από την ιδεολογία και τις αρχές της. Εργάστηκα για την ενότητα στο κόμμα μας. Έχω δώσει και έχω κερδίσει μάχες για τη Νέα Δημοκρατία και έχω στηρίξει τους αγώνες της σε όλη την Ελλάδα.

Στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου υπολογίζω προσωπικά σε σένα.

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη για το κόμμα μας.

Η ψήφος σου είναι δύναμη για μένα.

Ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο για τη Νέα Δημοκρατία. Σε καλώ να το γράψουμε μαζί.

Σε καλώ σε νέους αγώνες, σε μια καινούργια, όμορφη διαδρομή.

Για να κάνουμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη, δυνατή και περήφανη.

Ντόρα Μπακογιάννη

Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !

Σαμαρά δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 6,6% μονάδων (43,4% -36,8%) ανάμεσα στο ευρύ σώμα των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας δίνει στον Αντώνη Σαμαρά νέα δημοσκόπηση της εταιρίας RASS. H διαφορά μεταξύ των δύο βασικών διεκδικητών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας πέφτει στις 4,4 ποσοστιαίες μονάδες όταν απαντούν εκείνοι που δηλώνουν "βέβαιοι" ότι θα προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής. Σε αυτήν την περίπτωση τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 43,1% υπέρ του κ. Σαμαρά και σε 38,7% για την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
Ακόμη μικρότερη είναι η διαφορά (2,4%) όταν το δείγμα τςη δημοσκόπησης περιορίζεται σε όσους δηλώνουν βέβαιοι ότι θα προσέλθουν στις κάλπες και ταυτόχρονα υπήρξαν ψηφοφόροι της ΝΔ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.
Πηγή

Επίτροπος Ναυτιλιακών Υποθέσεων και Αλιείας η Μαρία Δαμανάκη

Υπόθεση μαστροπείας αποκαλύφτηκε στις Καλύβες.

Η ασφάλεια Πολυγύρου συνέλαβε χθες δύο Βούλγαρους, στις Καλύβες Πολυγύρου, για μαστροπεία!
Οι δύο αλλοδαποί εξέδιδαν 18χρονη ομοεθνή τους στην περιοχή των Καλυβών!
Οι δύο μαστροποί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πολυγύρου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ

Συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης παρεχώρησε προς τα ΜΜΕ της Χαλκιδικής ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Γιάννης Δριβελέγκας, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους της Χαλκιδικής, για τις πρωτοβουλίες του και τις επαφές του με αρμόδιους υπουργούς για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που άπτονται των δραστηριοτήτων του. >>>>>>>>

Το ενδιαφέρον όμως της συνέντευξης τύπου μονοπώλησε η προσωπική επιτυχία του Γιάννη Δριβελέγκα της εξασφάλισης βοηθήματος προς τους παραγωγούς βρώσιμης ελιάς του νομού οι οποίοι ζούσαν μέχρι τώρα σε «οικονομική αβεβαιότητα» τόσο σχετικά με την τιμή του προϊόντος τους, όσο και με τις όποιες κινήσεις στήριξης τους.

Ο Βουλευτής τόνισε ότι παρόλο του ότι ΔΕΝ υπάρχουν οικονομικά περιθώρια, παρόλη την δυσμενή οικονομική κατάσταση, εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο θα καταβληθεί το βοήθημα αυτό.

Βέβαια δεν θα «πλουτίσουν» οι παραγωγοί με το βοήθημα αυτό, θα είναι όμως για αυτούς μια «ανάσα», μια αναγνώριση του κόπου τους.

Σύντομα θα αναρτηθεί το βίντεο με την συνέντευξη τύπου.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Ε, σιγά! Το ΚΚΕ δεν το φτάνουμε με τίποτα!

148.000 ευρώ για τον Άγιο Δομίνικο...

Με Gulfstream αεροπλάνο μετέβησαν Παπανδρέου, Κουβέλης, Ντελεδήμου «;» και συνοδοί, στον επίγειο παράδεισο του Αγίου Δομινίκου. 22 ώρες πτήσης έκανε το αεροπλάνο με κόστος καυσίμων, τελών υπέρπτησης, κόστος συντηρήσεων, catering, και αποσβέσεις που ανήλθαν στο ύψος των 148.000 ευρώ. Πληροφορούμεθα, ότι πληρώθηκαν από το ελληνικό δημόσιο και δεν το πιστεύουμε! Το μόνο που δεχόμαστε είναι να πληρώσει το Παγκόσμιο Σοσιαλιστικό Κίνημα δια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Υ.Γ. Το κόστος ανά ώρα πτήσης του Gulfstream μόνο από καύσιμα-συντήρηση ανέρχεται στις 4.400 ευρώ. Προς γνώσιν.
sibilla

Ιδού η απορία!
Αν... αν το ΠΑΣΟΚ έχει προτίμηση ως προς τον αυριανό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, ποιον θα προτιμούσε και γιατί;
ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ - Η Siemens, σαν δική τους...

«Λάφυρο» της οικογένειας Μητσοτάκη. Δική τους εταιρεία, ακόμα και λίγες ημέρες πριν από την αποπομπή του Μιχάλη Χριστοφοράκου από τη Siemens, ήταν η ελληνική θυγατέρα της πολυεθνικής με τις προνομιακές συμβάσεις, επί των οποίων ενσωματώνονταν μίζες, πολιτικό χρήμα, δημόσιες σχέσεις, δωρεάν λευκές συσκευές, γάμοι, βαφτίσεις και τραπεζώματα. >>>>>>>>>

Αν δεν υπήρχαν τα αποδεικτικά στοιχεία δύσκολα θα πίστευε κάποιος πόσο προνομιακό πεδίο για την οικογένεια Μητσοτάκη ήταν η Siemens. Τώρα, που τα στοιχεία αυτά, σιγά σιγά, βγαίνουν από τους φακέλους της δικογραφίας, εύκολα ίσως κάποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί εξώκειλε η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, γιατί μόνο δύο «αμαρτωλοί» την πλήρωσαν και βρίσκονται στον Κορυδαλλό, γιατί (και) ο Γερμανός υπήκοος Μάκης μάς χαιρέτησε, γιατί ο Καραβέλας εξαϋλώθηκε!

Εντατικά ραντεβού

Σήμερα η «Ε» παραθέτει νέα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας από τα οποία προκύπτει πόσο προνομιακή ήταν αυτή η σχέση.

- Η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται -εντατικά- σε φάση συναντήσεων με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

- Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης με επιμονή ζητεί από τον Χριστοφοράκο διορισμούς δικών του αλλά και χορηγίες ακόμα και για την ταινία «When fish fly».

- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και επί κυβερνήσεως Ν.Δ. στέλνει βιογραφικά δικών του στη Siemens και γι' αυτά μεριμνά ο Μ. Χριστοφοράκος.

Ειδικότερα:

1 Από δύο σελίδες του ημερολογίου του Μ. Χριστοφοράκου προκύπτουν ένα ραντεβού της Ντόρας Μπακογιάννη με τον dr. Bach (ανώτατο στέλεχος της Siemens AG) και τον Χριστοφοράκο γραμμένο στη σελίδα της 19ης Μαρτίου 2003 ώρα 11.00 και μια διευθέτηση άλλης συνάντησης στις 3 Ιανουαρίου 2007. Πάνω από το όνομα Ντόρα υπάρχει η σημείωση «Κυπραίου Δευτέρα 11-11.30».

Και για μια ταινία

2 Ενώ το σκάνδαλο της Siemens σοβούσε και ήταν θέμα ημερών η αποπομπή του Μιχάλη Χριστοράκου από τη μητρική, η οποία μετά τον εσωτερικό έλεγχο του χρέωσε τις εταιρείες που διακινούσαν το 2% των πολιτικών μιζών από τον ετήσιο τζίρο, ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν ασυγκράτητος. Με κάθε επισημότητα από το ιδιαίτερο γραφείο του Κων. Μητσοτάκη, η κ. Σάκη Γεωργιάδου - Κυπραίου με επιστολή που απευθύνει στις 8 Νοεμβρίου 2007 ζητεί από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο «να εξετάσετε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αίτημά τους». Ποιο είναι το αίτημα; Χορηγία 35.000 ευρώ για την υποστήριξη της ταινίας «When fish fly», της Ελληνοκαναδέζας σκηνοθέτιδος Βίλκας Τζούρα.

Λίγους μήνες πριν ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. με ιδιόχειρο σημείωμά του στις 18/1/2007 ευχαριστεί τον Μιχάλη Χριστοφοράκο «για τη συμπαράστασή σας» και καταλήγει: «Η στήριξή σας μας έδωσε δύναμη και υπήρξε πολύτιμη». Πρόκειται για μια ζεστή επιστολή, προφανώς έπειτα από μια δύσκολη συγκυρία στην οποία ο manager της Siemens στάθηκε δίπλα στην οικογένεια Μητσοτάκη.

Βροχή βιογραφικών

3 Βομβάρδιζε με βιογραφικά φίλων τη Siemens η οικογένεια Μητσοτάκη. Από μία μόνο σελίδα των εισερχομένων (επιστολών, fax, e-mails) του 2005 στο γραφείο του Χριστοφοράκου, προκύπτει τριπλό «χτύπημα» από την οικογένεια.

- Η κ. Κυπραίου για λογαριασμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στέλνει με fax ένα βιογραφικό στις 29/6. Αυτό χρεώνεται από τον Μ. Χριστοφοράκο στο στέλεχος της Siemens Ρίζο για συνέντευξη (σημείωση 210).

- Με προγενέστερο fax (18/5) η κ. Κυπραίου αποστέλλει το βιογραφικό του Alex Tsolakis και την ευθύνη αναλαμβάνει για τα περαιτέρω ο κ. Ρίζος (σημείωση 214).

- Την ίδια ημέρα 18/5 να σου και ένα βιογραφικό που στέλνει με fax ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το οποίο παραπέμπε για επαφή με την κ. Αικατερίνη διευθυντικό στέλεχος της Siemens (σημείωση 215).

Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τακτικός «πελάτης» του Μιχάλη Χριστοφοράκου, από τον οποίον ζητεί... τακτοποιήσεις δικών του. Χαρακτηριστικό είναι το fax που στέλνει το γραφείο του στην άλλη γραμματέα του Μ. Χριστοφοράκου: «Παρακαλώ πολύ διαβιβάστε το συνημμένο βιογραφικό σημείωμα στον κ. Χριστοφοράκο. Ο κύριος Κυριάκος θα επικοινωνήσει μαζί του την επόμενη εβδομάδα που θα γυρίσει από το εξωτερικό για να τον ενημερώσει σχετικά». Το φαξ έχει ημερομηνία 10/3/2004. Δηλαδή, 3 μόλις μέρες μετά την εκλογική νίκη της Ν.Δ. και την πρώτη του εκλογή ως βουλευτής της Β' Αθηνών.
Πηγή

Ασθενής σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής

Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε πέντε περίπου λεπτά πριν από τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Κασσάνδρας. Σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται στον κόλπο της Κασσάνδρας. Στην περιοχή, σύμφωνα με το Εργαστήριο, καταγράφεται, συχνά, έξαρση μικροσεισμικής δραστηριότητας, ωστόσο δεν προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα ή ανησυχία.

Μεγάλε...


...εμένα μ' έπεισες, τι να λέμε τώρα!!! Να ξαναβγείς κι αύριο!
Κάτι ήξεραν στα Ζερβοχώρια και σε εξέλεξαν Πρόεδρο! Ο Μπάτζιος είναι "μικρός" μπροστά σου! Θα ψηφίσω ΝΤΟΡΑ, μ' έπεισες!